Valborg 2013

Uppe tidigare än tidigast idag för att åka till Uppsala och fira valborg. (Är förmodligen redan där när ni läser det här, hoho). SÅ HIMLA TAGGAD!
Hur firar ni idag?  Hur ni än gör så hoppas ni får en awesome dag!

Har inga passande bilder till inlägget så letade fram några jag har tagit som ville vara här på bloggen. Japp, de sa det till mig. Inga konstigheter.


Eye Colors

Ögon är fina grejer. Och även om det råkar finnas miljarder olika nyanser -  vilken ögonfärg tycker du är finast? Och vilken ögonfärg har du själv?
Jag älskar bruna och gröna ögon och mina är mystiskt grå-grön-blåa.
Alla bilder är snodda från Weheartit och är nog lömskt photoshoppade allihopa. Två bilder är på samma öga till och med. Men det är okej ändå.

Inspo-update

Soooorri för dålig uppdatering. Försöker klura ut något att blogga om men så länge blir det inspo från Tumblr. OMGOMG så ovanligt hohoh.

Barbie-Iphone

Såhär ser Steve Jobs och Barbies kärleksbarn ut om ni undrade.

Skal häärifrån och häärifrån

48 h

Idag ser jag ut såhär och kväll blir det äventyr i form av studentfestivalen 48 h tillsammans med både vänner från Örebro och Enköping. Yihhaaaa, supertaggad! Vad ska ni göra ikväll?
Tröja: Rut mfl | Korsett: H&M | Shorts: Bikbok | Garters: Ebay | Strumpor: Ebay | Skor: Y.R.U/Nastygal

Jordens finaste jacka

Har på allvar shoppat alldeles galet för mycket den senaste månaden. Men det känns så himla bra och värt det när man får hem världens finaste jacka från den tokbra sidan Missguided. Så nöjd att jag sitter och fnissar förälskat för mig själv.


Peachy

Såhär blev resultatet av hårfärgningen, hoho! En rosa dipdye som blev orangeaktig eftersom mitt löshår är så guuuult.


Coloring

Färgade precis håret lite, hohoh! Har visat några gånger tidigare här på bloggen hur jag gör när jag färgar men får rätt ofta frågor om  det så visar ännu en gång, woooh!
Hårfärg + balsam + hår = sant!

Iphone-skin Från Tezzo

Fick hem ett Iphone-skin från Tezzo.se som skyddar mobilen och samtidigt gör den lite snyggare. Jag valde en rosa (ingen är förvånad) men det finns en hel del fler färger att välja på. Passar perfekt för de som vill skydda mobilen men behålla den cleana designen, hoho!
Fick knepa och knåpa lite för att få fast alla delar så de satt perfekt på plats, men erkänn stilig den blev till slut?


White and Purple

Blev inte av med min sweater trots allt när jag hade den på bloppisen så fick helt enkelt klura ut något att använda den till! 
Förresten så äter skolan upp mig just nu. Såååå mycket att göra, såååå lite tid. Döden. 

Har på mig: Sweater från Gina Tricot | Kjol från H&M | Tattootights från Ebay | Skor från Nelly | Strumpor från Leg Avenue

Tips: Avslutningsklänningar

Till alla er som har skolavslutning eller tar studenten snart har jag grävt fram en massa somriga klänningar som gömde sig ute på internet! Alla är från utländska shopar så förhoppningsvis kan du bli ganska ensam om din klänning!
Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

White Lace

Förlåååt mig för att mina inlägg är tråkiga och likadana just nu. Eller det känns som att de är det i alla fall.

Innan jag satte köpstopp på mig själv så rånade H&M mig på mina sista pengar som förvandlades till dessa fina saker. De sitter tusen gånger bättre och är mycket bekvämare än min bustier från Nasty Gal. Dumma bustier från Nasty Gal. Djävulens avkomma.

Inspo: Essy

Den här tjejen har så fin stil att det är galet. Ni hittar hennes blogg häär och instagram hääär.


Chokers

Jag älskar chokers för chokers är fina och stiliga. Speciellt om de är pastelliga!
Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Clown

Var så uttråkad att jag sminkade ihjäl mig och poserade vilt framför spegeln. Ibland när jag inte har något att göra brukar jag fixa mig av ingen anledning alls. Jag är konstig på det viset.
Vad brukar du göra när du är uttråkad?


Panic! At The Disco

  I mina emodagar för en himla massa år sedan så lyssnade jag tokmycket på Panic! At The Disco. Sen slutade jag liksom med det. Men för ett par dagar sedan råkade jag återupptäcka dem och HERREGUD så bra de är. Fantastiska låtar och videos och fantastiska Brendon Urie. Får rysningar och fangirlar ihjäl mig
Har hört flera av deras senare låtar innan men inte lika mycket som de från deras första skiva. Därför är det just de nyare jag lyssnar mest på atm. Svårast i livet att välja ut några favoriter, men här är några låtar som är tokbra: (Okej New Perspective är lite extra bra)
Lyssnar du eller har du lyssnat på Panic! At The Disco?

 

E.l.f Cosmetics

Fick hem lite smink från E.l.f här om dagen. Köpte transparent puder, concealer och tre borstar: foundation, puder och concealer. Nu jäklar hoppas jag att de är något att ha, annars blir jag ledsen och det vill jag inte bli för jag vill vara glad. Har du testat någon av dessa produkter?

Har förresten satt köpförbud på mig själv från och med nu. Insåg att jag blivit helvild och spårat ur helt och hållet och trots att jag nästan alltid bara handlar billigt så är jag liksom inte gjord av pengar. Men det kommer säkert att dyka upp massa nytt på bloggen allt eftersom jag får hem mystiska paket med saker jag beställt tidigare, hoho.

Chili-Lakritsglass

Det här kära vänner, är sann lycka på burk. Om du gillar lakrits. Annars kan den nog bringa stor olycka och elände och död åt dina smaklökar.
Är inne i värsta glassperioden just, äter såååå mycket glass. Glass är lite för gott. Omnomnom.
Vilken är er favoritglasssmak?

Blond och korthårig

Jag har trollat bort min utväxt och hårfärg och idag springer jag runt i kort hår! OMGOMG.
Det blåste förresten så mycket ute idag att mina lösögonfransar lossnade. For realz.

Ebaytips: Högklackat

ÄNNU ETT EBAYTIPS? Jaaa, det är helt sant! Den här gången handlar det om skor man kan snubbla omkring i och få ont i fötterna av. YAY!
Länkar vänster uppifrån: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8

Lila är fint

Hejhejhemsktmyckethej, idag har jag min nya kjol från Nasty Gal på mig. Den är stilig och lite söt och så.
Har haft fullt upp i skolan idag så därför blev uppdateringen seeen. Men nu ska jag springa och köpa lakrits&chiliglass alternativt de nya ranchchipsen från OLW för det är det godaste man kan äta här i livet. Och absolut det nyttigaste! NOMNOMNOM

Kjol: Nasty Gal | Topp: Cubus | Tattoo Tights: Ebay | Skor: Nelly.com | Halsband: Kreepsville666

Säljer: Contrast Sleeve Jacket

Beställde en superfin jacka från Nasty Gal. Men den var tyvärr för stor och såg därför knasig ut på mig. DAMN. Innan jag börjar krångla med att skicka tillbaka den till USA så tänkte jag bara höra om någon av er kanske skulle vara intresserad av den? Den är helt oanvänd, bara provad och jag fick hem den idag. Den var ganska dyr (88 dollar=560 kronor) plus frakt och några hundralappar i tull så säljer den för 600 kronor. Storleken är Small och skulle säga att den passar Small- Medium. Skriv i en kommentar om du är intresserad!

Edit: Bestämt mig för att behålla den trots allt, hoho.

ERMAHGERD

Kommer få tillbaka en himla massa pengar på min deklaration i år och det firar jag med att gå loss på Ebay (och köpa en tröja från She Inside) Borde skaffa mig andra intressen än kläder. MEN NÄ.
Det fantastiska i denna sorgliga historia är att allt tillsammans kostade under 1000 kronor. Ebay, gift dig med mig. 
Länkar: Sweaters: 1, 2, 3 | Kjolar: 1, 2
Skor, Strumpor, Garter

Rachel Lynch

 Rachel Lynch - min största stilförebild just nu. Så snygg och SÅ HIMLA FIN STIL. DÖR AVUNDSJUKHETSDÖDEN. Är dessutom hopplöst förälskad i Wildfox - märket bakom i stort sett allt hon har på sig på dessa bilder. Ååååååh ♥


Ebaytips: Leggings

Får superduperofta önskningar om att göra olika Ebayinlägg så här kommer ett som jag fick idag: snygga leggings!
Ofta är leggings från Asien kortare än de man hittar här i Sverige, så tänk på det när du köper och försök att hitta så långa som möjligt om om du är lite längre. (Jag är 166 cm t ex och alla tights jag köpt har varit för korta. SORGLIGT) Ofta står det hur långa leggingsen är, så kolla att de passar innan ni klickar hem dem! 
Gillar förresten att jag hittade samma leggings som jag bloggade i i förra inlägget fast mycket billigare. Hohooh. Ebay haz frickin everything!
För en miljard fler leggings, sök bara på t ex print leggings eller galaxy leggings 

Länkar: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6

More SheInside

Är helt kär i SheInside.com. Så himla mycket fint. Extra bra är att det är gratis frakt och för det mesta ingen tull om jag fattat rätt, wiih. En hel del av det som finns där finns i och för sig ännu billigare på Ebay. But still!
Länkar: Sweaters: 1, 2, 3, 4, 5
Tshirt: 1 | Kjolar: 1, 2 | Tights: 1, 2, 3

Lashes

Jag är helt vild och besatt i lösgonfransar. Kaaan inte vara utan, känner mig helt naken då ju. Inte bra och hälsosamt för ögonen eller psyket antar jag. Vet knappt hur jag ser ut med bara vanlig hederlig mascara längre! 
Lösfransarna kostar runt 8 kronor per paket och är från Ebay. Hääär är länken till just de jag köper.
De är väl inte bäst i världen men jag tycker de är mer än värda sitt pris, de sitter hela dagen, är lätta att sätta fast och ser bra ut. Ibland kan de dock börja göra lite ont om jag haft dem på för länge.
Limmet är från Åhlens och kostar ungefär 50 kronor om jag minns rätt. Superkombo tillsammans med fransarna!  
Använder du lösögonfransar?
 
Btw, helt unrelated apropå ingenting: Psy - Gangnam Style snubben - släppte en ny video idag. Det bara känns som att man borde se den videon om man är en vän av internet. Och jag är ju en vän av internet. Ni är säkert också det, så här är länken.

Colors and conditioner

Är så tokigt sugen på att färga håret. Väntar på att ett nytt löshår ska flyga hem till mig, sen jäklar. FLYG FORTARE HÅRET, längtar efter dig. 
Meeen, meningen med det här inlägget var egentligen att visa vilken stor jäkla balsamflaska jag köpte igår. NÄSTAN EN HEL LITER för 29 kronor på ÖB. Trevliga grejer. Den är bara till för att blandas med hårfärg, så nu kan jag färga håret i evigheter! Brukar färga med Ica Basic eller Coops egna balsam. De är nog till och med billigare per liter än den jag köpte nu, but still, den här var stor och cool och manlig. 
Howevur: Tror jag vet på ett ungefär vad jag vill göra med håret men har ni något roligt förslag på hur jag kan experimentera med dessa färger? (Directions: Carnation Pink, Lagoon Blue, Lilac. Stargazer: Baby Pink) 
Hoppas ni har en asbra fredag, wiiih ♥

Bustier-cravings!

Kommer aldrig få nog av bustiers. Så fina. DÖR Cravingsdöden.

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Pastel outfit

Hurr durr, har en massa skolarbete och andra vuxna tasks att göra. Vill helst äta glass och sova. Två bra aktiviter. Som man kan göra samtidigt. Om man har talang. Eller går i sömnen.
Skjorta: NiceReworkedVintage@Etsy | Skor: Fanny Lyckman for Estradeur | Väska: Lost Mannequin | Bustier: Nastygal | Strumpbyxor: Lindex

Ebaytips: Solglasögon

Här sitter jag och längtar ihjäl mig till sommaren och så SNÖADE det idag. Men solbrillor kan man använda trots att Sverige förvandlats till Antarktis - bara det är soligt så! Här är massa billiga från Ebay: (Fast de första är lite dyra)
Länkar: 1, 2 ,3, 4 ,5 ,6 ,7, 8

Välkommen hem

Yayyyy, min älskling har kommit hem. Ska ta hand om honom som en nyfödd sälbebis gjord av glas och enhörningar och allt som är ömtåligt och älskvärt här i världen. 

Cherry Bomb

Jag är en sån där konstig person som älskar syntetiska fruktsmaker. Körsbär är en av dem så när jag såg körsbärsfilmjölk i affären blev jag helt "OMGOMGOMG MÅSTE KÖPA" och nu sitter jag och mumsar på den till frukost. Smakar verkligen precis lagom mycket körsbär och är hur god som helst. OMNOMNOM.
Brukar ni äta fil/yoghurt? Vilken är er favoritsmak? Tell meeee. 

Dripping Paint

Tycker naglar är kul men är så otålig och slarvig när jag målar mina att jag aldrig orkar göra något med dem. Och så är jag himla dålig på naglar i allmänhet. Kände ändå för att testa på att måla "dripping paint nail art", men var lat och orkade bara måla två naglar på varje finger, heh. Vill ni veta hur man gör är det bara att söka efter någon tutorial på Youtube, men det var hur enkelt som helst. Bara måla på en basfärg, sen när den torkat kleta på en färg och måla smala "rinnande" streck. Tips är att ha en smal pensel. Det hade inte jag. Så färgen hamnade lite överallt. Men det är okej ändå.

Bustier

Ni som följt min blogg länge vet att jag tjatat om bustiers i evigeheter. Så jag klickade hem en från Nastygal efter att ha kollat på alla internetsidor i hela världen (överdriver en aning) för det var där jag hittade den finaste! Det blev en onödigt dyr historia med tull och jag är inte supernöjd med mitt köp. Kuporna var liksom för stora och för små på samma gång och ser helt sladdriga och mystiska ut. Dessutom är den rätt obekväm. DAMN IT. Jaja, får lära mig att tycka om den, den är ganska fin trots allt.

Winged backpack

Får ganska ofta frågor om min ryggsäck så tänkte skriva lite om den, yiha.
Den är från Lost Mannequin, skickas från Indonesien och kostade runt 500 med frakt när jag köpte den. Men jag behövde inte betala tull, wiho. 
Den är större än man tror och jag får plats med min laptop + massa annat i den. Så den är praktisk! Och kvalitén är super. ÄLSKAR DEN, hohoho. 
För övrigt så har min bild på den (samma som den i inlägget) över 23 000 notes på tumblr. GALET. 
Det är bara att fråga på om ni undrar något mer  ♥

Pink, purple and all that's good in this world

Har haft en superbra helg, hoppas ni har haft det också! 
Nu kommer tumblrinspo. Ingen är förvånad. Helt besatt av tumblr är jag. Lääänk till min.

Iphone 5

Jag har haft en Iphone 4 i två år nu och den stackarn är brutalt misshandlad, har spräckt skärm och orkar liksom inte riktigt leva längre, så tyckte det var dags för en ny! Kollade runt efter mobiler i en miljard (nästan) år och visste inte vad jag skulle ha. Men sen kom jag på att jag älskade min gamla Iphone (tills den slutade älska mig tillbaks) så det blev helt enkelt en Iphone igen. Yihaaa, komsi nu telefonen, orkar inte vänta på dig!
Köpte skal från Ebay samtidigt, vill inte döda min nya mobil på en gång. Att vara min mobil är lika med ett farligt liv.
Har väl kanske egentligen inte 100% råd med ett dyrt abonnemang som fattig student men #YOLO #SWAG osvosv liksom!
Vad har du för mobil?
Länkar till skalen: 1, 2

Fake Nails

Lösnaglar är fina och roliga. Men kanske inte så roliga att ha på sig. Här är mina två par jag köpte från Ebay för inte så länge sedan:

Utopia

Länk till hela EP:n hittar ni hääääär

Fredagsduckface

 Fredag idag. Hur bra? SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR BRA. Det är väldigt bra om ni undrar.
Vad har ni för planer för helgen? Ska ni äventyra? Ska ni äta chips? Ska ni äventyra OCH äta chips? Ingen vet, ni kanske vet, tell meee! ♥

Sporty & Minty

Egentligen vet jag inte alls om jag tycker att de här plaggen faktiskt passar ihop men de var så fina att de fick vara där tillsammans ändå.
Bloggar himla mycket om kläder egentligen. Gillar nog kläder lite för mycket.
Kjol | Jacka | Topp | Skor | Tights (Finns säkert på Ebay också) | Halsband | Nagellack

Kamerautrustning

Tänkte visa vad jag använder mig av när jag fotar för jag har fått lite frågor om det! Är supernöjd med min kamera, den är inte speciellt ny eller überbra men den duger perfekt för det jag använder den till, hoho. Objektivet följde med kameran men är bra ändå och min externa blixt gör att jag kan ta fina bilder i vilket ljus som helst! När jag fotar så vinklar jag alltid upp blixten rätt i taket så att ljuset reflekteras mjukt och snyggt. Lät jag proffsig och duktig nu? Snälla då.
Redigerar gör jag i Photoshop CS3.

Bilder: 1, 2  3

Unicorns!

Alla gillar väl Enhörningar? Kom igen, hur kan man inte göra det? Här är bevis på att kläder också gör det:
Länkar: 1-3, 4, 5, 6, 7
Två av dem är egentligen vanliga hästar. Låtsas inte om det. De kan bli sårade.

Tattoo Tights and Star Signs

Har blivit en sann tattoo tights-samlare. Fick hem två nya från Ebay igår. Ett par med rosetter och ett med stjärntecknen. Stiligt värre!
Apropå Stjärntecken: Vilket stjärntecken är du? Och tror du på stjärntecken och horoskop?
Jag är jungfru och trots att jag vet att stjärntecken inte har något stöd i vetenskapen och är helt ologiska och grejer så kan jag liksom inte låta bli att tro på dem ändå. Mest eftersom att personlighetsbeskrivingen av mitt stjärntecken stämmer så frickin bra överrens med hur jag är som person att jag blir lite rädd. Har de spionerat på mig?
Bilderna blev lite knas. Hur tar man kort på sina ben liksom?

Steker

Idag hade jag mina stekiga nya kläder på mig som jag visade upp i videon här om dagen. Hade även mina ännu stekigare brillor. Stek är ett roligt ord. STEK, STEK, STEK.
Topp: H&M | Kjol: H&M | Skjorta: Rut mfl. | Skor: Y.R.U | Strumpbyxor: Ebay | Solisar: Ebay

Killer Platform Arrival

AW YEAH. Var nyss och hämtade mina Killer Platforms jag beställde från Fanny Lyckmans kollektion hos Nelly.com Huuur fina som helst är de! (Även om jag fortfarande älskar mina platforms från Y.R.U lite mer)
Får se hur fort jag lyckas smutsa ner dem. Vita skor är farliga skor.

Veckans blogg: Vinnare

Lite försenat som sagt, men här är veckans vinnare, wih. Bilderna länkar!


I'm Your Present

Är ganska säker på att jag skrev om den här etsyshopen i somras någon gång. Men det är okej för det finns så löjligt mycket fint på den att den förtjänar att bloggas om tusen gånger. På ett ungefär. Bilden länkar!
 
Väljer förresten vinnarna i veckans blogg senare idag, don't worry, jag har inte glömt er! Det blev lite försentat bara, hih.

Såg att jag blivit helgens awesome/blogg hos fina Keela. Hur kul som helst! Välkommen hit nya läsare, hoppas ni stannar, hiho ♥
 
Min syster fick världens ryck idag och ville att vi skulle ut och fota. Sure thing sa jag så sprang vi ut här i vildmarken i våra stiliga kläder och fick knappt till några foton alls, yiha!

Gyaru Makeup

Jag TOTALÄLSKAR gyaru-sminkningar: ögon som ser superstora ut med hjälp av smink och cirkellinser. Hy som är helt flawless samt näsor och ansikten som med konturer och skuggor ser smalare ut.
Folk som är sminkade så ser ju ut som frickin överjordiska dockor! Kanske anser många att sådan sminkning ser onaturlig och överdriven ut men jag tycker verkligen den är så himla fin. Om den görs rätt. Annars kan det bli ganska läskigt.
Nu undrar jag såklart vad ni tycker om sådan sminkning? 
Och om ni har bättre koll på sånt här än mig - vilket ni säkert har - så får ni gärna rätta mig om något i inlägget är fel, hihhoh.
Borde lura er nu egentligen. Men jag är en fredlig medborgare. Lurades jag där? YOU'LL NEVER KNOW.


Test