Sneak peek på min nyårsoutfit

 
GOTT NYTT ÅR!

Hoppas ni finisar får världens bästa nyår och start på 2014! 
Ikväll kommer jag flänga runt i en superglittrig bustier, metallickjol och rosa peruk. Och med helt glittriga naglar såklart, för glitter är fint. Hur ser ni ut ikväll? Och hur firar ni? Tell meeeee, vill vetaa vad ni har för er. Helt spionig.

Vilken outfit var finast 2013?

Förstår inte att 2013 tar slut om 28 timmar. CRAY CRAY, var tar all tid vägen? Bara flyyyyger iväg ju.
 
Howevuur. Jag kände att jag kanske borde ha någon slags summering här på bloggen. Med bilder från varje månad under året! Det fick bli outfits för jag gillar outfits och outfits är ju kul och sådär. Helt svårt var det att välja vilka outfits som skulle få vara med dock - vissa månader fanns det flera fina att välja på och andra fanns det typ två som båda såg tveksamma och mystiska ut. Så kan det gå. Vilken månad tycker du att jag hade den finaste outfiten?

Veckans blogg: Vinnare

 

Mina julklappar

 
Lovade en läsare att visa lite större och bättre bilder på mina julklappar och jag måste ju var en god medborgare och hålla vad jag lovar. Så här är de! Vad var din bästa julklapp? Jag blev superglad över mina Victoria Secret's grejer. Och min fluffiga matta. Den kan jag vara på.
 
Fin lista på allt:
Victoria Secret's Body mists och body lotion
Monster High docka
Rosalila ryamatta
Massa underkläder
Stavmixer. Hm.
Strumpor & vantar
Laddningsbara batterier för min externa blixt ääääter batterier. Så glupsk.
Nagellack & ringar
CANDY CANES ♥

Veckans blogg

 

Shoppat!

Länkar: Svarta shorts | Leopardshorts | Discopants | Svart crop top | Fish net top |
Svart Slater crop top | Leopard crop top
 
Lite rikare än vanligt såhär efter jul så passade jag på att helt sneaky klicka hem nya klääääder! HATAR ATT JAG ÄLSKAR KLÄDER FÖR MYCKET. Allt är från mina tre favoritsidor Dollskill, Karmaloop och Nastygal. Svart, leopard och crop tops - där har vi bra grejer. Råkade köpa lite knästrumpor och leggings från Ebay med, sånt är trevligt att ha, det tycker benen.

Widow & Lip Service

 
Såååå mycket fint det finns från Widow och Lip Service. Helt mörka och svåra och trevliga plagg. Komsi till mig kläderna. PLZ. Båda märken finns även på Misskl.com, här och häär. Och Dollskill!

Vinnare av Sheinside Christmas Giveaway

Blev Sonny!
 Har skickat mail till dig och Sheinside kommer också höra av sig!

Bilder från julafton

 
Hade en superfin jul! Gjorde en helt mystisk vegetarisk julskinka av kålrot som smakade beskt och bittert och inte jättegott om man inte gömde den bland massa såser och rödbetssallad.

Under julgranen låg det en miljon paket. Alla var till eller från min syster och hennes pojkvän. Nästan. Hundbebisen vaktade dem.
 
Funderade på att göra ett eget inlägg om mina julklappar men visar de här istället. Önskade mig egentligen inget speciellt men fick en massa fint! Och min syster och jag gav varandra en varsin Monster High docka som de normala vuxna människor vi är. Vi har båda velat ha en sån helt jättelänge, så fina juuu. Och fick Victoria Secrets bodymists och hudkrämer från henne med, nomnom. 

Vad fick du i julklapp?

Juloutfit

Tröja: Sheinside | Byxor: UNIF | Skor: UNIF | Peruk: Ebay
 
Är heelt röööd och rutig idag som man ska vara på julafton. Nu måste jag överge datorn och socialisera mig som en god medborgare, men god jul på er igen finisar! ♥ Hur firar ni idag?

Latest Talkingclothes

 
Gooood jul på er, hoppas ni har en superbra dag!
Här de senaste plaggen jag fotat för Talkingclothes, klicka på länkarna för att se alla bilder och komma till produkterna!
I am Okay Blue | Neon skull | Black skull | I am Okay red

Do you have a favorite?


Inspo!

 
Av okänd anledning lägger jag alltid upp inspirationsbilder på måndagar och den vanan kan vi ju inte bryta heller!
 För är 99% säker på att det är måndag idag. Så himla förrvirrande när julen kommer och skapar helg mitt i veckan. 
Alla bilder finns på min tumblr.

Pony hair, space feet, As if inspired top

Crop top: H&M | Skjorta: H&M | Shorts: Nastygal | Strumpor: Ebay | Skor: UNIF | Peruk: Ebay
 
Julhandlat heeeela dagen med min familj och pojkvän som stressade vildar.
Nu är alla julklappar klaaara så nu tycker jag julen kan komma så det blir nyår nån gång. Nyår = ♥
Howevur, såhär kan man se ut när man handlar så då gjorde jag det.

Tvångspussad

 
Är i Enköping hos mami för att fira juuul. Smugglade med mig Denis som har olycka i ansiktet på bilden. Har precis tagit bilder på produkterna jag senast fick från Talkingclothes så snart dyker de bilderna upp, wiho!

Electrohouse

Jag älskar ösig musik som man blir helt glad och taggad på livet av. Asbra att ha en pojkvän som är DJ och bara kaaaastar såna låtar på mig.
Förövrigt så kommer jag alltid älska Mammoth, trots att den är lite gammal .BUT IT WILL NEVER DIE OUT SOM DENS SLÄKTINGAR.
Här är mina favorit-electrohouse låtar. KÖTTA UPP BASEN DÅ:
 
Helt storslagna namn på alla.

Sculpt ya face


Jag ska plastikoperera mig.
 
MED SMINK!
Tänkte en gång för alla lära mig de magiska kunskaperna bakom contouring och highlighting. Helt fascinerad av hur man kan trolla med smink. Eller hur andra kan. Jag kletar mest. Men nu ska jag lära mig kleta fiiint.
Köpte hem lite saker för detta från E.l.f även om jag var missnöjd med produkterna jag köpte därifrån sist. Ger dem en chans till för de är vänliga själar med vänliga priser och icke djurtestade produkter. I LIKE. Måste nu bara hitta mig en concealer och highlighter. Men det blir ett jobb till senare. Köpte två läppennor med. CUZ I'm badazzz like that. FICK EN JULGÅVA OCKSÅ. Julens under. 
 
Här är en av cirka 140 miljoner videos på Youtube som handlar om contouring & higlighting:
 

Black coat

 
En fin svart kappa från Sheinside kan man ha. Fast helst när det blir vår för den är lite kall att ha nu. BUT SO SASSY. And so is maaah wig. HÄR hittar ni kappan. Här hittar ni perukis.

Sheinside Delivery

Länkar: Väst, Tartan sweater, Eye sweater, Spetstopp.
 
Tidigare idag kom en filur till min dörr och lämnade ett paket till mig. Tack sa jag, slet upp det och blev glad.

Svar på frågestunden



Hääär är svaren på frågestunden! Får se om en andra del dyker upp, det vet bara framtiden. Måste be om ursäkt  för två saker i det här inlägget bara: Jag var så seeg på att svara och alla frågor ligger lite rörigt och förvirrat och överallt.



Om man ser dig på stan får man gå fram då? :) JAAA, blir bara superglad av att träffa er!
 
Gillar du godis? (hehe ^_< ) Hatar godis mer än allt. Mitt bloggnamn hatar godis med. (Kan vara lögner)
 
Hur ofta dricker du cola? :) Så ofta att jag hör besvikelsen i min moders röst varje gång jag nämner Cola för henne.
 
Är du vegetarian? Jaaa
 
Favorit youtubers? Pewdiepie, Brittany Balyn, grav3yardgirl, danisnotonfire, Smosh 2nd Channel. Sen hoppar jag bara runt mellan videos som är bra och roliga. Roligt är viktigt. Youtube ska underhålla mig eller gå hem och lägga sig. Och så älskar jag såklart stil- och stylingvideos. Det behöver inte vara roliga. Men helst. Helst ska de vara roliga de också.
 
Vad gillar du för musik? Bra musik!
 
Tycker du att du överkonsumerar? Det gör jag absolut, tyvärr.
 
Tränar du? Jag önskar att jag var hurtig och aktiv men jag älskar datorn för mycket. Så nej alltså. Men funderar på att börja så min kropp inte skrumpnar bort i förtid.
 
Dricker/röker du? Ja och nej men feströker ibland.
 
Hur länge har du och pojken din varit tillsammans? I ett halvår nästan ungefär.
 
Har du någon favorit bland alla pastelfärger som t.ex pastellrosa ? Jaaa, rosa! Och lila! Och blått på tredje plats.
 
Kan du ge något modetips? Klä dig och se ut precis som du vill och trivs med!
 
Favoritplagg? Så svåååårt ju. Älskar alla mina UNIF-plagg och använder mina muscle tee's därifrån lite för ofta. Sen har jag alltid knästrumpor på mig. Knästrumpor är strumpgudens bästa skapelse.
 
Går du till skolan i dom kläderna du visar upp på bloggen? Är det inte kallt? Jaa såklart gör jag det! Jag är härdad, min stackars kropp har fått plågas i kylan i många år. Och så har jag tjocka och trevliga jackor på mig. 
 
Vilka aktiviteter har du gått i som yngre?  Friidrott, ridning och dans (dansen var när jag var liten plutt så fjantdansade mest) Sen har jag också tagit sånglektioner i några år. Och spelat saxofon i en hel termin som en sann Lisa Simpson.
 
Var i Sverige är du från? Det vet jag knappt själv vad jag ska svara på! Har flyttat så himla mycket i mitt liv men har i princip bott runt Mälaren hela tiden iallafall. (Utom nu, heh) Föddes i Huddinge men är uppväxt i Sigtuna, Bro och Enköping. I Enköping bodde jag hela min tonårstid. Nu bor jag i Örebrooo.
 
Bor du fortfarande hemma eller har du lägenhet? Bor i studentkorridor och delar kök med massa andra. Det är läskigt för jag är osocial. Såhääär ser det ut i den.



Vad gillar du mest med att blogga? Er såklart! Era kommentarer och fina ord gör mig så himla glad och peppad. Ni är helt underbara. Sen älskar jag att vara kreativ genom att fota och leka i Photoshop. 
 
Hur länge har du bloggat? På den här bloggen i nära 2 1/2 år. Har bloggat på andra hemliga och bortglömda bloggar sen 2009. 
 
Ungefär hur mycket tid lägger du ner på bloggen dagligen? Olika men runt 2 - 4 timmar beroende på hur mycket tid jag har och vad för inlägg jag gör. Sen går jag runt och filurar på vad jag ska blogga om då och då hela dagarna. 
 
Tjänar du pengar på din blogg? Nä. Däremot blir jag sponsrad av olika företag.

 
Vilken linje gick du på gymnasiet? Samhäll inriktining samhäll. Himla tråkigt av mig. Gick Natur första året men hatade matte mer än allt så bytte till samhäll och gick det i tvåan och trean.
 
Kan du berätta om hur det är att plugga digitalmediedesign? Sjukt intressant! 
Vad får ni göra? 
Vilka program använder ni? 
Vad kan man bli efter det? 
Vad funderar du på? (: 
Finns det programmet bara i på Örebros universitet? 
Samt vad krävdes för när du skulle söka in? 
Vi läser Medie- och kommunikationsvetenskap A,B och C och kommer få kandidatexamen inom det. Sen läser vi även Digital Mediedesign 1,2 och 3. (Man kan välja annat men detta är vad de flesta läser)

I DMD 1 (Digital Mediedesign1) fick vi göra affischer, loggor, informationsblad, fanzin, ett magasin, 3D texter, lära oss fototeknik och lite allt möjligt. Vi har tillgång till datasalar med Macdatorer att jobba på (hatar Mac mer än livet). Programmen vi använde var Illustrator, Photoshop, Indesign, Cinema 4D - både för sig själva och i kombination. Hade även ett retorikmoment där vi fick skriva och analysera tal och reklamaffisher och lite föreläsningar om design.

Nu i DMD 2 höll vi först på med filmproduktion där vi i grupp skulle göra en pitch och en novellfilm. Individuellt skulle vi göra en trailer och en dokumentär om novellfilmen. Det var tokmycket att planera och tänka på när man gjorde filmen verkligen, vi i gruppen blev lite galna och övertrötta på allt ibland. Vi redigerade filmen i Final Cut Pro.
Just nu håller vi på med webbdesign med en stor gruppuppgift och några mindre individuella uppgifter. Gör hemsidan i Dreamweaver.
 
Första kursen jag hade när jag började på universitetet var Medie- och kommunikationsvetenskap A. Första delkursen handlade om att förstå medietexter, vi höll mycket på med neoformalism, semiotik (tecken) och diskurser. Delkurs två var vetenskaplighet och kritisk granskning vilket jag tror att alla som pluggar på högskola måste läsa. Den handlade helt enkelt om vad vetenskap är och hur man forskar. Sista delkursen hette Medielandskapets historia, struktur och konvergens. Den handlade om mediehistoria och upphovsrätt och yttrandefrihet. 
Denna kurs var faktiskt min favorit, jag är mer teoretiskt lagd och har lättare för att läsa och plugga än att göra något praktiskt. Går nog helt fel program.
 
Jag sökte programmet för jag alltid varit intresserad av design och hade tankar på att hålla på med webbdesign och grafisk design. Vad man kan få jobb som efter examination är lite allt möjligt relaterat till media och design, t ex just grafisk designer och webbdesigner men även jobb inom film och PR och annat som har med media och kommunikation att göra. Utbildningen ger alltså ingen tydlig jobbtitel utan är bred.
 
Just det här programmet finns bara på Örebro Universitet men liknande utbildningar finns på andra högskolor och universitet också. 
Vad jag fått höra är att programmet till nästa år ska slås samman med ett annat på universitetet - PR. Vet inte vad det innebär men det kommer alltså inte finnas kvar i sin nuvarande form. (Känns halvbra att programmet man pluggar läggs ner, inte så hoppfullt att skolan inte vill ha kvar det juuuu)
 
Programmet krävde inga arbetsprov eller specilla ansökningar. 
 
Är tyvärr inte helt nöjd med min utbildning om jag ska vara ärlig. Många gånger har jag känt att den är helt fel för mig och att jag vill göra något viktigare med mitt liv och faktiskt göra något för världen och människor istället för att sitta och leka framför en dator. Dessutom tror jag inte det kommer bli hellätt för mig att få jobb sen.
Vad som jag är mest besviken på är att jag inte känner att jag lärt mig så mycket under DMD-kurserna. Främst beror det nog tyvärr på en dålig lärare som vi haft som huvudlärare under nästan alla moment. Han lär ut otroligt dåligt och ointressant. Vi klassen brukar beklaga oss över den mannen tillsammans superofta. En dålig lärare kan faktiskt förstöra en utbildning väldigt mycket. Som nu när vi håller på med webbdesign vet nästan ingen utan tidigare erfarenhet om webbdesign ens det viktigaste och mest grundläggande eftersom han direkt gått på att förklara mer invecklade smådetaljer än att börja från början. Och nu ska vi bygga en jättewebbplats. Helt opedagogisk. Hata allt.

EVEN MOAR WIGZZ


Alltid när jag gillar något eller får en knäpp idé så blir jag helt besatt och vild och måste ha MASSOR av det. Det här gäller Cola Zero, UNIF-saker, Microlasagne och öh, ungefär allt. Det kanske märks på de här bilderna för jag kan säkert bygga ett tält av alla peruker. Ska nog bygga ett som jag kan bo i när jag blivit hemlös av allt shoppande. 
Det är också lite spännande och elakt när vissa peruker inte alls ser ut som på bilderna på Ebay, som den första lila och den våffliga taroperuken. Busiga dem.
 
Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Buffalos

Länkar: 1, 2, 3
Nej nu får någon döda mig. Skohimlen heter Sarenza och har OMÄNSKLIGT ÖVERSNYGGA Buffalos. TA MIG BARA. Mina svarta Y.R.U:s håller på att falla sönder och överge allt så snälla tomten eller mamma, jag vill verkligen ha skorna i mitten. Har ju bloggat om dem förut och allt. De vet att jag vill ha dem.
 Vilka av skorna tycker du är snyggast?

Pink and purple pics

 
Saknar min splitdye ju. Alla bilder på mig blev så rosalila och rosalila är ju det bästa som finns här på planeten och säkert hela universum.
Begraver mitt hår i peruker just nu för att få det att växa och laga sig själv på något mirakelsätt. Men jag trivs aldrig helt 100 i mina peruker så går runt och känner mig småful hela dagarna och det är inte bra för självkänslan! Men lite får man offra för att få sitt supertorra och döda hår att frooodas och växa.
Vilken hårfärg som du har haft har varit din favorit?

Den översta bilden kanske råkar vara från när jag tvättade bort färgen och det lila var borta. Men den smet med ändå. Busig.

Forlife - till förmån för Cancerfonden

 
En julklapp som faktiskt gör skillnad för andra är en present från Forlife.nu. De säljer enkla och användbara produkter - just nu mobilskal och armband - där alla intäkter går till Cancerfonden. En underbart fin idé som gör det väldigt enkelt för alla att stödja cancerforskningen. Ingen kan göra allt för att hjälpa andra, men alla kan göra något!

Ebaytips: Mesh Bodys

Bodys är bra, meshdetaljer är bra och Ebay är bra. Så här är alltihop på samma gång!
Länkar: De två första, den rödaresten

Ish again

 
Igår fick jag hem mina UNIF Ish pants från Nelly och de är nog det bekvämaste jag någonsin haft på mig.
Helt lena och mjuka och klaaaappar mina ben. Ska klistra fast dem på mig så kommer mina ben att älska mig.

Glad News Store

SÅ MYCKET FIIINT gömmer sig på GladNewsstore. Japansk streetfashion är bra grejer. Sidan är på japanska så jag tittar bara på bilderna som ett litet baarn utan att veta hur man beställer. Så kan man göra.  Då sparar man pengar och det är trevligt. Alla sidor borde vara på japanska. Hade varit så riiik.

The Body Shop

The Body Shop är ett företag som jobbar etiskt och aldrig testar på djur så därför tycker jag deras produkter passar superfint som julklappar! Värt att veta dock är att de ägs av L'Oréal som djurtestar. Men The Body Shop är med på Leapingbunny:s och PETA:s listor över cruelty-free companys.
Hääär är länken till deras webbshop. Bilden länkar också. Bilder är roligare om man kan klicka på dem. Kan ju hamna var som helst. Narnia kanske. 

Taro Taobao wig


Tycker färgen taro (som egentligen är en småsnuskig tropisk knöööölväxt) är så himla fin på hår. Den är liksom lila, brun och grå SAMTIDIGT. Hittade en stilig sån peruk på Taobao vilket är som Kinas egna Ebay fast ännu billigare. Där finns helt vildsint mycket grejer men tyvärr kan man inte beställa därifrån om man inte är i Kina. Dessutom är sidan på kinesiska och kinesiska är förvirrande. Meeen, man kan använda sig av en Taobaoagent som köper produkten åt en och sen skickar den till en. De tar lite betalt för det plus för frakten. Det låter kanske krångligt men var enklare än jag trodde faktiskt! Jag använde mig av Buychina. Funderar du på att köpa något från Taobao så rekommenderar jag dem men läs igenom hjälpsidorna noga innan du köper något!
 
Borde kanske borstat peruken innan jag tog kort på den men det är fint att se ut som en vild skogskvinna ibland också. 

Lillipore

 
DAMN YOU NATASHA LILLIPORE. Sååå vacker. Such hair, much style, wowwwwww.
Hennes Tumblr kan ni skåååda här och hennes blogg häär.

Candie.se

Har velat ha en egen domän så himla länge och nu har jag det äntligen! Candie.se, wiho!

Använde mig av namnblogg.se för att få domänen och det var verkligen världens enklaste sak. Bara att söka upp om mitt namn fanns ledigt och sen beställa det så fixade de allt åt mig. Kostar bara 149 kronor per år också. PERFEKT, yiha!


Vegetarisk julmat!

Ica, Greenoption, Tasteline, VegetarisktArlaJulskinka!
 
Julmat är ju oftast helt köttig - men den behöver inte vara det! Förutom färdigköpta saker som qournbullar och sojakorv så kan man laga en massa eget vegetariskt som passar på julbordet. Jag ska prova att göra en vegetarisk julskinka av kålrot. What. Låter helt tokigt och jättegott. Nomnom.
Apropå den viktiga maaaten: Vilken är din favorit på julbordet? 

Layers

Leopardkappa: Sheinside | Peruk: Ebay | Kofta: H&M | Vit tröja: Gammal | Topp: UNIF | Shorts: Bik Bok | Skor: Y.R,U, | Strumpor: Ebay

Har man flera lager på sig som en lööök så håller man sig varm. 

Fråga mig saker

En frågestund tyckte jag lät roligt så nu har jag en! Hääär hittar du gamla frågestunder där du kanske får svar på något du undrar över på en gång, wiho.

Ish Pants

 
Har velat ha de här byxorna så himla länge, vilket är ett slags mirkel eftersom jag aldrig använder byxor. Men jag känner att de här byxorna är vad som kommer förändra mitt byxhat och få mig att sväva i byxhimlen. ÅH VAD JAG MÅSTE HA DEM, det är löjligt. Men såklart är de jäklarna slutsålda ÖVERALLT utom någonstans där de inte finns i min storlek. Jag väntar på er, Ish. Bilder från Nastygal.
...Fast nu beställde jag dem från Nelly för omänskliga summor istället. Använde koden 150XMAS så kändes det lite bättre.

Thugkitchen


Många av er ville att jag skulle tipsa om vegetariska recept. Men eftersom jag är rätt jättedålig på att laga mat och inte har några speciellt fantastika recept på lager så överlåter jag det till proffsen:
Thugkitchen är den enda matbloggen jag följer på Tumblr. Där finns massor av supernyttiga veganska recept som får mig att dreggla lite när jag ser dem. Allt är skrivet helt aggressivt och galet. Det är kul.
Uppdateringen på Thugkitchen har varit sådär på senaste tiden men arkivet är fullsmockat med massa grymma recept!

Eva Pinkland

 
Måndagar kräver som vanligt extra mycket pastellfärger, speciellt efter att Sven vart och härjat hela helgen. Dumma Sven.
Eva Pinkland, som jag har bloggat om förut men för superlänge sen, är så himla färgglad och söt och rosa att man känner hur man förvandlas till en my little pony i hjärtat bara man tittar på hennes bilder. OCH HENNES HÅR OMG.
Hääär är hennes fina Tumblr och häär hittar ni hennes Instagram.

Sheinside Christmas Giveaway

Länkar till plaggen på bilden: 1, 2, 3, 4, 5

Förra Giveaway-en jag hade med Sheinside verkade vara superuppskattad så nu är det dags för en ny giveaway såhär till jul! Även denna gång har ni chans att vinna ett presentkort värt 100 dollar (ca 650 kronor) att shoppa för på sidan. Vinnaren dras på julafton!

Det du behöver göra för att vara med är att:
Registrera dig hos Sheinside, vilket du gör HÄR (är du redan registrerad så hoppa över detta steg)
Kommentera detta inlägg och lämna mailen du är registrerad med hos Sheinside i mailrutan.
 
För extra vinstchans: Dela och länka tävlingen på din blogg eller Instagram, Tumblr, Facebook eller annan social media. Använd gärna den här bilden.
GOGOGOOGO! 
 
Vill du shoppa från Sheinside redan nu så använd koden Chris-Blog20 för 20% rabatt på ditt köp.
Koden gäller fram till den 15:e januari.

Julklänningar

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5
Känner att rött, tartan och sammet är bra och juligt på julklänningar så här är lite såna.

Förresten var det så himla bra med era kommentarer i mitt förra inlägg, ni alla verkar verkligen brinna för det här också. Har tagit åt mig av det ni skrev och ska börja tipsa mer om liknande ämnen här på bloggen. Men självklart så kommer jag fortsätta med massa mode, stil och inspiration som vanligt också!

Om djurplågeri


Blir otroligt upprörd och arg när människor behandlar djur illa. De är oskyldiga varelser och jag kommer aldrig förstå hur man kan behandla ett levande, kännande djur illa när man märker hur det lider. Skrämmande hur så många människor är så kalla och empatilösa. Kina framför allt har så himla sjuk syn på djur och djurhållning att jag bara vill bojkotta allt därifrån som på något sätt har med djur att göra.

Jag har inte ätit kött på snart 9 år (fram till för ca ett halvår sen åt jag fisk men har slutat med det också även om jag tycker om fisk massor. Slutade främst pågrund av utfiske och bifångster som dör när de råkar hamna i fiskenät). Jag är dock verkligen inte perfekt och har skor i läder och äter t ex ost även om den innehåller löpe (som kommer från kalvar) Men jag försöker så gott jag kan även om jag alltid känner att jag borde göra mer. 
Med det här försöker jag inte tvinga på er att bli vegetarianer eller så, det är allas egna personliga val. Men att exempelvis inte använda päls (varför kan ni se t ex häär och häär ,varning för riktigt hemska bilder, titta inte om du är känslig) och att undvika Angoraull (varför kan ni se häär) borde alla som bryr sig om djur det minsta och har någon slags empati göra. Det finns så otroligt många djur som plågas för människans ytliga, onödiga behov att jag blir helt rädd för människor. Vi ska vara den intelligentaste arten på jorden men på så många aspekter tvivlar jag verkligen på att det är så. 

Bilder från Stockholm

 
Massor av er söta läsare kom fram och sa hej när vi var i Stockholm och de här två ovanför ville ta bild med oss! Var så himla kul att träffa er allihopa! Var helt skräpig och förstörd av vädret på högra bilden och verkade kanske lite konstig och förvirrad när vi träffade dig på bilden inne på H&M, så förlåååååt mig för det.
Bästa dagarna på länge, det kuttrar i mig av gladhet efter dem.

Crops

 
Har luskat fram massor av crop tops under 300 kronor för crop tops är bra, speciellt till allt med hög midja.
 Allt från de två översta raderna finns på Asos, och de på den understa är från Forever21!

Vinnare av Okay Tee från Talkingclothes!

Blev Annie Wang! Har skickat ett mail till dig, wiih!

Stockholmsshopping!

Hade det helt otroligt bra igår och idag i Stockholm. Spelningen var awesome och hade det sjukt kul med Vira och Angelica. Massor med söta läsare kom fram och sa hej och vi blev helt fnittriga och jätteglada i våra själar. Ni var så snälla och fina allihopa! Dock hatade gudarna oss och min mobil blev snodd på tunnelbanan (rätt åt dig lömska tjuv att du fick min spruckna mobil) och Viras tåg hem var inställt idag. Så kan det gå när man syndar och så! Vilket rim.

Idag shoppade vi i den vilda snöstormen. Jag fick med mig massa holografiska och glittriga grejer. Och ett matt topplack! H&M hypnotiserade mig att bara handla därifrån. Jag sa "okejdå H&M, du vinner. Denna gång"

BMTH och Stockholmsäventyr

Nyss hade jag, Vira och Viras kompis Angelica en ståtlig Subway-picknick på vårat hotellgolv. Det var gott. Vårt hotellrum är byggt för dvärgar eller rävar som Vira sa, men det är fint. Snart ska vi iväg på Bring Me The Horizon-spelningen, helt bra kväll kommer det här att bli ju.
Vilka av er ska dit ikväll?

Cirkellinser från Pinkyparadise

 
Gillar cirkellinser helt jättemycket och här om dagen fick jag hem två par från Pinkyparadise. Fick också med två supersöta djurlinsbehållare. En elefant och en flodhäst. Tjockisdjur. Fick två andra små mystiska presenter med. En lovade att trolla bort ringar under ögonen. Vet inte om jag litar på denna kraftfulla magi.

Än så länge är jag jättenöjd med linserna, de är bekväma, fina och mina ögon ser stora och mörka och finare ut. Duh. De gröna kunde dock gärna fått vara ännu grönare.
Ville helst ha ett par bruna, men tror mina ljusa ögon kommer göra att jag ser helt psykopatisk och farlig ut eftersom de kommer synas genom det bruna.
.
G&G Big Size Circle Green                 Vassen Ruby Grey                                             
Diameter: 14.5mm                             Diameter: 14.5mm                       
Water Content: 38%                         Water Content: 42%
Base Curve: 8.6mm                            Base Curve: 8.6mm                                            
Länk                                                Länk

Holographic Nails

Holografiska mönster är fint på allt. Naglar till exempel. GIVE MEEE. 
Alla nagellack ovanför finns i flera färger, helt jättetrevligt tycker jag. Här är länkarna: 1, 2, 3, 4, 5
Bilderna är googlade. Google är bra, kan vara svårt med alla källor bara. Men här är entvå och tre.
Vad tycker ni om holografiska nagellack?

New Years Dresses

Multi: 1, 2, 3, 4, Guld: 5, 6, 7, 8 Svarta: 9, 10, 11, 12

Föll lite för grupptrycket och gör som så många andra bloggare idag och tipsar om klänningar till jul och nyår. Men julklänningar förvirrar mig eftersom jag typ brukar vandra omkring i mjuksbyxor på julafton. Och har aldrig i mitt liv varit på en julfest. Vet inte ens vad det ääär knappt ju. Så jag ljög om julklänningar, här är nyårsklänningar, bara, yihaaa. Men okej, kan luska fram lite julklänningar till en annan dag istället!
Vilka klänningar gillar du mest?

Monday

 
Måndagar kan bara räddas med massa rosa. Och lila. Och lite blått. Och Tumblr. Och en och annan godis kanske.
 

Wigs

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Om jag är uttråkad - vilket jag är lite för ofta - så kan jag sitta och kolla peruker på Ebay superlänge. Har köpt på mig flera stycken för jag har planerat att en gång för alla få mitt stackars hår att växa ut. Det har varit jättekort och inte växt sen jag var 15 så nu ska jag låta det växa och grooo under peruker under vintern och hoppas på ett underverk. Jag älskar peruker som är långa, lite speciella och gärna att de har flera färgtoner. Så här uppe är lite peruker som ser ut just så!

Tips på sökord för att hitta peruker är Harajuku wig, Lolita wig, Fashion wig, Cosplay wig eller att bara skriva in vilken färg och frisyr du vill ha på peruken. Tex blonde long wavy wig om du skulle vilja ha en sån!

Denis födelsedag igår!

 
Igår firade jag min pojkvän som fyllde år! 21 år blev han så nu kan vi båda åka iväg till USA och Vegas och härja vildsint om vi skulle känna för det. Han fick en rosa skärbräda och ett Steelseries Apex tangenbord av mig. Tror han blev halvglad av skärbrädan. Har inte en enda normal bild på honom och när jag kollade igenom min mobil efter bilder så är typ hälften på när han sover. Inte alls creepy eller så. Fina Denis ♥

Tävling med Talkingclothes!

Jag har ingen julkalender på bloggen som många andra bloggare har meeen kan ju starta december med en grym tävling ändå! I samarbete med Talkingclothes så lottar jag ut en likadan Okay-baseballtröja som jag modellade för.

Allt du behöver göra för att vara med är att:
Gilla Talkingclothes på Facebook häär.
Lämna en kommentar att du är med och skriv vad du heter på Facebook. Lämna din email i emailrutan med!


Test