Skirt

Hallå finisar, har nyss varit i skolan men nu jäklar tar jag helg. Ska gå och köpa cola och sen sätta mig och dregla lite framför Padalecki och Ackles. JA DET SKA JAG. Vad gör ni idag?
Kjol: Ebay | Tröja: Monki | Tights:Ebay | Skor: Y.R.U | Smycken: Ebay | Skärp: Vet inteee

Cat, Stars, Wings, Chains

Yoyoyo, har en skoluppgift i Photoshop och insåg precis hur dålig jag faktiskt är på programmet. Kan liksom bara klippa och klistra lite och ändra färger typ. INTE BRA.
Bra däremot är mina nya tatto tight jag fått hem, yiha! Vill ni ha likadana eller liknande, sök på tatto tights på Ebay.
Vilka tycker ni var finast?

Jag gillar Ebay

Uttråkad och smårik som jag är eftersom jag fick pengar från CSN idag så klickade jag hem massa stuff från Ebay. Dumma Ebay. Alltihop gick på ungefär 150 kronor och då köpte jag tre 10-pack lösfransar och inte ett. Snälla Ebay.

Länkar: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11

Svar på frågestunden - del 1

Vilken hårfärg tänker du färga håret i senare i framtiden efter blå?? :)
Veeet inte. Rosa? Lila? Silveeer tror jag! Eller? Har ni något förslag?
Kan du göra en ny update där du lägger upp bilder på alla färger du haft i håret? ^^
Oooh, har ju haft så många, men kan väl försöka göra en sån i framtiden, hih.
Hur får du hålla kvar de "extrema" färgerna då brukar ha i ditt hår att sitta kvar så länge och inte bli urtvättade?
De blir superutvättade på en gång! Så färgar om håret nästan varje gång jag tvättar det.
Hur ofta byter du hårfärg?
För ofta. När jag tröttnat på färgen. Vilket jag alltid gör. För fort.
Använde du silvershampoo när du hade blont hår?
Yeeees sir! Från Loreal.
How do you keep your hair is such good condition?
I'll answer this in english, hiho: Honestly, my hair is in pretty bad condition. But I drown it in hairmasks everytime I wash it. Also I only bleach my roots and never the entire hair.
När du färgat håret i en färg som håller på att gå ur, bleker du bort den då eller väntar tills håret blir blont igen? ^^
Tvättar uuur! Jag brukar bleka min utväxt när jag färgar en ny färg och då sköljs det mesta av färgen i resten av håret ur.
Hur får du ditt hår såå nice? Hur fixar du din lugg?
Ååh tack söt! Mitt hår är sjukt bråkigt och blir aldrig riktigt som jag vill. Men jag plattar och tuperar och har sånt där dust it... mjöl... i det. Och hårspray. Och luggen får flyga och flänga lite som den vill. Den blir aldrig så rak som jag vill ha den. Mitt hår är superlockigt egentligen.
Vad tycker du om Directions och Manic Panics hårtoningar? Är de någon skillnad på dom?
Har aldrig testat Manic Panic faktiskt. Har alltid blivit nöjd med Directions + att de är hyfsat billiga och billigt är ju trevligt. Har för mig att många brukar gilla Directions bäst av märkena som gör extremfärger, hhiho.

Hur många bloggar har du haft?
Det här är min 4:e! Men flyttade över inlägg från min förra blogg till den här för drygt ett år sen. Så det är typ samma blogg. Fast ändå inte. Liksom.
When/Why did you start blogging?
I started my first blog about 4 years ago and I have no idea why, haha! Back then I was a terrible blogger who never updated and my posts were pretty boring. I have no idea why I started blogging in the first place. But now I really like it, it's like a creative interest of mine. Did that sound wierd? It kinda did, didn't it? 
Vad hette din första blogg? ;)
Heheheh, alltså, nä den är för pinsam. Den får fortsätta gömma sig därute på de mest avlägsna delarna av le internet.
Jag har verkligen ingen inspiration till att blogga. Men jag vill så gärna. Har du något tips?
Skrev faktiskt ihop några tips för inte så länge sen! Läääänk
Vart får du din blogg inspiration ifrån?
Inspiration till inlägg brukar för det mesta bara dyka upp i huvudet. Eller så hittar jag inspiration med hjälp av tipsen jag länkade i förra frågan. Haha.
Awesome! Tjänar du pengar på din blogg? Iaf hur började du?
Naaaaaeh, bloggar för att det är kul och för att komma i kontakt med er underbara läsare. Det lät lite smörigt. Men det gör det inte mindre sant. ♥
Kommer du ha bloppis snart igen?
Jaaa, det tänkte jag försöka fixa snart igen!
 
 
Fler svar dyker upp senare. Ska plugga nu. Egentligen kommer jag kolla Supernatural. Berätta inte för någon. 

LBraveattire

Stackars blogg, får ingen kärlek av mig just nu. Har helt slut på inspiration.
Men letade runt lite på Etsy och hittade som vanligt en massa fint. Den här gången från LBraveattire. GE MIG ALLT, vad snällt, tack så mycket.

She Inside

Astasaurus tipsade om en massa snygga sweaters från She Inside här om dagen. Gick in på sidan och blev lite kär. Nej mycket kär. Så tipsar också om sweaters + några klänningar därifrån!

Tv-serier

Jag har gjort inlägg om tv-serier inte mindre än två gånger förut på bloggen. Men eftersom jag är en vild tvserietittare så hittar jag nya serier hela tiden! Så nu tänkte jag tipsa om mina absoluta favoriter.
Andra serier jag kollar på är: The Walking Dead, Pretty Little Liars, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother och Game of Thrones.
Vilka är era favoritserier?

Sminkvideo

Har under jättelång tid fått massa frågor om jag inte kan göra en video där jag sminkar mig. Jag har faktiskt försökt filma sådana flera gånger förut. MEN VET NI HUR SVÅRT DET ÄR ATT FÅ TILL EN SÅDAN FILM? Så svårt att jag måste skriva hela meningen i caps. Så förlåt för att filmen är oskarp, otydlig, utzoomad, knäpp och har händer som är i vägen när jag tar på mig eyeliner, men jag försökte. Faktiskt. 
Fuskig som jag är så hade jag redan foundation och puder på innan jag började filma. Kan inte visa ansiktet helnaket heller!
Hinner ni inte se ordentligt när jag visar upp sminkprodukterna är det bara att fråga om dem, hiho.
 
Musik: Ke$ha - Out Alive | Kerli - Lucky Ones

L-email Rhapsody

Yää fick hem min fina Rhapsodyperuk från L-email idag! Köpte den från Wigsupplier.com när de hade rea. Finns att köpa på Ebay också. Och säkert på andra trevliga ställen.
Har faktiskt filmat en hur-jag-sminkar-mig-video idag förresten. Ska bara redigera klart den. Sen jäklar flyger den upp på bloggen.

Pigtails

Hej finisar, idag har jag lärt mig massor om systemkameror och fått i uppgift att ta en bild. Det har vi två veckor på oss att göra. Hårt jobb, att gå på universitetet. 
Slänger upp skräpiga cambilder bara för det. The irony.


Ebaytips: Mobilskal

Har tagit dåligt hand om bloggen de senaste dagarna, förlåååt.

Idag fyller min syster år och därför ska vi iväg på bio nu. Har superbråttom, omgomg. Har ätit tårta idag också. Och kollat massa Supernatural. SÅ BRA SERIE, JAG ORKAR INTE ♥
Bloggar bättre imorgon, då har jag massa tid! Men sålänge får ni ett Ebaytips, finns miljoooooner andra billiga mobilskal att köpa där också.
Länkar: Uppe:1,2,3
Nere: 1,2,3 Vingskalen

Tattoos

Jag gillar tatueringar men är helt tatueringslös ändå. Min pojkvän är inte det så jag var lömsk och tog bilder på alla hans, hihi. Har ni eller vill ni ha tatueringar?
Jag har förresten namnsdag idag. Grattis mig själv och alla Julior där ute!

Vilken tycker ni?

Alla hjärtans dag. Borde gör inlägg fulla med hjärtan och kärlek. MEN NÄ.
Har samlat på mig massa outfits den senaste månaden. Här är alla som var i helbild.
Heh, har svarta knästrumpor på alla utom en och blundar mystiskt på tre, sweet!

Ebaytips: Sökord

Får ofta frågan om vad jag söker på för att hitta saker på Ebay. Eller om jag har tips på vad man kan söka på för att hitta saker. Grejen är att det är supersvårt att söka på något och helt random hitta massa fint. Det allra bästa sättet att hitta saker på Ebay är att veta vad det är man letar efter. Ofta när jag hittar saker har jag sett det innan på tumblr eller något annat ställe och sedan söker jag bara på vad det heter eller kan tänkas heta så hittar jag det om det finns där!

Meeen, kan ändå ge lite tips på sökord som jag använder om jag inte är ute efter något speciellt utan bara kollar runt och inte riktigt vet vad jag vill ha. Så använd sökordet i kombination med vad det nu är för typ av produkt du vill ha. t ex shirt, bag, shoes, t-shirt, necklace, bracelet ELLER VAD SOM HEEELST.

Exempel på några sökord jag använder mig av: Goth, gothic, lolita, kawaii, cute, sexy, fashion, trendy, skull, galaxy, spike, studded, platform, punk.
 
Men som sagt, det bästa är att veta vad det är du är ute efter och söka på vad det nu kan heta.
Hoppas det var till lite hjälp i alla fall ♥

My Shoes

Stackars mina Litas. Ser ut som jag fiskat upp dem från havsbottnen. Och Hellboundkopiorna vägrade knytas. De hatar skosnören.
Vilka tycker ni är finast? Jag röstar på Y.R.U-platåskorna ehehehhe.

Frågestund!

Det var länge sedan sist, så tyckte det var dags för en ny! Frågestunder är kul.

Lost in Space

Ville egentligen göra massa tips-inlägg men jag oooorkar inte leka i photoshop just nu. Så slänger upp bilder på dagens outfit istället. Halva jag var i rymden. Rymden är bra. Alla vet det.


Galaxytröja: New Yorker | T-shirt: Mammas gamla | Shorts som gömmer sig: Bikbok | Strumpbyxor: Lindex | Strumpor: Ebay | Skor: Y.R.U. | Halsband: Cubus

Skulls

Så himla kul att ni kommenterar mycket, älskar kommentarer ju! Tyvärr har jag varit lite dålig på att svara på dem den senaste tiden. Men alla (nästan alla) får svar så småningom eheueheu.
 
 
Hittade trevlig överraskning i brevlådan idag. Tack mäktiga Ebay.
Men nu ska jag fortsätta äta bläckfiskar och måla spöken i illustrator. Vad gör ni?

All the gold on earth, it won't buy time

Såhär ser jag ut idag och nu ska jag sätta mig och skriva om en tandborste. SJUKT VIKTIGT.
 
Tröja: New Yorker | Byxor: Gina Tricot | Skor: Y.R.U | Halsband: Ebay

Veckans blogg: Vinnare

Denna vecka fick jag hjälp av min syster med att välja veckans bloggar. Den ni!
Två sjukt fina tjejer med supersnygga bloggar och välgjorda och intressanta inlägg blev vinnarna.
lifeasthasy och elinagoescrazy


Dolls and pastels

Bilder som jag har rebloggat senaste tiden på tumblr. Läääänk till min!

Taken Over

Galet bra, som vanligt.

Löshår

Att köpa löshår från Ebay är lite som rysk roulette. Inte jättesmart. Men ganska spännande. Man vet liksom aldrig vad man får. Förra gången fick jag plasthår liksom. Men jag riskerade att köpa från Ebay en gång till och fick värsta superhåret! Super för att kosta 340 i alla fall. Och det är just därför jag köper från Ebay - priset, jag köper ju nytt löshår så ofta eftersom jag färgar och håller på så mycket och då har jag liksom inte riktigt råd att lägga ner massa pengar på dyrt och fint hår. Men som sagt - den här gången blev jag toknöjd med håret! Sen vet jag ju inte hur länge det håller sig såhär fint, men det är en annan sak, heueueh.
Länk till håret. Länk till Ebaysäljaren.


Blouses and skirts

Vill ha ju. Vad tycker ni om dem?
Blusar: 1,2,3
Kjolar: 1,2,3

Andi Autumn Outfit

Dat outfit. Blir alltid lika inspirerad av Andi Autumn. Bilder från hennes instagram.

Ebaytips: Tights

Det kanske är kallt och vinter men det hindrar inte mig från att leva livet i strumpbyxor och tights. Köper alltid från Ebay om jag vill ha några stiliga med mönster eller färger.
Vill ni att jag kommer med fler Ebaytips? Har typ massor på lager! Addiehero brukar komma med massa bra sådana, så där kan ni alltid kolla också!
Länkar: 1,2,3
4,5,6,7
8,9,10

Hårfärg

Fick lite frågor om hur jag gjorde när jag färgade håret sist. Jag använde mig av Directions Lagoon Blue (som är en toning) och gjorde som jag alltid brukar: Blandade färgen med massa vitt balsam! Hade i mer färg än vad som är i på högra bilden. Borde inte haft det. Det blev lite föööör blått i verkligheten.

Ja, alltså, ingen bra förklaring på hur jag gjorde kanske. Men svårare än såhär är det inte. Bara smeta i sitt (blekta) hår, vänta ett tag, skölja ur och TADAAA.

Blue Blue Black

Såhär vandrade jag runt igår. Helt blå och grejer.

Blus: Bik Bok | Kofta: Vero Moda | Strumpor: Ebay | Hår: Ebay | Jag: Mamma

Veckans blogg

Glömde bort det här förra helgen, men nu kör vi igen!

Y.R.U. Qozmo High

Ååhåhåhåhå, jag är så kär att jag inte vet var jag ska ta vägen. Det här är det fetaste jag någonsin ägt.
Jag beställde skorna från Nasty Gal för där var frakten helt klart billigast av alla ställen jag kollade.
Skorna gick på 500, frakten 100 och tullen 230. Så det blev en del. MEN SÅ GALET VÄRT DET, hiho ♥

Cheez Hearts & Cola Zero

Tack för alla fina kommentarer om mitt hår i förra inlägget ♥
Hade tänkt mysa ner mig med cheez heartz framför Vampire Diaries nu men hade fått en avi från posten. Bara att springa tillbaka till Ica och hämta. Kan ni gissa vad det är? Ledtråd: Det är mina platåskor OMGOMGOMG.

Har ni testat Cheez Hearts? Tycker de smakar nästan precis som vanliga ostbågar. Men de är FLUFFIGA.

I'm Blue

Såhär blev håret! Vad tycker ni?
Nu ska jag iväg och träna. Det händer inte varje dag år. Förstår ni vilket mirakel? Önska mig lycka till och att jag inte dör träningsdöden.
Ska svara på kommentarer när jag kommer tillbaka. Åh ni är bäst, ni läsare, det vet ni va?


Bra musik

Jag är en sån där jobbig människa som ändrar sig hela tiden. Tycker om saker ett tag för att sen ändra mig helt. Eller tvärt om. Ena veckan är jag helt inne på något och nästa vecka är det något annat. Skitjobbigt! Fatta om jag skulle haft tatueringar. Kaos.
Meeeen, trots det så har jag lyckats att inte tröttna på dessa artister ännu. Dukte mig. 
Vilka är era favoritartister? Skulle behöva massa tips på bra musik!

Military

Fattar inte varför jag inte köpt en camoskjorta tidigare. Love it ju. Känner mig farlig i den.

Skjorta: Gina Tricot | Shorts: Gaaaamla från Lindex | Linne: Mammas gamla | Strumpor: Ebay | Creepers: Ebay

Blondie

Blonderade min utväxt i evigheter igår. Den är ändå gul, trots två blonderingar. Jajaja, får fortsätta mitt färgningsäventyr idag, kan inte vara blond heller när jag har massa roliga färger som väntar!
Förlåt mitt osminkade ansikte också. 


Spiky Necklace

Visade aldrig mitt halsband som jag fick hem här om dagen. Kostade typ 15 kronor. Rätt lagom. Hääärifrån är det.
Glöm förresten inte att ni kan fråga mig en massa roligt - eller tråkigt, jag vet inte - i min blogresponse i menyn till vänster. Eller tryck här för att komma dit. Tihihihi. Godnatt finisar. ♥

Time to recolor!


Shoppat

Shoppade vildsint idag. Är egentligen kriminell i hemlighet för att ha råd med allt.
Men inget av det jag köpte kostade över 200 och det var ju trevligt. Handlade på New Yorker också. Det händer aldrig annars så det var spännande. Typ.
Gillade ni något av plaggen?

Miss Selfridge

Vill. Ha. Allt.
Ni hittar alla hääär.

Galaxy Bloppis

Då var det dags för en liten bloppis igen, hiho. Är du intresserad, skriv i en kommentar eller till [email protected]. Skulle fler vara intresserade så får ni slåss, eller buda, det går också bra.
Skriv inte om du inte är helt säker på att du vill köpa
SÅLDA

Leggingsen är lite för korta för mig och jag är 166 cm. Så om du vill att de ska passa, och det borde du vilja, så rekommenderar jag att du är några centimeter kortare!

Symästaren

Alla mina föreläsningar och seminarier är inställda tills på torsdag. Visste inte vad jag skulle göra av livet idag så sov till två och passade på att sy mitt nya löshår och min gamla ryggsäck som gått sönder för 140:e gången. Nu ska jag smeta silverschampoo i löshåret och fortsätta kolla Supernatural. SPÄNNANDE VA?

Machine Gun Tattoo

Så stiliga. Minus är att trycket är lite blekt. Minus två är att allting jag beställer från Ebay/Kina alltid är för kort. Den lilla pistolen satt liksom på mitt knä innan jag lyckades kämpa upp tightsen lite till.

Backpacks

Jag älskar ryggsäckar och hoppas att de älskar mig tillbaka. Annars blir jag ju ledsen.
Överst: 1, 2, 3
Mitten: 1, 2, 3
Nere: 1, 2, 3

Mickey Mouse

Yääää, fått hem mina stekiga brillor från Ebay.
 Testade ett av de nya läppstiften också, var helt okej.


MKV A

På universitetet finns bara betygen U (underkänt) G och VG. Var inne och kikade och såg att jag fått VG på MKV A-kursen. Fick faktiskt VG på alla tentor vi gjorde. Trodde universitetet skulle vara jättesvårt men det har gått nästan löjligt enkelt. Nu ska jag sluta låta som värsta dryga skrytarkvinnan, förlåt. Men det är kul att något går bra här i livet. Ska fira med Cola och Vampire Diaries nu.

Super cheap make up

Beställde hem aaaallt det här sminket för 70 kronor. HUR BRA? Tyvärr kostade frakten lika mycket, heh. Skriver senare om det var någonting att ha. Beställde från Saveonmakeup.co.uk


Test