Studded Backpacks

Jag älskar ryggsäckar. Jag älskar nitar. Det gör Ebay också.
Här har ni massa fina som är svarta som natten:
Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Spiked Cap

Åkte hem till min familj i Enköping för första gången på jättelänge. Saknat dom maaaaassor ♥
Snodde min systers farliga keps och gjorde den till min. Så himla badass och cool blev jag. Vet inte var jag ska ta vägen med all min nya #SWAG. (Är ytterst seriös med den meningen. Den här också)
Från Ebay

Om hår och lite så

Får ofta frågan om hur mitt hår kan vara så oslitet (Truth: Det är superslitet) och sitta kvar på mitt huvud trots att jag färgar och stylar det så mycket. Det är en riktigt bra fråga faktiskt. Men den har svar!

  • Sen jag blekte hela håret blont för ett och ett halvt år sedan så har jag bara blekt utväxten när jag bytt hårfärg - aldrig hela håret. Jag färgar med semipermanenta hårfärger som blandats med balsam och då försvinner alltid färgen i samband med att jag bleker utväxten.
  • Semipermanent hårfärg sliter inte på håret då det bara är en svag toning, dessutom blandar jag den med balsam varje gång jag färgar. Och eftersom färgen ofta får sitta i över en timme så har jag balsam i håret superlänge ca två gånger i veckan. Vilket borde vara bra för håret ju!
  • Eftersom jag plattar håret som en vilde är jag alltid noga med att använda värmeskydd. Samma sak när jag fönar håret vilket jag försöker göra så sällan som möjligt.
  • När jag tvättar håret använder jag alltid inpackning istället för vanligt balsam.

Bloggtips: Dolldelight

Ramlade in på en blogg med en himla massa fina outfits, videos och lite allmänt om asiatisk stil. Bloggen ägs av sockersöta Cyril som även har en webshop. Kolla in Dolldelight och webshopen!

Lingerie

Har en liten lätt (jättestor) obsession i att använda underkläder som vanliga plagg. Inga konstigheter.
Julias livsregel nummer 1: Allt med spets är fint.
Finns det något speciellt plagg du gillar extra mycket?


UNIF ♥

Gillar märket UNIF lite för mycket. Det kostar lite för mycket också.  ETT SÅNT DILEMMA
Bilder / Köpställen: Karmaloop, Dollskill, Solestruck

Typsnitt

Får ganska ofta frågan om vad typsnitten jag använder heter så är en god medborgare och avslöjar hemligheten (det är egentligen ingen hemlighet alls) om vad typsnitten heter. Använder egentligen TOKMÅNGA, äääännu fler än än vad jag skrivit här, men det blev så himla många så valde de jag oftast har helt enkelt. Det blev några det med. Laddar ner gör jag från dafont.com.
Är det nån av de här fonterna ni gillar extra mycket?


The Harness Dress

Fick hem min stilga klänning från UNIF här om dagen. SÅ FIN! Min rygg är helt bar i den dock. Så känner mig supernaken och rädd i den. Och skåda hur skräpigt och risigt mitt löshår är. Inte braa.


Repost: Inspiration till bloggen

Eller gör som mig och reposta saker!
Idag har jag absolut inget som måste göras vilket betyder massa tid till bloggen, yiha. Har ni något önskeinlägg som ni vill att jag ska göra så tell me så kanske jag kan fixa det nu!

Fredag ♥

Supersnabb update för att säga hejhejehej DET ÄR FREDAG ♥ Om ni inte visste. Ni visste nog. Nu vet ni igen.
Det här hade jag på mig igår. Ny kjol från Aliexpress, nya tights från Ebay, gammalt linne från Kan Dee, lika gammal skjorta från Rut mfl och livets äldsta skärp från jag vet inte ens vart.
Vad ska ni göra idag? Jag ska plugga sen ut på äventyr!


Scorett Platåskor

Många av er kanske redan vet det, men Scorett säljer superfina platåskor. Bara titta på de rosa, ÅH, tamig.
Råkade dessutom se att de sänkt priset med 200 kronor. Tokbra ju! 
Vilka tycker ni är finast? Rosa eller Leopard?

Lipsticks

Jag äääälskar läppstift men har alltid så himla mycket smink runt ögonen att jag ser lite galen ut när jag använder det. Men det är sånt man får ta, heh! Har av någon anledning bara mörka och kalla färger så måste ge mig ut på jakt efter en ljusare och varmare ju! Välanvända mofos som de är så jag ber om ursäkt för att de ser så dirty ut på bilden.
Använder du läppstift och vad är din favoritfärg isåfall?

Tre längst bak: Superbilliga 1 £ från Save on Makeup
Röda: High Risk Red - Gina Tricot | Lila: Euphoria - Viva la Diva

New Garter Leggings!

Klickade hem ett par garterleggings och de flög hem till mig fort som vinden. Stiliga saker.

Om ni beställer från Karmaloop någon gång, se till att beställa genom Amazon. På det viset går frakten tio gånger snabbare och levereras dagen efter man beställer (på riktigt) och man betalar ingen tull, till skillnad mot om man beställer direkt från Karmaloop då det för mig tog svinlång tid och jag fick betala massa dyr tull. DAGENS LÄRDOM, viktig kunskap.

Cypern!

Wiiih, har precis bokat en resa till Cypern den 7:e juni tillsammans med två översaknade vänner. LÄNGTAR IHJÄL MIG. Har dessutom helt plötsligt lyckats fixat jobb under några veckor i sommar, yihaa. Bra dag.
Ska du på någon resa i sommar?

Stackars Blogg

Förlåt ännu en gång för min dåliga uppdatering, jag har så galet mycket i skolan just nu att jag håller på att förvandlas till en crazy person. Om några veckor är det sommar och om bara någon vecka blir det lugnare i skolan och jag kommer ha tid att blogga ordentligt igen. Försök stå ut med mig tills dess ♥
 
Lite bilder från Tumblr once again. Fråga mig inte varför så många av dem är på ben.

Pink Polish

Igår var jag på shoppingäventyr och hittade ett nagellack i livets bästa pastellrosa. Min naglar kommer aldrig igen vara i någon annan färg. Kanske. Vilken färg är er favorit på nagellack?


Outfit och Städlimo

Livets finaste väder idag. Så glaaaaad. Ikväll ska jag tillsammans med alla i korridoren åka limo och få massa gratis mat och dricka på Pitchers i Örebro, YIHA. Varje år måste korridorerna städas supergrundligt och de två korridorer som städade i år bäst vann limopriset! Vi städar som kungar.
Kjol: Ebay |Korsett: H&M | Tights: Ebay | Skor: Nelly

Ombre Tights

Förlåt för att jag bloggar så himla dåligt just nu. Mycket i skolan, massa äventyr och fint väder gör det svårt att knåpa ihop inlägg. Sorri! Nu tänkte jag bara säga hej och visa mina nya ombre tights från Ebay, weeeei. De ser bruna ut men skulle egentligen vara svarta och grå. Har nog lite längre ben än vad det är tänkt att man ska ha i dem så tyget blir helt genomskinligt. Jajajaja.

Craving: Garter Leggings

SÅ. HIMLA. FINT. Är på jakt efter billiga svarta. Flyg till mig leggingsen, ska ta bra hand om er.
Länkar: 1, 2, 3, 4
            5, 6, 7, 8

BOY

Ny Boy London T-shirt från Aliexpress. May or may not be fake. (Den är fake)

Pretty from Sheinside

Varför har jag bara bloggat på kvällarna den senaste tiden? INGEN VET. Jag vet. Är lat.
However, bjuder på ännu mer fint från Sheinside. Bra sida det där.
Vilken av dessa skulle du helst vilja ha?
Länkar: 1, 2, 3
4, 5, 6
7, 8, 9 ,10

Hav av hår

 Har så mycket löshår att jag skulle kunna göra världens största matta av det. Inga konstigheter. Det värsta är att det här bara är det som jag använt under det senaste året. #Livetsomlöshårsberoende
Använder du löshår?


Y.R.U.

Skor från Y.R.U. är lite för fina för livet. Och mina Y.R.U. platåskor som jag har är det bekvämaste jag har haft mina fötter i.
FO REALZZZZZ, världens bästa skor. Bilden länkar till deras hemsida/shop!

Hårfärger 2013

Jag gillar att färga håret lite för mycket. Samlade ihop alla hårfärger jag haft hittills i år. Det var svårare än man kan tro eftersom jag ofta ändrar färg bara en aning eller blandar in lite olika löshår.
Vilken färg tycker du var finast?
 

Lady Cube

20-åringa Rosa Pekkanen/Lady Cube från Finland är så himla fin. Håret, sminket, kläderna - åhåhåhååhåh.
Här är länkar till hennes Tumblr och Lookbook.


It's pink

Okej så jag ljög lite och fixade ihop en ny header och ändrade lite färger på bloggen nu ändå. Hur tycker ni det blev? 
Här är lite gamla headers jag haft, jag gillar fladdermöss och texter som rinner om ni undrade.

Gypsy Warrior

Denna webshop med massa fint gömmer sig där ute på internet.

Är förresten supertrött på min bloggdesign. Har en massa i skolan just nu, men så fort terminen är slut så ska jag fixa ihop en ny, yiha!

Bilden länkar!

I Want Cute Cirkellinser

Fick hem ett par cirkellinser från I Want Cute och det ser äntligen ut som om jag har stora och fina ögon! Mitt smink på bilderna är däremot allt annat än fint, så ignorera det, hoho. Har du provat cirkellinser?
Har färgen "Angel Green"

Godspeed ♥

Helgalet, men har redan fått hem en av mina klänningar från UNIF, utan tull och direkt levererad till dörren. Bättre sätt att vakna på än att få en helt ny klänning finns nog inte. Kanske. Alltså den är så galet fin att jag inte vet var jag ska ta vägen. Beställde den från Karmaloop men genom Amazon till skillnad mot The Harness Dress som jag beställde direkt från Karmaloop. ALLTSÅ JAG VILL ALDRIG TA AV MIG DEN HÄR. Finaste jag ägt i livet.

Har kläder på mig

Vääärldens finaste dag idag. Var ute på långpromenad halva eftermiddagen. När jag kom hem sov jag i ett år och vaknade nyss. Värt. Lär av mig, sov inte bara 4 timmar varje natt. Du blir trött då.

Här är smygbilder på hur jag såg ut idag  Hade en ny myströja med kontrastärmar från Ebay och bytte från kjol till shorts när jag var ute och gick. Nu vet ni!
Hur har ni spenderat denna tokfina dag?
 

Whip Cream Love

Var som vanligt ute och vandrade planlöst på internet när jag hittade denna underbara webshop hos Storenvy. Trodde jag dött och hamnat i pastellspetssockevaddsenhörningshimlen. Allting var dessutom billigt. WOAH.
Shopägaren köper allting från Taobao, så förstår ni den sidan så kan ni även hitta alla saker där!
Bilden länkar!
Update: Har hört att sidan är en scam, och tydligen lurat folk.
 

Massa låttips!

Utöver allt som Panic! At The Disco någonsin skapat så har jag en massa favoritlåtar just nu. Har av okänd anledning hittat tillbaka till Bring Me The Horizon och Sleeping With Sirens som var mina favoritband för några år sedan.
Alla de här låtarna har jag hört förut men liksom inte gillat förrän nu. Mitt inneboende emo har tagit över mina öron igen. Jag gillar inte skriken i skrikmusik men ofta kan melodierna och texterna vara rätt fantastiska. 
 
Och så får man verkligen inte glömma att mina favoriter Rebecca och Fiona släppt en ny singel för några dagar sedan! ♥
 
Så det här är alltså det som överspelas på min Spotify just nu. Nästa vecka är det nog nåt annat. Alltid lika spännande att ha en smak som ändras hela tiden. 
 

Vilken outfit?

Mina inlägg på Bloglovin har inte uppdaterats på flera dagar. Superskumt och dumt ju. (Heh, jag kan rimma)
Howevur, såhär här har jag sprungit runt den senaste tiden. Vilken outfit gillar du mest?

UNIF Dresses

Och däääääär sprack mitt klädköpstopp. Jag är en besvikelse för mänskligheten. Och inte direkt så att jag köpte billiga saker - jag köpte två döfina klänninga från UNIF, på rea visserligen, but still. Kommer inte ha råd att leva den här månaden. Men att ha ett liv är väl överskattat?
Skulle egentligen vilja att klänningarna bytte färg med varandra men den svarta var slutsåld i rosa överallt så jag fick bli lite ledsen och acceptera mitt öde.
Vilken klänning tycker ni är finast och vad är det onödigaste ni köpt den senaste månaden?
Köpta från Karmaloop, bilder från Nastygal

YOU ♥

Är ju jättenyfiken på vilka ni läsare är så ni får supergärna berätta det för mig! Här är lite tips på frågor och lite vad jag undrar över men ni kan så klart berätta vad ni vill om er själva! ♥ Länka gärna din blogg om du har en!

Craving: Harness

Någonting jag är helt förälskad i just nu är harness-detaljer. Både när det är en del av plagget eller när man har en utanpå. Bdsm-inspirerat och supersexigt som det är så får man nog ta det lite lugnt med den här trenden om man inte vill se helvild och läskig ut, haha. Men så himla fin är den ändå!
 
Den ljusrosa klänningen från UNIF på bilden längst upp till höger har varit min drömklänning superlänge nu.
ÅH, på riktigt, finns det något vackrare plagg här i världen?
Köpställen: Creepyyeha , Dollskill , Nastygal

Black outfit

Vet att jag är supertråkig som tar outfitbilder på samma ställe hela tiden men har liksom ingen som kan ta bild på mig och vågar inte springa ut och stå och ta med självutlösare för mig själv. Så vit vägg i mitt studentrum it is!
Snart ska jag ut och äta kinamat omnomnom!
 
Tröja: Sheinside | Allt annat: Ebay

Dirty Pink

Fick för mig att det var en superbra idé att färga håret igår. Mitt hår höll inte med och ser nu helt smutsfärgat ut. Oh those first world problems </3
Som tur är ser det lite bättre ut på bild!


ÄNNU mer paket?!

Fick faktiskt hem ÄNNU FLER saker igår som jag var och hämtade ut. Skorna är nästan för små men fötterna får helt enkelt leva med det. Moahaha. Fotplågeri. För i kampen mellan superfina skor och välomhändertagna fötter vinner alltid skorna. DUH, vem behöver fungerande fötter? Kan gå på händerna istället.
Och för en gångs skull var sweatern tillräckligt lång, yay!
Skorna är från Ebay och tröjan från SheInside.

E.l.f. Review

Lovade att skriva vad jag tyckte om sminket som jag köpte från e.l.f när jag testat det. Jag är jättedålig på smink och ni borde inte lita på någonting jag skriver om det, men här kommer den fantastiska reviewen! Säger man så? Reviewen? Låter knas.

Älskar det här transparenta pudret eftersom det är just tranparent, haha. Alla mina puder jag haft tidigare har alltid varit för mörka och orangeaktiga trots att jag valt de ljusaste färgerna. Dumma ljusa hud. 
Pudret håller väldigt bra och länge, håller foundationen på plats och ser naturligt och snyggt ut. Det enda minuset är förpackningen som är lite bråkig och gör pudret svårt att få ut utan att spilla. 

Tycker att den gröna färgen är superbra när jag ska täcka röda partier. De oranga färgerna är för mörka för mig och jag har testat alla färger för att tona ner ringarna under ögonen. Ingen har funkat. Fanns en annan färgpalett att välja på hos e.l.f. också som jag tror kanske hade varit smartare för mig!

Vet ärligt inte vad jag ska skriva om borstarna hoho. De är liksom borstar och gör sitt jobb. Inte supermegafantastiska men inte alls dåliga heller. Skaftet på puderborsten gick sönder nästan på en gång av någon anledning och sitter löst, men det går att trycka in igen och fortfarande använda. Foundationenborsten delar sig lite så att det blir små ränder i ansiktet när jag sminkar mig och av någon anledning använder jag lätt för mycket foundation när jag kletar med den. Men det beror nog säkert på att jag är en noob. 
 
And that's that! Lita inte på ett ord jag skriver. Jag kan inte sånt här. FÖLJ MINA RÅD PÅ EGEN RISK.

Massa paket!

Jag lever, bloggen lever, alla lever. Valborg var kul och jag åkte tåg till Örebro tidigast i livet imorse. BRA SAMMANFATTNING.
Min brevlåda hälsade mig välkommen hem genom att spy ut maaaassa paket på mig. Tack brevlådan.
Hej jag heter Julia och kan inte stava till "knäppaste"


Test