Pink Jacket

 
Iiiiih min nya jacka som jag precis fick hem från Sheinside är så himla fin. Som en rosa liten mjuk ponny jag vill klappa på.
Jackan är ganska tunn men insidan är supermjuk och påminner typ om en fluffig filt. Testade att ha den ute nu med en kofta under och det funkade super! Helt galet, älskar allt med den här jackan, färgen, luvan, fluffigheten, modellen. ÄR KÄR I MIN JACKA, JAMEN DET ÄR HELT NORMALT. Det enda minuset är att armarna är lite korta, men det har jag börjat vänja mig vid som köper så mycket kläder från Kina haha. Finns på rea för 250 kronor hääääär. 5 av 5 toasters.
Har brunt hår också. Hur gick det till? Kanske är det en peruk, kanske inte.
Det är en peruk.

Ett år sedan

Såhär seglade jag runt för exakt ett år sen. Bodde i mina creepers och tyckte om min färgglada skjorta massor. Det var tider det!

Black Friday

Imorgon är det USA:s största och galnaste shoppingdag på året - Black Friday! Alla butiker har massa reor och har öppet jättelänge. Folk blir helt vilda och kastar sig in i affärerna i stora horder. De kan bete sig som gnuerna i Lejonkungen om man har otur! Black Friday infaller dagen efter Thanksgiving och är dagen då julhandeln enligt tradition på riktigt börjar.

JAMEN OCCCCH?? Kanske du tänker nu men det ska du inte göra för det här betyder att massor med webshopar från USA (och ibland andra länder och t o m r i Sverige) har helt brutala jättereor på sina varor! Förmodligen så säljer din amerikanska favoritshop sina saker mycket billigare än vanligt! Är det någonting man velat ha från en utländsk sida men känt att det varit för dyrt är det nu man ska passa på. Och det här gäller såklart inte bara kläder utan aaaallt! Rean har redan börjat på många webshopar! PRAISE AMERICA! (För denna gång) 

That dark place, infinite space

Klänning: Sheinside | Skjorta: H&M | Knästrumpor: Ebay | Peruk: Ebay | Smycken: Ebay | Skor: Y.R.U

Jag gillar rymden. Rymden är bra. Och mystisk.

88 Eyeshadows

 
Har bara använt och ägt en enda ögonskuggspalett med fyra färger de senaste årtusenden (eller året, osäker) så klickade hem en med JÄTTEMÅNGA färger från Ebay. Men vägrar sluta vara tråkig ändå, gillar bara varma och jordiga eller bronziga färger ju så det blev en sån palett som jag kan leka med. Tycker faktiskt den fungerade riktigt bra och den kostade under 80 kronor. TACK FÖR ATT DU FINNS EBAY. Så himla snällt. Länki här.

Mad Lady

 
Tipsar nästan aldrig om någon svensk sida men Mad Lady har en del grymma grejer och märken! Och jag har lurat till mig en rabattkod till er. Skriva bara in madlove54km och få 15% rabatt! YIHAAA.

Vinnare av smycke från Marielledesigns

Glöömde ju bort att dra vinnare i tävlingen i samarbete med Marielledesigns i helgen. Men nuså! Har mailat vinnaren som blev: http://fames.se/whereweare/

New Talkingclothes pics

 
Igår fotade och poserade jag som den vildaste fotografen/människan i hela världen. Livet hade varit enklare om man bara kunde ha någon som tog bilder på en hela tiden när man behövde. En slav tillexempel.
 
Hursomhelst, jag fotade mig i allting jag fick från Talkingclothes! Och nu finns allt uppe hos dem. Dessutom har de 15% rabatt på hela sidan just nu! För bra ju!
Här är alla länkar till produkterna plus fler bilder: 
Cat tee ♥ Earcuff ♥ Cross bomber ♥ Stickad tröja ♥ Tiger tee ♥ Klänning ♥ Leopard hoodie ♥ Skull tee ♥Spetsstrumpor
 
Vilken produkt gillar du mest?

Amelia Nightmare

 
Ramlade in på galet snygga Amelia Dinmore/Amelia Nightmares hemsida och såg en massa färggladda och fina bilder. Plus en del halvnaket eftersom hon är pinup-modell. Men här får ni rumsrena och hederliga och snälla bilder på henne så jag inte hamnar i helvetet och såntdär. Älskar färg och alternativa modeller ju! OCH HENNES HÅR ÄR TO DIE FOR! Amelias hemsida med portfolio och grejer hittar ni häääär.

Bracelets

 
Råkade ta en sneaky liten bloggpaus under helgen. Men nu är jag tillbaka i Örebro efter alla farliga Enköpingsbravader och redo att attackera er med blogginlägg!

På bilden är armband från Ebay. Ebay är bra. Armband är bra. Rosa är bra. Allt som blänker är också bra (utom ålar, de är läskiga) Länkar: Rosa armband, pärlarmband.

Åka tåååg

 
Just nu sitter jag på ett tåg med gratis internet och bloggar. Whaaaat. SJ har gjort något bra för världen. Whaaaat. Fast internetet är segt som en sniiigel.
Jag har kidnappat med min pojkvän till Enköping för att säga hejhej till min syster, mamma och mina vänner! Min syster har lovat att bjuda på massa mat när vi kommer fram, nomnomnom. Sen jäklar ska vi se Cathing Fire på bio!
Är helt mystisk och gömmer mitt ansikte på bilden. Är lika mystisk och lurig i min peruk. ÄR DET ENS JAG? Vem vet? (Jag vet) Sweater hääärifrån, peruk hääärifrån.

FAQ

 
Hur gör du för att få så ljusblont hår? 
Det har jag bloggat om hääär.
 
Hur kan ditt hår vara så friskt fast du färgar/bleker/stylar det hela tiden?
Den onda sanningen är att mitt hår är jätteledset och sönderslitet. Mitt hår är toktorrt, har inte växt på 6 år för topparna går av hela tiden och hatar mig nog mig för alla hemskheter jag gjort mot det.
 
Hur ska man göra för att få pastellfärgat hår? Hur gjorde du för att få den eller den färgen?
Hääär är ett inlägg om pastellfärgat hår. Hääär är ett om hur jag fick till min rosalila splitdye. I kategorin "Hair" finns mer om hårfäger och mitt stackars hår i allmänhet!
 
Hur ofta behöver man färga om håret när man har en pastellfärg?
Jag färgar mitt hår ungefär varann gång jag tvättar det så det blir 1-2 gånger i veckan. Måste göra det för att det ska ha samma nyans som löshåret hela tiden. Hur ofta man vill färga om är upp till var och en och är lite olika från person till person. Ett tips är att blanda lite färg med balsam i en flaska och ha ståendes i duschen. Så använder man det som vanligt balsam och har i håret några minuter varje gång man tvättar det!
 
Var köper du ditt löshår? 
Ebayyyyy. De har billigt hår vilket passar mig super som byter hårfärg hela tiden och ofta behöver köpa nytt hår. Kvalitén är inte den bästa så vill man ha ett riktigt bra hår som håller länge rekommenderar jag inte Ebay. Men nöjer man sig med ett hår med helt okej kvalité och riktigt billigt pris så är det perfekt!
 
Vilka är dina favoritsidor för shopping?
Mina favoritsidor är: Karmaloop, Dollskill, Nastygal och Ebay. Andra bra sidor för streetfashion och edgy kläder är tex Forever21Sheinside och Missguided. Storenvy och Etsy finns massor med tokfina och unika accessoarer och kläder. Men vanliga butiker på stan kan ha massor med fint också!
 
Kan du länka dina favoritsäljare på Ebay? 
Jag köper från olika säljare hela tiden och har ingen favorit. Jag söker på det jag är ute efter och tänker inte så mycket på vem säljaren är (sålänge den har bra feedback).
 
Kommer jag behöva betala tull om jag beställer från Ebay eller en utländsk sida? 
Jag har handlat säkert runt 200 saker från Ebay och aldrig behövt betala tull, de lömska säljarna skickar allting som "gift" just för man ska slippa tullen.
Beställer man saker från sidor inom EU behöver man aldrig betala tull.
Beställer man från tex USA så kan man räkna med tull. Dock så brukar jag ha världens tur med saker från Karmaloop, slipper faktiskt oftast tull därifrån! Saker från Etsy och Storenvy har jag heller aldrig behövt betala tull för. 
 
Hur mycket kan man räkna med att betala i tull? 
Det beror helt på innehållet och värdet av det du köpt! Mitt dyraste köp någonsin som gick på över 2000 behövde jag betala 450 i tull för (varav 350 faktiskt var tull och resten gick till det ondsinta fraktbolaget DHL. Pff, damn you DHL).
 
I vilket program redigerar du dina bilder? 
Photoshop CS3!

What Now


Rihannas låt What Now är så otroligt jäkla fin och känslosam. Videon är helt mörk och lika vacker den. Allt bara skriker tomhet och förtvivlan. TA MIG.

Fifty Shades

 
Något jag är jättesugen på att skaffa är grått hår. Helst mörkgrått som en riktig tant. Tokfint är det ju.
Vad tycker du om grått hår?
Bilder snodda från Blacksaliva, Ichgoflavor, Pastelbat, Tokyofashion och Tumblr!

Paket från Talkingclothes!

 
Igår hämtade jag ut ett jättepaket från Talkingclothes som jag är modell/ambassadör för. Blev helt fnittrig och glad för allt i paketet var verkligen hur fint som helst och är jättetaggad på att sätta ihop outfits och ta bilder i allt! Wiiieh. Gillar kläder för mycket för min hälsa.

E.l.f. Makeup Review

 
Lovade för jättelänge sen att jag skulle skriva om sminkprodukterna jag köpte hem från e.l.f. Men glömsk och lömsk som jag är så har jag glömt och skjutit upp det toklänge. Men här kommer en review äntligen! Är faktiskt lite ledsen och besviken på de flesta produkterna. Eftersom det kommer bli en hel roman om jag skriver om alla produkterna på en gång så delar jag upp reviewen i två delar!
 
 
Waterproof Lenghtening & Volymizing Mascara: Testade den här vattenfasta mascaran för första gången häromdagen när jag var på Gustavsvik och badade. Men så fort jag hoppade i vattnet så trillade den av i små klumpar. Även om jag kanske inte väntade mig att den skulle hålla perfekt hela tiden när jag badade så blev jag besviken över att den föll av på en gång. Annars var mascaran okej men svår att få till på underfransarna.
Rekommenderar jag den: Nja. Okej för sitt pris som vanlig mascara men dålig som vattenfast.

 
High Definition Powder: Ett transparent puder som ger bra matt finish men inte någon färg. Vilket jag gillar massor! Jag är väldigt nöjd med färgen på min foundation men vill hålla den på plats och få lite mattare resultat med hjälp av ett puder. Då är e.l.f.s HD-powder perf! Enda nackdelen är att förpackningen är ganska osmart och svår att få ut puder ur utan att spilla.
Rekommenderar jag den: Javisst!

 
Complete coverage concealer: Täcker visserligen finnar och andra små röda problem bra men konsitensen är alldeles för fast och torr. Concealern torkar ut huden och lägger sig som en torr, ojämn kaka i ansiktet. Jag har väldigt torr hud så vet inte om den kanske funkar bättre om man har fetare hy.
Rekommenderar jag den: Nej
 
 Har ni testat någon av de här produkterna? Vad tycker ni i så fall?

Sheinside sweaters and jackets

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6
En läsare ville att jag skulle tipsa om lite Sheinside-plagg! Och vem är jag att gå emot folkets önskan liksom? Dessutom så hade jag precis suttit och tittat ut lite fint från sidan så det passade superduper. Vilket plagg på bilden gillar du mest?

Uck Off Vogue

Linne: UNIF | Leggings: Lip Service Cult | Skor: Y.R.U | Mössa: Ebay
 
Bara maaatar er med outfitbilder just nu. Hoppas ni inte tycker jag är jättetråkig och bloggfantasilös för det (även om jag är det) Inatt sov jag förresten en timme om ni ville veta. Även om ni inte ville så vet ni nu, VARSÅGOD för den kunskapen! Så nu tänkte jag gå och lägga mig såhär mitt på dagen. Inga konstigheter.

Vira är blogozines most wanted!

 
Fina Vira är med på Blogozines Most Wanted-lista över hetaste bloggar. Hjälp henne att hamna i topp tre genom att klicka här eller på bilden (vilken ska du välja, så svårt, stort val det här, tänk noga nu, so scare, wow) och lämna en kommentar under intervjun med henne! Tycker hon förtjänar det supermycket! Och så blir hon glad. Glada Viror är bra.

My Little Pony

Springer omkring med ponnysar på mig idag. SMÅSMÅ PONNYSAR! Som ser ut som de gjorde när jag var liten! Jackan är mer som en sommar- eller träningsjacka än en tröja men det funkar fint ändå.

Och apropå hästar så ska jag iväg till Gustavsvik upplevelsebad med Denis idag och chilla vildsint på relaxen. Kaaanske doppar jag tårna i en pool också (förmodligen inte). Hatar ju att bada. 

Jacka: SheInside | Skor: UNIF | Topp: UNIF | Kjol: H&M | Spetsstrumpor: Ebay

Vinn valfritt smycke från Marielledesigns

 
Nu kör jag igång en tävling i samarbete med Marielledesigns! Du har chans att vinna valfritt smycke från sidan eller så kan du välja att designa ett eget. Såhär gör du för att tävla:
 
Gilla Marielledesigns på facebook hääär.
Kommentera det här inlägget att du är med.
 
Ni får supergärna blogga om tävlingen och länka till mig och Marielledesigns.se för extra vinstchans!
Tävlingen avslutas om en vecka. YIHA!

Although I hate sports

T-shirt: Missguided | Keps: Ebay | Skor: UNIF | Garter: Etsy | Knästrumpor: Ebay | Osynliga shorts som ligger på lur där under: Nastygal
 
Ikväll ska jag äta massa tacos på studentkåren sen blir det ADVENTURE TIME (Inte serien alltså. Inte den här gången) YIHA. Vad gör ni ikväll?

Winter is coming

Hatar att frysa så har laddat upp inför vintern med mössor och kepsar som ska göra mig varm och mysig. TRY AND GET ME NOW WINTER!

Nivea Natural Oil

Jag har superultratorr hud och fjällar som en liten orm efter jag duschat. Eftersom jag vill behålla min hud och inte vara torr och trasig för det är inte roligt så har jag testat duscholjan Nivea Natural Oil som min syster tipsade om. Då blev min hud mycket gladare och lenare och jag kommer inte behöva dö för att jag flagnat bort. WIIIIH.

Salem

Vild skofanatiker som jag är så är jag tvungen att blogga om UNIF:s senaste skapelser som släpptes precis jättenyss för någon timme sen. De liknar Hellboundsen men är lite mer refined och mindre chunky, har inte inbyggd platå men mycket smartare snörning och lite snällare pris. BAD AZZZ är de i alla fall. Hääär hittar ni dem. Vaad tycker ni om dem? 

Veckans blogg: Vinnare


Tartan

 Översta raden: 1, 2, 3, 4 ♥ 2:a raden: 1, 2, 3, 4  ♥ 3:e raden: 1, 2, 3, 4

Som jag skrev om en gång tidigare i tiden så är jag plötsligt kär i det trendiga tartan-mönstret. Eller skotskrutigt om man vill svenska till det lite extra. Det vill man inte.
Och seee så fin kappan är. Vill limma fast den på mig själv hela vintern. Så mysig. Vad tycker ni om tartan-mönstret?

Vilken gillar du mest?


Veckans blogg

 

Doooon't Caaaaare

Linne: UNIF | Peruk: Ebay | Garter: Etsy | Skor: Y.R.U | Knästrumpor: Ebay
 
Idag är det måndag. Måndagar är tråkiga. Mitt nya linne är roligt. Min peruk också.

Vem är du?

Tycker alltid det är spännande att veta mer om er! Eftersom det var ett tag sen sist jag frågade och de har kommit en hel del nya läsare sen dess så tänkte jag be er att berätta lite om er själva om ni vill.
Vad som helst du känner för att dela med dig av. Var bor du? Vilka är dina intressen? Vad har du för drömmar? Vad har din katt för drömmar? ALLT MÖJLIGT. Vill veta ju. Länka gärna din blogg om du har en också! 
Ps. Ni är bäst. Verkligen, så himla snälla och fina allihopa. ♥

Mina Tumblrbilder!

 
Som ni kanske förstått genom att läsa min blogg så är jag en alldeles vildsint Tumblrgalen människa. Ganska ofta laddar jag även upp mina egna bilder där och här är alla de med flest notes. Det tråkiga med Tumblr är att bilder ofta laddas upp på nytt av andra och på så vis ändrar källa, vilken ganska ofta händer med mina bilder. Då blir jag lite ledsen i själen. Häääär kan ni se alla mina tumblrbilder om ni vill. Om ni inte vill så kan ni göra något annat. Äta flingor till exempel.

Deandri


Deandri är ett märke som jag börjat se lite överallt på senaste tiden. De har edgy kläder och accessoarer och massa snygga skor. LA- baserade märken gör bra saker dom. Hääär hittar du sidan. 

Choker från Marielledesigns

 
Här om dagen fick jag hem en himla fin choker från Marielledesigns. Marielledesigns gör unika bildsmycken och har ett stort urval av både egengjorda och andra smycken att välja på. Eller så kan man - som jag valde att göra - designa ett eget personligt smycke!

Min choker är en blandning av allt jag tycker är fint och bra här i livet: Rosa sammet, strasstenar, rymden och ett citat som jag tycker lite för mycket om: "Space is the place". Är så himla galet fascinerad av rymden men citatet har även fler djupare meningar för mig. OCH en vacker dag när jag fick för mig att googla det så visade det sig vara titeln på en gammal film där huvudkaraktären heter Candy. Det tyckte jag var kul och fnissade lite.

Sporty T-shirts

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Har fastnat jättemycket för sportiga och oversize baseball t-shirts. Helt mysiga och fina och det närmaste jag kommer sport utan att lida och dö. Nästan alla plagg på bilden finns i flera färger och sånt är trevligt, yiha!

Wizard



Jag fastnar väldigt ofta för house/electrohouse-låtar. Man blir så himla pepp och glad och vild av dem. Kötta upp basen och lyssna på den här nya låten som Denis tipsade om från Martin Garrix (han som gjorde Animals) och Jay Hardway. Killen är 17 år! CRAYCRAY. 

Fashion27

Igår fick jag hem lite fina saker från Fashion27! Fashion27 är en sida som säljer armbandsur från flera olika märken, solglasögon och supersnygga mobilskal- och accessoarer till flera modeller.
Jag valde ett par tokfina rosa runda solglasögon och ett mobilskal med nitar. Nitar är bra. Man kan huggas om någon är elak.

A little contrast

Klänning: Sheinside | Skor: UNIF | Garters: Etsy | Knästrumpor: Ebay
 
Gillar att mixa sött med sexigt och tufft. Kontraster överhuvudtaget är bra grejer. #Nuvetni #Factsoflife #Hatarhashtags

Sneaky Peeky

Idag kuttrar jag omkring i favoritskorna som jag bytt snören på, nya klänningen från Sheinside och nya garters från Etsy. Känner mig lite stilig och ny. May or may not stå på en handduk på sista bilden bara för att jag ville att bilden skulle vara lila. Jag gör ofta så. Gillar färg ju.

Nytt från Sheinside!

Länkar: Galaxy dress, Pink crop sweater, Klänning, Kappa

Alltid när man beställt hem ganska mycket grejer så sitter man där och väntar och är otålig och nyfiken och blir jätteledsen varje gång brevlådan är tom. Sen jäklar en vacker novemberdag eller två så får man ALLT samtidigt. JULAFTON 2.0. Kommer visa alla plagg närmare i outfits allt eftersom!

Mixed milkshake pink wig

 
Har klickat hem några peruker från Ebay för jag tycker peruker är lite för roliga. Idag flög den första hem till mig som var helt rosa och fin. Den har till och med TVÅ toner av rosa och hette något med milkshake och hundra andra ord. Jag älskar ju milkshake. Och rosa. Och ord.
Tycker den har jättefin kvalité och ser äkta ut istället för plastig som vissa peruker kan göra. Älskar mängden hår och längden med. Åh så mycket kärlek till en liten peruk man kan ösa! Häär hittar ni den.

Mermaid pink Hellbounds

Min relation till UNIF och shopping överhuvudtaget är inte hälsosam. Men det vet ni alla redan. Fick precis hem rosa Hellbounds från Dollskill! Iiihih. Kunde fått dem redan i torsdags men DHL är alltid så bråkiga. De har inte mitt nummer, kör ut paket när jag inte är hemma och såna tokigheter. DHL = min största fiende- ish.

Förresten så är jag med i en intervju på Shoppingunlike som ni kan läsa hääär

Sheinside Giveaway- vinnare

Blev Ebzalon! Både jag och Sheinside har kontaktat dig så in och kika på din mail :D

Repost: Cheesecake Icecream

Iiih, min hjärna är inte funktionell just nu. Vet inte aaalls vad jag ska blogga om. Har ni något speciellt ni vill se ett inlägg om, please let me know! Just nu är jag så sneaky av mig att jag repostar ett recept på cheesecakeglass. LIVETS GODASTE GLASS. Nomnomnom.
 
Tips: Ha litelite salt i smeten så smakar det ännu bättre!

Stylight

Hääär är outfiten från i förrgår! Testade en mystisk sminkning till den också. Med eyeliner under ögonen, whaaat. Har lagt upp den här outfiten på mode-communitiet STYLIGHT. In och kika på min look för att hitta liknande plagg från svenska sidor!
Har förresten dragit vinnare i tävlingen om ett presentkort hos Sheinside! Har kontaktat Sheinside och avslöjar vinnaren så fort jag fått svar från dem, wiiihhh!

Pastel, lace and bows

Igår skulle jag plugga men istället för att plugga så fixade jag mig och tog massa bilder. Här är några sneaky ones:

Tightsen är från Ebay och bustiern från Gojane


Test