Lockshop Cravings

Jag äääälskar verkligen min nya peruk från Lockshop Wigs. Tveklöst min bästa och finaste peruk. Därför, såklart, vill jag ha fler därifrån för så funkar jag tydligen. ENOUGH IS NEVER ENOUGH.  Ska lugna mig tills jag har råd och klicka hem den översta peruken i mitten. Så fiiiin. Vilken peruk tycker du är finast? HÄR hittar ni alla.

Pray Hard

 
Häromdagen var det jätterea på Dollskill. Då tänkte jag att jag ville ha en färgglad och galen tie dye-tshirt från UNIF för det är alltid en bra sak att ha. HOPPLA så flög en hem till mig. Är jätteglad i den egentligen för den är supermjuk och fin men mitt ansikte vägrar visa känslor på bild. Världens pokerface, lurig.

VS Body Mist Collection

Älskar ju Victoria Secret's Bodymists. De två till vänster fick jag av min syster i julkapp och Mango Temptation fick jag av mig själv häromdagen. Snäll jag är.
Doftar som himlen och enhörningar och lycka, nomnomnom

Lockshop Wigs - Mermaid Faerie

 
Ååhåhååhåh, igår fick jag hem den finaste peruken livet någonsin skådat från Lockshopwigs.  IIHIIHIHIH, är lite kär i mitt nya plasthår. Helt gudomlig färg och kvalité och helt okej pris på ungefär 400 kronor med frakt. Skulle lätt byta den mot en miljon Ebayperuker. Okej kanske inte, men 10 i alla fall. 
 
Här kommer en sann berättelse ur mitt spännande liv:
Igår satte jag på mig peruken och vandrade glatt iväg mot min pojkvän som bor några 100 meter från mig. På vägen dit blev jag stoppad av en mystisk man som vinkade åt mig och sa "Hey ursäkta, hallå!" Som vanligt kände jag rädsla som man kan göra när en främmande person börjar prata med en i det luriga mörkret sent på kvällen. Men jag var modig, tog ur mina hörlurar och sa hejhej tillbaka. Då kom han fram till mig och sa att mitt hår va så himla fint och massa snälla saker om det. Haha helt tokigt, hade haft på mig peruken i 5 minuter och nästan den första människan jag möter kommer fram och säger att jag har jättefint hår. Han frågade om det var äkta, jag svarade tveksamt: nääääe, men avslöjade aldrig min perukhemlighet. Så lömsk.
Kommer absolut visa bilder senare när jag har den på mig. Häääär är en länk till den.

Eyes Lips Face


Ett av de sminkmärken jag använder allra mest är e.l.f. Deras smink är superprisvärt och inte testat på djur, vilket är helt askalas. Fick några spännande nyheter skickade från dem att leka med. Ska bli tokkul att testa allt, wiho!

Vilken gillar du mest?


Ritad av Ronia

Fick en helt megafin bild av Ronia som hon ritat med inspiration från en av mina bilder. Så himla duktig och talangfull! Önskar jag hade lika stora ögon i verkligheten för är galen i stora ögon. Och så hade jag säkert haft syn som en ööörn.
In och kika på Ronias blogg för att se massa fler bilder i samma stil! Länki.

86

T-shirt: Ebay | Väst: Sheinside | Skor: UNIF Hellbounds | Undertröja: UNIF | Peruk: Ebay | Strumpor: Gamla gossar
 
Hej vänner, igår slet jag sönder mina strumpbyxor för jag tyckte det passade till den här outfiten. När jag letade strumpbyxor till kvällen sen så märkte jag att jag haft sönder mina sista hela. Bra tänkte jag och suckade sorgset.

Ebaytips: 90's choker

Eftersom jag ville känna mig ung igen så klickade jag hem ett stiligt litet tatueringshalsband som alla i min och alla andra åldrar skuttade omkring med i slutet av 90-talet. Länk

Leopard, Holo, Black and Flowers

Skjorta: Choies | Kjol: H&M | Skor: Buffalo | Topp: H&M | Garters: Etsy | Flowercrown: Storenvy | Strumpor: Ebay | Halsband: Ebay | Peruk: Ebay
 
Fick chansen att välja ut ett plagg från Choies.com och då blev det den här stiliga leopardskjortan! Tycker ju om leopardmönstrat lite mer vad jag borde. Jag är nöööööjd och glad. Och så är det ju fredag på det. KANONKUL.

Backpack

 
Den har filuren haffade jag på H&M, tyckte jag behövde den för den var fin och mindre och mer hel än den ryggsäck jag redan har.
Men ofta det heter ryggsäck. En säck. Som man har på ryggen. Hihihi. Säck.

The Reaper & Das Boot

Det är som att det enda märket som finns i mitt huvud och hjärta är UNIF. Är något från UNIF blir det automatiskt snyggt och är det inte därifrån så blir det automatiskt inte lika snyggt. Helt tokigt och osant egentligen. Meeen, UNIF gör verkligen de allra grymmaste och mest edgy sakerna, är så totalsåld. Deras skor är to die for och jag sitter och gnyyyyyr för jag vill ha ett par Das Boots eller Reapers så otroligt mycket.  De är inga nya modeller så de finns knappt någonstans längre och där de finns har de inte min storlek. Universums sätt att säga att nu får det vara nog med dyra skor. Borde nog tacka universum. Tack så mycket (HATAR DIG UNIVERSUM)
Har du några drömskor?

Stuff! ♥

Mitt dygn är heeelt upp och ner just nu, är vaken hela nätterna och sover hela dagarna som en vampyr. Men nu har nästa kurs, Medie- och kommunikationsvetenskap B, börjat så nu jäklar är det dags att börja gå upp på morgonen igen. Döda mig.
Men det var ju inte det jag ville säga egentligen, ville att ni skulle hälsa på lite av det som trillat in i min garderob den senaste tiden! Massa trevliga saker på rea från märkena Lip Service och UNIF och lite fina kinasaker. Från de bästa sidorna Dollskill (rosa Discopants, nättröja) Karmaloop (Svart crop top, leopard crop topgarter crop top) och Ebay (Varsitytröja, mermaidleggings, strumpor)

Veckans blogg: Vinnare


Veckans blogg

 Avslutad

Min nya dator

WIIIIIIIH, har precis varit och hämtat min nya Asusdator. Så fiiin. Så glad är jag. Och helt fascinerad av touchskärmen. 

Bodymists

Victoria Secrets: Love Spell, Such a FlirtMango TemptationForever Pink, Pure Seduction, Amber Romance
Finns även hos Parfym.se
The Body Shop: Mango, Coconut, Strawberry
Benetton: Arousing Watermelon, Refreshing Apple
 
Äääälskar Bodymists. De är som lättare och billigare parfymer och de doftar MUMSFILIBABA.
Har du någon Bodymist?

Plaid

Skjorta: Ebay | Skor: UNIF | Shorts: Nastygal | Croptop: Karmaloop | Strumpor: Ebay | Peruk: L-email
 
Vet inte vad jag ska tycka om mina nya shorts. Ville älska dem men de ser ut som jättar. Speciellt Leopardshortsen. Kattmönstrade tält. Vet inte vad jag tycker om den här outfiten heller. INTE LÄTT.

New Shorts from Nastygal

 
Älskar Nastygal för deras fina grejer. Hatar Nastygal för att jag alltid hamnar i tullens onda klor när jag beställer därifrån. Shorts köpte jag för shorts har jag nästan alltid, även när det är 50 minus, inget kan stoppa mig.

Lunatic Lemony Lollipop


Åhåååå, har velat ha den här peruken från modellen AMO's märke Lunatic Lemony Lollipop sen jag först såg den. Helt perfekt färg, frisyr och längd ju. Men den verkar bara gå att köpa från japanska sidor och de sidorna tycker jag är förvirrande och google translate förvirrar till det ännu mer. Jag får helt enkelt låtsas att jag har den peruken och vara glad ändå.  Häääär kan du trycka. Om du är modig och vågar.

Contrast Dress

Klänning: Sheinside ♥ Skor: Buffalo  ♥ Peruk: Ebay ♥ Garter: Etsy ♥ Strumpor: Ebay ♥ 

Idag fladdrade jag omkring i en vaaarm och mysig klännig som kändes som en filt och klappade min kropp. Det tyckte jag om och. Filtklänning. Och så var den helt fin med PU-läder kjoldel och krage. Med päääärlor på armarna. 
Förresten är min externa blixt livets expert på att göra så alla bilder får olika ljus när jag fotar med fjärrutlösare. Så jag försöker lura bilderna till samma färg och ljus i Photoshop men de blir lite konstiga på köpet. SÅ KAN DET BLI.

Why is a raven like a writingdesk?


Tröja: Sheinside

Ny dator

Min Samsung-laptop jag har nu har varit helt hopplös sen jag köpte den, alltid varit överhettad, plötsligt dött och bråkat hela tiden. Men den senaste veckan har den verkligen sagt upp sig från livet. Den tar mer än en halvtimme att starta (fastnar på välkommensidan) och hänger sig 3 av 4 gånger direkt när jag väl fått igång den. Idag har jag spenderat nästan 4 timmar bara med att försöka få den att starta. Det var okul.

Men nu har jag äntligen klickat hem en ny laptop! För mig är det jätteviktigt att min dator är kraftfull och så bra det bara går för priset eftersom jag spenderar så mycket tid vid den och går en utbildning där jag hela tiden jobbar med datorn. Men den behöver också var en laptop så jag kan flänga runt med den så mycket jag vill. Därför fick min nya kompis bli en Asus N550JV. Förutom att den är bra så har den Touchskärm . Det tyckte jag var roligt. Och spännande. Kändes lite som framtiden.
Förresten var Keelas inlägg om hennes nya dator så fint med rosa detaljer att jag ville göra mitt inlägg så med. Fast med mer glitter. Och fler datorer, hihohoho.
 
Vad har du för dator? Vad tycker du om den?

Avokadosalsa


Bloggar ju bara om maat just nu. Men mat är bra. Och gott. Nomnom.
Jag är lite galen i avokadosalsa/sallad eller vad jag nu i hela livet ska kalla det. Bara att hacka gul lök, röd parika och en avokado och sen ha i sweetchilisås, vinäger, olivolja, salt och peppar. SÅ GOTT, mata mig.
 

Pastel Beauty

Såååå himla söt och fin. Dör lite. Bilder härifrån.

Chai Latte ♥

 
Var på kvällsligt Colauppdrag på Ica nyss och tittade som vanligt lystet efter matskatter på hyllorna. Fann en fin chai latte som skreeek på mig. Efter cola så är chai latte det godaste man kan dricka här i världen. Dyyyr som en guldklimp (fast en liten) var min nya kompis men det var han värd även om den inte var lika fluffig som de man köper på caféer. 4 av 5 toasters. Omnomnom.
Gillar du chai latte?

Livebloppis med Vira!

 
Sådär lagom till våren - i slutet av mars - ska jag och Vira ha en livebloppis/läsarträff i Stockholm! Vi tycker det är superkul att träffa er så kom jättegärna förbi och säg hej och adoptera lite kläder då. Vi kommer hålla till i Vårberg och mer info kommer framtidsjulia att ge er. Hon kan besitta massa kunskap som ingen vet om ännu. Spännande.

My boots are okay

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Jag har kommit på att jag verkligen inte har några andra skor än mina platåskor och högklackade saker. Smyger på mig mina träningsskor när jag springer och handlar liksom. Fast det är ju bra för då används de stackarna iallafall. 
Ett par boots hade varit trevligt att ha som omväxling, helst farliga med spännen och nitar så jag kan lura folk att jag är tuff. Tyvärr kostar de flesta av de här ovanför lite mycket, meeeen så fina, speciellt 2, 3 och 6. ♥

Candy

 
Har egentligen aldrig riktigt gillat lösgodis så jättemycket. Förrän nu. Nu vill jag baaada i det. Och äta det. Men mest bada. 
Om ni vill veta hemligheten bakom den perfekta godispåsen (klart ni vill) så ser den ut såhär: Lika delar hallon-laktritsdöskallar som sura godisar plus några chokladbitar. Med papper på! Mina smaklökar blir så förvirrade annars.
Har du något favoritlösgodis?

Smells Like Teen Spirit

Hoodie: Ebay | Shorts: Nastygal | Topp: UNIF | Skor: Buffalo | Garter: Etsy | Smycken: Ebay | Strumpor: Ebay
 
Trivdes tokbra när jag flängde runt i den här outfiten idag men nu ska pluggkläderna på. Full fart. Kanonkul.
Mitt ansiktet ser läskigt ut på bilderna förresten. Ibland tycker det om att göra det.

Litchi!

 
Jag har aaalltid så länge jag kan minnas haft någon obsession vid någon slags mat, måste liksom få äta den hela tiden annars blir jag ledsen. Just nu vill jag leva på sweetchilisås, avokadosalsa, hallonlakritsdöskallar och litchi resten av livet. Litchisar är goda och ser ut som ögon när man skalar dem. Det tycker jag är kul.
Hello kitty vaktar dem åt mig. Snäll katt.
Har du någon typ av mat du cravar efter lite extra just nu?

Smygbild

 
Smyger omkring i för korta shorts och farligt rutig hoodie idag. Inte en millimiter av mig är rosa. Känner rädsla.

Buffalo Soldier

 
WIIIIIIHHHH. Äger äntligen ett par Buffalos! Nu kan jag flänga omkring och känna mig som en äkta Spice Girl som bor på 90-talet. Trevligt tycker jag. Helt glittriga och sassy är skorna. SÅ NÖJD OCH LYCKLIG I SJÄLEN. De är dessutom lätta eftersom sulorna är i gummi så kan springa snabbt som vinden i dem. Köpta härifrån.

Badass sunglasses

 
I min värld är det nästan vår och på våren är det ljust och man vill springa omkring i solglasögon. Eller kanske gömma sig lite när man är osminkad. Mina ögon vill extra gärna bo bakom någon av de fyra översta solisarna. De kan jag ha och känna mig cool och farlig i. Och/eller blommig. Så stiliga. Hääär hittar du alla solglasögon!
Vilka gillar du mest?

Bloggtips: Miss Nosebleed

 
Tänkte tipsa om en galet fin och bra blogg: Miss Nosebleed! Den ägs av söta 20-åriga Louise som bor och pluggar i Japan. Är inte alls avundsjuk. Bara jättemycket. Dessutom har hon en tokinspirerande och supersnygg stil! Check it out!

Favorit veggie-produkter

Här är de vegetariska köttreplacements som är mina favoriter. OMNOMNOM. Vill att allt ska flyga in i min mun nu.
Åt jättemycket quorn när jag var yngre, fick det ofta hemma och i skolan så är himla trött på det nu och vill aldrig se quorn igen i hela mitt liv, heh. Eller på ett eller två år till i allafall. Älskar mat från Hälsans kök, men deras namn är nog lite ljug för deras produkter innehåller galet mycket salt. Men jag gillar salt. Salt är gott.
 
1. Tärningar á la Bacon 2. Vegansk Gyros 3. Sojakorv 4. Filéer 5. Morotsbiffar 6. Tzay
 
Om du äter vegetariska istället-för-kött-produkter, vilka är dina favoriter?
Och om du inte gör det, har du testat någon? Vad tyckte du?
Utfrågning wiiiiiihooo.

Year's first inspo

 
Rotade igenom min tumblr efter skatter, fann detta, 

Eyes

Sweater: Sheinside | Skor: UNIF | Peruk: Ebay | Garter: Etsy | Shorts: Nastygal | Strumpor: Ebay
 
Idag har jag äventyrat. Äventyret bestod av att köpa maaassor med mat. Nu undrar jag hur jag någonsin ska kunna äta upp allt. Bäst jag sätter igång.
Jag kan det här med att berätta spännande och viktiga saker. 

Ccandie @ Instagram

 
Förra året slängde jag upp de här bilderna och ganska många till på Instagram.
Ccandie heter jag där, följ mig supergärna!

Pink. Gold


Tröja: Sheinside, Peruk: Ebay, Byxor: Gina Tricot

Saker i en brevlåda


Nyss kom jag hem till Örebro igen. I min brevlåda låg paket som hade legat där ett tag och jäst och väntat och varit ensamma. På Ica låg det några till. Jag befriade dem och det visade sig vara massa saker jag beställt från Kina för nästan en månad sen. Då tyckte jag att jag behövde crop tops, en sann skogshuggartröja och blonda peruker. Och det kan man ju tycka.
Länkar: Peruk 1, peruk 2, crop top 1, crop top 2, rutig skjorta/tröja somKurtCobainkanskehadegillat

Recept: Tokgod och nyttig linsgryta (A la mästerkocken Julia)

 
Jag tänkte att jag skulle dela med mig av en supermumsig vegetarisk (och vegansk om man vill) linsgryta som jag brukar göra lite hela tiden och för ofta. Sen kom jag på att jag ju gör den olika varje gång. Men här är ändå ett recept som stämmer ganska bra med hur jag helst gör den. Såklart går den att variera efter vad du själv gillar och har hemma!
Grytan räcker till några portioner. Mer än 2, mindre än 10. Bra koll.
 
Du behöver (på ett ungefär):
1 gul lök
3 morötter
1 stor palsternacka
3 potatisar
1 sötpotatis (vilken kombination av rotfrukter som helst fungerar lika bra)
ca 200 g röda linser
1 paket krossade tomater (2 paket om du vill att grytan ska bli lösare och räcka lite längre)
2 grönsaksbuljongtärningar
1-2 msk tomatpuré 
2 vitlöksklyftor
Lite matlagningsgrädde eller soja-/havregrädde 
Kryddor: Paprikakrydda, salt, svartpeppar, chili, basilika, eller vad man än tycker är gott! (t ex timjan och oregano passar braa)
Olja eller smör att steka i
En ganska stor och trevlig kastrull.
 
Gör såhär:
Hacka löken, skala och riv alla rotfrukter med rivjärn.
Fräs löken tillsammans med den pressade vitlöken i olja eller smör i tills den är mjuk. 
Tillsätt ca 5 dl vatten och buljongtärningarna. Ha i alla rotfrukter. (Vattnet ska inte täcka rotfrukterna helt men de ska kunna kokas i det)
Beroende på om du använder torra eller redan mjuka linser så kan man ha i de torra någon minut efter rotsakerna. Använder man mjuka så kan man vänta med dem till senare. 
Låt rotfrukterna (och linserna om du redan haft i de) puttra i 10-15 minuter på medelvärme. (Bästa är att bara smaka och känna sen om de är mjuka och klara)
Ha i krossade tomater (och de mjuka linserna om du använder sådana)
Krydda och ha i tomatpuré. 
Ha i en skvätt grädde (eller vegansk motsats) om du vill mot slutet så blir grytan krämigare och får lite extra smak!
Låt puttra någon minut. 
KLAAAR
 
Tips på övergod, kall sås att ha till grytan: Blanda 3 delar gräddfil med 1 del sweetchilisås. Ha i en liten skvätt flytande honung, salt, svartpeppar och vitlökspulver.
 
EAT THAT SHIT! Nomnomnonm.
 
Som ni kanske märker av mitt lätt förvirrade recept så har jag knappt koll själv på hur jag gör när jag lagar min linsgryta, haha. Men det är, som sagt, på ett ungefär hur jag brukar göra den! Supergod, nyttig och billig är den iaf! Nomnom.

Reakjolar

Idag har jag gått på Visbys gator som består av en miljon backar. Med mig hem från detta helvetesäventyr fick jag två kjolar i mina favoritmönster! Helt trevligt. Leopardkjolen ser lite konstig ut såhär på bild och det är den säkert i verkligheten med. MEN FYND I LIKE ♥

Mermaid Stuff

Länkar: Leggings ♥ Bh Sjöstjärneörhängen ♥ Snäckhalsband ♥ Snäckörhängen

Iiiih, har ju inte bloggat än iår, GÅR JU INTE FÖR SIG. Just nu sitter jag på en båt till Gotland. Har norpat åt mig internet här för saknar internet för mycket om jag är utan det ju.
Eftersom jag är på havet och havet innehåller sjöjungfrur så har jag rotat fram lite mermaid-inspirerade saker på le internetzz. 


Test