Goodiebagen!

Vi tycker att vi lyckades få ihop en riktigt bra goodiebag till eventet och det hoppas vi att ni som hann få en tycker också! Tusen miljoner tack till alla företag som var med och sponsrade. Talkningclothes och Rapunzelofsweden var supersnälla och skickade produkter de också men otroligt typisk nog fick vi inte ut dem från posten som hade stängt. Här är alla produkter som fanns i goodiebagen:

Beanies i olika färger, nitar och halsband från Madlady

Rött läppstift från Yves Rocher

Lösögonfransar och lim från Kimstore

Örhängen och halsband från Alexinn

Nailskins från Nailskins
 
Presentkort hos Caseapp

Hårvax från Schwarzkopf

Drycker från Vitamin Well

Eat Natural bars från Brydig
 
Mintabletter och penna från Nattstad

Tapas

Igår efter eventet var Vira och jag hungrigast i världen. Vi hade drömt om tapas hela helgen så vi gick på jakt och hittade en mystisk båt där vi kunde äta det. Vi satt utomhus och frös som kycklingar. Runt om altanen vi satt på fanns ett räcke och nedanför var det massa vatten. "Där kan man tappa saker" sa jag. Då tappade Vira sin handsprit. Sen sin gaffel.
Vi beställde bara massa friterat och tusen olika ostar. Våra magar blev glada. Tapas är bland det bästa jag vet och jag älskar spansk mat. Och medelhavsmat överhuvudtaget. Vilket är ditt favoritkök? PLZZZ TELL ME.

Dagens läsarträff och livebloppis!

 
Nu är jag påväg hem från Göteborg, trött som en räka.
Jag har haft världens underbaraste helg! Eventet blev superlyckat och det var så himla kul att träffa er allihop. Ni är så sjukt söta och snälla! Helt glad i själen. Hoppas ni hade det lika kul som vi!
Jättetack till de på Nattstad, till Elin och till Nilla som var livets hjälte och lånade ut klädställning och fotade under hela eventet. Och till Vira som är en av de roligaste människor jag känner. Har så himla kul när jag är på äventyr med henne. Dessutom är det hon som slitit allra mest av oss två för att få eventet att bli så bra som möjligt.
Kommer säkert lägga upp mer bilder när ni minst anar.

Laddarjäkel

 Blus: Choies | Halsband: Ebay | Kjol: H&M | Peruk: Lockshopwigs
 
Anledningar till att jag hatar mig själv idag: Jag glömde att ta med min laptopladdare till Göteborg. HUR KUNDE JAG GLÖMMA DEN JAG HAR JU ALDRIG GLÖMT DEN FÖRUT.
Anlendingar till att jag inte hatar mig idag: Jag glömde inte att ta med mig själv.

Lost Mannequin

Idag inviger jag min nya ryggsäck från Lost Mannequin. Jätteörnen på den är Indonesiens statsvapen så nu går jag runt och hyllar dem i smyg. Fast tydligt.
Älskar hursomhelst Lost Mannequins väskor och hade en rosa med vingar därifrån förut som var min bästa vän tills jag mördade den. Alla mina ryggsäckar slits superfort för jag proppar dem fulla med min dator, kamera och stenar var jag än går. STACKARS KRAKAR. Så därför behövde jag en ny och den här saken kom precis lagom i tid för Göteborgsäventyret, yiha. 

Spring is coming

Klänning: Sheinside: Peruk: Dolluxe.com | Skor: UNIF Hellbound | Garter: Etsy | Flowercrown: H&M |
Halsband: Ebay | Strumpor: Ebay 

Idag firade jag det soliga vädret med en helt somrig outfit. Hade min nya Ombre Alexa peruk från Rockstar Wigs och trollade bort skärpet på helkroppsbilderna.
Nu ska jag fira att det är fredag med att sitta ensam hemma eftersom jag ska upp supertidigt på äventyr imorgon. 

Kom och häng med oss!

Snart är det dags för min och Viras läsarträff och bloppis i Göteborg! VI ÄR ASTAGGADE, HOPPAS NI ÄR DET MED. Vi känner dock lite rädsla i fall det inte kommer några så står vi där helt ensamma och ledsna. Därför tänkte vi tjata lite extra om det nu.
Den här stiliga bilden har vi förresten gjort tillsammans, den har flängt fram och tillbaka mellan våra mail och nu är den klar. Lagom är bäst.
Ni kan anmäla er till eventet här

Nearly Witches

 
Det mest inspirerande jag vet just nu och som får mina ögon att sjunga glädjesånger är allt som ser häxinfluerat ut. Är helt vild i Wiccans, Salem, svart, mystik, ockultism, pentagram, månar och HATTAR! Ta mig. När jag var liten var jag säker på att jag var magiker och tycker häxkonst var jätteintressant och brukade googla allt möjligt som handlade om det. HELT NORMAL. Hade nog läst lite för mycket Harry Potter. 
 
Bildkällor: Bebe Z, Linabugz, Felice Fawn, Unifclothing, Widow, Dollskill

Don't Fear the Reaper

 
Åhåhåhåhå, jag äger äntligen mitt livs drömskor. De har länge varit slutsålda överallt men så hittade jag dem på rea hos Solestruck . På grund av okända mirakel så var det gratis frakt och jag slapp betala tull vilket jag aldrig gjort förut med ett par skor från USA. (Update: Skoja, fick hem tullräkning nu, ONAJS) SKOGUDARNA VILLE ATT JAG SKULLE HA MINA REAPERS. Är galen av lycka ♥

Hats

Bilder från Feral Creature och Lua P
 
Har gått runt och hatat hattar hela livet men senate tiden har jag blivit HELT KÄR i stora Fedora hats (vet aldrig vad saker heter på svenska). Så jag klickade hem en jäkel från Ebay. Den kan jag ha. Tills vinden tar den. 
Vad tycker du om hattar?

Viva la Diva Lipsticks

 Färger: Pink Apricot, Dreams, Super Nova.
 
Jag gillar Viva la Divas läppstift. Massor till och med. De finns i jättemånga fina färger, har bra pigment och konsistens och kostar lagom lite med pengar. 
Den i mitten är mitt favoritläppstift just nu, helt rosa och mysig och passar att ha varje dag. TILL ALLT. 
Den plommonlila bredvid är underbar den med, eftersom just mörklilaröda läppar är bland det finaste jag vet.
Korallfärgen (som är mer orange i verkligheten) är däremot inte min bästis. Hade en period när jag trodde att korallfärgade läppar och jag gick JÄTTEbra ihop och skulle vara superståtliga tillsammans. Men jag trodde fel.
Om du använder läppstift, vilken är din favoritfärg och märke?
 
Bilden blev förresten jätteful när jag tog den. Försökte sminka den vacker i Photoshop men inte ens det gick. Tror den till och med den blev fulare istället. Dumma bild, BLI VACKER DÅ.

Ebaytips: Statement Necklaces

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 
Förr i tiden hade jag ganska ofta Ebaytips här på bloggen men eftersom jag och Ebay bråkat och blivit fiender på senaste tiden så har det inte blivit några tips. Men nu råkade jag segla in och söka efter halsband så då fick jag lov att dela med mig av lite fynd. Tycker hjorthalsbandet är jättefint. Hjortar är bra. Rådjur med. De är fina. Vill ha en rådjurskompis att kramas med. 

Inspiration: Rose Shock

 
Rose Shock från Finland är så himla vacker och sminkar sig som en gud. ASLKJSLKSASH.

Mer mystiska drycker

 
För ett tag sen testade jag mandelmjölk för första gången och omg i himlen vad gott det är! Såklart var den sötade absolut godast, för sött är gott, men den osötade var riktigt god den med! Så senaste gångerna jag gått för att köpa mjölk har det blivit mandelmjölk istället. Nomnom. Dessutom har jag testat havremjölk med chokladsmak som flera av er tipsade om. Också hur gott som helst!

Jag gillar skor

1, 2, 3, 4
Jag borde skriva på min hemtenta nu men istället kollar jag på skor. FUCK DA POLICEE.
Här är några av mina drömskor just nu, de i mitten är slutsålda överallt och det gör min själ lite ledsen.
Har du några drömskor?

Romantic Pieces

Idag fick jag ett paket och blev JÄTTEGLAD för i paketet låg massa supersöta och helt romantiska plagg från Sheinside och sov. En långarmad klänning med meshdetaljer, en spetsklänning, en vit spetstopp och en blommig playsuit. Så lurigt att vara shorts och tröja samtidigt. Och lurigt av de andra plaggen att vara så vita att de blir ett med väggen.
 
Jag frågade förresten Vira vad jag skulle skriva i inlägget, hon sa såhär: "ATT DU ÄLSKAR MIG JAG ÄR DIN SON".
Nu vet ni sanningen, jag är en stolt fader.

I love...

I love... är ett märke med massa bodylotions, showercremes och andra trevliga produkter som DOFTAR HELT GUDOMLIGT, NOMNOMNOM.
Jag var som vanligt ute på äventyr på det stora vilda internet när jag upptäckte maaassa dofter från dem som jag inte sett förut. Hur gott och underbart låter t ex inte Minty Choco Chip, Vanilla & Icecream och Peaches & Cream? Svar: VÄLDIGT GOTT OCH UNDERBART. Här finns supermånga av deras produkter. 
 
Till något helt annat:
Talkingclothes har utsett en vinnare i tävlingen med dem och vinnaren blev Elina Edsberger
Kontakta Talkingclohes på [email protected]

Jag var kort idag

Sweater: UNIF | Skor: Demonia | Strumpbyxor: Ebay | Peruk: Lockshopwigs
 
Det är så himla konstigt att för en gångs skull inte ha höga platåskor på sig att ni inte förstår. Folk som jag trott jag varit längre än visar sig vara jättelånga egentligen och världen känns plötsligt så stor. Och stadig. JAG GILLAR DET INTE.

Ornate Sweater

 
Iiiiih, här är min nya kompis från UNIF. Den är superfin och helt sliten. ONÖDIGT ATT SLITA SINA KLÄDER MED TIDEN NÄR DE KAN VARA SLITNA NÄR MAN KÖPER DEM.

Min och Viras läsarträff!

 
Söndag den 30:e mars, om mindre än två veckor, så har jag och Vira vår läsarträff! SÅ HIMLA TAGGAD WIH!
Mellan klockan 13-15 kommer vi finnas på Stora Nygatan 13 i Göteborg och tvångskrama alla som kommer dit.
Vi kommer att dela ut fullproppade goodiebags (med saker från bland annat Mad Lady, Vitamin Well, Yves Rocher, Beccadesign, Alexinn, Bry dig ab, Caseapp, och Nailskins) och ha en liten bloppis. Dessutom tänkte vi muta kvar er med godis och rosa läsk. Och rosa ballonger, för allt ska vara rosa när jag och Vira ställer till med äventyr. 
Vill ni komma så kan ni anmäla er till eventet här. Såklart kan ni komma även om ni inte anmält er!

Jeane Blush

Länkar: 1, 2 ,3 ,4 ,5, 6, 7 ,8
 
Är småkär i märket Jeanie Blush som jag upptäckte hos Nelly.com för ett litet tag sen. De har massa supersöta toppar och klänningar till bra priser och mitt linne från dem är ett av mina absoluta favoritplagg just nu! 
Jag är jättegalen i söta toppar, helst i spets, som t ex kan stylas med en badass harness för en HELT TOKSNYGG look. Tänker lite Essy Noir. OHLAHLAH, ta mig.
Här finns massa fler plagg från Jeane Blush OCH ALLA ÄR PÅ REA. Blir galen.

Salty sugar

Blus: Sheinside | Kjol: Ebay | Skor: UNIF | Garters: Etsy | Peruk: Lockshop | Skärp: Så himla gammalt och mystiskt att ingen vet hur det kom till världen och min garderob
 
Igår testade jag min nya blus från Sheinside och hade livets fluffigaste kjol till den. Skulle nog inte ha på mig det i vanliga fall men igår var det en sån dag liksom. 

Smoothie

 
Jag blev lite jätteinspirerad och smoothiesugen när jag såg Keelas fina smoothieinlägg här om dagen så idag gjorde jag min egen jäkel! Min bestod precis som hennes av fryst mango och en apelsin men så hade jag också i ett par dadlar, lite vaniljarom och kolsyrat vatten på flaska eftersom Örebros vatten är odrickbart och läskigt just nu. DEN BLEV ETT MÄSTERVERK i smak. Konsitensen skulle nog bli lite bättre om jag orkat rensa bort allt slafs från apelsinen och inte mixade allt med en stavmixer, heh. 4 av 5 toasters.
 
Har du något supermegagott smoothierecept att bjuda på?

Demonia

 
Wooooh, har fått hem mina nya Demoniakängor. De väger ett ton, är breda som en motorväg och tar 140 år att ta på sig, BUT I LOVE THEM ANYWAY ♥

Tumblaah


Åh Tumblr, tack för att du finns.

Kimonos

Rosa leopard, Svart, Rosa, Svart leopard

Jag är lite jättekär i långa, tunna kimonos som man kan springa runt och se ståtlig ut i. Luskade fram några fina från Nelly.com

Wig collection


Nu har jag äntligen tagit tag i livet och gjort en video med mina peruker som många av er frågat om, yihaaa!
Alla peruker jag har är faktiskt inte med då jag har några stycken jag bara provat en gång och aldrig använt. Känns dumt ta på sig dem i onödan och att ha med dem om jag ändå ska sälja dem så de fick ligga kvar och sova i sina påsar istället.
Länkar till alla peruker finns i beskrivningen på Youtube! Och jag tafsar som en vilde på perukerna i videon, ni är förvarnade. 
Vilken peruk gillar du mest?

Mystiska drycker

 
Häromdagen när jag handlade var jag helt äventyrlig.. Köpte en iste, men den har jag druckit förut fast en annan smak så den ignorerar vi nu. Vad som är viktigt är att jag testade havredryck för första gången i mitt livs historia! Och chailatte-galen som jag är så tog jag såklart en med chaismak. Ytterst modigt av mig för jag visste inte om jag skulle gilla den eller bli torterad i munnen. Men den var helt okej. Och smakade lite deg. Sen så var jag så finurlig att jag hade i en sked av mitt älskade chailattepulver i den och då jävlar blev det fantastiskt. NOMNOM.
 
Har du smakat/dricker du havre/soja/ris/osvdrycker? Vad tycker du? Har du någon favoritsmak? VÄRLDENS UTFRÅGNING OMG.

Bloppis!

 
Jag har öppnat min bloppis på Tictail och lagt in lite saker som vill adopteras! In och kika här

Mer studentklänningar!

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Talkingclothesbilder + TÄVLING

AVSLUTAD
 
Här är de senaste bilderna jag tagit för Talkingclothes.se
Länkar till produkterna: Leopardtröja, Rosa cardigan, Rosa linne, Vit jacka, Glasögon, Svart t-shirt, Rosa katt-tshirt, Svart långklänning, Grumpy cat sweater
 
Och nu är det dags för en tävling igen! YIHAA. Denna gång har du chans att vinna ditt favoritplagg av de ovan.

Såhär är du med och tävlar:
1. Gilla/följ Talkingclothes på minst ett av dessa sociala medier: FacebookTwitter eller Pinterest
2. Kommentera det här inlägget med länken till den produkt du skulle vilja vinna och ditt användarnamn på sidan du gillar/följer Talkingclothes på.
Glöm inte att lämna din mail!

Tävlingen avslutas om en vecka. Lycka till, GOOGOGO!
 
AVSLUTAD

Cascade

Peruk: Lockshopwigs | Crop top: Sheinside (slutsåld men finns i tvärtomfärger här)
 
Jag har fått hem mitt livs andra peruk från bästa Lockshop. Trots att den är typ finast i världen har jag kommit fram till att peruker i roliga färger trots allt inte är min grej. VEM KUNDE NÅGONSIN ANA ATT JAG SKULLE KOMMA TILL DEN INSIKTEN? Ingen! Skuttar förövrigt omkring i min nya crop top från Sheinside idag. På bilden vet man inte riktigt vilka mystiska siffror som sitter på min överkropp. Så lurig spegel.

Kokosolja

 
Jättemånga av er tipsade om att ha kokosolja i håret istället för ricinolja när jag bloggade om det förut så igår köpte jag hem en burk med just kokosolja från coop att ha och kleta i håret. Och kleta i maten, för det ska också vara superbra.
Ricinoljan verkar faktiskt ha funkat okej hittills, har tappat lite hår när jag sköljt ur den men tror inte det var speciellt mycket mer än vanligt. Men ricin är läskigt, det är vad Walter White springer runt och förgiftar folk till döden med ju! Farliga grejer. Dessutom luktar kokos ganska mycket bättre än ricin. Nu jäklar hoppas vi att kokosgudarna utför mirakel på mitt hår. Annars är det dags att börja ta till människooffer SÅ VÄX OCH MÅ BRA DÅ HÅRET.
 
Förresten är tävlingen om en bikini från To Die For avslutad och vinnaren blev Lovisa! To Die For kommer att kontakta dig!

Get Bad Vibes

 
IIIIIIH, jag är ju en såndär knäpp människa som har shorts på sig hela tiden (eller kjol) så när jag trillade in på Getbadvibes.com blev jag ju helt galen i hjärtat och kroppen. MÅSTE bli ägare av shorts därifrån inom närmaste framtiden, OHMYGOD. Våldsamma cravings, behöver hålla för ögonen och lugna mig nu. 

Studentklänningar!

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Har fått flera frågor om jag kan tipsa om studentklänningar så jag gav mig ut på jakt efter såna men kom först inte längre än till Sheinside. Där fanns massor av vita klänningar med spets och grejer som passar fint när man hoppar på flak och härjar och äter smörgåstårta och såna trevligheter. Har ett inlägg med klänningar från andra ställen som snällt ligger och väntar och dyker upp om några dagar!

Ny extern blixt

Min gamla externa blixt har varit en sann vän som gjort mina bilder tusen gånger finare och ljusare än de skulle vara utan den. Men på senaste tiden har den varit lite trött på livet och inte alls gett tillräckligt starkt och fint ljus. Och hela tiden jag haft den har den ääätit batterier som en glupsk vilde. Så det var dags att uppgradera sig till en ny ultrablixt istället! En Nikon Speedlight SB-700 med massa mystiska high-tech funktioner blev det. OCH OHMYGOD VA NÖJD JAG ÄR HITTILS. Min fina nya jätteblixt som väger ett ton och kan vinklas åt alla möjliga håll ♥

I want blood, guts and angel cake


Hej finisar. Nu ska jag iväg och baka pizza, kolla melodifestivalen och dricka bubbligt smultronvin med några vänner, nomnom. Vad hittar ni på för äventyrligt ikväll? 

Do you have a favorite?


Vinn valfri bikini från To Die For

- AVSLUTAD -
Snart (typ, nästan, jag önskar) är det sommar! Då passar det perfekt med en ny bikini! Så nu har ni chansen att vinna ett valfritt bikiniset från To Die For Swimwear!

Såhär är du med och tävlar:
1. Gilla To Die For på Facebook här eller följ dem på instagram här.
2. Kommentera inlägget med vilken modell du vill vinna och i vilken storlek. Glöm inte att lämna din mail!
GOGOGO!
- AVSLUTAD -

The Webs We Weave

Nättröja: Lip Service | Crop top: Karmaloop | Kjol: H&M | Skor: UNIF | Peruk: Lockshopwigs | Halsband: Ebay
 
Jag köpte den här nättröjan för jag hade världens bilder i huvudet på hur jag skulle styla den. Sen när jag fick hem den använde den jag aldrig för alla bilderna bara rymde från mig. Så hittade jag den imorse och bara JAPP IDAG ÄR DAGEN DÅ JAG GÅR KLÄDD I EN NÄTTRÖJA SOM EN RIKTIG GUBBE

To die for

Fick hem en suuuperfin bikini från To Die For. Den kan jag ha i sommar när jag inte badar utan ligger och steker i solen och hatar vatten som jag brukar göra.

Alexa Poletti

Alexa Poletti är modell för just Gothic Lolita Wigs och Rockstar Wigs som jag bloggade om tidigare idag och är så vacker att mina ögon blöder lite.
Bilder härifrån

First date

Topp: Nelly | Leggings: UNIF | Skor: UNIF | Cardigan: Ebay | Peruk: Lockshopwigs | Halsband: Ebay
 
Idag flänger jag omkring såhär. Trivs som en fisk i vattnet (Men tänk om fiskar hatar vatten, HUR SKA VI VETA?)
Min externa blixt har förresten varit så himla bråkig på senaste tiden och vill inte ge mig ljuuuus. Förut gick det att ta outfitbilder med den men nu för tiden blir allt suuuupermörkt och så kornigt att jag kan räkna pixlarna i bilden, INTE KUL, svik mig inte då blixten.

Rockstar Wigs: Ombre Alexa Collection

Länk
 
Snälla förlåt mitt perukberoende, men jag har alltid älskat att experimentera med mitt hår så när jag började använda peruker och upptäckte att det ju finns tuuuuusentals olika möjligheter att ändra frisyr, färg och längd när man vill så blev jag helt vild. Och så är jag en sån människa som ändrar smak och vad jag gillar varannan dag ungefär. Därför får jag liksom aldrig nog. Vem ärvde jag denna besatthetsgen av egentligen? 
However, när jag som vanligt var ute och fönstershoppade peruker på internets oändliga hav så hittade jag Gothic Lolita Wigs populära Rhapsodyperuk, fast rak. HERREMINGUD, hur ska jag kunna bestämma mig för EN av de här? Vilken färg tycker du är finast?

Time Machine

Peruk: Ebay ♥ Tröja: Sheinside ♥ Halsband: Ebay ♥ Beanie: Homemade

Min nya peruk flög mig tillbaka till 2007. Men gillar den ändå. Förutom luggen som bara ser ut som en stor rosa fläck. Jag har en fiende i luggar tror jag. Och i Ebay. Det jag köper ser aldrig ut som på bilderna. Måste börja Ebaystejka, inte värt att det är billigt när så mycket ändå är skräp och lurerier ju. 

Black and White

Länkar: Klänning, Crop top, Blus, Sweatshirt
 
Blir såååå förvirrad av den här bilden, var ska jag titta? JAG VET JU INTE. Men hursomhelst har jag precis fått hem massa nytt och fint från Sheinside. Helt svarta och vita plagg bara. De är bra ickefärger som man kan ha på sig.
Förresten försöker jag ändra så alla mina länkar ser olika ut istället för att allihop är rosa för det är förvirrande. Det går halvbra (=jättedåligt)

I love Tea

 
Jag älskar te, för te är gooott och varmt. Har perioder när jag dricker hur mycket te som helst och andra när jag knappt dricker alls. (Man tycker att de borde vara på sommaren men så smart är inte min kropp alltid) Här är alla tesmaker jag har just nu. Peach Mango och Blueberry Muffin är inte i bakgrunden för att jag tycker minst om dem utan för att de är godast så förpackningarna är helt skrynkliga och förstörda och behövde gömmas.
Dricker du mycket te? Vilken är din favoritsmak?

I like them wigs with color

 
Här om dagen låg två peruker och kuttrade snällt i min brevlåda i väntan på att befrias. Den blåa var lurig för luggen på den var klippt kort och helt snett och förjäkligt fast det inte alls såg ut så på bilden på Ebay. Eftersom jag ser ut som en levande katastrof i lugg, speciellt om den är klippt med en motorsåg, så måste jag skriva ett argt och lite hatiskt meddelande till Ebaysäljaren. Den andra peruken var braaa och så mörkt lila att den nog egentligen är svart. Här är länk till den svartlilarosa och till den blårosa (Men köp inte just den alltså. Om du inte vill ha fullugg)

Demonia Gravel

 
Jag äger inga skor som inte har har hög platå eller klack förutom ett par supergamla sneakers som jag har när jag springer till Ica. Så har jättelänge kollat efter ett par boots att kunna dansa omkring i på vardagarna. Egentligen har jag velat ha dessa eller dessa längre än livet men de kostar liksom lite mer än vad som vore hälsosamt för min ekonomi.
Jag var ute efter ett par combatboots med massa spännen och nitar och hittade såna supersnygga från Demonia, som är ett märke som har massa grymma och galna goth- och punkskor. De var inte direkt billiga de heller, men halva priset jämfört med de andra så jag ba JA KOM TILL MIG SKORNA. Köpte dem från Amazon. Hoppas inte säljaren lurar mig nu bara. Då kommer jag lägga mig i fosterställning. Och gråta lite.
Vad tycker du om bootsen?


Test