Naked face and hairtalk


Såhär springer jag för det mesta omkring i världen. Eller hemma och när jag ska till Ica iaf. Utan smink och löshår ser jag ut som en liten liten pojke.

Här syns tyyyp hur långt mitt riktiga hår är nu för tiden också. Jag var finurlig och mätte min utväxt innan jag förintade den med blondering. Den hade blivit 7,5 cm på 7 månader. Vilket betyder att det växte 1.07 cm i månaden. Som är helt standard och vanligt. Vilket alltså betyder att mitt hår inte alls växte fortare trots all ricin- och kokosolja och hårtabletter. Dock mår mina naglar för en gångs skull helt bäst i världen och växer som ogräs. Och det är trevligt för det är en ovanlig upplevelse i mitt liv. Mitt hår fortsätter dock att gå av hela tiden. MENFUCKITOSV. Blond > Långt hår. 

Henna

Bilder härifrån

Har blivit så himla sugen på att skaffa en hennatatuering CUZ IT'S FRICKIN BEAUTIFUL. Och de försvinner efter några veckor så man hinner inte tröttna på dem. Och det är bra för jag tröttar på allt jättefort. Dessutom är tatueringar på just händerna så himla vackert att jag smäller av. Vad tycker du om hennatatueringar och denna stil på tatueringar? 

Wiccan Kimono

 
Jag har spanat in och cravat och varit besatt i och gråtit på nätterna (nästan) över UNIF Wiccan Kimono så himla länge. Den jäkeln har varit slutsåld i princip överallt den senaste tiden men så hittade jag den på Urban Outfitters. Och jag kunde inte längre förneka min själs djupa önskningar så jag klickade äntligen hem den. Och trots att den ruinerade mig så är jag så glad att jag köpte den. DEN ÄR PERFEKT PÅ ALLA SÄTT I VÄRLDEN. Min baby ♥ Länki

Mirror me and mermaid you

 
Tusen miljoner tack för hjälpen med mermaidlockarna i förra inlägget! ♥ Det populäraste svaret för att fixa sådana lockar var med en vågtång som t ex den här.

NU ÄR DET FREDAG, YIHAAA, VAD SKA NI HITTA PÅ FÖR ÄVENTYR I HELGEN? Jag ska plugga, fortsätta kolla om Supernatural, äta godis och imorgon ska jag ut och härja på ett skumparty på Kåren. (Ofrrar mig. Hatar att bli blöt) Full fart!

Mermaid Curls

 
Mermaid-lockar kan vara det finaste som finns på planeten. Hårplaneten i alla fall.
Mina lömska baktankar och meningen med det här inlägget är att jag vill be om din hjälp om du råkar vara en hårexpert! Vilken typ av locktång och tjocklek är bäst för att skapa såna här dödarlockar som på bilderna? Om du vet en speciell modell och märke också och vill avslöja det för mig SÅ HADE JAG BLIVIT ÖVERLYCKLG ♥

(Lyckades få med två bilder på Victoria Cambell här fast jag nyss bloggade om henne. Förlåååt, men hon har de perfekta lockarna jag är ute efter. Lyckades även med miraklet att placera de två bilderna på EXAKT samma plats som i förra inlägget. Bra jobbat)

Ametist

 
Min hjärna sviiiker mig och kan inte klämma fram några blogginlägg. Men så kom jag på att jag hade en ny ring att visa upp. En ametistjäkel. BCUZ CRY$TALZ ♥
Det lilla såret på min handled kommer från att min stekpanna bet mig. Jag hämnades med att bränna honom på spisplattan. 
Häärifrån är ringen

Supernatural & Vampire Diaries


Som den sanna tonårstjej jag är i hjärtat så är mina absoluta favorit-tvserier här i världen Supernatural och Vampire Diaries. Jag kollar på Game of Thrones och har sett Breaking Bad som båda är serier som är grymma och framför allt välgjorda och smarta. Och det känns som jag bryter mot alla regler om bra smak när dessa inte är mina favoriter. Men för mig är karaktärerna och deras relationer till varandra det som gör att jag känner så starkt för en serie. Och precis så är det för mig med Supernatural och Vampire Diaries. Serierna är inte perfekta, de är till och med lite löjliga ibland BUT I DON'T CARE. För de får mig att känna så mycket. Jag bryr mig verkligen om karaktärerna, deras relationer till varandra och allt knäppt de är med om. OCH ALLT SOM ÄR ÖVERNATURLIGT ÄLSKAR JAG JU, HALLÅ. (Och att alla är snygga jäklar) 

Vilken är din favoritserie och varför är den det? 

Thank you guys ♥

Nät crop top: Sheinside | Korsett(ish): H&M | Shorts: Reverse | Skor: UNIF | Garter: Etsy | Smycken: Etsy |
Läppstift: Lime Crime Posionberry

Hej kompisar! Tack så otroligt mycket för all respons på inlägget igår och ännu mer tack till alla ni som skriver så himla snälla och fina ord om bloggen och mig. BLIR HELT VARM OCH LYCKLIG I HJÄRTAT. ♥
 
Det som ni önskade mest var lite mer variation av inläggen (vilket jag kan förstå hehe) fler videos och mer personliga inlägg. Fler videos vill jag absolut göra också! Världen är dock helt ond och arbetar mot mig i att göra videos eftersom min kamera inte har autofokus eller vinklingsbar skärm, jag har inget redigeringsprogram på datorn, filmer tar tiiiid att göra och JAG ÄR LIVETS MEST AWKWARDA MÄNNISKA FRAMFÖR KAMERAN. Men jag ska slåss mot mitt öde och ändå lägga upp någon film då och då.

När det gäller att vara mer personlig på bloggen, att skriva om mina åsikter, känslor och vardag så är det nog tyvärr något som inte kommer att ändras så mycket. Mitt liv är tråkigast i världen och jag är sjukt obekväm i att öppet skriva eller prata om mina tankar. I LIKE TO BE A SECRETIVE PERSON. Min blogg har alltid varit ytlig och det är lite det jag tycker om med den. Den handlar egentligen inte i huvudsak om mig utan om mode, stil, shopping, beauty, styling, (mat) och annat trams som jag tycker är kul. Självklart är jag mer än kläder och löshår men de sidorna har jag medvetet valt att inte visa så mycket på internet. Jag hoppas ni förstår och jag kommer ändå såklart försöka tänka på att vara lite mer personlig (DET HÄR RÄKNAS VA?).
 
NU FÅR NI EN OUTFIT, VARSÅGOOODA.

Victoria Campbell

 
Kunde inte låta bliii att göra ett inspirationsinlägg nu igen. För Victoria Cambell är så vacker att jag typ tappar andan och dör lite. Dessutom personifierar hon verkligen den wiccaninfluerade stil som jag är så himla obsessed med just nu. AAAH, ska bli demon och ta över hennes kropp. Här är hennes Tumblr och häär är hennes Instagram.

Hjälp mig förbättra bloggen!

På senaste tiden har jag tappat en del läsare på bloggen, kommentarerna är inte lika många och på några dagar har fler än någonsin slutat följa mig på Bloglovin. Det här ger mig så himla supermycket ångest! Bloggen är en stor del av mig och att folk slutar läsa den tar jag så personligt, jag känner liksom OMGOMG NOO, folk tycker min blogg är dålig och tråkig så de tycker att JAG är dålig och tråkig och världens sämsta människa och alla hatar mig. 
Jag vet att jag varit dålig och kanske fantislös på att blogga senaste tiden eftersom det varit så mycket i skolan. Redan nu är det liiiite lugnare och jag ska verkligen kämpa för att göra bloggen bättre igen.
Om ni vill och orkar skulle jag uppskatta så tokigt mycket om ni ville hjälpa mig att förbättra bloggen. Vad tycker du är bra och vad tycker du är dåligt med den? Vad för typ av inlägg gillar du och vilka tycker du är tråkiga? Vad vill du se mer av i bloggen? Kom superdupergärna med tips, önskemål och konstruktiv kritik.
 
Ni är verkligen världens bästa läsare och jag uppskattar varenda en av er! Vill såklart att det jag bloggar om ska vara så intressant som möjligt för er. LOVE YOU GUYS ♥

Which outfit?

 
Ser spännande saker på golvet på alla de översta bilderna.

Watermelon

 
Igår kämpade jag för livet för att få hem min femkilos vattenmelon som jag av okända anledningar köpte i en affär på andra sidan stan. MEN DET VAR SÅ VÄRT DET. För när jag åt den blev världen en vacker plats och jag ville bli melongudens slav i all evighet. NAMNAMNAM.
Melon av alla sorter är vekligen den bästa frukten tycker jag. Vilken är din favoritfrukt?

Black Moon Lilith

Foto och styling: Emelie Eng ♦ Designer: Elisabeth Johansson ♦ Make up: My Rönnerman och Johanna Lindqvist ♦ Fotoassistent: Cissi Krantz
 
Första bilden från photoshooten som jag och Vira gjorde för Shock är ute och finns som annons i tidningen Gazz. Vi fotades för lookbooken för Shocks nya grymma märke Black Moon Lilith som kommer att släppas i juni.
Alltså åååhhhåh resultatet blev helt otroligt fin! (Även om jag ser lite tokig ut) Så himla duktiga tjejer vi fick möjlighet att jobba med, är så glad! Wiihihih. 

Hårmasker


För ett tag sen tipsade jag om några ansiktsmasker man kan göra hemma. Länki.
Nu har jag istället rotat fram två hårinpackningar som man kan flänga ihop med ingredienser som ofta ligger och lurar i köket. Mata håret och det blir glatt. Mata ansiktet och det blir glatt. Mata munnen och den blir ännu gladare. Conclusion: MAT ÄR VÄGEN TILL LYCKA OCH LÖSNINGEN PÅ ALLT ONT. 
Källa.

Heathers Boot

 
Ohlahlahlah UNIF gör det igen och översätter perfektion till ett par skor. Deras nyaste jäklar heter Heathers Boot och finns hääär. SKOR SKOR SKOR, önskar jag kunde bo i ett hav av skor. 

Collar dress

Klänning: Sheinside | Hellbounds: UNIF | Tights: Ebay | Kristallhalsband: Diamond in the sky | Månhalsband: Ebay
 
Idag smääälte jag när jag var ute och det gjorde mig lycklig för sommar och värme är det bästa jag vet.
Vandrade omkring i min ny klänning från Sheinside i skolan tidigare idag med. Hade Lime Crimes Centrifuschia på läpparna och stekte omkring i mitt nya löshår plus ett gammalt lila så det blev tjoooockare. Håret ser lite knäppt ut MEN DET FÅR MAN TA. Lite knäppa ser mina rosa ben ut till klänningen med MEN DET FÅR MAN OCKSÅ TA. 

Bröta och gurgla och fnysa

 
Jag saknar Vira, hon är en rolig filur. Vi skulle egentligen på storslagna äventyr tillsammans i Göteborg i helgen men sen så sa gudarna och Gandalf NEJ DET GÅR INTE FÖR SIG. Så jag luskade fram den här videon från första gången vi träffades i september förra året istället så jag kunde känna hennes själ segla runt i rummet. 

Cravings for May

Svarta Bell Bottoms, Stay Fly Kimono, Wiccan Kimono, Flame Crop top, Lime Crime läppstiftTriangl Bikini, Salem Boots, Night Owl Lenon Sweater
 
Bloggar lite för ofta om saker jag vill ha. SÅ GIRIG. Förlåt mig, ska bli bättre på att variera inläggen mer, ehehehe. Men här har jag samlat saker jag verkligen, verkligen vill ska vara medlemmar i mitt liv. Som ni ser så tycker jag att rosa och svart är trevliga färger.
Några av produkterna ovan är slutsålda överallt på hela internetz vilket skapar stor sorg i mitt materialistiska hjärta. Men stor glädje i min plånbok, so I got that going for me.

Rainbow eyes

1, 2, 3, 4, 5, 6
 
När solglasögon med färgat glas först började poppa upp på snygga människor och snygga webshoppar lite överallt tänkte jag Meh. Nu tänker jag: GE MIG ETT PAR DÅ. Min hjärnas vägar äro outgrundliga. 

Luskade fram några från Nelly, Dollskill och Mad Lady ovan, yihaa!

New from Lime Crime

 
Ååååhåhå, fick hem mina nya läppstift från Lime Crime idag! SÅ HIMLA FINA, SMÄLTER I HJÄRTAT.
 
Jag köpte två vanliga Opaque Lipsticks och en Velvetine som är som ett läppglans som när det torkar blir matt och inte ska färga av sig. Läppstiften är i färgen Centrifuschia och Poisionberry. Velvetine är i färgen Wicked. 

Älskar färgerna och pigmenten hos Lime Crimes produkter! Och förpackningarna är ju, som jag tjatat om 140 gånger, finast i hela världen. Produkterna doftar helt galet gott med, läppstiften påminner om vaniljkakor och Velvetines doftar smörkola. NAMNAMNAM, finns risk att jag börjar äta på mina läppar.

Jag köpte läppstifen från Efreshbotanica på Ebay (som finns med på Lime Crimes lista över försäljare) för att Poisonberry bråkade och var slutsåld hos Lime Crimes egna sida. 

Fresh Love

T-shirt: Sheinside | Shorts: Bad Vibes | Skor: Buffalo | Cardigan: Nelly | Garter: Etsy
 
Mitt hår blev sååå mystiskt, ser ut som en blond zebra med gul utväxt, vita toppar och gult löshår. Tur att bilderna luras och det inte syns så mycket på dem. Förutom det så tycker jag inte mängden löshår räcker till alls, skulle behöva ett paket till. Fast det brukar jag tycka med alla paket med extensions jag köper. VILL VARA ETT HÅRMONSTER JU. 
 
Har varit upptagen och ful och knappt orkat fota outfitbilder på flera veckor så har massa nya plagg som Sheinside varit så himla snälla och skickat till mig att visa upp i outfits för er. First out är T-shirten på bilden som är skön och casual men samtidigt helt somrigt stilig med blommorna och texten. I LIKE. 

Why Are You


Skor kommer bli min död och den enda död jag accepterar.
De här två ovan är från det toktrevliga märket Y.R.U. och kommer göra alla som bär dem helt klumpfotiga och långa. PRECIS DET ALLA VILL VARA. Tycker de påminner lite om mina UNIF Neo boots och gillar verkligen detaljerna på de vänstra och dragkedjan framtill på de högra. Gillar också att de är relativt billiga för så vilda märkesskor och inte är i läder.
Häär kan ni skåda dem närmare. 

Godzilla


Min pojkvän vann biobiljetter till Godzilla så nu ska vi iväg och se Heisenberg slåss mot dinosaurier, woho!
Har du sett eller vill du se den nya Godzillafilmen?

New Extensions

 
Jag har äääntligen köpt nytt löshår. Den hår gången handlade jag från Cliphair.co.uk. Håret är 60 cm långt och i färgen #60. Mjuuukt och leeent som en kaninbebis. Vill bara klappa på det för evigt. Så än så länge är jag supernöjd med det! HÄR är länken till det.
Jag har förresten blekt min utväxt nu, men bara en gång so far så jag ser helt vild ut. Utväxten är orangegul och resten av håret, som var urtvättat lila innan, blev turkost. HUR KUNDE DET BLI TURKOST? Magi och kemi och mysterium. 

A(nomnom)namma

Jag tycker det är så himla galet och onödigt att det i nästan alla vegetariska köttalternativ smygs in ägg eller mjölk. Därför är Anammas produkter helt dunderbra eftersom de är 100% veganska. Idag testade jag deras filéér och OMG vad goda de är! Omnomnomnom, min mage sjöng av lycka för mig. 
Har du testat Anammas produkter?

Nelly Stuff

Utsvängda byxor ♦ Svarta byxor ♦ Spetspeplum ♦ Spetsklänning ♦ Kimono ♦ Jacka Nättröja ♦ Långarmad klänning ♦ V-ringad peplum

Ååååhåhå, svarta kläder är livet. Just nu har jag inget liv för jag blir plååågad i skolan. Så mycket att göra, så stressad, så ledsen. Men så fort allt är klart, i början av juni nångång, har jag äntligen tid att ta tag ordentligt i bloggen igen och då måååste jag framför allt ta och fixa en ny design. Supertaggad! Men först vara duktig medborgare några veckor till alltså. 

Night

Klänning: Choies ♦ Kofta: Bik Bok ♦ Hatt: Ebay ♦ Hellbounds: UNIF ♦ Peruk: Lockshop ♦ Smycken: Etsy ♦ Shoegarter: DIY
 
Här om dagen kuttrade jag omkring såhär för det tyckte jag att jag kunde göra. Svart och svår som natten. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här outfiten dock, speciellt på bild, den stiliga klänningen från Choies gömmer sig och allt ser ut som en svart klump. SÅ KAN DET GÅ.

Black Saliva

Viivi Vanessa är verkligen en av mina största inspirationskällor. Hon lyckas ALLTID med sina outfits och hennes hår vill jag bara adoptera. FÖR PERFEKT FÖR LIVET, nu ska jag gråta i duschen för att jag inte har hennes garderob och stilkänsla. 

Bellbottoms

1, 2, 3, 4, 5 
En gång i tiden när jag var liten sprang jag alltid omkring i utsvängda byxor för jag tyckte det var finast i hela världen. När stuprörsjeans började bli trendigt tänkte jag EUUW, konstiga byxor, ska never ever ha på mig sådana. Sen slutade jag tycka så och hade bara stuprörsjeans på mig. Och sen slutade jag ha på mig byxor överhuvudtaget. Nu helt plötsligt är det jag mest vill ha ett par utsvängda byxjäklar, helst i sammet. Oh Fashion, how you keep messing with my mind. Vad tycker du om utsvängda byxor?

Inspiration: Kirsten Kaye

 
Lite boho, lite gypsy, lite witchy och BAM så har man snygga Kirsten Kaye! Älskar hennes stil , blir superinspirerad. Måste köpa utsvängda byxor känner jag nu. Dags att gå på jakt. 
Här är hennes blogg och här är hennes Instagram

Macaron Lippies


Idag fick jag hem mina nya läppstift från NYX! De är från deras Macaron Lippies linje och är i färgerna Rose och Lavender. Sååå fina och pastelliga. Bra pigmenterade och allt med, ger massa stilig färg på läpparna. 
Jag har superlänge velat ha D'Lilac och Great Pink Planet från Lime Crime och så hittade jag de här två jäklarna som var väldigt lika från NYX för jättelite pengar. Undersökte nyanserna och läppstiften noggrant som en sann detektiv innan jag klickade hem dem. Kollade swatches på Youtube och allt. Kom fram till att JAPP DE ÄR VÄLDIGT LIKA MINA ÖNSKENYANSER FRÅN LIME CRIME. NYX är också ett märke som är Cruelty Free och inte testar på djur. Klickade hem dem härifrån.

Sen kunde jag ändå inte låta bli att klcka hem två andra läppstift från Lime Crime som jag hoppas ska dyka upp i min brevlåda snart. HÖhööhöhöh. 

Nytt på bloppisen!

 
Jag behöver verkligen göra mer plats i min garderob. För det är synd om alla mina kläder och peruker som aldrig får användas och ligger och sover gömda för världen medan livet pågår utan dem (deep)
Så nu har jag lagt upp nya saker på min bloppis! Och meeer kommer komma upp. Faktum är att om du sett något på bloggen som du gillar som jag bara haft en gång eller inte på länge så är det bara att fråga om den är till salu haha, HÄR SKA RENSAS. (Utom UNIFgrejer, heh) LÄNK

Rose Quartz

Igår eller i förrgår eller någon dag nyss fick jag hem ett stiligt halsband från Diamond in the Sky.
Kristallen är en rosenkvarts, känd som kärleksstenen och ska hjälpa en med ovillkorlig kärlek, lugn, ödmjukhet, självkänsla och kärlek till sig själv. Om man tror på sånt. Jag tror på sånt. I hemlighet. (Fast nu är det inte hemligt längre).

Ouija

Crop top: Killstar | Kjol: H&M | Cardigan: Nelly | Neo Boots: UNIF | Smycken: Ebay | Peruk: Lockshop
 
Såhär har jag flängt omkring idag och såhär såg jag ut när jag gick in på Willys som en fredlig meborgare och skulle handla mat. Och precis i ingången går jag förbi en gubbe som säger "MASKERAD" helt högt. Av någon anledning är det nästan alltid gubbar som är mest oförskämda och fäller kommentarer om mitt utseende. Fine, jag ser annorlunda ut och jag väntar mig inte att alla gillar det men förstår inte varför det skulle ge folk rätt att högt kommentera och bedöma mitt utseende. DAT SHIT'S RUDE. 
Om du har en utstickande stil, händer det ofta att folk slänger ur sig kommentarer till dig? Vad brukar de säga och hur reagerar du?

Dreams

Peruk från Lockshopwigs.com, Viva la Diva läppstift i färgen Super Nova. Smycken från Ebay och Etsy. 
 
Brukar ni drömma mycket? Eller komma ihåg era drömmar bra? Det gör jag. Och jag drömmer ganska ofta mardrömmar. Är också en såndär jobbig person som måste berätta mina drömmar för alla hela tiden. HALLÅ JULIA, INGEN BRYR SIG.
 
Här är några saker jag ofta drömmer:
  • Att jag måste på toa men att det inte finns någon dörr eller att folk ser mig genom fönster eller på något annat sätt och jag liksom aldrig får gå på toa ifred. HEMSKT.
  • Att jag blir jagad av främlingar som vill fånga eller döda mig. Brukar alltid hamna på flykt i skogen och irra omkring. HEMSKARE.
  • Att jag varit full och lagt upp massa konstiga blogginlägg eller bilder på Instagram utan att jag kommit ihåg det och typ förlorat ALLA mina läsare och följare och alla hatar mig istället.
  • Att jag hamnar i en situation där jag MÅSTE köra bil fast jag inte har körkort. Måste undvika att dö och bli stoppad av polisen.
Har du något du ofta drömmer?

Raspberry & Liquorice Smoothie

 
Namnamnam. TVÅ gånger idag har jag mixat en banan, ett halvt paket frysta hallon, ca 2-3 tsk lakritspulver (laktrits är gott), lite citronsaft och iskallt vatten till en helt tokgod smoothie. Testade också att ha i lite chilipulver andra gången, yum. Blir som hallon-lakritsskallar i flytande form. (Ungefär, kanske, litegrann) IIIIH, dog totalt, som jag tydligen gör hela tiden när jag äter goda saker.

Dixi

 Dixi har massor av superfina smycken men mina ögon såg bara alla kristaller och månar. DET VAR JU OVANLIGT, NEJ DET VA DET INTE.

Ansiktsmasker

 
Igår var en sån dag jag kände att jag förtjänade en ansiktsmask. Så jag rotade fram lite havregryn och grejer och mosade in det i ansiktet. Sen sa ansiktet tack så mycket, nu mår jag bättre.
Förutom havregrynsmasken så luskade jag fram ett recept till torr hy och en till oljig till er. Så det är bara att lägga maten i ansiktet istället för munnen nästa gång och hoppas på mirakel för huden!
 
Källor och fler recept: 1, 2, 3

Mermaid Wigs

Lockshop är mitt perukparadis på jorden. Där brukar jag kunna segla runt helt för länge och stirra längtansfullt på allt mina ögon skådar. Min favorit av favoriterna är Mermaidmodellen. SÅ LOCKING OCH STILIG. Fint namn har den också. Jag har två såna so far, den rosa på bilden och en annan blond jäkel som jag hade på mitt huvud i förra inlägget.

Hääär finns alla perukerna. Nu har Lockshop dessutom fått in massa nya färger. SLUTA FÖRFÖRA MIG DÅ. DEMONPERUKER.
Vilken färg tycker du är finast?

Batwing & UNIF

Tshirt: UNIF | Cardigan: Sheinside | Byxor: UNIF | Skor: UNIF | Hatt: Ebay | Solisar: Fashion27
 
Imorse försov jag mig (som alla andra dagar) och slängde på mig något jag kunde mysa omkring i utan att se för mysig ut. 

Inspo


Vackra saker gör mig glad. Vackra saker finns på Tumblr

Sandblast


Min pojkvän luskar alltid fram en massa bra låtar. Senast var det Sandblast. Har inte ens ord för hur bra jag tycker den är. Vill bara lyssna på den till öronen blöder. TA MIG.

Dates

 
JAG ÄLSKAR DADLAR, NOMNOMNOM ♥ Har ärvt min dadelkärlek från min mami som alltid brukade ha såna hemma och knapra på. De är naturliga och innehåller kalium och andra trevligheter så är därför nyttigare än godis. Och det är ju trevligt.
Gillar du torkad frukt? Vilken är din favorit i så fall?
 
Förlåt mig så mycket förresten för min dåliga uppdatering, har haft supermycket i skolan. Alltid så onda och lägger allt arbete mot slutet av terminen. 

Lime Crime

Åh Lime Crime, vad du gör med mina begär. (Helt erotisk mening) Om en mystisk främling skulle skicka alla, eller till och med bara ett av läppstften ovanför, skulle den automatiskt bli min nya bästis. TACK SÅ MYCKET, ÄLSKAR DIG FÖR EVIGT NU.
Har ett läppstift från Lime Crime sedan innan som jag gillar massor men får inte nog och vill ha fleeeer som den giriga kvinna jag är. Skadar ju inte heller att deras förpackningar är finast i världen heller. Och av någon löjlig anledning så vill man ju alltid ha någonting extra mycket bara för det är hypat och populärt. Oh the world we live in. 
Har du eller skulle du vilja ha smink från Lime Crime?

Dollhouse

 
Idag när jag fixade mig blev jag helt inspirerad av den här videon. Älskar estetiken, själva låten, Melanie och hennes röst. Och dockor juu ♥
Bered er förresten på fler musikinlägg, har minst två låtar till som är livets bästa och jag måste blogga om. ANNARS SPRÄNGS JAG.

Valley of the dolls

Klänning: Sheinside | Skor: UNIF | Peruk: Lockshopwigs
 
Idag behövde jag verkligen plugga men sminkade mig i hundra år istället. Sen ställde jag mig och posade naturligt. 

Gåva till mänskligheten

 
Var på ett livsviktigt uppdrag idag för att finna den fantastiska vegetariska kebaben från Hälsans Kök. Fick flänga runt i tre affärer här i Örebro innan jag hittade en som hade dessa sällsynta jäklar. MEN VAD GÖR MAN INTE FÖR KÄRLEKEN? Så god, avlider lite. 
Hälsans Kök har verkligen de godaste alternativen till kött tycker jag. Synd att allt därifrån är så himla starkt saltat bara, kommer dö av hjärtattack så mycket mat som jag äter från dem. Men w/e. Because OMNOM.

Mer Etsyhalsband

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Jag blir besatt och galen i saker så himla lätt. Så förlåt mig när jag bloggar om nästan samma saker flera gånger. SNÄLLA DÅ.
Just nu när det kommer till stil så är jag helkär i allt så påminner om häxor och wiccans och mina ögon sjunger för mig när de ser månar och kristaller på smycken. När ett smycke har BÅDE OCH vet jag inte ens var jag ska ta vägen för min själ blir så galen och exalterad. 

Talkingclothes fyller 5 år!

Talkingclothes firar sin födelsedag genom att ha massa nya erbjudanden på sina produkter varje dag! De har snurrat runt på hela meningen med födelsedagar att man ska få saker och gör tvärt om istället. SNÄLLA JÄKLAR.

Valborg i Uppsala

 
Valborg igår var supermys! I vanliga fall brukar Valborg i Uppsala bli helt vildsint och galet men igår var det ganska lugnt. Helt skönt, börjar bli för gammal för farliga äventyr. SÅ TRÖTT I SJÄLEN OCH KROPPEN JU.
De översta bilderna snodde jag helt lömskt från min fina vän Sara. De understa är från min fantastiska mobilkamera. 
Hur var er Valborg?


Test