Bilder från Dreamhack

 
Vira och jag var sanna paparazzis igår på Dreamhack när vi smög omkring där inne på Elmia med min syster och hennes kompis Daniel. Vi såg tusentals datorer, lite semifinal i CS, jättebra cosplay och maaaaassor av människor. Sen fick vi ont i fötterna för vi envisades med att ha vilda skor på oss.

Åka tåg

 
Nuuu sitter jag på tåget mot Jönköping och filurar. Det blev helt äventyrligt för vi fick stanna och byta ut halva tågjäkeln i Hallsberg. Och nu är jag en halvtimme sen och måste åka till en annan mystisk plats än Skövde där jag egentligen skulle byta tåg för tåget kommer redan ha rymt från mig där. FÖRVIRRAD OCH RÄDD. Och hatar tåg. 

Prettieh

 
Jag har precis färgat håret och DET BLEV EN SANN KATASTROF. Så istället får ni bilder på två som lyckats mycket bättre än mig. Dör så fint hår båda har och lite extra över stylingen på Kinashen till vänster, OHLAHLAH. 

Black Friday

 
På fredag är det dags för alla shoppinggalna människors favoritdag - Black Friday! Det är USA:s största shopping- och readag som infaller dagen efter Thanksgiving. Men massa amerikanska webshopar är busiga och har redan tjuvstartat med sina vildsinta reor idag. CAN'T HANDLE DIZ. Några av mina favoritsidor som Dollskill, Unifclothing, Gypsywarrior är därför just nu helt livsfarliga att besöka. 

Shoes, Dolls and More Candles

 
Såhär ser det ut ovanpå min bokhylla! WOHO EXCITING! Där står massa ljus, mina finaste skor och Rochelle Goyle och ser ståtliga ut. Visst räknas det här som att jag visar hur det ser ut i min nya lägenhet? JAG TYCKER DET. Enda fina jag har ju. Förutom min palm. Den är också fin. Som mitt barn, fast mer älskad.

Lights

Länkar: Katt ♥ Zodiac ♥ Rosa burk ♥ Unicorn ♥ Döskalle ♥ Alla Lyktor ♥ Doftljus: 1, 2, 3, 4, 5
 
Nu när det är mörkare än döden hela dagarna och nätterna och all tid däremellan så kan man omge sig med 140 ljus och må bra igen.
Det är min andra plan för att överleva vintern. 

Inspiration: Ellenvlora

 
Har tydligen gett mig själv livsuppdraget att leta upp människor på Instagram med snygga stilar och dela med mig av mina fynd här. Fortsätter mitt quest med att tipsa om superfina Ellenvlora.

Dreamhack

 
Om precis en vecka, alltså nästa lördag, ska jag flänga ner till Jönköping för att för första gången i livet besöka världens största digitala festival och lan Dreamhack! Men framför allt ska jag hitta på äventyr med min saknade vän Vira, woho! Dessutom kommer min syster vara där och spela så ska gå och kasta Redbull på henne. ÄR SUPERPEPP! Ska någon av er till Dreamhack?

En mig, sex outfits

 
Den senaste tiden har jag haft kläder på mig och de såg ut såhär. Vilken outfit är din favorit?
Av okända anledningar tycker jag inte riktigt om någon av de på understa raden. SÅ KAN DET GÅ.

Sweaters

1, 2, 3, 4 | 5, 6, 7, 8, 9

Sweaters är livets plagg. De kan man gosa in sig i så djupt att man inte hittar ut förrän det är vår.
Vilket är min plan för att överleva vintern.

Witching Hour

Jacka: Sheinside | T-shirt: Missguided | Kjol: Sheinside | Skor: UNIF | Garter: Skapad av mina snabba fingrar
 
Borde ha visat upp de här kläderna från Sheinside för superlänge sen, men har legat i krig med min kamerablixt och inte orkat fixa mig på 140 dagar. Nästan. Då blir det inga outfits på bloggen heller!
Men igår jäklar så passade jag på att matcha mina nya svarta plagg med svart och svart och mer svart, precis som det ska vara. 

H&M Grunge

 
Idag flängde jag runt på stan på jakt efter ett duschdraperi och andra roligheter. Passade på att smita in på H&M också och kom ut igen med de här två sakerna. Älskar H&M:s kläder just nu, helt grungiga och bra. 

Interstellar


Igår var jag och såg den fantastiska filmen Interstellar på bio. En film som handlar om universum, tid och rum, jordens och mänsklighetens undergång, massa vetenskap som jag är alldeles för korkad för att förstå och så familjekärlek på det.
Jag älskar verkligen Nolans andra filmer och ingenting fascinerar, intresserar och skrämmer mig mer än rymden (=förväntningar på filmjäkeln som sträckte sig till Saturnus) Kan sitta i evigheter och bara tänka på allt som kan finnas där ute i universum och bli helt deprimerad och ödmjuk för plötsligt känns allt annat så otroligt meningslöst och litet. BLIR JU GALEN.
 
Rekommenderar verkligen Interstellar om man gillar apokalyptiska science fiction-filmer (VEM GÖR INTE?) som är supersnygga och får en att verkligen tänka efter.
Har du sett eller vill du se Interstellar?

Asos clutches

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 
Har bloggat som livets sämsta bloggare (alltså inte alls) för har haft så mycket himla med skolan och flytt och tråååkiga saker hela veckan. Men nu är iaf flytten avklarad så har plötsligt lite tid att leva igen, woho! Dock är min blixt och/eller kamera helt bråkig så alla mina bilder blir alldeles för mörka och sorgliga vilken inställning jag än fotar med. Så elakt. UNIVERSUM VILL INTE ATT JAG SKA BLOGGA.

HURSOMHELST. Igår var jag ute och äventyrade på krogen. Helt utan väska eftersom min gamla är trasig pga väskmisshandel. Så gav mig själv det viktiga uppdraget att finna en ny jäkel hos Asos. Ovanför är vad jag fiskade fram. Vilken är din favorit? 

Weird Fruits

 
När jag och min syster var ute och handlade tidigare ikväll kände vi oss äventyrliga och köpte mystiska frukter. Av allt som fanns att välja på köpte vi av okända anlednigar ett helt jäkla paket med kaktusfikon och någonting som hade 140 tusen kärnor i sig och hette Cherimoya. 2/5 would not buy again.
Har du smakat nån av de här frukterna?

New Black Moon Lilith Collection

 
Den 28:e november släpps Black Moon Liliths helt nya höst-och vinterkollektion hos Shock! Den innehåller bland annat mycket tie dye, grafiska mönster, edgy toppar, kimonos och bell bottoms. Får livets witch/goth/boho-vibbar av plaggen. OCH ALLA VET ATT DET ÄR BRA VIBBAR.
Tjejerna på Shock var supergulliga och lät mig välja ut tre favoriter från kollektionen. Blev glad och sen dog jag lite över klädernas finhet. Är ni pepp på BML:s nya kollektion?

Nyané Lebajoa


Helt plötsligt bestämde mitt liv sig för att tusen saker skulle hända samtidigt. Är upptagen hela tiden och flänger omkring överallt så min stackars blogg blir helt lidande.
Men nu lyckades jag lura till mig lite tid och passar på att ge lite tisdagsinspiration i form av vad som enligt mig nog är den vackraste människan jag någonsin sett -  Nyané Lebajoa. Hennes skönhet är liksom överväldigande så vet inte ens var jag ska ta vägen. Dessutom är hennes hår, stil och tatueringar så himla snygga och inspirerande de med att det inte är rättvist och jag är jätteavundsjuk nu. Här är hennes Instagram.
 

Fabulous and Baroque

 
Igår flyttade och fixade jag hela daaagen och halva natten med hjälp av världens bästa mamma och idag har jag fått iordning nästan allt här i nya lägenheten, woho! Även om det blev ganska mysigt med mina Ikeamöbler så tänker jag drömma om möblerna ovanför och låtsas att jag bodde i ett gothpalats med massa vilda barockmöbler istället. SOME DAY.

Nästan alla möbler kommer härifrån förutom den vita spegeln som är härifrån, den svarta fåtöljen härifrån och ljuskronan härifrån. Och allting kostar vilda summor av pengar (gråter en tår).

NYX Matte Lipstick Favorites

 
För tillfället använder jag nästan bara två läppstift - NYX Matte Lipstick i färgerna Tea Rose och Whipped Caviar. Är alldeles kär i dem (hur mycket saker är jag inte kär i egentligen?) för de ger mina läppar finaste färgen i världen. Naturliga fast lite spännande och roliga ändå. Min absoluta favorit av de två är Whipped Caviar som påminner väldigt mycket om den nyans Kylie Jenner brukar ha på sina läppar
Var tvungen att smuggla in två googlebilder på läppstiften också eftersom den bild jag tog på mina är smålurig och inte riktigt ville visa hur färgerna egentligen ser ut. Men verkligheten ligger nånstans där emellan. Ungefär som swatchen. UNGEFÄR. Vaarför vägrar alla kameror visa sanningen? Livets mysterium. Använder du något smink från NYX?

Rosa Slafs

 
Den här bilden skulle kunna vara på lite vad som helst men är på gammal hårfärg. Och photoshoppenslar. Det jag vill säga med den är att rosa är fint, att ni är finare och att jag lyckats fylla tre skokartonger med peruker och en med gammalt löshår nu när jag flyttpackat. Och det är ju inte alls onödigt och creepy utan hur friskt som helst. 

On another note: Vad har ni haft för er idag? ♥

Livets Hoodie


Märket Widow är lite underbart för deras plagg är alldeles mystiska och ninjaaktiga. OCH VEM VILL INTE VARA NINJA, HALLÅÅ? Hoodien ovanför är så mysig och fin och perfekt och den skulle jag vilja tvinga min kropp att ha på sig. Jätteofta. Typ så att folk skulle börja undra om jag inte ägde några andra kläder. Finns på Dollskill.

Dixi Jewelry

 
Shop Dixi har smyckena från mina drömmar. OCH SÅ MYCKET KRISTALLER. Pling pling pling skulle det låta om mig om jag hade alla ovanför på mig samtidigt. 

Interior

 
Har rebloggat massa barock- och rokoko-inredning på min tumblr den senaste tiden eftersom allt överflöd, superlyx och det löjligt vackra är som hämtat ur en saaaaga. Och den sagan hade varit trevlig att vara i. 
 
Förresten var jag och kollade på min nya studentlägenhet för första gången idag! Den var inte hämtad från någon saga. Hela badrummet var bajsbrunt och väggarna i själva rummet var OCKSÅ bruna. Och fläckiga. Hatar brunt ju, min ögon grät.
Fun fact: Golvet i badrummet och spisen är från 1972. Förstår ni vad dessa har varit med om under de senaste 42 åren? Min mammas tioårsdag, Vietnamkriget, punkens födelse, en värld utan persondatorer och ABBAs vinst i Eurovision till exempel. 

Players gonna play, play, play

Playsuit: Sheinside | T-shirt: Sheinside | Skor: Skopunkten | Smycken: Ebay
 
Fladdrar omkring i skönaste playsuiten med skönaste skorna. SOM ÄR PLATTA. Vad hände? Ingen förstår någonting, allra minst fötterna. Och ögonen, som plötsligt ser världen från mycket lägre höjd. Så himla förvirrade, stackarna. 

Killstar

 
Killstar har just precis nu i detta ögonblick en jätterea som slutar om några timmar. Som vanligt vill jag ha ungefär allt mina ögon kan skåda där, för sån är jag. Älskar ju alla månar och allt mystiskt ockulta.

Black Dress

Klänning: Sheinside | Skor: UNIF Dame Platform | Halsband: Missguided | Hatt: Ebay
 
Idag ska jag iväg och hämta ut nycklarna till min nya lägenhet! Blir helt glad och dansar glädjedansen. 

Food

 
Hade lömska baktankar igår när jag lurade med Sara och Sandra till Ica Maxi på andra sidan stan. Ville köpa hem fler Astrid och Aporna-produkter ju. Bcuz - gotta catch them all.
Pepperönin var helt jättestark men god ändå och sk*nkan var bra den med även om den rökta varianten nog är lite godare. Har testat pr*cking korv också men var glupsk och åt upp den innan den hamnade på bild. Nu måste jag lugna mig lite med att testa varenda en av deras produkter tror jag. KOMMER BLI UTFATTIG ANNARS.

Sen så hade flera av er tipsat om Lemon Macaroon-teét så det var jag ju såklart tvungen att prova! Ska fixa ihop en jättekopp nu på en gång. Hur kommer det smaka? SPÄNNINGEN ÄR OLIDLIG. 

Halloween

 
Nu i helgen har jag finbesök av min syster och tokiga vän Sara! HELT GLAD.
Igår var Sandra och jag ute och härjade på Halloweenfest och hade det bra bland alla studenter. Men jag lyckades liksom aldrig komma på vad jag ville klä ut mig till och var jättetråkig och fantasilös istället och ritade dit lite stygn här och där. SÅ KAN DET GÅ. Nu måste jag försöka klura ut vad jag ska vara ikväll. Önska mig lycka till.


Test