That Moment

 
Fick en sista födelsedagspresent av min syster innan jag smet hem till Örebro. One Directions parfym That Moment gav hon mig, den luringen. Hur länge har jag inte gått och drömt om hur bra livet skulle vara med just den parfymen? VÄLDIGT LÄNGE FAKTISKT, HELT ÖVERGLAD NU. Har ju världens bästa syster ♥ 
Så nu springer jag omkring och doftar äpple, gurka, blommor och mysk om någon undrade. Ingen undrade. 

Baklava

 
Jag tycker att baklava är livets bakverk. Det tycker min mamma med så när jag kom hem efter nattens äventyr idag så hade hon köpt med sig en hel hööög med små nötiga, sockriga filodegsbitar till oss! Så vi satte oss där på altanen helt lyckliga och åt och våra magar sa "tack så mycket". Har du ätit baklava? Vad tycker du om det?

Transformerar

 
I förrgår kväll slaaafsade jag i lite hårfärg i löshåret och hoppades på det bästa. Det bästa hände inte.
Förvandling till mäktig trollkarl: 25% komplett. 

Good to have!

 
Är hemma hos min mamma och syster i Enköping och mår bra under helgen. Och från ingenstans så smyger mamma fram en jättepåse med massa födelsedagspresenter i efterskott till mig! GULLE MAMMA. Så här ovanför är lite av det som gömde sig i. Resten var sånt som tops och strumpbyxor och en deojäkel och de var inte stiliga nog att förevigas. FÖRLÅT FÖR DISKRIMINERINGEN.

Kylie Jenner inspo

 
Mina ögon skådar den otroligt vackra Kardashiansystern Kylie Jenner lite överallt just nu. Jag är bland annat - precis som resten av alla människor på planeten - helt nerkärad i hennes sätt att sminka sig. Jag menar HUR PERFEKTA ÄR INTE DE DÄR LÄPPARNA HALLÅÅ? 
Gav mig själv uppdraget att hitta ett läppstift i precis och exakt likadan nyans som Kylies. En fågel skrek i mitt öra att NYX Matte Lipstick i färgen Whipped Caviar skulle vara väldigt lik så jag litade på denna information och klickade hem en jäkel. COME TO ME, PRETTY LIPS. 

Dis is pretty

 
Lite fääärg på det tycker jag vi kan ha. JA DET TYCKER JAG.
Bilder från min Tumblr och härifrån

Gandalf

 
Idag låg en gåva från min mästare i brevlådan och lurade. Härmed påbörjas min förvandling mot Gandalf den grå.

My Sun


Låt min nya chokers ansikte borra dig djupt i själen och jaga dig om nätterna. Här är länki. 

Matbloggstips: Oh My Veggies

 
Under mina många år på denna planet har jag bland annat hunnit med att samla på mig en imponerande hög favoritmarkerade matbloggar med veganska och vegetariska recept. Så idag tänkte jag dela med mig av en av dem till er! Gjorde som man ju alltid gör när man väljer saker -  går efter de som har finast bilder och vinnaren blev bloggen Oh My Veggies. Har absolut ingen aning om recepten faktiskt är bra, för har när jag tänker efter inte testat ett enda av alla de jag har letat fram. Men jag brukar sätta mig ibland. Bläddra hungrigt mellan bilderna. Med Icas lasagne i micron. Och komma fram till att jag borde anställa en butler.

You crazy body

 
Igår var en konstig dag. Jag stod i kön på Willys när jag plötsligt började kallsvettas, mina ögon blev flimriga och blinda, jag började må superdåligt och mina ben vek sig helt under mig så jag föll till marken. Hur många snälla människor som helst kom och hjälpte mig, satt med mig, gav mig vatten och ett gammalt par skjutsade till och med hem mig sen när jag piggnat till. Blev helt rörd och oerhört tacksam över att det finns så fina människor. 

Men min kropps läskiga beteende slutade inte där för när jag väl var hemma fick jag världens huvudvärk, mitt ansikte och hela kroppen domnade bort, jag kände mig otroligt trött och illamående och hade till och med svårt att prata ordentligt. Så åkte till akuten, satt där i över 4 timmar, träffade läkaren i 5 minuter och fick veta att jag hade ett blodtrycksfall (som jag ju redan googlat mig till, hallååå) och måste ta ett järn-blodprov imorgon. Kändes värt. TACK SJUKVÅRDEN ♥♥

Tartan Skirts

1, 2, 3, 4 | 5, 6, 7, 8
 
På hösten smyger tartan-mönstret sig in lite överallt på alla möjliga sorters kläder. Och där kan det ju få vara tycker jag, för det är ofta supersnyggt. Allra finast tycker jag det är med rutiga kjolar för de får allting att se lite mer preppy och schoolgirl ut. Vilken kjol är din favorit?

Youtubetips: Watchthemdance

 
Jag är en sann Youtubejunkie. Har kanske ett beroendeproblem. Kollar på allt möjligt och omöjligt och allt där emellan som gömmer sig på sidan och har nästan alltid en video i bakgrunden när jag sitter vid datorn. ÄR NÅGON AV ER LIKADAN?
Videos av folk med inspirerande stilar brukar göra mig lite extra glad att titta på. Mitt senaste fynd är en supersöt tjej vid namn Rachel från Australien som gör massa lookbook-videos, hauls, reviews och lite annat. De är inte ultraproffsiga och har ingen fancy redigering men det gör liksom inget! Är helt kär i hennes kanal för hennes stil är verkligen to die för och tokinspirerande. Tycker hon förtjänar fler views så in och kika på hennes videos här om du gillar nu goth/grunge/UNIF/lila hår och edgy stilar. DET ÄR EN ORDER. 
 

Face Masks

 
Ikväll är jag hemma och gör ingenting pga utfattig. Eftersom jag fick två ansiktsmasker (och massa choklaaaad) av min fina vän Frida när jag fyllde år så passade jag på att smeta in en av dem i ansiktet (chokladen smetade jag i munnen) denna sorgsna fredagskväll.
Jag testade peel off masken till höger på bilden. Den förvildade sig, kletade in sig i håret, vägrade torka helt och ville inte försvinna från mitt ansikte när jag skulle ta av den. Blev rädd och krafsade bort den innan den tog över mig. Men huden känns ren och glad nu och det är trevligt. Vad gör ni ikväll?

Sheinside Coat


Igår plingade Ups på hos mig (lögn, har ingen ringklocka) och tyckte jag skulle ha ett paket. Det var från Sheinside och i det gömde sig min nya favoritjacka. HÄR hittar ni den.
Förresten ser jag alltid ut som en sur tratt (min sanna livsform) på mina bilder. Helt inträngd där mellan bokhyllan och sängen. SÅ GÅR DET NÄR MAN BOR PÅ ENSAM UTAN FOTOGRAFHJÄLP PÅ 19 KVADRAT. Plz, forgive me, så dålig på att variera mig.

Huntress

Topp: H&M | Cardigan: H&M | Garter Tights: Widow | Skor: UNIF Neo Boots | Smycken: Ebay/Etsy | Garter: Hemmagjord
 
Först vill jag bara tacka alla er som sa grattis igår! Och tacka för de fina ord och kommentarer jag får från er alla andra dagar. Ni anar inte hur mycket ni betyder för mig, ni är världsbäst och gör mig helt glad i hjärtat varje dag ♥
 
Och såhär smyger jag omkring idag, alldeles nöjd i min nya tröja/klänning/ingenvetvad från H&M. 

Födelsedagsshopping

 
Igår gick jag lös på H&M med mitt presentkort. Som en vild person. Fick med mig massa nytt hem som kan hänga på min kropp så jag slipper vara naken och kan vara snygg istället. Tänkte faktiskt jag skulle försöka orka med att visa upp allting i en haulvideo så småningom också tillsammans med lite nytt jag klickat hem, hoho!

Personalities

 
Personlighetstest är roliga att göra b cuz INTERNET - PLZ TELL ME WHO I AM. Ett välkänt test är Jung/ Myers-Briggs som består av 16 personlighetstyper som baseras på olika bokstavskombinationer. Bokstäverna står för någon av motpolerna:

E/I - Extraversion - Introversion
S/N - Sensing - Intuition
T/F - Thinking - Feeling
J/P - Judging - Perceiving
 
Testen går helt enkelt till så att en ska svara på olika påståenden för att få reda på vilken av dessa personlighetsdrag som bäst stämmer in på en själv. 

Eftersom jag är helt sorglig på att förklara saker så tipsar jag att titta här för en snabb och bra förklaring. Eller helt enkelt bara göra det här, här eller hääär eller ÖVERALLT. 
 
Vilken personlighetstyp är du? Skulle vara jättekul om du ville dela med dig, hihi! 

Själv blir jag alltid INFP och om ni av någon anledning skulle vilja veta mer om min personlighetstyp så kan ni kika här.

Dame Platform

 
UNIF, UNIF, UNIF, You made it again. Den här gången heter de Dame Platform och borde inte få finnas pga för snygga. Här finns dem t ex. 

Birthdaysuit

Kjol och topp: Motel | Kimono: Nelly | Skor: Missguided
 
Idag fyller jag visst åår. Men vägrar bli äldre. TAKE THAT UNIVERSE.
Flyger omkring med universum på kroppen idag bara för det. Ska smita iväg till skolan nu. Sen ska jag belöna mig med en Subwaymacka. NOMNOMNOM, låter tanken på den framtida fantastiska mackan ge mig pluggstyrka.

Dream Dress

 
HAR FUNNIT DEN! Den ultimata blandingen av sött och gotiskt med spindelnätsspets, utsvängda ärmar och döskalle på ryggen. En klänning som hade varit trevlig att springa omkring i för evigt. Här finns den i svart och här i creme. I vilken färg tyckte du den var finast?

More than shoes

 
Jag skulle kunna skriva tusen och åter tusen ord om valet. Om det parlamentariska kaos som verkar bli t ex. Samtidigt har jag just inga ord. Men måste få fram att det är otroligt sorgligt - sorgligt och skrämmande - att så många la sin dyrbara, viktiga röst på ett bakåtsträvande missnöjesparti grundat i rasism och på unken människosyn. Men trots detta och trots min inneboende cynism vill jag tro att kärleken övervinner hatet. Och passa på att hylla alla de människor som står upp för allas lika värde.

Och så över till något helt annat som känns så menlöst i sammanhanget men som ändå gjorde mig lite gladare idag - mina nya skor från Missguided. De är jättefina så de känner jag också kärlek för. Här hittar du dem. Whatcha thiiink?

Gifts

 
Råkar ju tyvärr fylla år och bli lite ännu jäkla äldre på tisdag och eftersom jag är i Örebro då så har min fina familj firat mig i förskott i helgen. Nyss åt vi tåååårta och jag fick paaaakeeet! Lite skönhetssaker som är superbra att ha, ett presentkort på H&M och ett tokfint halsband gömde sig under presentpapprena. WIHO!  Nu ska jag sätta mig och kolla valvaka, krama ihjäl (fast utan att de dör) min familj och inte längta tillbaka till Örebro som jag måste smita tillbaka till omänskligt tidigt imorgon.

Svampar!

 
Tror ingen bättre än studenter kan känna den sanna lyckan av att komma hem och bli bjuden på supergod mat som någon annan har lagat. Och ha fri tillgång till ett fullproppat kylskåp. DET ÄR HIMLEN PÅ JORDEN. Min syster kokade färsk pasta och stekte egenplockade blodriskor med massa mozarella, spenat och grädde till middag igår och jag tiiindrade med ögonen och åt som en svulten varg.

More Dresses

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. 910
 
Klänningar är bra, bara att dra på sig och bli stilig och klar och redo för världen. Så när jag kikar omkring på kläder just nu ser min ögon bara massa klänningar. Och då blir ni lidande i form av MASSA klänningstips. Ovanför samlade jag ihop massa billiga jäklar från Sheinside. Mina favoriter är den vinröda och den svarta längst ner till höger. LOOK AT THEM, så fina. Vilken klänning gillar du mest?

That was Friday

Sur som en älg på bilden.
 
Idag (egentligen igår) har jag varit en god medborgare och röstat (på Mp för de som undrar) och skrivit en vild tenta (som gick dåligt, ingen undrar) åkt tåg och är nu hemma hos min underbara familj i Enköping! Jag och min syster skulle ut och härja ikväll för att fira den tragiska händelse att jag fyller år på tisdag. Men vi somnade istället. Det var skönt.

Crisis

Kimono: Sheinside | Linne: Black Moon Lilith | Shorts: Bad Vibes | Skor: UNIF Hellbounds
 
Egentligen är den här outfiten inte alls representativ för mig just nu, har helt avsagt min kärlek för kimonos med fransar OCH för shorts så ser liksom aldrig ut såhär på riktigt. Dessutom tycker jag helt enkelt inte att outfiten blev lyckad. Men måste verkligen visa upp kimonon som Sheinside så snällt skickade till mig för superlänge sen.
Så himla knäpp, ena dagen gillar jag något jättemycket och nästa tål jag det nästan inte. Därför är min garderob så splittrad och jag går alltid  runt och hatar 90% av allt jag äger och kräks på hur min stil såg ut för 6 månader sen. INTE LÄTT DET HÄR MED ATT ALDRIG KUNNA BESTÄMMA SIG FÖR VEM MAN VILL VARA, YOU FEEL ME?

Vacation Pics

 
I somras var jag på Rhodos med min syster och eftersom jag saknar värme och min syster superjättemycket just nu så tyckte jag att det passade med lite bilder från vår knassemester. Måste ju göra något av alla dessa foton som ligger på lur på datorn!
Har ni några roliga minnen från sommaren som ni kommer tänka tillbaka på nu när det blivit höst?

Second Fall Lookbook

Bildkällor: Lua P, Killstar, Felice Fawn, Theproserpina, UNIF, Alexa Ober, Kaili B, Fae
 
Jag älskar att blogga och det jag älskar mest med det är såklart all respons och kontakt med er finisar. Så har känt mig helt arg på mig själv eftersom jag haft så svårt att hitta tid och inspiration till bloggen de senaste månaderna. Hoppas hoppas hoppas jag äntligen kan hitta tillbaka till det ordentligt snart igen!
 
Så länge får ni en andra Fall Lookbook fullproppad med bilder som visar precis hur jag vill springa omkring i höst och får mig full av massa styling- och outfitinspiration. Hope you like it! ♥

Crunchy Corn

 
Jag är lite seg och efter men häromdagen testade jag Marabousmaken Crunchy Corn för första gången. Och NOMNOMNOM mina smaklökar sjöng hallelujahkörer för mig. Av vild lycka. För Crunchy Corn smakar sött och salt och majsigt och mumsigt och lite som frukostflingor på samma gång. I approve, 5 av 5 toasters. Tillsammans med Apelsinkrokant och det vanliga hederliga originalet så är Crunchy Corn min nya Maraboufavorit. Vilken Marabousmak tycker du mest om?

A little haircolor maybe

 
Jag hade alldeles för tråkigt för mitt eget bästa så jag slafsade på massa olika färger på mitt hår i Photoshop för att se hur det skulle kunna se ut. Om vi ignorerar det faktum att jag var superslarvig och allt ser ganska förtäskigt ut, vilken färg skulle jag passa bäst i? Är supertaggad på att göra något roligt med håret och skulle bli ultraglad av er hjälp! Och om ni har något helt annat förslag på färg eller färgkombo so please let me know!
 
Helt konstigt inlägg. Är nog lite konstig idag. Det brukar hända ibland. 

Asos Magical Necklaces

 
Jag kan inte hantera hur snygga smycken Asos har. På riktigt. Vad är det för magiskt drömsida för halsband? Känner att de gröpt djupt i min hjärna och själ när de fixade sitt utbud.
Förlåt förresten för ännu ett shoppinginlägg, har flygit omkring lite för mycket webshopar den senaste tiden. Utvecklat farliga cravings.

Black Dresses

1, 2 ,3, 4, 5, 6, 7, 8

Min hjärna arbetar på mystiska sätt. Från ingenstans så tycker jag att svarta, korta och enkla klänningar är det bästa en kan ha på sig i världen. Går ju att styla en sådan klänning på minst 83 olika sätt enligt mina beräkningar. Så luskade fram massa fina. Fler än hälften av dem kostar under 200 kronor och det är ju ganska trevligt.

Klick Klick

Crop top ♥ Skor ♥ Klänning
 
Igår kände jag att det var dags för lite nytt i garderoben såhär till hösten och då kom internet till undsättning precis som internet brukar göra. Så jag beställde de skor jag suktat efter i 140 år, en vild crop top och en klänning som nog passar till exakt allt här i världen. Kände mig smart och finurlig när jag köpte den. 
Har du köpt någonting roligt den senate tiden? Eller finns det något du supergärna skulle vilja ha och kanske sparar till?

Smoothie and Mirror and Sorrow and Despair

 
Fööörlåt min fantasilösa bild på min fantasilösa jordgubbs-banan-vanilj- och mjölksmoothie. Tar varje chans jag får att smyga in min nya spegel i bild, lurig som jag är. Fick en fråga om var jag fick tag i den jäkeln och den är faktiskt från Rusta och kostade 299 kronor. LIVETS FYND.

Idag hände även det som aldrig fick hända i mitt liv för nu är jag lidande. Jag gick helt hederligt och snällt på gatan när jag snubblade till som vanligt och BAM - min ena underbara bästa vän i världen aka UNIF Neoboot, SPRACK längs hela sulan. Så min fot trillade nästan ur. Det är en dag av sorg, mina vänner, för det var för tusan de enda skor jag använder. Nu får jag gå barfota tills jag hittat någonstans att lämna in dem. The struggles are real. 

Eternal Haven

 
Den här supersöta chokern i sammet fick jag av Izza Illusion som gör smycken som hon säljer på sin webshop Eternal Haven. Jag älskar ju chokers så dansar omkring av lycka varje gång jag fyller på min samling. En vacker dag tar vi över världen - jag och mina chokers. 

Svär på mammas grav

 Blazer: Sheinside | Crop top: UNIF | Kjol: H&M | Smycken: Ebay | Skor: UNIF Neo Boots
 
Du och jag vi ser världen i samma nyans
Vi åskar och blixtrar för ingenting alls
 
Idag är jag så djup och kryptisk att jag citerar låttexter. I min stora svarta kavaj. #Svår


Test