Come As You Are

T-shirt: H&M, Skor: UNIF

Idag hälsade jag på världen i min nya tröja. Världen hälsade inte tillbaka. 

Nirvana

 
Det här är t-shirten jag ville ha i 140 år men aldrig köpte av högst oklara anledningar. Såklart tog den slut tillslut och jag grät minst tio tårar varje natt av ånger tills den äntligen dök upp igen på H&M:s sida och jag attackerade den som ett vilddjur. NU ÄR DU MIN, DIN LURING.

Style Inspiration: Kristina Dolinskaya

 
Här har vi en tjej som kan konsten att klä på sig. Kristina Dolinskaya's Lookbook hittar du häär.

Social Psychology

 
Tog en paus i pluggandet för att ta en bild på när jag låtsas plugga. You see, imorgon har jag mitt livs näst sista Örebrotenta EVUR. Den är i socialpsykologi och det är helt spännande och roligt så för en gångs skull är det kul att sitta och plugga. Betyder det här att jag har pluggat tillräckligt? SÅKLART DET INTE GÖR. #nolldisciplin #sämstivärlden
Sen undrar vi alla kanske vad den sista bilden har med någonting att göra. Spoiler: Ville visa upp mina supermysiga mjukisbyxor från Romwe. Fick mest med en hårgardin och skrynklig tröja. #masterphotographer #hashtagmissbrukare

Watermelon, Lime & Lemon

 
Det här var min frukost häromdagen. Det var en fin frukost där jag testade Alpros Mild & Creamy Lime-Citron för första gången och vattenmelon för 4989:e gången. Melon är livets frukt. Jag älskar melon. Jag vill äta melon hela tiden. Jag ska sluta skriva om meloner nu pga låter galen.
Soygurten var för övrigt god och krääämig / Mvh testpanelen.

Oversized Lennon Sunglasses

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
Ska solglasögon ha en form, och det ska de ju, konstigt vore annars, får de gärna vara runda för det är finast tycker min hjärna. Också önskvärt är att de är jättestora och gömmer halva ansiktet så du ser ut som en fluga/kändis/alien/mystisk person. Fråga: Ser och hör du också sämre när du har solglasögon på dig? Nej? Bara jag då. Jag kan hantera det.

Work Out Clothes


Ingen förstår riktigt hur det gick till men jag tränar faktiskt ganska ofta. Då behöver man ha träningskläder på sig för annars tycker alla på gymmet att man är konstig. En gång såg jag en kille som tränade i skjorta och jeans. Då tyckte jag han var konstig. 
 
I mina senaste val från Romwe och Sheinside passade jag därför på att göra mig själv till ägare av två nya sportbehår. Så nu är mina nästantuttar skyddade från världen och fysikens lagar. Den vänstra är från Romwe och kostar 70 kronor, den högra är från Sheinside och kostar ungefär 75. TREVLIGA PRISER tycker jag.

More Jeans

Länkar: 1, 2, 3, 4

Gav mig nyss ut på jeans-safari på det vilda internetet. Ignorerade alla exemplar som inte var svarta, stentvättade eller trasiga. För man vill ju se farlig och hotfull ut i sina jeans. Klistrade sedan in mina safarifynd på en oskyldig rosablommig bakgrund. Allt för att förvirra.

Nature Nurture


Träd och sten och sånt. 
Vänliga hälsningar, Min Tumblr

That Feeling You Feel

Kavaj: Romwe | Linne: UNIF | Skor: UNIF | Flowercrown: Cubus | Shorts: Sheinside

Ni vet ibland när en bild bara känns fel och man undrar varför man ens visar den för världen? Dubbla den känslan så har vi min relation till pixlarna ovanför. Den kan bero på de awkwarda poserna med min jätteljusstake som inte ens står där i vanliga fall, hela mig, eller det faktum att Photoshop stängdes av två gånger när jag redigerade bilderna och att det förmodligen var universum som försökte få mig att inse att det här var en väldigt dålig idé. BUT SCREW YOU, UNIVERSE. 

Stiamo per Sardegna

 
Min mamma och syster var helt hemlighetsfulla förra veckan och hintade om något de vägrade berätta. Jag var nyfiken och frustrerad och rädd över vilka hemskheter det kunde vara. Sen kom jag och hälsade på och bom SURPRISE, vi ska utomlands den 9:e maj! Så vi bokade en resa till Sardinien och jag är så himla glad för inom Europa är Italien det land som står högst upp på listan över mina drömresmål. Vi ska bo i Marinella, i närheten av Smaragdkusten och nu tycker jag att det ska bli maj jättefort. Har du varit på Sardinien och har några tips om vad vi inte får missa? 

Tees

 
Mitt liv behöver ett par t-shirts med tryck. Jag tror allas liv gör det ibland. 

Future Plans

Om mindre än två månader tar jag examen och jag befinner mig i en konstant existentiell kris där jag rullar runt i ett hav av ångest och oro och rädsla hela tiden. FÖR VAD SKA GÖRA MED MITT LIV? Kan framtiden bara sluta vara så oviss och läskig? THANK YOU. I väntan på en uppenbarelse som löser alla mina bekymmer så har jag sökt lite kurser till hösten. Högst upp satte jag en engelskakurs. I BRIGHTON. Där kan man ju bo ett tag tyckte jag. Annars lät lite mer psykologi i Göteborg också helt okej, så det fick bli andrahandsvalet. Har du sökt någon utbildning till hösten? Eller om du ska plugga i framtiden - vad vill du studera då?

I like this

 
Här är bilder från några av mina favoriter på Instagram. Varsågoda och stalka dem med mig. Sen kan vi utarbeta en plan för att plundra deras garderober.

Fleur

Flowercrown: Cubus ♥ Crop top: Sheinside ♥ Ormhalsband: Hellaholics 

Någonstans kände jag att fyra bilder - det är alldeles lagom och inte alls minst tre för många på mitt permanenta resting bitch face, blomsterkrans och kjol som plötsligt ändrar färg. 

The Fault In Our Stars


Var på stan och råkade bli ägare till en stilig blomsterkrans från Cubus. HUR HÄNDE DET? Det ingick inte i planen. Lånade också The Fault In Our Stars för tyckte jag behövde gråta lite. Borde ha läst den för evigheter sen eftersom resten av världen redan gjort det eller sett filmen och älskar den supermycket. Men någon måste vara sist också. Kräks dock lite lätt i munnen av allt som är romantiskt så vet inte vad som hände med universum här. MEN TROR PÅ DIG BOKEN. Har du läst eller sett The Fault In Our Stars? Vad tycker du?
 

Forest

 
Igår var jag och min fina vän Fanny ute på äventyr i skogen som de sanna naturmänniskor vi är. Avled nästan av köld, ruttna stubbar och mörker - tog oss till slut ut levande med en himla massa bilder. Av okända anledningar kom vi inte iväg ut förrän runt klockan 7 heller så kriget mot självaste solen och allt ljus i världen was real. #fighters
Efteråt gick vi hem till Fanny, åt det viktiga lördagsgodiset och tittade på film. Lördagspoäng: 10/10.

Avocados

 
För avocadoparty följ dessa steg:
1. Undra varför du köpt så många avocados
2. Ät många avocados
3. Gråt pga ensam

Fun fact of the day: Ordet avocado kommer från aztekernas språk nahuatl och betyder testikel.
#themoreyouknow

Don't know what to call this

Kimono: Romwe | Linne: H&M | Shorts: H&M | Skor: Lamoda

Skräpigt hår, världens bästa pokerface och skorna från helvetet - DÄR HAR VI MIG IDAG. Seriously tho, mina nya skor var nog skapade för tortyr. Så obekväma och skavsåriga och svåra att gå i. Åtminstone är de stiliga på bild så vi har ju alltid det. 

TRXYE



 

Det är okej att blogga om något som släpptes i augusti förra året va? OKEJ TACK VA BRA. 
För just nu vill mina öron inte höra någonting annat än låtarna på Troye Sivans EP TRXYE och jag tyckte världen behövde få veta det. Alla som hänger på Youtube lite för mycket (there's no such thing) känner kanske redan till Troye och om inte så hittar du honom hääär

Falsies


Fick hem de här jäklarna från Ebay idag (igår?) så nu kan jag blinka förföriskt mot alla i hela universum igen. Eller blunda och blockera ut världen med fransgardiner. Supereffektivt.

Ohemlig hemlighet: Om jag inte har ett paket med just precis de här fransarna (nummer 030) hemma blir jag panikslagen och kan inte hantera mig själv eller mina ögon. För lösögonfransar är livet. #naturalbeauty
Använder du lösögonfransar?

Saucy

 
Idag lyckades jag flänga ihop en JÄTTEGOD sås. När min syster smakade den sa hon "jag blir alltid lika chockad när du lyckas laga något gott". Förlät hennes hårda ord för jag blev lika chockad själv. 

Hittade recept till såsjäkeln i facebookgruppen Vad lagar du för veganmat i dag? som råkar vara helt super för matinspiration. (TIPSTIPSTIPS). Det enda som behöves göras var att ugnsrosta paprika, tomat, lök, zucchini och morot med några krossade vitlöksklyftor och lite olja och sen mixa alltihop med en grönsaksbuljongtärning och havregrädde. TADA så hade jag trollat fram en sås som smakade semester och medelhavet och passar jättebra som dippsås, pastasås eller som tillbehör till VAD SOM HELST I VÄRLDEN. 

Thank me later
Mvh Mästerkocken

Rose Quartz

 
Kom på den geniala (självklara) idén att jag kunde dra lite i mitt kristallhalsband från Freespiritclothing och korta ner det till en nästan-choker. Mitt liv är nu förändrat för alltid. 
 

Boots

 
Har ju velat ha ett par knähöga boots i evigheter. Till slut tog evigheten slut och nu äger jag de här jäklarna från La Moda. De är lite hala och farliga under sulorna så kanske kommer jag halka och dö i dem. Det får framtiden avgöra. Luriga framtid.
MVH - poserar som en flamigo. 

Easter Egg

 
Nu sitter jag på ett tåg mot den fantastiska lilla staden Enköping för där kan jag vara i påsk tyckte jag. Ica Maxi i Örebro tyckte att de kunde bjuda sina kunder på ett påskägg OCH 500 gram lösgodis under helgen så det ni ser på bilden var helt gratis och det bästa som hänt mig och nu älskar jag Ica för evigt och alltid. 
GLAD PÅSK TILL ALLA SOM FIRAR DET! Jag äter bara godiset. 

Entirely Black

Sweater: H&M ♥ Leggings: Romwe ♥ Skor: UNIF ♥ Halsband: Hellaholics ♥ Mössa: Ebay
 
Ungefär 90% av de dagar jag måste ta mig till skolan ser jag ut ganska precis så här. Med lite utrymme för variationer (som idag när jag varken hann med hår eller smink eller höga skor. Rädsla) Så blir det när man aldrig orkar gå upp i tid på morgonen och är fantasilös och lat och bekväm och gillar 0 färger på kläderna. 10/10 would recommend tho, en sweater och supermysiga leggings är, in fact, livet. 
Har du någon typ av "det-här-funkar-alltid-och-är-jättebekvämt"- outfit du kör på lite för ofta?

Skinny Jeans


Någonting hände med universum och nu äger jag helt plötsligt ett par jeans. NEJ DET ÄR INGET APRILSKÄMT. Min kropp har inte varit i närheten av jeans sedan typ 2008 och är helt förvirrad nu. På den tiden hade jag toktighta Cheap Monday's, lyssnade på My Chemical Romance och kände ångest inför framtiden. Och tydligen har min hjärna fått för sig att det var ett väldigt vinnande koncept för jag upprepar alltihop såhär 7 år senare. Har drabbats av extremt nostalgitrippande. Hjälp mig. 
 
Huuuuursomhelst. Jag var väldigt äventyrlig och beställde ett par Cheap Monday Low Spray Black från Bubbleroom utan att ha en aning om hur de skulle passa och se ut på. Tror de måste varit magiska för de satt helt fantastiskt visade det sig. Kan knappt hantera mitt ovanligt lyckade köp.
Thank you Cheap Monday for always making great pants.
Mvh mig.
 
P.S. Sorry for butt-pic :(


Test