Pink Fluff


Den här luriga jackan har jag sett på massor av snygga människor på Instagram och Lookbook under vintern. Var därför tvungen att ha en likadan. Såklart. Så funkar ju snygghet. Trots att den inte lämpar sig för vårt arktiska decemberklimat pga ofodrad och tunn ska den få följa med mig på äventyrligheter imorgon. VAD ÄR VÄL LITE KÖLDSKADOR MOT EN ROSA FLUFFIG JACKA? INGET, I TELL YOU. Allt för konsten. (Herregud, blir nästan provocerad av mig själv när jag skriver såhär. Hatar att frysa egentligen)
Jacka är från Shein.

Polished

 
NU HAR JAG VARIT PÅ RYMMEN LÄNGE NOG. Saknar internet och bloggen och eeer alldeles för mycket. Hur har er jul varit? Min var ytterst ojulig men liksom bra ändå. Fick bland annat en massa nagellack i julklapp, i så fina färger att de NÖDVÄNDIGTVIS MÅSTE visas upp här. Jag lever för jordnära färgtoner i rosa, grått och brunt just nu. Oklart hur det kommit sig. Tyvärr är nagellacken inte från cruelty free märken eftersom de är presenter men liknande färger finns hos t ex China Glaze och Trust Fund Beauty!

Eyes Lips Face


Mitt ansikte har en nära relation med produkter från elf. Svårt att låta bli ju när det är cruelty free, veganskt, har bra kvalité och ännu bättre pris. TACK FÖR ATT DU FINNS ELF, snällt av dig ändå. Mina favoriter från märket är:

Baked Blush i Pinktastic - En blush som egentligen är en highlighter och får mina kindben att LYYYSA som en discoboll.
High Definition Powder - Transparent puder. Ger en alldeles stilig finish och håller min tjocka mask av foundation och concealer på plats ordentligt. 
Flawless Finish Foundation i Porcelain - Med tanke på priset så ger denna foundation en jättefin bas som håller länge. Dessutom matchar färgen Porcelain pga mirakel jättebra med min hud. LOOKING EXPENSIVE HAS NEVER BEEN THIS CHEAP.
Mineral Infused Mascara - Ger svarta, fylliga och långa fransar som fladdrar i vinden. 

Films

 
Nu jäklar är Oscar season igång - tiden på året när Hollywood släpper de filmer de tror kommer ha störst chans att bli nominerade för tunga filmpriser. AKA EN JÄKLA MASSA BRA FILMER REGNAR ÖVER OSS, YIHA. 

De tre filmer jag själv ser mest fram emot är Star Wars - The Force Awakens, The Hateful Eight och The Revenant. Star Wars är ett popkulturellt fenomen och måste liksom ses av bara den anledningen. The Hateful Eight är en Tarantinowestern som handlar om åtta personer som blir inblandade i svek och bedrägeri när de tvingas samman under en snöstorm någon gång efter amerikanska inbördeskriget. The Revenant har Leonardo DiCaprio, Tom Hardy och förra årets oscarsvinnare i regi: Alejandro González Iñárritu. Även denna film är ett vintrigt westerndrama, men handlingen här utspelar sig kring 1820 då en upptäckare blir utsatt för en björnattack och överges av sitt team. HÄMND SKA HAN HA, tycker han.

Vilka filmer ser du fram emot?

So Fluffy

 
I'll be painting for the gods med mina nya sminkborstar. Den översta är Real Techniques Setting Brush som kan användas för highlighting, för att sätta concealer med puder och för contouring. THE POSSIBILITIES ARE ENDLESS. Den lilla jäkeln är Morphe's G18 Round Crease Brush - en ögonskuggsborste som gör det möjligt att blenda skuggor som om livet hängde på det. Har gjort ordentliga efterforskningar här. Dessa borstar ska vara helt fantastiska. Det har internet sagt. Och jag litar på internet.
Vad har du för favoritsminkverktyg? Jag lever för min Beauty Blender. 

Dear Santa

 
Har blivit lite makeup- och beautyknäpp under det här året. Stalkar beauty gurus hejvilt på Youtube och jagar efter smink online hela dagarna like my life depended on it. Så min önskelista svämmar över av skönhetsprodukter. T ex så hade ju en ögonskuggspalett och primer från Urban Decay, highlighter från Becca, hårprodukter från Macadamia, ungefär vad som helst från Lush och en stor sminkspegel varit himla trevligt att få äga. BARA SÅ DU VET, TOMTEN. 
Vad önskar du dig i julklapp?

Urban Decay Naked 3 Palette
Becca Shimmering Skin Perfecter in Moonstone
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment
Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque
Lush Celestial Ansikstkräm
Makeup Mirror

Äta

 
MAAAAAT. Vad jag tänker på 79% av tiden. Men att vara lat, snål och fantasilös är högst obra egenskaper när en ska laga mat. Därför består ungefär allt jag äter av samma saker fast i olika former. 

Överst är en soppa på gul lök, vita bönor, rödbetor, vitlök, grönsaksbuljong, en skvätt vinäger, peppar och havregrädde. På bild två finns tio kilo hemmagjord rödbetssallad (livets mat), tomat, gröna linser, spenat och en dippsås på vita bönor, vitlökspulver, salt, peppar, äppelcidervinäger, vatten, persilja och lite havrefraiche + grädde. Sist är en slags röra or IDEK på gul lök, vitlök, morot, grönkål, vita bönor, tomat, spiskummin och/eller curry, buljong och havregrädde ovanpå massa blomkålsris. Vilka matvaror har du alltid hemma?


Test