Rusty Shadows

 
Idag var en stor dag för idag fyllde jag äntligen på min samling av Makeup Geek-ögonskuggor med färgerna Créme Brulee, Chickapee, Flame Thrower, Mocha och en jääättestor lila palett de kan få bo i.

Makeup Geek's ögonskuggor har verkligen så himla bra pigment och kvalité och så många färger och finishes att välja mellan att man blir helt nervös av beslutsångesten som flödar. Kan verkligen inte ens med ord förklara hur mycket jag älskar deras ögonskuggor. TRUST ME, har försökt göra det här inlägget i en halvtimme nu.

August will be better with this

Dessa bilder avslöjar att jag just nu gillar hår som är grööönt, (speciellt åt det gråblå, urtvättade hållet) och smink som är så on fleek att en tår av avundsjuka trillar ner för kinden. 

Veggies

 
Nu har jag inte ätit animaliska produkter på helt jättelänge. Jättelänge i detta fall är en vecka. BUT STILL. Är plötsligt en sann mästerkock, förstår verkligen inte vem som övertagit min kropp.  

På bilderna:
Morötter med hummus på mixade kikärtor, vitlök, grönsaksbuljong, pressad lime, salt och peppar.

Ugnsbakad sötpotatis, bönsalsa, stekt riven palsternacka och morot, sås på havregrädde, mjöl, vitlök och buljong. + saaallad.
 
Ugnsbakad sötpotatis, stekt svampmix med havregrädde och kryddor, livets bästa sås på mixade kokta gröna ärtor kryddade likadant som hummusen. + sallad.

Soppa gjord precis som ärtsåsen fast med mer vatten, höh. FANTASIFULL.

Monochrome

 
YAAAAAAAAS, nu är kimonojäkeln från H&M min. Passade på att köpa två spetsbhar med så nu är samlingen komplett.

iZombie

 
Confession 1: Gav upp Mr. Robot efter fyra avsnitt. Confession 2: Började kolla på iZombie istället. Confession 3: Tyckte om den helt jättemycket. HALLÅ hur kan ens en serie som handlar om en zombie som jobbar på ett bårhus och hjälper polisen att lösa mord genom att få flashbacks och tillfälliga personlighetsdrag från de offer vars hjärna hon äter vara bra? Och rolig och fängslande och med fina karaktärer och massa populärkulturella referenser som få en att skrocka lite inombords? Världen är upp och ner. Har du sett iZombie?

Lace Up

 1, 2, 3, 4, 5

Plågade mig själv igår genom att kolla in alldeles för snygga kläder på alldeles för många webshopar. Mina detektivögon upptäckte att snörningar - that's a thing. I approve. 

Literally Fifty Shades


Excuse my face, har knappt fixat mig på hela sommaren så vet inte längre hur jag målar på mitt ansikte ordentligt. Så undvik att titta på det och imponeras istället över hur bra mitt hår och t-shirt matchar vädret. Och min själ. Vill du också bli ett med den svenska sommaren så kan du det med hjälp av mystisk länk ett och mystisk länk två

Vegan Food

 
Den här veckan har jag vrääääkt i mig grönsaker och frukt. Allting jag har lagat och fixat till har varit veganskt och helt jättegott och ansträngde mig supermycket för att lägga upp allt så stiligt jag bara kunde så det förtjänade att visas upp här. 

Det här gömmer sig på bilderna:
Tofufilé japansk stil (köpt på Willys), blomkålsris, ugnsrostad butternutpumpa med timjan, vitlök, salt och peppar. (Så gott, sänd hjälp) Sås på mixade varma gröna ärtor med massa vitlök, buljongpulver och peppar. En hög med sallad.

Ugnsrostad butternutpumpa kryddad med timjan, vitlök, salt och peppar. Universums äckligaste blomkål med massa rökt paprikakrydda på. VARFÖR GJORDE JAG SÅ? Hatar ju rökt paprika. Riven palsternacka och riven zucchini med havregrädde, vitlök, buljong och peppar. + Tusen liter sallad.

Nice cream (Har eventuellt ätit hundra liter de senaste dagarna) på frusen banan smaksatt med kakao eller carobpulver+kanel+chili.

Stekta kantareller (JAG ÄLSKAR KANTARELLER JÄTTEMYCKET) med blomkålsris och stekta tomater. Sås gjord av ugnsrostad morot, paprika och tomat som mixats med vitlök, svartpeppar och buljong (Så varierad med kryddorna, nej det är jag inte)

Råkade också köpa 30 kilo vattenmelon häromdagen. Den var jättebillig. Jag var jätteglad.

I Heart

 
Har precis bestämt mig för att hata Stone Fox litegrann. De får inte utnyttja min svaga karaktär och kärlek till kläder på det här viset. 

Kimonos

Länkar från vänster uppifrån: 1, 2, 3, 45, 6, 7
 
Huuuur bra är inte kimonos? Jättebra. Om de har långa armar och är franslösa. Skulle ha på mig kimonos och  playsuits hela tiden varje dag om jag inte redan hade det så bra i mina mjukisbyxor.

Mr. Robot

 
Av en slump eller ödet eller pga uttråkad snubblade jag över den alldeles nya serien Mr. Robot idag. Ett alldeles för bra pilotavsnitt gjorde att jag fastnade på en gång. Faktum är att jag tipsar om en serie här som jag bara sett två avsnitt av. MODIGT VÄRRE. Den handlar om dataingenjören Elliot som har svår social ångest och är supertokduktig på att hacka datorer. Han rekryteras av en mystisk man som vill förändra samhället i grunden genom att störta det oerhört mäktiga - och onda -  företag som Elliot får betalt för att skydda. Om en gillar thrillers och typ Fight Club, datorer och allt som är svart och svårt så kan den här seriejäkeln kanske passa jättebra.
Har du sett eller hört talas om Mr. Robot?

Smiter iväg

 
Jag kom in på utbildningen i Brighton men har faktiskt bestämt mig för att tacka nej till den. KOMMER SÄKERT VARA EN SÅN DÄR SAK JAG ÅNGRAR PÅ MIN DÖDSBÄDD. Men tacka nej kunde jag ju inte göra utan att ha en annan plan redo. Så i höst ska jag - wait for it - hänga med min syster och flytta ner till Malmö! Jättebra eller jättedåligt, livsavgörande beslut? INGEN VET, bara hemskt spännande och läskigt. Vi har faktiskt en lägenhetsjäkel och allt så herrejävlar nu finns ingen återvändo. Så alla Malmöbor -  SNÄLLA BLI MIN VÄN. Känner ungefär en och en halv person i Skåne. 

It was still sunday when I made this

Bilder från Tumblr

Ingen vet varför jag gillar att göra såna här inlägg så himla mycket. 
Ingen vet heller varför världen tyckte det det var rättvist att tvinga upp mig klockan fem imorgon. Tyck gärna synd om mig. Det tänkte jag göra.

Julian


Har en halvenorm crush på sandalder just nu och höga klumpiga platforms kommer för evigt och alltid vara det bästa som har hänt skovärlden. Så kom Julian Platforms förbi och hade både och. Bara namnet bevisar att de här skojäklarna vet att de behöver tillhöra mig. 

Red Rose

 
Har knappt använt internet alls de senaste dagarna. VAD ÄR MITT LIV ENS? Men nu är jag tillbaka i tryggheten efter mitt Sverigeäventyrande och kan umgås enbart med min dator igen. Precis som det ska vara. Innan jag har klura ut/förberett/studerat kosmos för råd om nya inlägg så får ni en bild på en rosjäkel från pappas landställe. Där finns uppskattningsvis en miljard blommor och alla är helt jättefina.. 

Visby

 
Här är två gotländska sommardrinkar i det osomriga gotländska vädret. Kunde inte skapa obalans i universum genom att INTE vara i Visby under vecka 29 ju. Så här är jag nu. Och universum är intakt. Tacka mig för det.
Ska någon av er till - eller har varit på - Gotland i år?

Urban Outfitters

 
Igår i Köpenhamn smet vi in som vesslor på Urban Outfitters precis innan de stängde. Köpte mig en bh och ett par Cheap Monday-jeans därifrån. Man kanske kan tycka att det finns en gräns för hur många svarta byxor och svarta låtsas-bhar en person kan äga men DÅ TYCKER MAN FEL.
Och precis som alla gånger jag har handlat från Urban Outfitters innan så råkade vi ut för lömska lurerier och dålig service nu med. But ACTUALLY I'M NOT EVEN MAD, det är ju faktiskt lite imponerande att det kan gå fel varje gång.  

Stripes

Klänning: Romwe ♦ Sandaler: Asos ♦ Solglasögon: Shein

Gräääävde bland mina bilder och fann en outfit som jag hade förra veckan. Den kan ju bloggen ha, tänkte jag. Så bloggen fick den. 

Köpenhamn

 
Förlåt mig bloggen för att jag lämnat dig åt ditt öde. Ska ta bättre hand om dig, lovar. Har flängt omkring på äventyrligheter i Malmö de senaste dagarna och idag flängde vi iväg ända till Köpenhamn. Jag gillade Köpenhamn. Jättemycket. Fem av fem toasters. A+.

Skåne

 
Har teleporterat till Malmö med min syster. Hejhej Skåne.

Nice Cream

 
När man är sugen på glass - vilket man ju är minst 10 gånger om dagen - kan fryst banan och en stavmixer vara svaret på livets alla frågor. Med lite kakao och vaniljpulver så blir det extra bra. Och trevligt. Och jättegott.

Tips på andra smaker: bär, jordnötssmör, kokos, carobpulver, chokladbitar, kanel+kardemumma+ingefära, nötter, lönnsirap OCH SÅ VIDARE I ALL OÄNDLIGHET

Puttin' Clothes Together

Halsband, Boots, Linne, Jeans, Kimono
 

Jag älskar boots och linnen med spets och Cheap Monday-jeans och leopardgrejer och stora vilda halsband. 
Och internet, för där kan jag hitta alltihop. 

Pink Drink

 
Det är lördag och trevligt väder och jag är ledig i två veckor så förtjänade en rosa drink tyckte jag. Tvingade min syster att göra en åt mig och passade på att sno blommor ur rabatten för att få en bra bild. ONDAST I VÄRLDEN. Med lite vodka, Sourz Raspberry, massa sockerdricka, 120 kilo is och lite kärlek skapades drinken. För alla som undrar och inte undrar. 

Summer Clothing

 
SKÅDA. Här är mina nya vänner. De bästa vännerna är de man kan köpa. (Eventuellt inte sant). Helt sant är dock att playsuits är livets plagg. Take my words as gospel.

Black Is The New Black

 Skjortklänning: Romwe ♦ Skor: UNIF ♦ Solisar: Asos
 
Hemlighet: Mina ögon är jätteosminkade bakom solglasögonen. 


Test