Easy on the Eyes

 
Titta vad jag grävde fram på Tumblr. TITTA.

Sandals

 
De här luringarna som jag bloggade för någon dag eller fem sen gömde sig hos Asos och ödet gjorde så att jag klickade hem dem fortare än blixten pga de fanns i min storlek, var på rea och jag klurade till mig studentrabatt. DEN NI. Nu kan jag snubbla omkring ordentligt. Det kan mina vrister ha.

LA Splash

 
I söndagskväll klickade jag hem tre läppstift från LA Splash Cosmetics och SWOSH sa det så låg de i min brevlåda och kuttrade på torsdagen. Och herregud, hjälp mig hantera mig själv, för de här jäklarna är de finaste läppstiften jag ägt EVUR. De är Lip Couture i Latte Confession och Smitten Lip Tint Mousse i Lovegood och Charmed. De är matta läppstift som appliceras som läppglans, torkar och sen sitter som sten. FO REALZ, duschade med dem och de vägrade försvinna från min arm förrän jag attackerat dem med mina naglar i 140 år. 

Outfits


Politics

 
Tänkte för ganska jättelänge sen att jag borde ta och börja titta på serien House of Cards för det kan man ju göra. Sen gick tiden och inget hände med de planerna. Men häromveckan träffade jag min saknade moster som lyckades lura i mig att jag MÅSTE titta på serien. Jamen okejdå sa jag samtidigt som jag och min syster försökte tvinga henne att börja kolla på Game of Thrones och Sherlock. Är inte det trevligt - att tvinga på folk sina favoritserier och få en massa nya roliga tips? Har du sett House of Cards?

Orion

 
Efter mycket efterforskning har jag kommit fram till att de mest ultimata sandaljäklarna kommer från Y.R.U. De borde vara mina. Helst för en evighet sedan.

Fabric

Playsuit: Sheinside ♥ Kimono: Romwe ♥ Skor: UNIF
 
Genväg till lycka: Alldeles för många playsuits och tartanmönster på allt en äger. 
95% sanning.

Eurovision



För ungefär inget i universum skulle jag någonsin missa Eurovision Song Contest. Det är det mest fantastiskt konstiga som finns och jag har nog sett det nästan varje gång sen -99 då Charlotte Nilsson ellervadhonheteridag vann. Ikväll ska jag precis som förra året över till Fanny, dricka drickar och hänga med hela Europa, yiha! Ska du kolla på Eurovision ikväll?

Rivets and Studs


När man är ute på äventyr är det trevligt att ha någonstans att gömma sina ägodelar. Min senaste gömma har massa nitar på sig så den skrämmer bort alla tjuvar och får mig att se farlig ut. Den kommer, precis som ungefär allt jag äger, från Sheinside!

Dusty Pink

Playsuit: Sheinside ♥ Solglasögon: Sheinside ♥ Skor: UNIF

Min nya playsuit från Sheinside är helt underbar och stilig och fantastisk på alla sätt utom när man är jättekissnödig. 

Lip Couture

 
Är helt besatt och vild i allt i sminkväg som är greige- mauve- eller rostfärgat. Behöver nog hjälp alternativt dessa matta läppstift från LA Splash för att kunna hanterna livet ordentligt igen. Annars gråter jag tio liter tårar. Flera hinkar är det.
Hemliga internetkällor viskade för övrigt i mina öron att Ghoulish och Latte Confession är helt förträffliga dupes för Lime Crimes Cashmere respektive Riot. DEN NI. 

Woman Crush Wednesday


Youtubern Morgan Joyce har smink och hår och alltihop on fleek hela tiden och är lite för snygg för livet. OCH hon är dessutom vegan. Är nog kär. Mina ögon fastnar. Sänd hjälp. Här är hennes Youtube och här är hennes Instagram. 

Chocolate


I 22 år hade jag levt på denna jord utan att någonsin ha ätit en Pigall-bar. Så ändrades det häromdagen och HERREGUD HJÄLP MIG, det var det godaste jag smakat någonsin och mitt liv kommer aldrig bli detsamma igen. 
Idag köpte jag en ny och blev alldeles lycklig i själen och magen igen. Passade också på att testa en Japp All Nuts för en sån hade tydligen dykt upp i världen. Den var okej. I guess. MEN VEM BRYR SIG? Pigall for lajf ♥
Vad gillar du för chokladbars?

Shoes with holes

Sandaler från La Moda och Public Desire

Mina känslor till sandaler har varit högst ambivalenta hela livet tills jag råkade prova ett par på Sardinien. Då plötsligt sa min själ till mig: "Du behöver ett par såna här". Jag köpte dem dock inte för jag är knäpp och nu ångrar jag mig och tvingades ge mig ut på en vild internetjakt. Vad tycker du om sandaler som de ovanför?

Alghero

 
Hejhejhej jag har saknat världen jättemycket för har nästan varit 110% internetlös i en vecka. THE HORROR. Nu är jag hemma igen och tänkte tvinga på er bilder från i torsdags när vi åkte tvärs över ön till Alghero, besökte en grottjäkel, var högt uppe på tusen berg och kände oss äventyrliga. 

Adventure Time

 
Idag hyrde vi en bil och smet iväg på äventyr upp längs Costa Smeralda, till Santa Teresa Di Gallura och på tusen kringelkrokarvägar på norra delen av ön. Det var vackert. Tog bilder på allt jag såg. 5 av 5 toasters.

Costa Smeralda

Dag två i Marinella: Vi har råkat ut för 114 tokigheter och det är lågsäsong så inga affärer, caféer, restauranger eller barer är öppna häromkring. Det finns uppskattningsvis noll människor så långt ögat når. Bor eventuellt i världens spökstad. JÄTTEMYSTISKT. Snälla tala om för mig att ni lever i Sverige så jag vet att zombieapokalypsen inte tillslut har skett.

Vi har kanske eller kanske inte redan tagit reda på svaret själva när vi färdade till andra städer för den viktiga maten.

Har också bestämt mig för att gifta mig med solen. Jag gillar solen. TJINGELING.


Skies

 
Thank you almighty internetz for being everywhere. Just nu sitter jag någonstans ovanför Tyskland och bloggar. Cool cool.

Skin Care

 
När jag var tonåring hade jag nästan aldrig en enda finne. Sen fyllde jag 18 och kroppen bara SCREW YOU nu ska vi ta igen för alla acne-fria år och BAM så fylldes min panna av röda ansiktsdemoner. Där sitter de fortfarande för de vägrar förvsinna och senaste året har de varit värre än någonsin. TACK FÖR DET KROPPEN. Nu är jag på utrotningshumör och har köpt Aco's acnelösning och en hudkräm från HTH som enligt källor skulle vara värsta superåterfuktaren. 
Använder du några produkter mot acne? Hur fungerar dem?

Pink Fragrances

 
För evigt och alltid kommer jag älska parfymer som är supersöta, fruktiga och blommiga och egentligen är till för 14-åringar. NO RAGRETS, de här fyra parfymerna får min näsa att dö parfymdöden och det är en lycklig död. 
Här är alla namnen:
Paris Hilton Can Can Burlesque ♥ Britney Spears Fantasy The Nice Remix ♥ Britney Spears Curious In Control ♥ Nicki Minaj Pink Friday

Movie Tips

 
Är det inte trevligt att spendera sitt liv i fiktiva världar med fiktiva karaktärer? JA DET ÄR DET. Den senaste tiden har jag sett de här filmerna som alla är helt jättebra och förtjänar att bli tipsade om. SO HERE WE GO:
(Snälla förlåt mina superdåliga och ibland direktöversatta beskrivningar)

Django Unchained: Med hjälp av en tysk bounty hunter ger sig den befriade slaven Django ut för att rädda sin fru från en brutal plantageägare i Mississippi.

Inglourious Basterds: I ett nazistockuperat Frankrike sammanfaller en grupp amerikansk-judiska soldaters plan att lönnmörda nazistledare med en bioägares planer om detsamma.

12 Years a Slave: Baserad på den sanna berättelsen om Solomon Northup som blir kidnappad och såld som slav under 1800-talet i USA. 
 
Edge of Tomorrow: En militärofficer tvingas in i ett krig mot en utomjordisk fiende där han snabbt blir dödad. Han hamnar då i en tids-loop och får återuppleva samma dag och strid på nytt varje gång han dör. Officern teamar så småningom upp med en känd soldat från specialstyrkorna för att försöka avsluta kriget.

Good Will Hunting: Will Hunting är överintelligent men lever ett problematiskt liv där hans gåva inte tas tillvara på. Efter att ha begått ett brott kommer han i kontakt med en professor på M.I.T som upptäckt hans förmågor. Han ser till att Will slipper fängelse och istället får terapi. Där möter han psykologen Sean Maguire.

The Pianist: En judisk pianist från Polen kämpar för att överleva i Warsawas ghetto under andra världskriget. 

Vilka av dessa filmer har du sett? 

Literature


Har ingen aning om varför men de senaste åren har jag varit sämst i världen på att läsa böcker. SKÄMS PÅ MIG, för att läsa är ungefär det bästa som finns. Tyckte därför jag behövde kultivera mig lite på semestern så smet till biblioteket och lånade några klassiker. Primo Levi's böcker om Förintelsen, The Hitchhiker's Guide To The Galaxy och Brave New World blev vad jag lurade med mig hem.
Har du tips på några superbra böcker?

Two Favorites

 
Vet inte ens vad mitt ansikte är utan mitt contour kit från Anastasia Beverly Hills - LIVETS KÖP, helt beroende. 
Ett annat köp för livet är mina läppennor från NYX. Favoriten är färgen Mauve och den köttar jag på över hela läpparna som ett läppstift för så tycker jag tydligen att man kan göra. Känns det som att dagen kräver lite mörkare läppar blandar jag Mauve med nyansen Never. BAM - så blir ansiktsbalansen återställd och en ny färg har skapats i universum. 

Vacation Gear

 
Om mindre än en vecka smiter jag iväg till Sardinien, kikiki. Är redo att säga hej till solen i min nya bikini från H&M och solglasögon från Sheinside och Asos

Sister

 
HEJ KOMPISAR. Igår var jag inte i Uppsala på Valborg för första gången på sex år och VÄRLDEN KÄNDES HELT UPP OCH NER. Istället smugglade jag min syster till Örebro och tvingade henne att gå ut med mig och mina Örebrovänner på Kåren som hade ställt till med massa äventyrligheter. 
Lyckades för övrigt klura till mig outfiten ovan med min nya favoritkimono från Sheinside. (Sneaky promotion)
Vad gjorde ni på Valborg?


Test