Birthday Wishes

Calvin Klein Bralette, Calvin Klein Briefs, The Body Shop Hemp Face Protector, The Body Shop Wild Argan Oil, NYX Contour & Highlight Pro Palette, The Body Shop Vitamin E Cream Cleanser
(Några av länkarna är adlinks som ger mig ersättning vid klick)

Har den stora oturen att snart fylla år. Försöker låtsas som att jag inte alls är jättegammal och att allt är för sent. Förutom evig ungdom, fred på jorden och en livsförbrukning av vattenmelon så önskar jag mig det här ovanför i födelsedagspresent. 

Muted Colors

T-shirt: Booho, Byxor: Romwe, Skor: Din Sko

Här är en bild från den gången jag använde en byrå som stol och hoppades att ingen skulle märka den sneda lampan bakom mig. Fin dag ändå.

Cloud Nine

 
Jag föreställer mig att man svävar i dessa skor. Alternativt går på små, små moln. Är extremt villig att testa denna teori. Så himla stiliga juu.
Finns t ex här (adliiink)

Maria Nila


PRAISE THE HÅRGUDAR för Maria Nila. Ett hårdvårdsmärke som använder 100% veganska ingredienser och råkar ha HELT AMAZING produkter. Jag använder deras Luminous Color Masque som doftar godis, bevarar hårfärgen och gör mitt trötta hår helt mjukt och trevligt. True Soft Argan Oil som är den bästa hårolja jag testat. OCH JAG HAR TESTAT MASSOR. Slutligen har jag använt deras Black Color Refresh blandat med ungefär 110 kilo balsam (lätt överdrift) för att få till min gråa hårfärg. Alltså hallå eller, den kommer räcka mig in i döden pga behöver bara använda pyttelite och jättesällan. Bara att slafsa i lite silvershampoo emellanåt i håret and you're good to go. 10/10 Nöjd kund mvh
Maria Nila finns bland annat hos Eleven och Nordicfeel(Adlinks!)

Granny

 
Jag har återgått till den enda sanna färgen för mitt hår - grått - för att reflektera mitt liv och sinne och personlighet.
Också: Jumpsuit som jag fått av Romwe, notering: fin men genomskiiinlig.


Test