This Would Be Nice

Grå Ryggsäck, Solglasögon, Handväska, Vit Ryggsäck, Bomberjacka, Jeansshorts, Linne, Sandaletter, Platåboots, Loafers

Djupdök ner i havet av produkter hos mina samarbetspartners Romwe. Kom tillbaka med ett stort ha-begär. 
Vilken av grejerna ovanför tycker du är finast?
JAG KAN JU VERKLIGEN INTE BESTÄMMA MIG.

Heels From Hell

 
Sörjer det faktum att mina nya skor från Missguided också skulle kunna extraknäcka som tortyrredskap. Hade på mig dem under några timmar igår och var 110% säker på att fötterna skulle trilla av. Fötterna sitter mot alla odds kvar, men förtroendet för skor som ser oskyldiga ut är för evigt borta.

YA Fiction

 
På sommaren läser jag JÄTTEMYCKET och helst hela tiden. Senaste boken jag plöjde igenom var Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. En bokjäkel som faktiskt har blivit till en film av Tim Burton. Med premiär relativt jättesnart. Handlingen kretsar kring Jacob som är uppväxt med sin farfars fantastiska historier om det barnhem (samt dess mycket speciella invånare) han hamnade på under andra världskriget. En tragisk händelse lämnar sedan Jacob med ledtrådar som leder honom till en avlägsen ö på andra sidan Atlanten. Väl där upptäcker han Miss Peregrines hem för besynnerliga barn och ett mysterium som innefattar övernaturliga förmågor och en plats där tiden stått still.  

Boken är inget mästerverk men liksom JOBBIGT fängslande ändå (speciellt första halvan). Helt omöjlig att sluta läsa så vägrade göra det förrän den tog slut. Alltid en bra egenskap hos böcker. DO RECOMMEND till alla som gillar mysterium och skitkonstiga gamla fotografier och lite stämning och sassy humor a la Harry Potter. Ska leta redan på fortsättningen så fort jag får chansen. Mvh, exalterad över att se vad Tim Burton har gjort med historien. 

Ocksååå: Efterlyser boktips! Så har du något till mig är jag evigt tacksam. Förutom om boken är dålig. Ingen förlåtelse fås då. Allt från tunga klassiker till nåt helt nytt och okänt och kul är välkommet. BRING IT.

Actual Vegan Haul?

 
En av mina bättre egenskaper är hur mycket jag älskar grönsaker. Liksom noll svårt att vara vegan då. Men detta betyder inte att jag inte är 110% ÖVERLYCKLIG över alla processerade godsaker som gömmer sig i min kyl just nu. Några av dessa matvaror (som växtmjölk, havregrädde, soygurt och bjäst) måste alltid och hela tiden finnas hemma för annars råder förvirring.

Oatly Havredryck: Ogillade den här fulingen förut och köpte bara Alpros soya light. Men nu har vi blivit vänner (tack vare min köttis-syster, tack tack syster) och den passar både i mat och smootihes och te och allt annat man kan få för sig att ha mjölk i.
Oatly Påmackan: Jättegod. På mackan. Och i bakning. Ännu godare är i och för sig Tofutti's Creamy Smooth men den ruinerar mig bara.
Alpro Unsweetened Soygurt: Passar till såser och dippar och ungefär all annan mat som behöver vara kletig och krämig. 
Tofublock: Alltså en tofujävel kan man hitta på så himla mycket med. Marinera, smula sönder, fritera, steka, baka, grilla, kasta på någon. 
Coop's Lättmajonäs: Till såser (aka det viktigaste som finns) och typ doppa pommes i.
Pulled Vego: Köttsubstitut av vete. Skådade den här nya produkten på Willys, blev helt EXALTERAD och tvingades såklart testa den. Verdict: Mycket god, do recommend. 
Sheese Greek Style: Den här låtsasfetan som jag upptäckte nyligen har nu blivit mitt liv. 
Bjäst: Näringsjäst som innehåller massa trevliga vitaminer och smakar lite ostigt och nötigt och därför måste strösslas över exakt ALLTING jag äter. 
Oatly iMat: Havregrädde. För livet utan grädde vore bara ett halvt liv, ett fördömt liv. 

Vilka är dina veganska favoritprodukter?

Quite Summer Appropriate

White playsuit, Sequin playsuit, Crochet playsuit, Black playsuit, Red playsuit

Kanske ett av mina vanligaste meddelanden till allmänheten: Playsuits är trevliga.
Exhibit A: Dessa jäklar ovan från mina vänner slash samarbetspartners Shein.

Nature


Fångade en solnedgång. Och blommor. Det var det.

Another Pink One

 
Om jag hade orkat bry mig hade jag insett att 62% av garderoben är en alldeles för stor andel att viga åt rosa kläder. Men så var Shein snälla och lät mig välja en klänning från dem och jag vägrade ta mitt förnuft till fånga så nu sitter jag här med ännu ett plagg som får mig att se ut som en jordgubbsglass och jag ångrar ingenting.


Test