Pink Purse

 
I helgen har jag haft besök av livets finaste vänner Fanny och Frida som jag lurade till mig under universitetstiden i Örebro. Vi hade världens mysigaste/ävertyrligaste helg och nu är jag helt varm i själen av gladhet. Blev även under dessa dagar galen och köpte mig en ny handväska på Åhlens. Den skrek på mig och jag skrek tillbaka och nu är vi tillsammans för evigt.

White Tee


Antal poser i min repertoar: Bara dessa två

White Walkers

 
Fångade mig ett par vita sandaljäklar från Din Sko. En bra fångst ändå.

Face Paint

 
Har fullständigt RYMT från alla sociala medier i en halv evighet men idag kände jag NEJ NU VILL JAG BLOGGA. Har saknat er ju! Hur är det med er, hur har ni haft det? Jag har haft en jättebra maj faktiskt. Hur hände detta? Hemskt trevligt har det varit, mest pga sol överallt hela tiden. Och SÅKLART har jag hunnit handla på mig lite nytt smink också: Too Faced Born This Way Foundation i färgen Vanilla, NARS Radiant Creamy Concealer i färgen Chantilly och Manic Panic Dreamtone Foundation i färgen Virgin. 

Too Faced Born This Way Foundation är en heltäckande oljefri foundation med ingredienser som återfuktande kokosvatten, alpinros för elasticitet och lyster samt hyaluronsyra som jämnar ut och föryngrar. Tyvärr var den ljusaste färgen som fanns hos Sephora alldeles för mörk för mitt dumma ansikte (till och med nu när jag solat och fått miljarder fräknar) så ljusar upp den genom att blanda med Manic Panic Dreamtone Foundation i nyansen Virgin.
Born This Way ger en superfin, naturlig men heltäckande bas som verkligen håller hela dagen och är superbekväm på huden. Också: Ungefär världens finaste och lyxigaste förpackning på en foundation någonsin. 

NARS Radiant Creamy Concealer är min andra nya kompis och är på riktigt så perfekt att jag nog aldrig behöver se en annan concealer i mitt liv. Formulan är så smooth och underbar att den helt lydigt blandar sig in i huden utan att lägga sig i minsta veck. Knappt ens ett mikroskåp skulle kunna avslöja den. And OF COURSE: Färgen Chantilly är så ljus att den kan blända folk på månen. Vad nu folk skulle göra där.
 
Använder ni någon av dessa produkter?


Test