Slippery

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 (Några av länkarna är adlinks)
 
Den bästa klänningen är den som också går att sova i.

Romwe Giveaway

 
AVSLUTAD
Nu jäklar är det dags för en liten Halloween-giveaway i samarbete med kompisarna på Romwe! Ett presentkort på 30$ ska lottas ut, wooh! För att vara med och tävla, gör såhär:

1. Registrera dig på Romwes hemsida här (Är du redan registrerad så hoppa till nästa steg)
2. Skriv PRECIS VAD DU VILL I HELA VÄRLDEN i en kommentar tilli detta inlägg. Se bara till att skriva din mail du registrerade dig med i boxen för email.
3. Dela denna länk på valfri social media eller blogg eller annan trevlig plats på internet.
DONE!

Vinnaren presenteras i detta inlägg om en vecka.

Now it is time for a Halloween giveaway in collaboration with my pals at Romwe! One of you guys will win a gift card of 30$. To enter, follw these steps:
 
1. Register at Romwe here (If you're already registered, skip this step)
2. Leave a comment on this post, writing WHATEVER YOU FEEL LIKE, just leave the email address you registered with in the box marked "email"
3. Share this link on your social media/blog/whatever little corner of the internet you want
DONE!

The winner will be presented in this post a week from now. 

Vinnaren är Linnea! 

Emotional Hardcore


Funderar på livet och döden och den fördärvade mänskligheten i bomberjackan som Romwe så snällt skickat till mig. Så passande att den är nästan lika grå som tillvaron.
Mvh dagens emotionella kris. 

Over Knee

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 (Adlinks)

Vill ju ha skor som krälar upp orimligt högt på benen. 

Vietnamese Fresh Spring Rolls

 
ACTUAL OBSESSION: Rispapperrullar/sommarrullar/spring rolls or whatever you want to call them. På riktigt, det går inte att förstå hur goda och krispiga och fräscha dessa vackra små skapelser är förrän du testat. De är superenkla att göra och går att variera i bokstavligen all oändlighet.
Rispapperark finns på den asiatiska avdelningen i de flesta mataffärer. Det går även att göra TOKGOTT veganskt bacon på dessa mystiska ark, men det är en annan historia (recept här). 

How to:
Rispapperarken blötläggs i varmt vatten i cirka 15 sekunder. Sen läggs de ut, fyllningen läggs på och de jäklarna rullas ihop (vik bara in kanterna först så innehållet inte trillar ur). DONE. Här är förslag på fyllningar som jag gillar men det är verkligen bara att mosa på med vad du än känner för:

Gurka och morot skuren i smala stavar, marinerad/rökt tofu, salladslök, böngroddar vitkål, avokado, ärtor, sojabönor, kokosflingor, mango. 

Hemligheten bakom dessa rullars storhet är kanske ändå dippsåsen. Och såsen jag gör är SÅ god och helt rimlig att döda för. 

Dippsås:
Japansk soja
Risvinäger
Lime
Farinsocker
Rapsolja
Vatten
Ingefära
Röd currypasta/chili

Angel

Angel bra | Angel panties (Adlinks)

Någon på planeten behövde få veta hur fina och rosa mina nya underkläder är. Eftersom noll fysiska personer existerar som kan se dem fick det bli ni. Har vi varit intima nu? Jag tror det.

NYX, Macadamia, The Balm & KIKO Review

 
Förra veckan trillade det här från Cocopanda ner i min brevlåda (Obs, två lögner. 1: Mascaran köptes från Kiko Milano på Mall of Scandinavia 2: Det här får inte plats i någon brevlåda heller)
Nu har jag hunnit testa och undersöka allting och kan komma med en liten review. TREVLIGT JU.
Först och främst: Älskar alltihop. Skulle kunna sluta här. Med det skulle ju verkligen inte vara speciellt konstruktivt eller till hjälp för någon på hela planeten so here we go:

Macadamia Natural Oil Rejuvenating ShampooActual hair saver. Råkade vara utan detta shampoo några månader under sommaren och det blev helt torrt och skrynkligt och JÄTTEDEPPIGT och så fort jag började använda det igen fick det hopp om livet och blev mjukt och trevligt igen. Conclusion: Bra skit.

Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque: Har hört rykten om att det är bäst att använda shampoo, balsam och inpackning från samma märke och serie så jag tänkte "okej då" och lydde. Också: har använt denna inpackning flera gånger förut och aldrig varit det minsta onöjd. Slutsåld hos cocopanda men finns även här (adlink).

NYX Studio Finish Powder Translucent: Genomskinligt puder jag använder för att sätta foundation och concealern under ögonen. Ger superfin, matt finish och gör så allt kräääämigt man smetat i ansiktet håller sig på plats länge.

NYX Make Up Setting Spray - Dewy Finish: Tbqfh: Skulle väl under pistolhot kunna överleva utan den här. Men eftersom jag inte behöver göra det så använder jag den hejvilt. Sprayen fräschar upp, återfuktar och ger lite extra glow och dewy-ness (is that a word even?) Har inte direkt märkt om make upen håller speciellt mycket längre, men någonstans inbillar jag mig att det är så. 

The Balm Girls Lipsticks Mai Billsbepaid: Alltså. Kan vi bara för ett ögonblick prata om hur fin färg det här läppstiftet har? (Skulle eventuellt vara lättare om jag givit er en swatch men pga lat blev det bara en bild på själva stiftet) Den perfekta nude/my-lyp-but-better-nyansen för mig, jättebra pigment och sååå bekväm att smeta på. Den sticker dock lite i början på läpparna. Inte alls så det gör ont, men lite den där kylande känslan en får av mystiska läppförstorarprodukter. Har helt okej hållbarhet. 

NYX Contour & Highlight Pro Palette: Superbra och för-prisvärd-för-att-vara-sann palett. Färgerna är lätta att blenda och smälter så fint in i huden.
Contour-pudren är jättepigmenterade så det gäller att vara lätt på handen när en använder dem. Favoriten är den lite kallare och ljusare färgen Sculpt (den tredje från vänster). De andra tre nyanserna är kanske egentligen liiite för varma för contouring men Toffee använder jag massor ändå (andra från vänster) Den första nyansen (Tan) är för orange för mig och sista färgen, Hollow, passar nog jättebra till lite mörkare hudtoner. 
Den första highlightern heter Ice Queen och är en kall och vittonad lite glittrig highlightern. Superfin meb kan lätt se lite onaturligt vit ut på min hud. Puder nummer två är Soft Light som är neutral och i stort sätt transparent. Nyans tre är en gul jäkel vid namn Cream - perfekt att använda under ögonen för att ljusa upp och neutralisera mörka ringar. Till slut så har vi Nectar, en väldigt naturlig, skimrig lite varmare hightlighter som inte syns speciellt mycket på mig. Men det kan ju vara trevligt det med om en har dagar såna dagar (Jag har aldrig såna dagar).

KIKO Milani Extra Sculpt Volume Mascara: Som volymboostare och med den timglasformade borsten blir den här luringen en ganska bra dupe för Too Faced Better Than Sex Mascara (aka livets mascara). Mosar en bara på ett lager extra så ger den jättefina, dramatiska fransar! Mycket trevligt faktum att priset är 105 kronor. Kan dock klumpa ihop sig lite. 

Använder du någon av de här produkterna?

Ps: Den som läst igenom denna roman förtjänar något. En klapp på axeln till exempel. Som om det någonsin hjälpt någon?


Test