Puppies

Har ju helt glömt att berätta att vi har massa nyfödda hundbebisar hos oss! Eller de blir 9 dagar idag, nuttisarna.
Min mamma ställer ut och föder upp Borzoier så jag är uppväxt med massa hundar och ibland hundvalpar runt mig. Mysigt. Men hårigt, heh.

Gyaru Nails on Etsy

ERMAHGERD, hittade en Etsyshop full av massa galna och galet snygga lösnaglar i gyarustil. Helt over the top och fulla med dekorationer. PRECIS SOM JAG VILL HA DEM. Är nu officiellt kär i denna webshop och helt vild av habegär. Önskar jag kunde fixa så fina naglar själv. Men istället sitter jag här och har inte lyckats måla naglarna en enda gång i mitt liv utan att måla utanför. På alla naglar.
Tryck på bilden för att komma till Lhouraiis shop. Eller på länken här. Eller den innan. Huuur ska du kunna bestämma dig?!


Stilinspirationer del 2

Nu överöser jag er med fler av mina stilinspirationer som jag lovade er för superlänge sen! Tre till tjejer med gudomliga och galet inspirerande stilar. Här har ni del 1.
Juria Nakagawas Instagram
Rebecca & Fionas Instagram

Escada Island Kiss

Klickade hem en supergod Escadaparfym som doftar frukt och blommor och sommar och sött och allt som är gott i världen. Beställde från den tokbra sidan Nordicfeel.se
Escada, Britney Spears och Paris Hilton tillhör mina favoritparfymmärken. Så badar i dem. Mer duschar kanske. Använder alltid för mycket parfym. CAN'T CONTROL MYSELF.
 

Ebaytips: Navelpiercingar

Sitter på Ebay just nu och fiskar runt efter navelpiercingar. Stora och glittriga ska de vara, hiho! Finns huuuuur många som helst att välja på på Ebay och tokbilliga är de som vanligt. Men jag vet inte hur pass bra de faktiskt är för huden och hålet. Kanske är de superfarliga, kanske är de precis som piercingar man köper hemma. Man vet aldrig riktigt med saker man köper från Kina, heh.
Har du eller vill du ha hål i naveln?
 Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Seas0nofthewitch

Vissa människor är så vackra att man inte riktigt orkar titta på dem. Megan Fox, Jessica Alba och seas0nofthewitch till exempel. DÖR VAD FIN SISTNÄMNDA ÄR. Och sminket, håret och stilen också, åh.
Länk till hennes tumblr.

Sandra's Drinks

För några dagar sen kom min syster hem från sin bartenderutbildning i Magaluf. Så ikväll fick hon visa sina skills! NAMNAM.
Har du en favoritdrink? Med eller utan alkohol spelar ingen roll. 

Plastic Backpack

Har fått hem TVÅ nya ryggsäckar. Den första är från *MKL Collective och låter mig inte ha några hemligheter för någon. 

Vit choklad + Fruktsallad = Sant

Vill ni ha tips på ett tokgod dessert? KLART NI VILL. Vill ni inte så har ni inget val ändå.
Det svåra och krångliga receptet är:
Hacka massa frukter du gillar till en fruksallad
Riv vit choklad över
Sätt in i ugnen på 225 grader i 5 minuter. 
Ät och säg OMNOMNOM

Striped tights and lace

Såhär ser jag ut i mina nya kläder från She Inside! Tightsen är jag lite kär i, har ju velat ha svartvitrandiga hur länge som helst. Dessutom råkar de vara supersköna och för första gången med kinesiska tights - tillräckligt långa, yay!
Ljuger förresten när jag kallar det dagens outfit. Har på mig det nu ikväll. Hade jag haft det under dagen hade jag smält bort och alla tyckt jag var knäpp.
Tights: She Inside | Linne: She Inside | Skor: Ebay | Underlinne: Basic från Gina | Smycken: Ebay

Pumps

Är hemma från Gotland och har massor med nya saker som flygit hem till mig medan jag varit borta att visa er!
Börjar med mina nya pumps. Tänkte skriva att de är vanliga och enkla men sen påminde mamma mig om att de var 18 cm höga. Köpta från Ebay och finns i massa olika färger. De är dock på gränsen till för små precis som mina andra pumps trots att jag tog en lite större storlek än vanligt för att vara säker. DANG IT.

She Inside dresses

Jag har turen att få samarbeta med Sheinside som säljer massor med underbar streetfashion för tjejer och unga kvinnor. Här är några klänningar därifrån som jag tycker är supersöta. Är helt kär i den rosa klänningen. Vilken tycker ni är finast?
Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Vingklippt

Min stackars vingväska från Lost Mannequin har gett upp om livet. Vingen gick sönder redan på valborg och jag har försökt laga stackarn 140 gånger sen dess. Nu har axelbandet börjat dö också. RIP, älskar dig väskis, ska fortsätta försöka laga dig tills du hatar mig.
 

Subway ♥

Har ätit en miljon Subwaymackor här i Visby, hade ju nästan glömt hur mycket jag älskar dessa mackor MEN DE ÄR JU SÅ BRAAA att jag levt på dem de senaste veckorna. Är dock tråkigast i världen och beställer nästan alltid samma grej. Ost & oreganobröd, Veggie Delight eller Veggie Biff och sweet onion- eller honungssenapsdressing. OMNOMNOM. Och nu vet ni den spännande faktan, wih. Gillar du Subway? Vilken macka är din favorit där?


*MKL Collective

Ett märke som jag blivit lite kär i på senaste tiden är *MKL Collective. Gillar ju lite mystiska, edgy grejer. Bilden länkar till köpstället!
Måste förresten säga förlåååt för min otroligt dåliga och inte så varierande uppdatering. I'm soooorri. Snart är jag på topp igen, när jag kommer hem från Gotland. Planerar bland annat att ha en bloppis och kanske en liten tävling då, yihaaaa ♥

Kallis, Rebecca & Fiona + Nause

Idag är jag suuuupertaggad för jag ska alldelses snart se en av mina absoluta favoritartister Rebecca & Fiona, yihaaaaaa! Kommer dessutom att se Nause igen som ju också är tokbra!

Ebaytips: Kepsar

Idag börjar Stockholmsvecckan här i Visby, yay. Det här är 4:e året i rad som jag är i Visby under vecka 29 för tycker det är lite för roligt och galet för att missa, hiho.
 
Howevuuur, till någonting helt annat, Ebaykepsar! Kepsar är bra när man vill gömma håret lite. Jag måste ha en keps för jag vill ofta gömma håret lite.

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Hairs and m0ar pastels

Jag älskar pastellfärger och jag älskar pastellfärgat hår. Och jag älskar tumblr som jag lömskt tog alla bilder från. Häääärär en länk till min tumblr om ni vill se en massa liknande bilder!

Black and Leo

Såhär såg jag ut igår innan jag bytte om till något annat igen. Det är för svårt att välja kläder. För mig kan det nästan ta timmar ibland så jag kommer alltid försent överallt. INTE BRA. Förresten så bor jag i kjolar och har på mig det hela tiden. För kjolar är bra.
Blus: BikBok | Kjol: Ebay | Strumpor: Ebay | Skor: Y.R.U.

Stilinspirationer del 1

Många brukar fråga var jag hittar inspiration och om det finns några speciella personer jag inspireras av. Så jag tänkte slänga upp alla mina största inspirationskällor när det gäller stil. Kommer göra minst ett till sånt här inlägg med fler tjejer som jag tycker har tokbra stilkänsla och garderober to die for! 
Har bloggat om alla dessa personer tidigare, men aldrig tillsammans så här.

Andi Autumn: Instagram
Essy Noir: Instagram, blogg, tumblr

Mer kattmönster

Gillar leopardmönstrat lite för mycket. Folk kommer snart tro att jag har rymt från ett zoo.
Blusen är från Bikbok och kallade på min inre själ och ville adopteras.

Mesh

Meshdetaljer på kläder har jag fastnat tokhårt för. Genomskinliga tyger som liksom gör hela plagget tusen gånger intressantare! Mååååååste ha klänningen nere till vänster, sluta vara så dyr onda klänning. Eller snygg. Sluta vara så snygg bara. Jag pratar med en klänning på min blogg. Inga konstigheter.
Länkar: 1, 2, 3, 45, 6, 7, 8, 9, 10

Fanta Strawberry

Hamnade på de mystiska hyllorna när jag handlade på Ica igår. Hittade massa amerikanska produkter, såg Fanta med jordgubbssmak och var tvungen att köpa en. FÖR GOD FÖR LIVET VAR DEN. Omgomg. Vilken Fantasmak är din favorit?

Gotlandsoutfit

Posar järnet på vänstra bilden. Har bytt kläder typ 140 gånger sedan jag tog de här bildena i morse. Jag byter kläder lite för ofta. Brukar ni också göra så? Att ni kan ha flera olika outfits på en dag? När jag kommer hem byter jag direkt om till myskläder, sen när jag ska ut igen känns det ju så tråkigt att ta på sig samma kläder som man hade nyss igen!
 
Tröja: Monki | Kjol: H&M | Skor: Y.R.U. | Tights: Ebay

Visby

Är i favoritstaden Visby och härjar. Ska vara här i två veckor och jag är bäst på att packa. Har du varit på Gotland?

The Ryder Dress

Den här saken hade väntat på mig hos DHL i över en vecka. Men nu är den hääär hos mig.


Veckans blogg: Vinnare

Bilden länkar!

Vad jag har i min garderob det vet alla

Hade min mystiska high-low kjol tillsammans med mitt nya linne från SheInside idag. För bra linne det där, pasar till allt.

Linne: SheInside | Kjol: Ebay | Skärp: Ingen vet | Skor: Skopunkten? | Halsband: Ebay | Solglasögon: Ebay

Kill Star

Cats & 666. Ganska bra sammanfattning om Kill Star.
Men vem gillar inte katter liksom? Och djävulen är ju lite badass sådär.

Veckans blogg

Det var himla länge sen sist så tycker det är dags för en veckans blogg igen! Väljer förmodligen vinnare på söndag.
 

Cypern pt 2

Slänger upp lite fler bilder från när jag och mina kompisar var på Cypern. Himla bra hade vi det. VILL TILLBAKA, åh värme, åh allt ♥

Leo & Wig/No wig

Jag vet inte alls vad jag vill säga med det här inlägget. Men typ, hej, har fått hem mina kläder från GoJane utan tull (WIN), har knallröda läppar och jätteperuk/slash/ingethåralls. Vad har ni gjort idag?

Chokelate

Det här är både inspo om en toksöt tjej och tips om en webshop som säljer superfina peruker. I SAMMA INLÄGG. Ohmy så trevligt och sådär. Häär är länken till Chokelates tumblr och hääär är länken till perukshopen!
Vilken peruk tycker du var finast?

Swimwear

Gick upp klockan TRE idag. Allstå tre på natten. Följde med min vilda syster till Arlanda eftersom hon ska gå bartenderutbildning i Magaluf. Lite avundsjuk. Sedan jobbade jag 7-13 och höll på att somna nästan 1000 gånger på bussen hem. Sen kallade sängen på mig  när jag äntligen var hemma och jag råkade sova i 5 timmar. 

Men nu lever jag igen och fixade ihop ett inlägg med snygga och lite annorlunda badkläder! För badkläder är bra att ha. Om man ska bada. Tips: Många amerikanska hemsidor har rea nu runt USA:s nationaldag!
 Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Breaking Bad

Har blivit ilurad från flera håll att Breaking Bad skulle vara en tokbra serie så kände mig tvungen att börja kolla på den! Hääär kan du läsa lite vad serien handlar om. (Under 2:a rubriken, heh)
Kollar du på Breaking Bad? (Spoila inget i så fall är du snäll, hihoh.)

Japanese streets

Som ni kanske redan vet eller inte vet så inspireras jag maaaassor av japansk streetfashion. Ramlade in på en sida med massa bilder från Tokyo på unga människor med tokegna och fina stilar. Råkade fastna lite för länge bland alla bilder.
Bilden länkar till sidan


Test