Erikslund Haul

Igår var jag och Sandra i Erikslund utanför Västerås och shoppade som vildar så idag visar jag vad jag köpte! I EN VIDEO.

Har försökt ladda upp den här filmen på Videofyme hela dagen, men det har varit helt omöjligt. Använde mig till slut av good guy Youtube som ville mig väl. Men det tog två timmar för filmen att laddas upp där. Yää. Ska slå mitt internet som straff. BAD INTERNET, you deserve spanking. 

Veckans blogg


Massa Outfits

Har samlat ihop en massa outfits IGEN!

Webshopar

Tänkte tipsa om de sidor jag först kollar när jag är ute efter kläder och ibland skor. Eller bara när jag vill fönstershoppa som den fattiga och klädgalna kvinna jag är. Finns så mycket fint på dessa sidor att ögonen blöder och hjärtat gråter för att man inte kan köpa allt man vill ha. Nästan iaf.
Har säkert glömt någon. Det gömmer sig så mycket underbart där ute på internet om man bara letar lite. Ett tips är att söka på Polyvore efter vad man nu är ute efter så ploppar det fram en massa pretty stuff och länkar till där man kan köpa det.

Länkar: Miss Selfridge, Missguided, Romwe, Nasty Gal, Topshop, New Look, Dolls Kill

Fresh Tops

Oh my DAYUM, hittade en sida med en massa svincoola grejer. Bilden länkar!

Pink

Rosa hår är såååå fint. Har haft det flera gånger men det har alltid blivit orangeaktigt och slafsigt när jag färgat. Är jättesugen på att skaffa rosa igen, men den här gången i rätt nyans hioh.
Bilder från Tumblr

Halloweenie

Jag vet faktiskt inte alls vad jag ska skriva här. Dumma hjärna och tangenter som inte samarbetar. 

Klänning: HM | Tröja: New Yorker | Tights: Ebay | Strumpo: Leg Avenue | Skor: Y.R.U. / Nasty Gal | Smycken: Ebay

Instagram

 
 Fick en kommentar på bloggen idag om att någon snott mina bilder och låtsas vara mig på instagram. Tycker det är creepy och förstår verkligen inte grejen. Folk tror ju att det är jag och det kontot har en massa följare.
Vill ni så får ni jättegärna hjälpa mig att anmäla och kommentera dolphinesaregaysharks så det kontot tas bort för det är alltså INTE jag.  
Min enda instagram är och har alltid varit 
Ccandie.
Förlåt för tråkigt inlägg, men nu har jag superduperbråttom till tåget hem till Enköping. Yihaaa.
Edit: Kontot är borta nu, wih

Lömsk

Måste bara tacka er för att ni är så himla snälla, fina och positiva hela tiden. ÄLSKAR ER. Era kommentarer är vad som gör det så roligt att blogga och de kan verkligen göra hela min dag bättre! Förlåt om det låter lite cheesy hiho, men ni är verkligen bäst ♥

Och idag hade jag min camoskjorta på mig. Känner mig alltid så ond och lömsk i den. Är inte så ond egentligen. Men lite lömsk.
Skjorta: Gina Tricot | Strumpbyxor: Ebay | Strumpor: Ebay | Skor: Y.R.U. / Nasty Gal | Shorts som är blyga och gömmer sig men jag lovar att de är där under: Bik Bok

Dresses

Visade mina shorts och kjolar här om dagen så nu är det dag för mina klänningar! Ääälskar klänningar.
 Var tvungen att leta överallt i min lilla lägenhet efter alla. Herregud vad jag sprider saker omkring mig. Går nästan vilse här inne.
Vilken av klänningarna tycker ni är finast?

Galaxy

Tack så supermycket för att ni ville svara på frågorna i förra inlägget! Superkul att läsa. Gillar ordet super.
Howevuuur, ni verkade gilla Ebay/Klädtips så här kommer ett: tröjor med galaxyprints som den rymdnörd jag är!
Söker ni på galaxy eller space eller universe + vad-ni-nu-är-ute-efter så dyker det upp en massa rymdigt på Ebay!
Länkar:  12 ,3-5, 6, 7, 8

Massa frågor

Gör en mystisk liten bloggundersökning. Det skulle vara superkul om ni svarade! Om ni orkar. Eller ens kommer ihåg hur ni först hittade hit hiho. 
SÅ MYCKET FRÅGOR. Känns som värsta utfrågningen haha, men jag är toknyfiken!


M04R TUMBLR

Tumblr är verkligen en guldgruva för inspiration. Eller pastellgruva. Typ.

Glass och Earth Hour

Jordgubbar förlorade ganska stort mot hallonen när jag frågade vad ni gillade mest. Men det är okej, hallon är också supergott, speciellt med laktrits, smaskade nyss i mig lite HallonSaltlakritsglass från SIA. OMNOMNOM.

Förresten. Ikväll är det Earth Hour, ska ni släcka? Jag ska! Om ni klickar på bannern jag lagt in i menyn till vänster och deltar så skänker Compricer 5 kronor till WWF. Superbra och enkelt sätt att vara lite snäll mot vår jord.


Killer Platform

Såg på Keelas blogg om Fanny Lyckmans kollektion hos Nelly. Och eftersom jag råkade se ett par svinsnygga platåskor på bilderna så var jag tvungen att kolla in dem!
Som ni vet så har jag en ohälsosam relation till platåskor. Så jag klickade hem ett par fast jag verkligen inte behövde. Damn it. DÖM MIG INTE. 

Städer jag vill besöka - REPOST

Vill så otroligt gärna resa runt i hela världen. Besöka varje land som finns! De här städerna vill jag allra helst till. Tre ligger i USA. Öh. Skyller på all populärkultur som gör att jag vill se allt jag sett på film osv i verkligheten!
OCH HUR COOLT HADE INTE TOKYO VARIT?  Vilka städer vill ni besöka?

Shorts and Skirts

Det här är ett ganska random inlägg, men så blir det ofta när man får för sig att blogga på nätterna. Är ni också så att ni är som mest kreativa och har mest idéer på nätterna? Varför är det så? Frickin mystery. 
Men nu skulle det här handla om mina kjolar och shorts! Inga konstigheter. Som ni säkert sett på bloggen så använder jag nästan aldrig vanliga hederliga byxor utan har alltid strumpbyxor. För det mesta har jag shorts till men nu har jag börjat kära ner mig mer och mer i kjolar. Vilket är jobbigt eftersom jag knappt har några, heh. Vilken av alla dessa är eran favorit?
Med "mest använda" menar jag att jag äger en billion fler shorts (egentligen är det kanske tre) och noll (egentligen en) fler kjolar.  

Raspberry vs Strawberry

Idag åt jag årets första glass i solen! OMNOMNOM. Testade en av alla nya smaker från GB - Daimglass Strawberry Dream. Såååå god. Älskar jordgubbssmak.

Om ni måste välja mellan jordgubb och hallon, vad väljer ni då? Både som vanliga hederliga bär och som smak på vad som helst! SJUKT VIKTIG FRÅGA. Gissa vad jag väljer? Nä ni behöver inte. Det är jordgubb. Duh.
 
Bildkällor: Hallon, Jordgubbar

Voodoo Girl

Hoppade som vanligt runt på le internet när jag råkade hitta denna sida. Superfärgglada kläder gömde sig där. Hela bilden är en stor fet länk, yihaa.


Mini-bloppis

Hej finisar, tänkte försöka hitta ett nytt hem åt dessa två plagg eftersom jag aldrig använder dem. För de förtjänar kärlek också! Båda tröjorna är i bra skick och ganska lite använda. Priset som står (plus frakt) eller högre bud är det som gäller. Skriv i en kommentar om du är intresserad av att köpa, hiho! Och var gärna helt säker på att du kan och vill köpa innan du kommenterar!


Ballerina

Tänker inte ens be om ursäkt för att jag har samma skor på mig hela tiden. Moahaha. Har mina lösnaglar på mig idag. Känner mig lite handikappad och allting tar tio gånger längre tid att göra, haha. Hål i min rygg också. Bh:banden syns och grejer. Det är okej ändå. Kanske.
Kjol: Topshop | Tröja: London | Strumpbyxor: Lindex | Skor: Y.R.U. | Smycken + Naglar: Ebay

Doll Shoes

Jag är en vild skogalning trots att jag faktiskt inte äger överdrivet många par. Men se på de här från en av mina favoritsidor Dollskill.com liksom. Tror aldrig jag sett något mer badass än skorna med enhörningen på. Älskar Dolls Kill. Så dyyyrt bara. 

PÄRLOR

Wiiih, två fina armband flög hem till mig idag! Såg faktiskt precis likadana i någon affär här i Örebro förut och de kostade 149 kronor styck. PÅ RIKTIGT. Heltvilt ju. Mina kostade 10 kronor styck. Älskar dig, Ebay.


Skirts

Kom på att jag inte nämnt här att Pontus och jag inte är tillsammans längre, trots att det var typ två veckor sedan. En riktigt fin kille är han men det funkade tyvärr inte ändå.
HOWEVUUUUUUUUER, försökte desperat komma på något att blogga om nu mitt i natten. Så det blev kläder. SJUKT OVANLIGT. Här får ni en massa fina kjolar till våren. Inte en enda är svart och ovårig. DEN NI.
Vilken kjol gillar ni mest?
Länkar: 1, 2, 3 | 4, 5, 6 | 7, 8

Veckans blogg: Vinnare

Den här veckan blev det dessa två superfina bloggar som vann. WAH CONGRATZZZ. Bilderna länkar!

Världens finaste kjol och en peruk. Med lugg

Ååååhåhå, fick hem livets finaste kjol från Oh My Love. Det är en småglittrig hybrid mellan tutu och skater skirt som jag köpte från Topshop. SÅ FIN OCH FLUFFIG. OMnomnom. Nej förresten, tänker inte äta den.
Fick hem en peruk också. Också superfin. Men den hade hellugg och jag ser ut som en korv i hellugg och då blev jag ledsen. Skulle ni vilja köpa den så är det bara att höra av sig, heh. Hehe. Heh.

Dagens inspo

DAYUM, det här är det finaste jag sett på år och dar och timmar och sekunder. Gawd. Färgerna, peruken, hon, allt. Åh. Crushar lite. Lite mycket. 
Bildkälla: Chokelate | Peruken: Lockshopwigs

Veckans blogg

Yäääh, det var ett tag sen sist, så nu kör vi!

Fredag

Smet till Enköping tidigare än vad jag tänkt because of reasons. Skulle egentligen äventyra i Uppsala ikväll men var lat och fattig så stannade hemma istället. Hänger just nu med min syster och chips och cola och världens godaste dipp och Smosh. Bra kväll ju. Vad gör ni?
Blåsfisk

Cheesecake Icecream

Var värsta superbagaren igår och gjorde glass. Och inte vilken glass som helst utan cheesecakeglass! 
Alltid när vi gör glass i vår familj så blir det den. CUZ IT'S FRIGGIN AWESOME. Är en god medborgare och delar med mig av det superhemliga receptet till er.
Ljög, det är inte det minsta hemligt, vill att alla ska kunna det. Tror världen hade varit en bra plats då. Överdriver bara lite.

Förresten, alla kommentarer på mina inlägg från igår har försvunnnit och jag har ingen aning om varför. Vad har häääänt? Gawd. Har inte gjort något alls, är rädd, bloggen spökar.


Floral Headbands

Skulle kunna fylla hela bloggen med tumblrbilder. Men jag försöker att hindra mig själv. Det går halvbra. Jag är så otroligt kär i hårband med blommor att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Bloggar om det hela tiden ju. FY MIG.

Tonårsidoler

När jag var i 14-årsåldern så var mina största idoler i världen Tokio Hotel. Lyssnade på deras musik hela tiden och hade världens crush på Bill. Helt vild och besatt var jag i de stackars tyska pojkarna. Vad gör de idag? Lever de ens? Det är ett mysterium.
Har ni eller har ni haft några idoler? Vem eller vilka? Tell meeeee.

Miljarder Platforms

Fick en fråga om jag kunde göra ett inlägg om platåskor från Ebay som liknar mina svarta från Y.R.U. Men efter att
letat i ett halvt århundrade fick jag ge upp för Ebay vägrade visa mig några sådana skor. Istället blev det ett inlägg med massa platform converse som jag hoppas att många av er fortfarande gillar, I know I do, hihu.
Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Vårig och så

Var helt vårklädd idag men världen var vintrig. Såg nog lite prostituerad ut när jag sprang runt i min leopardfuskpälsjacka och nästan helt bara ben. Men det är okej ändå.
Skjorta: H&M | Tröja: New Yorker | Shorts: Bikbok | Tattoo Tights: Ebay |  Spetsstrumpor: Leg Avenue | Skor: Y.R.U | Hår: Helt kaos | Ansikte: Också helt kaos

Gyaru Nails

Äääälskar riktigt pimpade, tjejiga, blingiga gyaru-naglar, åh. Önskar jag var lite bättre på det här med naglar själv men bara jag målar med nagellack så kladdar jag ihjäl mig och får nagellack över hela händerna.
Har länge tyckt att naglar med massa dekorationer är jättefint men på senaste tiden har jag blivit ännu mer toksugen på att ha egna! Börjar för övrigt fastna mer och mer för gyaru när det gäller både hår och smink.
However: Vad tycker ni om sådana naglar?
Alla bilder är hääärifrån
 

Color Coded Vintage

Kommer aldrig sluta älska färgade, trashade jeansshorts med nitar. Så fint, vill nästan ha massor bara för att hänga upp dem på väggen, som tavlor. Inga konstigheter.
Sådana shorts var ju rätt populära förra året, vad tycker ni om dem?
Hittade länken till shopen hos fckingcrazy. Hääär är en länk till själva shopen. Bilden är också det. Så mycket länkar. Överallt.

Läsarteckning

Fick en teckning på mailen från fina Ellen här om dagen. Blev helt rörd, så himla snällt och gulligt gjort! Jättefin teckning som gjorde min dag tusen gånger bättre! Tack så mycket Ellen ♥

Mobilskal, melodifestival

Här är mina mobilskal, de är inte många men jag gillar dem ändå. Vilket tycker ni är finast?
Nu måste jag fixa mig lite fort, ska iväg och äta tacos + sjukt mycket onyttigheter och kolla melodifestivalen.
Ska ni kolla på det ikväll? Vem hejar ni på i så fall? SÅ MYCKET FRÅGOR. Jag hejar på Yohio, han är söt.

Bowlingkläder yä

Igår var jag ute och äventyrade med några vänner från klassen. Vi bowlade och jag gjorde noll strikes och kom sist. Hatar bowling nu. Efter det smet vi ut på krogen. BRA KVÄLL.
Såhär såg jag ut. Mitt hår i nacken och ränderna på strumpbyxorna smet fram på bilderna, jajaja så kan det gå.
Tröja: Bikbok | Shorts: Gina Tricot | Strumpor: Ebay | Skor: Y.R.U.

Tokyo Fashion


Alla bilder är från Tokyofashion - svinbra sida för inspiration i form av japansk street style.

Spring Crushes

Hahahioh, alltså förlåt för att jag kallar det "spring crushes" men jag kom liksom inte på något bättre, för det är ju precis vad inlägget handlar om! - Saker jag totalälskar just nu och tänker springa runt med i vår. Kanske kommer jag ha på mig något annat ibland också. Ingen vet.
Vad vill ni ha på er i vår?
Spets: River IslandMiss Selfridge, Tillys
Tattoo Tights: Romwe, Ebay
Garters, chokers etc: Creepyyeha

Pannkakor

Jag är latast i världen och helt talanglös på att laga mat. Inte för att pannkakor är så avancerat, men det här går fortare och tid är ju pengar och allt det där. Så tack Billys för att ni gör så jag inte svälter, väldigt snällt av er.
Har ni ätit Billys pannkakor? 

Hårfärg

Turkost hår var som sagt inte helt för mig, även om jag tycker det är superfint så trivdes jag liksom inte hundra. Så jag experimenterade och slafsade i rosa och lila i det turkosa och fick någon galen blandning. Lilagrått eller något, jag vet inte ens. Men jag gillar ju lila. Och grått.

Ebaypresenter

Yiha, brevlådan ville ge mig julafton idag. Riktigt fort fick jag hem paketen den här gången, askalas. Men Rilakkuma fick fel färg på öronen. Damn ittttttttttt.

Fantasifull rubrik

Knasiga bilder och knasig tid att ladda upp dem på.
Peplumtopp: Cubus | Shorts: Gina tricot | Skjorta: H&M | Strumpbyxor: Ebay | Spetsstrumpor: Leg Avenue

Want

Yäää, har nästan inget att göra i skolan förrän om två veckor. Så Pontus kommer hit till Örebro och hänger med mig imorgon, yiha!  
Och här är massa fina överdelar. Man borde kunna dra ut saker från datorn och få de att bli verkliga. Då hade livet varit bra.
Miss Selfridge: 1, 2, 3
Romwe: 1, 2

Svar på frågestunden - del 2

Ingen ordning alls på frågorna och jag pratar tystat och otydligast i världen, you're welcome!
 
Länkarna till bloggarna jag följer på bloglovin: 
Cupcakecouture | Carousel-dreamsAddiehero | Astasaurus | Missnosebleed | Aallyy
Kowaretadoll | FckingcrazySnailpop | +Kickbackpack

Vårjackor

Det är ju nääästan vår, heh, så vad passar då bättre än ett inlägg med en massa vårjackor? ABSOLUT INGET!
Jag är helt såld på jackor med kontrastarmar. Så fint, åhåå. Sjukt svårt att hitta jackor till inlägget förresten, finns så mycket fint därute ju!
Contrast sleeve: 1, 2, 3
Biker: 1, 2, 3
Denim: 1, 2, 3

Mera inspiration

Har svarat på fler frågor från frågestunden, men måste redigera filmen innan jag kan slänga upp den här hiho.
Så sålänge får ni lite tumblrinspo! Hata mig inte för att jag älskar tumblr.
Några av bilderna är från Pastelbat, Daughterofhungryghosts och Nikkilipstick. Resten är internet far åt.

Silver

Jag trivs inte riktigt i mitt blåa hår. Som förresten är ganska turkost just nu. Vill ha silverhår igen. Silver är fint.
Varför vänta tills man är gammal för att få grått hår likzzzzzooom. Och jo det är rätt likt det lila jag hade nyss. Men ändå inte. Hihohoö.
Finns det någon speciell hårfärg ni skulle vilja ha?

Peplums

Kände mig ledsen så gick och köpte kläder. Blev lite gladare. Dålig sak att bli glad av.
Har letat efter en fin peplumtopp i evigheter och så hittade jag TVÅ stycken. Mirakel. Den vänstra är från Cubus och den högra från Bikbok


Test