Bombers

Länkar uppifrån vänster: 1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Kikade igenom kläder hos min sponsor SheInside och fastnade bland en massa bomberjackor. Har en hatkärlek till bombers för de är alltid så jättefina men inte på mig.
Är den översta jackan till vänster ens en bomber? Jag vet inte, du vet inte (eller vet du?) Åh så förvirrande. Men fin är den ju så varsågod och var med här vad du än är, kära jacka.

Gör modiga saker på film

Igår spelade jag och Vira in en fantastiskt vacker film där vi gjorde massa challenges. Vi uppfann till och med en egen! Egentligen består alla challenges av att vi äter saker. För äta är roligt. Därför skrattar vi lite för mycket. 


Äventyr med Vira!

Haft en askalas  dag i Jönköping där jag hängt med supertrevliga och roliga Vira. Vi åt tills vi rullade fram, filmade, fotade allt vi såg (mest oss själva) och klurade ut massa roliga idéer! Hur kul som helst att träffas och är taggad på nästa gång vi ses!  


Thank you for existing, karmaloop

Och jag fortsätter att spamma på med saker jag fått hem de senaste dagarna eftersom allt skulle envisas med att flytta in i brevlådan samtidigt. Men då känns det lite som julafton och det är ju trevligt.
Nya shorts från Reverse, Crop top från UNIF och klänning från Lip Service. Det är diamanter och nitar och leopard och yin och yang. Kan det bli bättre? Svaret är NEJ DET KAN JU TA MIG TUSAN INTE BLI BÄTTRE. Allt från livets bästa sida Karmaloop.

Yin Yang

Crop top: UNIF | Skor: UNIF | Kjol: Ebay | Strumpor: Ebay | Garter: Lovely Scum | halsband Cubus | Kofta H&M

Såhär ser jag ut idag.  Just nu sitter jag på tåget på väg mot de småländska skogarna. Egentligen är jag inte säker på om Jönköping räknas till det men det är iaf dit jag ska på äventyr! Har laddat upp med massor av Dexteravsnitt så jag slipper dö tråkighetsdöden på tåget.

Garter!

Som ni kanske vet eftersom jag gillar att tjata om det så äääälskar jag garters! Och nu har jag en alldeles egen från Lovely Scum! Helt fin med massa rosa rosor, rosetter och nitar. 

My platform collection

Har blivit knäpp och använder ärligt talat aldrig skor som inte gör mig till en jättelång människa. För skor med plattform är livets bästa uppfinning. Vad gillar du för typ av skor mest?

Teen Idle

Lyssnade supermycket på Marina and The Diamonds förut, sen tröttnade jag liksom lite på de låtar som fanns. Men nu sitter jag här med Teen Idle och är helt amazed och kär och förvirrad och beroende och kan inte sluta lyssna. TAMIGSÅBRALÅT. 140 miljoner gånger om dagen går den på repeat. Jag tycker man kan vara måttlig med ungefär inget någonsin.



Pastel Mesh Crop & Zipper Shorts


Fick hem ett paket från Nastygal. Jag är nastygal som beställer så mycket. Seriously tho så måste jag sluta med det innan jag ställer till med kaos i min ekonomi. Men några paket som jag beställt tidigare har jag att se fram emot innan det roliga är slut, WIHOOOO.
 Huuursomhelst. Jag älskar pasteller, mesh och dragkedjor så jag är alldeles jättenöjd med dessa finisar. Vad tycker ni om dem?

Vinnarna av piercingsmycke från Savanni

Vinnarna av valfritt piercingsmycke från Savanni är:
Minna
Ronja
Love
Har mailat till er!

Ni läsare får 20% rabatt på det ni köper hos Savanni om ni skriver in rabattkoden CANDIE i kassan! Så ni som inte vann eller inte var med och tävlade kan passa på att klicka hem något fint från sidan!
 Rabattkoden gäller fram till slutet av november och kan användas en gång per person.

What does the fox say?


E.l.f. favorites

Tokgillar smink från e.l.f. för det är billigt, bra och företaget testar aldrig på djur till skillnad mot de flesta stora sminkmärkena. Här är några av de produkterna som jag testat från sidan och tycker om! Ska även klicka hem lite nya saker jag behöver därifrån nu när csn kommit, hihiih.
 
1. High Definition Powder. Genomskinligt puder som ger bra finish och håller sminket på plats utan att ge någon färg. Länk.
2. Powder Brush. En puderborste. Som kostar lite och är bra! Heh. Länk.
3. Blush With Brush. Rouge med bra färger som håller. Och man får en borste med. Om man tycker sånt är kul. Wiiih. Länk.
4. Precision Liquid Eyeliner. Flytande eyeliner som man kan vinkla för att antingen få en tunn linje eller en lite tjockare. Länk.
5. Corrective Concealer. Concealer med olika färger för att neutralisera och täcka olika partier i ansiktet. T ex är den gröna färgen super för röda partier! Länk. 

Fuck et al.

Iiiihihihi, jag hann uppdatera innan klockan tolv! Dukte mig. Har filmat idag igen och när jag kom hem låg den här fina saken i brevlådan. En muscle tee från UNIF köpt från Karmaloop. Oversize och med lite mystiska hål och slitningar i. Lite gulare än jag trodde den skulle vara men det är okej ändå.

Haircolors

Sorri för dålig update. Är helt sjuuk och förkyld och har spelat in film hela dagen som är ett projekt vi håller med i skolan just nu. Kom hem för några timmar sen och är tröttast och snurrigast i världen!

Jag har fått en del frågor om vilka hårfärger jag använde när jag färgade min splitdye.
Till det lila blandar jag Directions Lavender med litelitelite Lagoon Blue för att få färgen kallare och mer blålila. Men det borde fungerna lika bra med Directions Lilac.
För den rosa färgen använder jag Directions Carnation Pink och pyttelite Lavender för att få även den färgen lite kallare. Båda färger blandas med massa balsam för att de ska bli pastelliga och ljusa.
Hoppas ni hängde med i min förklaring av de mystiska blandningarna!
 
Glöm förresten inte att vara med och tävla om ett piercingsmycke från Savanni om du inte redan gjort det!

Bengalkatter

Bilder från Google
 
Är uppväxt med massa hundar så jag skulle jättegärna vilja ha en katt en dag! Är helt kär i Bengalkatter (och liknande katter som Savannahkatter) Så himla vackra djur ju! Finns det något speciellt djur och djur-ras du skulle vilja ha?

Parfymer

Fick tre parfymer i födelsedagspresent av min syster, pojkvän och bästa vän. Jag älskar fina och goda parfymer och alla jag fick doftar helt tokgott och sött så jag blev alldeles jätteglad. Åh vilka fina människor jag har nära mig!
 
Förövrigt måste jag bara få ur mig det här. Jag har inget emot om folk inspireras av mig eller min blogg, tvärtom tycker jag det är jätteroligt. Men jag tycker det är jobbigt när det jag gör kopieras eller i stort sätt kopieras. Speciellt syftar jag på mina blogginlägg - både innehåll och design. Jag lägger ner jättemycket tid och eftertanke på varje inlägg och försöker designa dem på sätt jag inte sett hos någon annan, med färger, bilder, texter och strukturer som jag verkligen gillar och som symboliserar just min smak. Självklart inspireras även jag av andra men då sätter jag alltid min egen prägel på det jag gör eller länkar till den personen jag inspirerats av.
Menar verkligen inte att anklaga alla som gjort något liknande som mig för att härmas för det är det självklart att de inte gör. Har man liknande smak och gillar samma saker är det naturligt att det finns likheter. 
Update: Sen är det absolut absolut okej om ni lånar bilder från min blogg, bara ni länkar till mig :)

URB-Clothing

Vill också ha ben som det rinner rolig, färgad sörja från! (Den meningen hade varit ytterst konstig i andra sammanhang)
Lääänk till shopen!

Hellbounds

Har äntligen livets finaste skor – ett par UNIF Hellbounds. De är så underbara och fina att jag inte vet var jag ska ta vägen ens.

Jag beställde dem från Dollskill och de kom till Sverige redan den 13:e, alltså efter tre dagar. Men DHL var lite bråkiga så fick inte paketet förrän idag. Tullen gick på 340 kronor, vilket inte är jättekul men samtidigt inte mycket mer än vad jag fått betala för andra saker från USA, så WHATEVS.


Var lite orolig eftersom jag hört mycket om att Hellbounds är små i storleken. Men beställde dem i min vanliga storlek för jag kände mig modig. Och de satt helt perf! Yay.
Hellboundsen kommer förutom de svarta snörena med ett par vita och ett par regnbågsfärgade så jag kan byta skosnören tills min hjärna är alldeles förvirrad av alla färger.

Hur som helst, jag är så glad en människa kan bli över något materiellt, wih, och nu ska jag fortsätta pussa på mina skor!


Vilken är din favorit?


MOAR Holographics

Eftersom jag är helt besatt av saker med holografiskt mönster/färg så bloggar jag om det IGEN! Vaaa, igen? Ja igen! Går inte att stoppa mig. Kan ju se ut som en sann astronaut/rymdvarelse i holografiska mönster ju.

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Crop, space and skater

Dåligt ljus skapar mystiska bilder som man måste experimentera massor med i Photoshop.
Visar förresten magen. Det är alldeles läskigt. 

Crop top: UNIF | Kjol: H&M | Kofta: Bik Bok | Skor: UNIF | Halsband: Ebay | Strumpor: Ebay 

Vinn valfritt piercingsmycke från Savanni!

Tillsammans med Savanni har jag en tävling där du kan vinna ett valfritt piercingsmycke från sidan!
Savanni är en smyckesbutik på internet som är särskilt specialiserad på just piercingsmycken men även har supermycket annat! Sidan är baserad i Finland men fungerar även i Sverige och Norge.

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att i en kommentar länka till det piercingsmycke du vill vinna (undantag smycken i äkta guld). Glöm inte att skriva din epostadress!
Tävlingen avslutas nästa tisdag och hela tre vinnare kommer att dras, wiiieh!
AVSLUTAD

Butterfly

Fått hem en superfint navelsmycke från Savanni.com. Kika in på bloggen om en timme för att själv ha chansen att vinna valfritt piercingsmycke från sidan!

Om to the nomnomnom

Sitter och smaskar i mig Ben & Jerrys (De hade inte Half Baked i närmaste affärern så blev alldeles ledsen och fick vara äventyrlig och testa nåt annat) Är hos min pojkvän och ska snart kolla nya avsnittet av Breaking Bad. Så har det helt jätteokej. Vad har ni för er en regnig, höstig måndag som denna?

Lame

Sweater: SheInside | Tights: Karmaloop | Flower Headband: Storeenvy | Skor: Y.R.U.

Birthday

Idag är det min födelsedag. Vill inte fylla år för tycker inte om att bli gammal. Haft åldersnoja sen jag fyllde 15. HELT NORMALT. Tänker stanna forever young och låtsas vara ung livet ut.

Veckans blogg: Vinnare

Nästan helt omöjligt att bara välja ut två av era bloggar, så himla bra och fina allihopa ju!
Klicka på bilderna för att komma till veckans vinnare.


Etsytips: Tanacollection

Tipsade om en shop som säljer nail art för inte så jättelänge sen. Men jag får liksom inte nog av såna naglar eftersom de är som små konstverk. Så här är vild nailshop nummer två. Men med de här naglarna kan man kanske till och med gå på toa! Och det kan ju vara bra. Wiie.

Veckans blogg

AVSLUTAD

Spillz, Memory, Spacelegs

 
Ändrade lite i designen, men var för lat för att göra speciellt mycket, heh. Men känns bra med lite nytt, wieh. Säg gärna till om bloggen tar lång tid att ladda för er!

Fått hem supertokgaletotroligt fina kläder från Karmaloop också, så himla nöjd, älskar Karmaloop, älskar UNIF och älskar rymden och garterleggings, speciellt tillsammans! Älskar också att jag slapp tull, ÄLSKAR ALLT IDAG, YIHAAA.

Beach

Kände mig stilig och tropisk i min nya fina klänning idag! Printdresses RULEZZZ.

Klänning: SheInside | Skjorta: H&M | Skor: Y.R.U. | Strumpor: Ebay | Yin-Yang-choker: Ebay | Korshalsband: Cubus

Mango ♥

Jag är lite konstig och hamnar alltid i perioder då jag är helt besatt och galen i en viss typ av mat. Är sugen på den hela tiden, äter den hela tiden, tänker på den hela tiden och drömmer kärleksdrömmar om den på nätterna (nästan). Just nu är det mango som är det bästa jorden skapat. NOMNOM. Är ni likadana och vad för mat är det ni är galna i just nu i så fall? 

Inspo: Natasha Lillipore

Åh, det finns så många vackra och stilsäkra människor som gömmer sig där ute i världen. THANK YOU INTERNETZ för att du låter mig hitta dem. Som Natasha Lillipore till exempel. Helt färgglad med tokfint hår och lika tokfin stil! Bilder från hennes blogg, härifrån och tumblr.

Silver and Dust

Helny silvertoning från Wella Color Fresh i färgen 0/6 som jag hört ska vara alldeles bra och mycket starkare än silverschampoo. (Behöver jag ju egentligen inte än utan till min nästa hårfärgningsplan, när den nu blir av, hoho.)
Halvnytt Osis Dust it volympulver som gör håret superfluffigt men lite bråkigt dagen efter. Men volympulver tycker jag är jättebra till hårstyling. Använder du volympulver och har du testat denna silvertoning?

Nerdy Little Secrets

 Webshopen Nerdy Little Secrets svämmar över av så mycket söta pastellsaker att jag får livets sockerchock. MEN VEM GILLAR INTE SOCKERCHOCKAR? 

Sugar Coated

Vill tipsa om en kort och fin liten dokumentär om Lolita-mode men som kanske framför allt handlar om vikten att vara och se ut som man vill. Att våga klä sig, se ut och ha de intressen man vill är faktiskt otroligt viktigt för hur man mår som person.

Jag kommer aldrig förstå folk som trycker ner andra för att de inte är som de själva eller inte följer normen. Man behöver inte förstå eller tycka om alla människor, men man måste respektera alla, oavsett läggning, religion, utseende, intressen, etnicitet - you name it. Ingen har att göra med vem du är, hur du är och vad du gillar så länge ingen tar skada av det. Jag har velat skriva det så himla länge på bloggen och skulle kunna utveckla det i all oändlighet. Men jag börjar här, med denna lilla dokumentär om att uttrycka sig själv genom mode.


A Mostly Pink Injection

Bilder från Tumblr!

UNIF Hellbounds ordered!

Eftersom jag fyller år om mindre än en vecka så tänkte jag att jag kunde skylla mitt senaste galna köp på att det är en present till mig själv! ÄNTLIGEN har jag beställt ett par UNIF Hellbounds som varit mina drömskor i över ett år. Egentligen undviker jag alltid att bära äkta läder och det (plus priset) är anledningen till att jag inte tidigare köpt ett par Hellbounds. Men nu är jag så ytlig och hemsk att jag går emot mina principer ännu en gång för ett par skor.

Animals

Klädde mig i leopardmönstrat (som snart är det enda jag har i min garderob) och björnar idag. Som en sann djurvän!

T-shirt: Cubus | Tights: Ebay | Ryggsäck: Ebay | Skor: Y.R.U.

Holographic Backpacks

Har blivit helt besatt av Holografiskta material/mönster. Därför tycker jag nån av de här väskorna från Everland Clothing borde flytta hem till mig. Skulle ta med den på en massa äventyr! 

Inspo: Dominique Nghiem

Tack så himla mycket till er läsare som fick mig att kolla bloggen Style2bones. Dominique Nghiem som har den har så klockren och spännande stil. Därför blev mitt bildkollage universums längsta för jag ville ha med en miljon bilder!

Fragile Pony

Som ni vet eller kanske inte vet så älskar jag fina underkläder och accessoarer inspirerade av underkläder med massa spets, nitar och blommor. Därför är webshopen Fragile Pony hos Storeenvy helt farlig och får mig nästan att dregla av habegär.

Crystals

Nånting som jag alltid gillat men på senaste tiden blivit helt vild och galen i är kristaller. Vill tapetsera hela mig och mitt rum i kristaller för det är så otroligt fiiiint. Har du något favoritmönster? (Här räknas kristaller och rymden och allt möjligt som mönster. Inga konstigheter)

Bodyparts

Har fått hem två fina halsband från Ebay. Ögon och skallar. Kan bygga ett ansikte.

UNIF Galaxy Shoe Love

Jag är ägare till livets finaste skor, från livets bästa märke och från livets bästa hemsida.
UNIF high crosstrainers med galaxyprint köpta från Karmaloop. Surast i världen är dock att de nu går att köpa för hälften av vad jag betalade plus fraktfritt från samma ställe. MENMEN. Kul för alla andra. Jag är inte bitter. (Jo jag är bitter) FÖR DET ÄR JORDENS VACKRASTE skor och de som säger att lycka inte kan köpas för pengar ljuger bara.
Skriver på engelska på bilden för så tuff är jag.

Candles

Idag har jag inget att blogga om så jag bloggar om de stiliga ljushållarna jag köpte på Ica nyss. De kostade 10 kronor styck och det gjorde mig glad. Brukar du ofta ha tända ljus? Inte jag. Borde ha.
 

Svar på frågestunden - del 2


Lite jättesent men här kommer andra delen med svar på frågestunden! Fråga mig inte varför jag skriver romaner på varje svar.

 
Vilken stil gillar du mest om du måste välja: kawaii (typ gullig japanskinspirerad) eller rockig? 
Olika, olika dagar! Beror på vad jag känner för just då. Idag väljer jag rockig!

Vilken/vilka färger känner du dig obekväm i?
Jordiga och varma färger som brun, beige, orange, röd och gul.

Väljer du hellre kvantitet framför kvalité - eller tvärtom - när det gäller kläder och accessoarer? 
Helt klart kvantitet, handlar från Ebay och massa andra budgetställen hela tiden! Gillar att ha mycket kläder och accessoarer att välja mellan. Sen gör det ju inget om det man köper har bra kvalité, haha!

Vilken har varit din absoluta favvo färg i håret hittills? 
Gillar den jag har nu hoho. Och när det varit helrosa, lila, grått och blont med rosa dipdye har jag trivts asbra också.

Favoritprodukt?
Dayuuuuummm, så svårt. Men jag är beroende av att ha en bra sminkborttagning och den enda jag testat som jag tycker funkar är Loréals. Sminket bara forsar av och det svider inte alls! Om frågan egentligen handlade om vilken produkt som helst och inte bara hygien/skönhet så är det cola. Det är alltid cola.

Hur ofta tvättar du håret?
 
När jag har färger i håret försöker jag tvätta det så sällan som möjligt eftersom färgerna går ur på en gång och inte matchar löshåret. Så det blir kanske 2 gånger i veckan. När jag är blond tvättar jag mycket oftare, varannan dag kanske. Tillskillnad mot många andra så älskar jag när mitt hår är nytvättat, det är mycket lättare att styla och är mjukt och fint och innehåller inga gamla hårprodukter!

Hur får du ditt hår SÅ vitt och fint? 
Med blekning från Mood och Loréals silverschampoo! Och tack så mycket!

Vilken åsikt har du angående löshår från ebay? 
Det är inte mycket sämre än något hår jag köpt i Sverige, ärligt talat. Det är ju inget fantastisk hår med underbar kvalité men det är helt okej och går att ha om man inte kräver den bästa kvalitén. (Nu pratar jag om löshåret från kina för runt 300, det finns säkert mycket bättre och dyrare hår på Ebay också) En gång fick jag dock plasthår fast jag beställde äkta och då blev jag en sur och hatisk liten kvinna.

Kan du lägga upp en tutorial på hur du sminkar dig varje dag?
Har faktiskt gjort det för ett tag sedan men eftersom jag gör lite annorlunda nu så kan jag kanske göra en ny!

Vilka små saker på din kropp gillar du mest? och varför gillar du dem?
Har helt okej händer med hyfsat långa och smala fingrar och min näsa har rätt fin form, haha.  Min hjärna är ganska bra också. När man vill tänka och leva och så.

Vad hade du för stil när du var 11?  
Ingen! Skuttade omkring i vanliga kläder, utan smink och med håret naturligt. Och ganska ofta kläder som mamma köpt som hon tyckte va fina hoho. När jag blev 12 däremot så ändrades det och jag blev mer intresserad av kläder och smink.

Hur gammal var du när du började färga håret och klä dig som du gör idag? 
När jag var 14 tyckte jag att det finaste man kunde vara var emo. Så då blev jag det. Sen dess har min stil hela tiden utvecklats till vad den är idag. Första gången jag färgade håret var jag 9 och sen jag var ungefär 12 har jag alltid haft färgat hår och bytt hårfärg ofta. Första gången jag färgade hela håret i en annorlunda färg var när jag var 18 och då blev det pastellrosa.

Vad tyckte dina föräldrar när du första gången färgade ditt hår i en extrem färg? 
Ingenting direkt vad jag kommer ihåg. Jag har sett "annorlunda" ut så länge och haft megastort tuperat hår, färgade/randiga slingor och allt möjligt så när jag färgade rosa första gången blev de väl inte så förvånade eller sa så mycket. Dessutom var jag ju 18. Mina föräldrar har faktiskt alltid varit stöttande och inte verkat ha så mycket emot hur jag velat se ut. Visst har de inte heller alltid gillat hur jag sett ut, speciellt inte när jag var yngre antar jag. (Jag såg faktiskt helt hemsk ut såhär i efterhand) Men de har aldrig förbjudit något eller så.

Har din stil(klädstil) förändrats under åren? 
Massor! Häär och hääär har jag lagt ut gamla bilder!

Kan du göra ett inlägg om ebay, storlekar, priser och var du oftast söker på samt var du beställer från? 
Det kan jag nog fixa!

Hur mycket väger du?
Någonstans mellan 1 och 200 kilo.
 
 

Var får du din blogginspiration ifrån?
Mitt huvud oftast. Sen får jag inspiration av sånt jag ser på internet, på webshopar och tumblr tex.

Kan du göra fler videobloggar? Har inget att videoblogga om :((( Sen tar det så lång tid med redigering hehehe. Men kan försöka bättra mig!

Hur kom du på ditt bloggnamn? 
Har jättelänge hetat något med Candy på internet. När jag skaffade den här bloggen ville jag ha ett enkelt namn som fortfarande hade någon form av candy i sig och så blev det Candie! Och så älskar jag godis, juuu!

Satsar du på bloggen?
Det beror på vad som menas med satsar. Men jag lägger ner mycket tid och kärlek på den, hiho! Blir såklart glad när den växer och så, men bloggar främst för att jag tycker det är så himla kul och för era kommentarer!

Vilka bloggar läser du och vad faller du för hos olika bloggar? 
Fastar personligen för bloggar med fin design, välgjorda inlägg och där personen har en spännande stil. Vill jättegärna ha fler tips på sådana!
 

The Cultlabel

Trillade in på en webshop med MASSA FINT. En del grejer känner jag igen från Ebay men finns en massa annat schnyggt med!
Länk till shopen! Om du inte tryckt på bilden. Som hade varit lättare. Knasboll.

Back to School

Idag började jag mitt andra år på universitetet. TIDEN FLYYYYGER. Den här terminen läser jag Digital mediedesign ll där första delen av terminen handlar om film (halvkul) och andra halvan webbdesign (askul, wiiiwwwh).
Fick hem två katter i brevlådan idag också. Hej katter. Köpta häärifrån


Brittany Balyn Youtubechannel

Min favorityoutubekanal inom skönhet och mode är helt klart Brittany Balyn. Hon har underbar stil, inspirerande videos och är helt jäkla drop dead gorgeous. Har du någon favorityoutubekanal i samma kategori att tipsa om, så gör supergärna det i en kommentar!

Pink & Purple

Såhär ser mitt nya hår ut när det är fixat!


Perfect outfit

Älskar ALLT med den här outfiten. Ohlahlah.
Bild från Style2bones


Test