Happy New Year!

 
Tusen miljarder tack för det här året fina läsare! Jag säger det inte tillräckligt ofta men ni är helt underbara och bra och positiva OCH DET GÖR MIG GLAD I MAGEN. Hoppas ni alla får livets bästa nyårsafton så hörs vi nästa år! FULL FART, take care, nu blir det äventyr ♥

Inspiration for The New Year

 
Borde nästan be om ursäkt för allt mitt inspirationsspam. MEN VÄGRAR. Hittade de två översta bilderna på min favorit Linabugz och eftersom de outfitsen var helt perfekta och felfria och finast i världen så satte jag in dem i ett litet kollage över hur jag vill se ut under 2015. DÄR KAN DE VARA. Bilder från Pylo, Linabugz, Nyanelebajoa, Deathcandy, Luanna & Pinterest

Galgberget

 
Nuuu har jag precis kommit hem från Gotland. Tidigare idag smet jag iväg på egna äventyr längs Galgberget utanför murarna och FOTADE ALLT JAG SÅG. Vilket var ruiner. På Galgberget hängde man folk hejvilt förr i tiden. Såg inga brottsling-spöken. De kan ha sett mig. 

The Body Shop Rea

 
Fick en hel liten höööög med tokbra produkter från The Body Shop i julklapp som gjorde mig alldeles jätteglad (ska visa de julklappar jag fick av pappa och hans sambo när jag smitit hem från Gotland). Så tyckte jag skulle vara en god medborgare och tipsa om att The Body Shop har rea just nu (precis som resten av alla butiker i hela världen och möjligtvis universum) och det är en bra sak för The Body Shops produkter är superbra och doftar som fred och enhörningar. Bilden länkar till rean. Och länken länkar. Välj noga. Använder du några produkter från The Body Shop?

Inspiration

 
Har rymt från bloggen lite för har hamnat på Gotland och är och hälsar på pappa. I brist på egna bilder från denna ö får ni något helt annat - lite hår- och sminkinspiration från pinterest som gör mig HELT VILD I ÖGONEN.

Gifts

 
Fick en massa fint i julklapp, speciellt saker till min lilla pluttlägenhet. Här ovanför är en del av det som låg och kuttrade under granen - massa ljus, en TOKMYSIG filt, en lampa, parfym och bodybutter. Tack så mycket fina Sandra och Mamma ♥ Vad fick ni i julklapp?

Merry Christmas

 
God jul på er fina ni! Hoppas ni har en tokbra dag!

Julsk*nka

 
Nu har jag precis ätit massa julsk*nka från Astrid och Aporna på vörtbröd och känt lycka i magen. SÅ HIMLA GOTT. Förra julen filurade jag ihop en julskinka av kålrot och då grät mina smaklökar lite istället. 1/5 DO NOT RECOMMEND. Men Astrid och Apornas sk*nka kan jag verkligen tipsa om, även om den smakar lite vääl köttigt om man äter för mycket. (Jag äter alltid för mycket)

Förutom att fixa julskinka har jag jobbat, handlat, gjort låtsassill av aubergine (råkade krydda sönder min sås, är för dålig på att följa recept) klätt granen och åkt massa buss idag. NU VET NI. Vad har ni haft för er såhär dagen innan julafton?

Pink Make Up Brushes

 
Idag smög sig UPS ut bland korna och träden och traktorerna någonstans utanför Enköping där jag sitter och kuttrar nu under julen. Med sig hade dem ett paket med massa finheter från Sheinside i. Först ut att skådas av era ögon är detta jätte-set med sminkborstar. ROSA OCH FLUFFIGA, DE TVÅ BÄSTA ADJEKTIVEN FÖR BORSTAR. Här bor dem.

I'm on a boat

 
NEJ NU JÄKLAR har jag smitit iväg på kryssning med massa trevliga människor för att fira min vän Saras födelsedag. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, gamle gosse.
Medan jag flyter omkring på sjön bland alla räkätande gamlingar får ni en bild på mitt hår. VARSÅGODA. Det är uppsatt så som jag brukar sätta upp det när jag vill ha det uppsatt och luggen bort från ögonen så jag kan se vad jag håller på med här i världen. Slitet är det också. Så stiligt.

Comin' Home

 
VAR HÄLSADE. Ser lika arg, butter och farlig ut som vanligt på bilden. Är egentligen bara ett av orden. INGEN VET VILKET. 
För de som undrar (ingen undrar) har jag haft jättestort hår och åkt hem till min supersaknade mamma och syster i Enköping idag. Nu är jag helt lycklig i själen.

Outfits from 2014

 
Grääävde i mitt bloggarkiv och hittade tolv outfits från året som gått. Har du någon favorit av dem?

Beach vs Mermaid

 
När jag smyger omkring i världen med löshår vill jag helst att det ska vara lockigt, för lockar är fiiint. Har en locktång från OBH Nordica som trollar fram Mermaidvågor och en Beachwave-locktång från Rapunzel. Skulle en ond hårtjuv komma och ta de här verktygen från mig hade jag fällt minst en ledsen tår för dem varje kväll för de är HELT OTROLIGA och gör mitt hår alldeles stiligt.
Jag älskar verkligen båda typer av lockar lika mycket men brukar ha perioder när jag föredrar någon av dem lite mer. Vilket är helt perfekt för då är det bara att växla när jag känner att det är dags för lite variation i livet och håret. Vilka av dessa lockar tycker du är finast?

Tobi Dress

 
Den här lilla luringen från Tobi hade hamnat i brevlådan hemma hos min gamla korridorsgranne. FÖRSÖKA SMITA FRÅN MIG PÅ DET SÄTTET VA. Ond. Men inget kommer undan mina kloor så nu hänger den och dinglar här hemma hos mig, Där den ska vara, den rymligen. Tror den kommer få bli min kompanjon på nyår.
 
Förresten jobbar jag som julkortssorterare den här veckan, woho! Imorgon är det dags för min fjärde och näst sista dag på jobbet. FOLK SKICKAR SÅ MÅNGA JULKORT, INGEN FÖRSTÅR HUR MÄNNISKORNA RÄCKER TILL.

Save for the dream

 
Jag har en helt galen och jättestark dragning till Los Angeles och har drömt om att resa dit i evigheteter. Har tusen gånger tänkt att jag ska plugga där och hoppas verkligen att jag kommer iväg en dag! Tänk att sitta där vid Stilla havet bland palmerna, kändisarna, shoppingen och nattlivet i populärkulturens huvudstad. Åh, vill dit nu ju!

Tyvärr kostar drömmar ofta en hel del och då behövs enkla och bra sätt att spara pengar på. Santander, som är en av världens största banker, erbjuder sparkonton med hög sparränta, statlig insättningsgaranti och fria uttag där ens pengar kan väääxa och hjälpa till att förverkliga den där drömmen! Jämfört med vanliga storbanker är Santanders sparränta på 1,75% riktigt hög vilket innebär att pengarna växer mycket fortare - och det genom att liksom bara finnas där på kontot.
Sparar du för att kunna göra verklighet av någon dröm du har?

Downer Boots

 
UNIF är farliga och onda för de gör alltid livets snyggaste skor. Deras helt nya Downer Boots är alldeles för fina för att existera. Bort från mig, dumma, vackra drömskor. Finns häär.

Green Kale Wraps

 
Min mamma och syster har fått mig att älska grönkålswraps. Så igår kände jag för att trixa ihop en helt vegansk verision av såna. (Deras innehöll creme fraiche och ost) Så himla lätta att göra och så goda att tugga på, omnomnom.

Grönkål är ungefär universums nyttigaste grönsak för den innehåller A, B, C, E och K -vitaminer, kalium, kalcium, magnesium och järn. Så kroppen bara HALLELUJAH TACK SÅ MYCKET när den får i sig av det. 
 
Det här behövs till två wraps:
Cirka 100 gram grönkål
En halv gul lök
En tomat
Två Tortillabröd
Några matskedar iMat havrefraiche
Majs (Som jag råkade glömma på bilderna eheh)
Tre vitlöksklyftor (Vitlök är gott)
Spiskummin
Chili
En halv grönsaksbuljongtärning eller salt och peppar
 
Stek löken så den blir mjuk, pressa i vitlök, krydda med chili, spiskummin, buljong/salt och peppar. Släng i grönkål och hackad tomat. Stek allt i några minuter så det blir mjuk och mosigt (men inte jättemosigt, det är ingen soppa vi gör). Ha sen i majsen och havrefraichen och stek lite till så allt blir vaaarmt. Ha sedan på denna toknyttiga röra på ett varmt tortillabröd AND EAT THAT SHIT. Säg sen tack för maten till dig själv för du var så snäll mot din kropp som matade den med nyttigheter. Djuren tackar dig också. 

Three Things I Used To Love

 
Eftersom jag ändrar vad jag tycker om här i livet ungefär varannan minut så har min kärlek för jättebuffalos, ryggsäckar och kimonos kommit och gått under året. Jag tycker fortfarande att alla tre är fina, men inte på mig eftersom jag helt enkelt började känna mig obekväm i dem. Ingen vet varför men så kan det gå! Så mina såna ägodelar är helt ensamma och ledsna och övergivna nu. Stackars barn. Har du något plagg, skor eller annat du har tyckt jättemycket om nyligen men som du inte längre gillar lika mycket?

Sheinside Dresses

1, 2, 3, 4, 5
 
Lika lite som det går att undvika julen i december går det att undvika nyårsklänningar på min blogg. INGEN KOMMER UNDAN. De här finisarna finns hos Sheinside. Jag tycker de borde finnas i min garderob.

Peppermint

 
Pepparmynta-te är jättegott och gör mig helt glad. Nomnom. Tror jag bloggar om te lite för ofta. Sorry not sorry. Tea is love, tea is life. 

Grungy Outfit

Länkisar: Klänning ♥ Choker ♥ Väska ♥ Skor ♥ Skjorta
 
När jag grävde fram nyårsklänningar igår så hittade jag den här fina klänningen hos Nelly. Av okända anledningar hette den The Grunge Dress så var tvungen att ge mig själv det viktiga uppdraget att hitta kompisar åt den. 

New Years Dresses

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 
Världens bästa högtid (tillsammans med Halloween) är nyårsafton för då kan man skjuta raketer, äta och dricka massa fancy saker, stirra upp på stjärnorna och säga HEJ NYA ÅRET vid tolvslaget OCH SÅKLART HA GLITTLIG KLÄNNING PÅ SIG. 
 
Vinnare av tävlingen om en bikini från To Die For Swimwear blev Johanna! De har skickat mail till dig.

Contouring & Highlighting

 
Lovade att visa bilder där jag sminkat mig med Contour Kitet från Anastasia och idag kände jag för att vara en god medborgare och hålla vad jag lovat! Woho! Till vänster är en bild där jag inte använt någon contouring och highlighting alls och till höger har jag smetat in ansiktet med färgerna Banana, Vanilla och Fawn från Anastasia Kitet. Är helt besatt och beroende av contouring och highlighting. VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN DET? Ingen vet. Förmodligen spara några minuter på morgonen. 

Patterned Bell Bottoms

Byxor: Black Moon Lilith ♥ Sweater: Missguided ♥ Halsband: Missguided ♥ Skor: UNIF
 
Min kropp är så krokig och vriden på de här bilderna att jag blir helt förvirrad över hur den funkar. VAD ÄR FRAM OCH BAK? INGEN VET. Men helt underbara byxor och favorittröjan har jag på mig. 

Persimon

 
Jag blir alltid och hela tiden besatt av olika saker. Och jag älskar frukt mer än ungefär allt. Den här fina kombon leder till att jag kan äta helt friska och inte alls onormala mängder frukt under en dag. Som åtta apelsiner och en ananas. Eller en hel vattenmelon och fem äpplen. Eller en miljard av min nya favorit persimon. TA MIG MISTER PERSIMON, DU ÄR GUDS BÄSTA SKAPELSE OM JAG HADE TROTT PÅ GUD. Läste någonstans att den smakar som persika och dadlar och innan jag såg det visste jag inte alls hur jag skulle beskriva smaken. Men det stämmer! Den är söööööt och god och får mina smaklökar att dansa och sjunga hallelujahlåtar. Råder hela världen att testa den. 6/5 toasters. Har du ätit Persimon?

Skor som man har på fötterna

 
Tyckte jag behövde nya skor för det är sånt som jag tycker lite för ofta. Mina nya kompisar blev de här jäklarna från Public Desire som jag bloggat om förut. De är stiliga och fina och bra men känns så himla odramatiska och puttiga jämfört med alla mina galna UNIF-skor. Tycker ju om att ha jätteskor på fötterna som gör mig tio meter längre. Men de dagarna jag känner för att bara vara halvlång och ha halvkonstiga skor på mig så är de här helt perfekta. Och såna dagar har jag. 

Fancy Stuff

 
Grävde på Tumblr efter skatter och Tumblr sa THERE YOU GO. Tack sa jag.

What Kurt Said

Linne: H&M | Sweater: Missguided | Osynliga Shorts: Nastygal | Strumpor: Ebay | Skor: UNIF Neo Boots |
Smycken: Ebay
 
Idag har jag flera lager kläder på mig som en lööök. Och så står det mystiska ord på mitt linne. 

Anastasia Contour Kit

 
Nyval och politiskt kaos och här sitter jag och bloggar om mitt nya smink. 
Men det är ett väldigt specielt nytt smink så det är nog okej ändå. Mer bestämt Anastasias Contour Kit som jag har velat testa i en evighet eller två och hört så himla mycket bra om! 
De ljusa färgerna i kitet heter Sand, Banana och Vanilla. De mörka färgerna är Java, Fawn och Havana.
Är superpepp på att testa kitet imorgon och ska försöka vara duktig bloggare och medborgare och lägga upp bilder på resultatet sen!
Hääär köpte jag contour kitet. Använder du dig av contouring och highlighting när du sminkar dig?

Glitter

1, 2, 3, 4, ♥ 1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Dagens visdom: Glitter är fint. På naglarna och på blogginlägg och på allt som finns. 

Vinn en bikini från To Die For Swimwear

 
Såhär till julen åker många utomlands och vad passar då bättre än en helt ny bikini? Och även om du, precis som jag, kommer stanna i kalla Sverige under julledigheten så är en helt ny superfin bikini från To Die For aldrig fel ju! Det enda du behöva göra för att vara med och tävla är:
 
Följ @todieforswimwear på Instagram eller på Facebook.com - TodieforSwimwear
Lämna en kommentar under detta inlägg med vilken bikini du skulle vilja vinna. Glöm inte att skriva din mailadress!
Tävlingen håller på i 5 dagar. Förlängd några dagar! GOGOGO!
AVSLUTAD - Vinnare blev Johanna


Test