Romwe Giveaway

 
Dags för en giveaway i samarbete med Romwe, woooh! Följ stegen i rutan under för att ha chans att vinna den superstiliga klänningen ovanför. 
 
a Rafflecopter giveaway

La Luna

Tröja: Hellaholic | Halsband: Hellaholic

Bara invaderar era skärmar med mitt ansikte nu igen. Och rygg. Tydligen. I AM SO SORRY. 
Men ville visa hur den stiliga tröjan som Hellaholic skickade mig ser ut på! Är helt glatt överraskad över hur absolut tokkär jag blev i den. SÅ ENKEL OCH MÅNIG. 10/10. 

Froot

 
Tre saker i livet behöver jag alltid ha hemma för att inte drabbas av livskris och dödsångest och det är frukt, Cola Zero och te (+ sojamjölk och honung). Just nu är krismätaren på noll. NOMNOM. Vad klarar du dig inte utan? I matväg. Vi pratar mat nu. Mat är ett viktigt ämne. 

Actually Not Entirely Black

Kjol: Ebay | Korsett: H&M | Skjorta: Sheinside | Skor: UNIF | Halsband: Hellaholic
 
Idag fotade jag min outfit utan dagsljus och det är aldrig en bra idé för alla färger och kontraster och hela världen blir konstig då.
Förresten drog jag vinnaren av Sheinside-giveawayen här om dagen och det blev Petra K!

Creepy Cute Doll

 
Förra veckan fotades jag av supergulliga och duktiga Emelie där temat var "creepy cute doll". Här är två av bilderna från photoshooten, wooho!

Style 2015

Bilder från: Gina VadanaKatia Nikolajew, Larissa Bruin, Olivia Emily, Lina Bugz
 
Här sitter jag och bloggar om snygga människor när jag har en tenta imorgon klockan 8. #Priorities
Men allvarligt talat, precis ungefär såhär vill jag se ut i vår.
Och nu när jag har meddelat det till världen så borde jag ju verkligen gå och lägga mig. Kommer det att hända? Förmodligen inte. Är helt rebellisk och utom kontroll, oMG PLZ SOMEONE STOP ME. 

Stone Fox

 
Varför internet. Varför tar du aldrig slut på webshopar som ger mig cravings och bekymmer. Länki till Stone Fox

Hellaholic

 
Alltså åååhåå, hjälp mig hantera mig själv, för hur fina är inte de här sakerna som underbara Hellaholic skickat till mig? De ger mig liv och glädje och mening. Hellaholics är en såndär unik liten diamant till webshop där verkligen ALLA smycken och kläder reflekterar min själ. Mind readers. 

That Jacket Tho

Vill bara ta ett ögonblick och säga att den här jackan är ungefär den bästa jag ägt i livet. 

Internet

Bilder från: Flamcis, Theprosperina

Har legat i krig med internet flera dagar. WHY DO YOU DO THIS INTERNET? När min förlorade vän äntligen kom tillbaka använde jag den för att luska fram de här två bilderna från Instagram. Ohmygod I love them, så inspirerande, dör någon slags död. 

Outfits


Eyeshadows

 
Igår fick jag hem mina ögonskuggor från Makeup Geek! WOOOHO. Det gick hur fort som helst så tack världens alla postmänniskor. Just nu ser min palett lite ledsen och sorglig ut när det fattas tre ögonskuggor sådär men det ska vi lösa en vacker dag. Har inte hunnit prova skuggorna än heller så spänningen är olidlig och jag känner pirr i magen av förväntan. 

Youtube

 
Jag har en en helt normal och hälsosam besatthet av Youtube där jag alltid måste låta en film vara på i bakgrunden för att livet ska kännas okej. Så tänkte dela med mig av mina absoluta favoritkanaler! I någon slags favoritordning till och med. Som bara makes sense beroende på vilket håll man går från. Och förmodligen bara i mitt huvud. (Nej va? Har ju skrivit länkarna i ordning) Förvirrande. Ingen förstår vad jag försöker säga med det här. Vad har du för favoritkanaler på Youtube? 

Sheinside Giveaway

 
Nu är det äntligen dags för en ny giveaway i samarbete med Sheinside, wohoo! Denna gång har du chans att vinna ett valfritt plagg från denna länk. Kan du inte vänta på att få reda på vinnaren (I KNOW THAT FEELING) så har Sheinside just nu rabatt på dessa plagg! 
 
För att vara med och tävla, följ stegen i rutan under:
 
a Rafflecopter giveaway

Crisis

Klänning: Sheinside ♥ Skor: UNIF Hellbounds
 
Försökte ägna någon minut åt mitt riktiga liv men så trillade jag in på Youtube igen och så blev det mörkt ute och plötsligt är det exakt ett halvår tills jag fyller 23. WHAT IS MY LIFE EVEN. 
Ignorera helst det fantastiska faktum att det faktiskt inte alls är mörkt ute än.
Har också en klänning på mig.

Makeup

 
Hej världen. Jag är vid liv. Här är lite sminkinspo som bevis på det. Önskar jag hade den mentala styrkan och skillsen för att bli såhär stilig varje dag och hela tiden. 
Bilder från Pinterest, Linabugz, Brittany Balin, Kathleen Lights, Victoria Ditrich, Jenny Mañé

Them Mangoes

 
Smoothies är alltid en bra idé. Idag blev det en med banan, fryst mango, citronsaft och soygurt. NOM. Har du någon favoritsmoothie?

Jeans

Länkar: 1, 2, 3, 4
 
Jag äger ett par byxor, ett par nästan-byxor och det var över 5 år sen jag hade jeans på mig. Men plötsligt från ingenstans vill jag jättegärna ha ett par svarta, supertighta, slitna jeans. VAD HÄNDER MED VÄRLDEN? 

Jeezly

 
Man kan ju nästan tro att jag bara lever på halvfabrikat eftersom det är den enda mat jag bloggar om. Önskar nästan att det var så för allting jag lagar smakar precis likadant, helt salt och jättesorgligt och får mig att inse att jag inte borde få hålla på med mat.
HURSOMHELST. Meningen med det här inlägget var ju att jag ville tipsa om Astrid och Apornas veganska Jeezly som faktiskt smakar och ser ut precis som hushållsost. Så lurig. Nomnom. Har för mig att den smälter som vanlig ost också. Har inte testat själv pga äger ingen ugn. VARFÖR ÄGER JAG INGEN UGN? Har du provat vegansk ost?

Makeup Geek Order

 
Det här vet ni nog redan för jag låter er veta mina cravings lite för ofta. Till exempel häromdagen. Men jag har velat ha några riktigt bra och fina varma, röda, orangea, bruna, bronziga och beiga ögonskuggor i evigheternas evigheter. 

Eftersom Makeup Geek har precis såna perfekta färger i mängder och har ett väldigt bra rykte så svek jag min plånbok och klickade hem de här sex färgerna ovanför. De är supernoga utvalda efter en hel natts detektivarbete på Youtube om vilka av märkets skuggor som var viktigast att äga i livet. För det var helt omöjligt att försöka bestämma på egen hand. SÅ MÅNGA FÄRGER, SÅ LITE PENGAR. Har du några produkter från Makeup Geek? Vad tycker du om dem?

Sun, Moon, Stars And This Fluffy Vest

Väst: Sheinside | Kjol: Motel | Skor: UNIF Hellbounds | Sweater: Missguided
 
Firade att jag inte såg snö så långt ögat nådde med att dra på mig mina nylagade Hellbounds. Vinglade omkring på allt grus och det var farligt och jag var rädd hela tiden. Hade för övrigt kläder på mig också. Kläder är bra att ha när man behöver ha dem. 

New Haircolor

 
Innan jag skulle ut på äventyr igår så passade jag på att ta uppskattningsvis 140 bilder på min nya hårfärgsjäkel. 
Av okända anledningar valde jag sen ut två bilder där jag vägrar titta in i kameran. Sannolikheten att jag egentligen bara står och sover är 83%.

Forlife - till förmån för cancerforskning

 
Forlife säljer smycken och mobilskal till förmån för cancerforskning. Genom att köpa deras produkter bidrar en till att stödja cancerforskning och därmed till att försöka göra världen till en lite bättre plats för de som är drabbade av denna hemska sjukdom. Jag bär detta armband.

Palettes

 
Är ute på det viktiga uppdraget att hitta en ögonskuggspalett med massa rostiga, röda, beiga, bruna, och guldiga (SÅ MÅNGA FÄRGER) skuggor. Och från någonstans dök BH Cosmetics upp med just en sådan. Och ungefär 140 andra paletter som kostar lite pengar och är snälla mot djuren. ÄR DETTA SANNING VERKLIGEN? JA DET ÄR DET, HALLELUJAH PRISA SMINKGUDEN. Länk till deras sida. Har någon av er erfarenhet av BH Cosmetics?

Gray

 
Vet inte vad som hände men gjorde en omvänd Gandalf och nu är jag gråhårig. #justmagicthings

Lace and Velvet

 
Idag låg sötaste bh:arna från Urban Outfitters och kuttrade i min brevlåda. SÅ FINA, kan nästan inte hantera dem. Blir dock alltid en himla massa problem när jag beställer från Urban Outfitters. De är för bråkiga, kan inte hantera dem heller. 

Mat

 
Nu har jag hunnit testa och äta upp min Oumph! för länge sen! Bland annat åt jag Pulled Oumph med massa sallad och grejer som jag mosade tio liter Findus Grill och Kebabsås på. Det blev jättestarkt. Kebaben fick bli kompis med stekt potatis och lök (TA MIG), grönsaker, kebabsåsen igen, ketchup och någon varm sås jag slängde ihop med havregrädde, sweet chilisås, mjöl och kryddor.

Superproffsigt omdöme om de mystiska låtsaskötten: Pulled-varianten var alldeles spännande och kletig och rökig och söt. Ibland hatar jag röksmak och ibland är det jättegott så var helt förvirrad över vad jag skulle tycka. Kebaben var väldigt god men vet inte hur kebabig den egentligen var. Mer som vilka kryddade sojabitar som helst. Fast kanske luras jag bara nu för kommer inte helt ihåg hur konsistensen på de jäklarna var när jag tänker efter. HAR MINNE SOM EN NYFÖDD GULDFISK. Sorri.  

Asos

Överst: 1, 2, 3 | Underst: 1, 2, 3 | Kimono, Bell Bottoms
 
Asos är en av mina absoluta favoritwebshopar. Varför kan man fråga sig då. NEJ DET KAN MAN INTE FÖR DET ÄR HELT SJÄLVKLART. De har allt man behöver i klädväg för att vara lycklig. Om kläder gör en lycklig. Ibland gör de mig det. Vad har du för favoritwebshop(ar)?

Decor Cravings

 Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Hamnade nyss på Urban Outfitters Home & Gifts - avdelning men det var ohälsosamt så jag tvingades fly därifrån pga för mycket cravings. 

Sis

 
I helgen har jag och min syster hittat på äventyr och farligheter här i Örebro. Tydligen så hatar vi att vara på bild tillsammans så jag tvingades luska fram den här gamle jäkeln från 2013 för att bevisa att jag inte bara hittar på henne. 
Nu sitter jag förresten och tittar på Back To The Future vilket jag gjort sen vi kom hem klockan fyra och jag har absolut ingen aning om varför. Varför sover jag inte? Kan ingen få mig att sluta? HJÄLP MIG. 


Test