Q & A


I vilket program redigerar du dina texter? Photoshop CS3. Bilder också!
 
Vad har du för kamera? Lånar en Nikon D3100 atm, men får ärva en Nikon D90 om några dagar, wih
 
Vad har du för dator? En rosa Samsung Notebook. Men just nu har jag en lånedator från Packard Bell för att min stackars Samsung är på lagning.
 
Om du fick välja mellan att ha en apa eller panda som husdjur, vilket skulle du välja? Panda! Apor är asläskiga :(
 
Varför började du blogga? Åh, jag vet inte riktigt. Var väl uttråkad_tonåring. Har haft några bloggar innan som var lite småkassa men det här är den första som jag känner är rolig att hålla på med och som jag vill ta hand om. Som ett barn.
 
Hur många läsare har du? Det varierar litemen runt 300 unika om dagen.
 
Vilka bloggar följer du? Massor! http://addiehero.blogg.se http://aallyy.devote.se 
http://missnosebleed.blogg.se http://nillananic.blogg.se/ http://giiru.blogg.se/ 
http://www.murderotic.com/ http://heysugarmagazine.se/beccababycake och alla i Kick Back Pack.

Vem/vilka är din förebild? Ärligt talat har jag nog ingen. Men min mamma är väldigt bra!
 
Hur har du råd med allt som hamnar i din brevlåda hela tiden?? Är kriminell! Nej men jag jobbar och köper sällan speciellt dyra saker.
 
Vad jobbar du som? Är (eller var eftersom jag flyttar till Örebro imorgon) timanställt köksbiträde på olika förskolor. Så ah glamorous work as a mattant typ!
 
Kan du länka min blogg? Haha sure. Länk
 
Gillar du caandyyy? ( ;  Det gör jag säkert!
 
Vill du fika med mig nångång? Kan höra av mig. Ja varför inte, fast jag är typ världens blygaste och tråkigaste människa :D
 
Har du någonsin haft en fisk som hetat Örjan? Alla mina fiskar heter Örjan.
 
Favorit mat?/favorit färg?/favorit film? Chips och godis är mat va? Rosa, lila och turkost är favoritfärgerna och favoritfilmerna är Sagan om ringen- trilogin och Batman trilogin.
 
Vad är du mest, en twilight tjej eller en cool Harry Potter brud? Har verkligen jättesvårt för Twilight men Harry Potter är bäst, så en cool Harry Potter brud foshizzleeeee. Haha foshizzle. Är så gangster.
 
Vad ska man göra ifall man är jätte kär i en kille i ens klass men man vågar inte säga det? Åh jag är verkligen inte expert på sånt här, men ta kontakt med honom och lär känna honom om du inte redan gör det. Om du inte vågar irl så börja prata med honom över facebook eller sms eller liknande. Och även om det är scary as hell så borde du så småningom berätta för honom, chansen är stor att han känner likadant! Har någon annan läsare ett tips, så bring it on!
 
Tips för folk som är yngre än 16 som vill tjäna pengar? Försök hitta ett extrajobb: genom föräldrar, släktingar, vänner, you name it! Alltid finns det någon som behöver hjälp med något eller vet någon annan som gör det.
 
Hur ser ditt rum ut? Det är så opersonligt och fult ett rum bara kan bli. Och stökigast i universum typ. Gråa väggar, noll tavlor och kläder ÖVERALLT. Seriöst, hur kan jag ha så mycket kläder?
 
Varför är din blogg såå awesome,fin & bara bäst? :DD Sööööt! Tack så jättemycket men det vet jag inte om jag kan hålla med om haha. I så fall är det ni som gör det, era fina kommentarer gör att jag vill blogga så bra som jag bara kan. Ni är awesome!
 
Sååååå, svarar på resten av frågorna så fort jag kan!

Kommentarer
Carro - en emo/scene bloggerska

Hihi tack för att du svarade på mina frågor ^^ Kramisar Carro

Svar: Ingen orsak, tänkte jag skulle svara på allas ^^
candie.blogg.se

2012-09-01 @ 15:09:01
URL: http://quiethell.myshowroom.se/

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: