Public Desire

 
MEN HALLÅ JAG HAR FUNNIT LIVETS SKOR. Vår jakt är över. Nu kan vi dö lyckliga. För de här jäklarna kostar bara 30 £ vilket är ungefär en fjärdedels
UNIF-sko. AND THAT SHIT'S CRAY. Här finner ni de små räkorna. 

Winner of the Sheinside Giveaway

 
Nu har jag dragit vinnaren i Sheinsides Halloween Giveaway och det blev Beatrice! WOOOHO. Har mailat dig! 

Throwback number two

 
Grävde fram två 5 år gamla bilder från tiden jag var ett vandrande hår med vita läppar. Helt osäker på om jag ville vara emo eller fjortis. Har visat de här bilderna i bloggen förut eftersom alla mina andra bilder från den här tiden är på rymmen. Det gör mig ledsen. Och glad. För då slipper jag ju faktiskt påminnas mer om hur jag såg ut när gick runt i världen år 2009. Hur såg du ut för 5 år sen?

Tea Time

 
På hösten dricker jag te. På vintern och våren och sommaren dricker jag också te. För te är gott.
Speciellt gott och nyttigt är grönt te så det tycker jag mest om sitta och sörpla och bli varm och lycklig av. Och svettig. Om man häller i sig en liter på en gång. Och det gör jag.
Mina favoritsmaker är Twinings Chai Green Tea och Liptons Green Tea Strawberry Cupcake. Omnomnom TA MIG BARA. Vilka är dina favorit-tesmaker?

Little Plaid Dress

Klänning: Missguided | Cardigan: H&M | Skor: UNIF Neo Boots | Knästrumpor och smycken: Ebay
 
Jag älskar tartan-mönster och att låtsas att Kurt Cobain var min bästis. Fast 2014.
Jag hatar mitt hår som har en trillion olika nyanser med helt mörkgul hårbotten, rosa längder och löshår som inte passar. Försöker luras genom att ha tofsar. 

Wardrobe Favorites

 
Just nu äääälskar jag stora svarta stickade sweaters (vill bo i dem för evigt och hela tiden) att använda överdelen av garterleggings som shorts (inga konstigheter), byxor (hur gick det det ens till? Använde aldrig nånsin byxor förut) och romantiska linnen och klänningar som påminner om underkläder. Har haft en lat period den senaste tiden när det gäller mitt utseende så vill bara ha det helt mysigt och bekvämt. Och lite spets på det. PERFEKT. Har du några speciella favoritplagg just nu?

Astrid och Aporna

 
Har velat testa Astrid och Apornas produkter ganska länge men de har knappt gått att få tag på i vanliga affärer. Förrän nuu! Nu finns de på massor av Icas och andra affärer och det är helt jättebra för de har massor av roliga veganska alternativ till kött. Här finns deras lista på återförsäljare och här är deras sortiment.

På mitt närmaste Ica hittade jag den rökta sk*inkan och fejkonet och de var verkligen HUR GODA SOM HELST. Imorse smet jag iväg till Ica Maxi för att smuggla med mig hem fler av deras produkter och de hade en hel hylla full. Tyvärr var den superutplockad så fanns inte så mycket att välja på men det blev lite mer låtsas bacon- och skinka och frukostkorv. Nomnom.
 
Är så glad att det dyker upp fler och fler veganska alternativ i vanliga affärer och att fler människor får upp ögonen för hur viktigt och bra det är att inte äta kött och produkter från djur. Själv försöker jag att undvika mjölk- och äggprodukter så mycket jag kan, speciellt hemma, men tror tyvärr jag kommer ha svårt att bli vegan helt och hållet. Har du testat några produkter från Astrid och Aporna?

Halloween Makeup Inspo

 Bilder från Pinterest

Nästa helg ska jag på Halloweenfest både fredag och lördag men vet forfarande inte vad jag ska klä ut mig till. PANIKEN FLÖDAR. Så jag samlade ihop massa Halloweensminkningar för att få inspiration och försöka få universum att tala till mig.
Av någon anlending fokuserar jag alltid mer på sminket än på kläderna på Halloween. Och även om jag älskar att vara utklädd och läskig vill jag fortfarande att sminket är vackert och inte gör mig helt ful, HALLÅ SKA JU TROTS ALLT UT PÅ KROGEN SEN.

Jag har funderat på om jag ska vara Frankensteins brud, rådjur, sjöjungfru, något demonaktigt-vet-inte-vad, vanlig hederlig vampyr och ungefär 140 saker till. SÅ SVÅRT, VET JU INTE. Vad ska du klä ut dig till på Halloween? Eller har du några roliga tips? Plzz let me know!

UNIF Dame Platform

 
Idag hämtade jag ut mina UNIF-drömskor Dame Platform som hade legat och sovit på posten i några dagar.
Fick betala tullen från helvetet och grät en skvätt. HATAR TULL. Älskar skor.

Blonde Extensions

 
Fick hem nytt löshår häromdagen! Det sitter jag och syyr nu som en riktig mormor (om mormödrar brukar sy löshår) samtidigt som jag kollar på American Dad. SANT TORSDAGSNÖJE. Har bestämt mig för att fortsätta vara ljushårig och bli blond igen. Kom på att jag var för feg för att färga håret mörkt för kommer bara ångra mig efter en vecka ju. Och då finns ingen återvändo och det lät läskigt. 

Throwback

 
För tre år sen hade jag rosa hår precis som nu. Hade även en medusa-piercing. Det har jag inte nu. 

Boots

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 1011,12
 
Heels, Platform, Ankle, Combat, Biker - KAN INTE FÅ NOG AV BOOTS JU. Så jag samlade ihop alldeles för många på en alldeles för rörig bakgrund bcuz more is more. Jag tror faktiskt att jag kommer klicka hemma både nummer 2 och 7 så fort jag kan för jag behöver lite normala skor som man kan gå i på vintern utan att halka och dö. Vilka boots är dina favoriter?

Gotham

 
Vet egentligen inte vad jag ska blogga om, men vet att av mina film-favoritcitat kommer från Batman Begins och är "It's not who you are underneath, it's what you do that defines you." Och som alltid blir jag lika ledsen och motiverad på samma gång av de orden. Och toktaggad på att titta på Batmanfilmerna igen. Vilket för mig in på den helt nya serien jag börjat kolla på och måste tipsa om - Gotham. Perfekt för alla som älskar Batman. Och alla älskar Batman. Handlingen är - för att sno texten direkt från Swefilmer som den tjuv jag är: 
 
I en stad präglad av korruption och brottslighet börjar historien om en av vår tids mest populära hjältar. Här möter den unge rättrådige polisen Jim Gordon en tolvårig pojke vars föräldrar just mördats – hans namn är Bruce Wayne.

Gotham är Thrillerserie som utspelar sig i den korrumperade staden Gotham City innan Bruce Wayne förvandlades till den förklädde brottsbekämparen Batman. Vi får följa den unge polisen James Gordon vars första fall som kriminalinspektör blir mordet på lille Bruces föräldrar. Vi kommer också att få träffa unga versioner av en hel del snart ökända namn, från Pingvinen och Jokern till Gåtan och Catwoman.

Henna

Bilder från: Pinterest, Gloryofhennachrisspy
 
Hennatatueringar är så himla vackert. Speciellt till långa, välmanikyrerade naglar. Så sitter jag här utan något av det. Så kan det gå.

Carrot Soup

 
Just nu är jag så himla mätt att jag tror jag avlider. MIN MAGE ÄR SÅ FULL. Boven är en morotssoppa som jag slängde ihop nyss och eftersom den faktiskt blev väldigt god tänkte jag dela med mig av den! Den var helt vegansk och superlätt att göra. Jag absolut tokälskar soppor för man kan slänga i precis vad som helst och sen bara krydda med det man tycker om så blir det nästan alltid gott. Omnomnom. 
 
Jag går aldrig efter recept eller använder mått så det här är lite på ett ungefär hur jag gjorde:
 
Ingredienser för 3-4 portioner:
1 gul lök
4 klyftor vitlök
2 jääättestora och en liten morot, (ca 5 mellanstora morötter)
1 burk (400ml) kokosmjölk
2 buljongtärningar
ca 1 krm svartpeppar
ca 1 krm torkad ingefära
Vatten
Evenutellt lite salt eller en buljongtärning till
Bönor (jag hade stora vita) och majs om du vill
 
Gör såhär:
Hacka löken och pressa vitlöken. Värm på det i en stor kastrull med lite vatten och peppar tills det blir mjukt. Hacka morötterna i småbitar och släng i. Fyll upp med vatten (så att morötterna kokar men liksom inte simmar runt och drunkar) När morötterna är mjuka, mixa allt, häll i kokosmjölken och lite mer vatten om det behövs och fortsätt mixa tills det är slätt. Värm upp soppan igen på låg värme (om den kokar brukar den lyckas flänga över hela köket) under några minuter. Om du vill kan du ha i bönor och/eller majs för extra protein, näring och mättnadskänsla. (Fast soppan var nästan godare utan) Smaka av med mer ingefära, salt eller buljong om det behövs. KLAAAART. 

Inspiration: Ivy Levan

 
Är nog ytlig och hemsk som gör inspirationsinlägg helt baserat på någons utseende men får liksom inte nog av vackra kvinnor. Är säkert hemligt bisexuell. Råkade hitta sångerskan, modellen och skådisen Ivy Levan när hon modellade för Dollskill och blev helt kär. Och hennes hår får mig att aldrig inte vilja vara blond. DID YOU CATCH THAT? Här är hennes Instagram.

About a Girl

Sweater: Sheinside | Garter leggings: Lip Service |  Knästrumpor: Ebay | Skor: UNIF Hellbounds | Halsband: Missguided

Idag hade jag kläder på mig. De såg ut såhär. 

Donut

 
I brist på något att blogga om förevigade jag min lite för goda "Nutty Nougat" Donut som jag åt framför Vampire Diaries och blev glad av. Sen kan jag också berätta att jag ska flytta den 1:a november. SKA ÄNTLIGEN FÅ ETT EGET KÖK/spisplatta åtminstone. Det känns fint och trevligt.

Rightly Guided Missguided

 
Beställde alldeles för mycket fint från Missguided här om dagen och redan har det trillat ner i min brevlåda och in i garderoben (eller egentligen inte längre än sängen). Nu ska jag leka att jag levde 1994 (vilket jag ju faktiskt gjorde men då var jag två) och ta på mig tartanklänningen och gå och dricka öl med lite vänner. Hemlighet: Kommer inte dricka någon öl. Hatar öl. 

For mah lips


Läppstift och gloss är det enda sminket jag faktiskt tycker är roligt att köpa. Har samlat produkter från Lime Crime, NYX, Viva la Diva och Wet n Wild från jordens alla hörn. Tog nyss hand om mina barn som en god moder och köpte en hållare till dem från Ebay. Nu står de enade tillsammans och slipper bli helt fula i min necessär som de brukade. 

Darker Hair?

Bilder från Pinterest, Rachel Georgina, Linda Hallberg, Lockshop

Efter att mitt stackars hår har varit ljust och helt sönderblekt i nästan 3 år har jag börjat bli toksugen på att färga det mörkt som natten. Har funderat på riktigt mörkbrunt, brun-blond ombre eller svart till grå ombre. Ombre för att jag inte vet om jag vågar låta håret vara helt vanligt och oäventyrligt utan återvändo. WHATCHA THINK? 

Fit for a Queen

 
Gick in på Wildfox och plågade mig med att titta på kläder jag aldrig kommer ha råd med. Så istället kollade jag in deras fantastiska lookbooks och fastnade totalt för de här Marie Antoinette-inspirerande bilderna. Alltså åh, Wildfox, varför är ni så perfekta, blir ju glad och ledsen samtidigt. Så förvirrande känslor. 

Grattis Vira!

 
Idag fyller min drop dead gorgeous, ganska jätteknäppa, otroligt roliga och snälla (och 140 positiva ord till) trollkarlsvän Vira 20 år. NU FÅR DEN GAMLE GOSSEN KÖPA ÖL OCH FARLIGHETER. GRATTIS FINA VIRA! Ni kan säga grattis till henne hääär. Och det tycker jag ni ska göra. Hon kan bli farlig annars.

Venus: The Grunge Palette

 
Bloggar bara massa om shopping ju nu. FÖRLÅT MIG SNÄLLA, min hjärna verkar inte funka åt något annat håll för tillfället. TOO MATERIAL TO FUNCTION.
 
Men känner faktiskt verkligen att jag behöver dela med mig av Lime Crime's första och överfina ögonskuggspalett som släpps nu i slutet av oktober: Venus: The Grunge Palette. Såhär beskrivs den på hemsidan:
 
Mash Botticelli's classical painting with the rebellion of the early 90s, and you get VENUS: The Grunge Palette.

In a sea of nude palettes, VENUS emerges with game-changing, unconventional "new-trals" and rusty-reds. 8 full-sized, recklessly pigmented eyeshadows mesh flawlessly for a nu-grunge look with a soft, painterly finish. Beautiful mirrored box with kitschy artwork makes this palette the ultimate collectible artifact!
 
Jag, som är en sucker för bruna, beiga och rostiga färger och allt som innehåller ordet grunge även om ingen riktigt förstår varför det gör det, känner hur hela kroppen och speciellt ögonlocken bara skrikeeer "please be mine!" Och man ska lyda sina ögonlock, de besitter stor kunskap. Och makt.
Vad tycker du om paletten och färgerna?
 
Paletten hittar du här där du kan skriva upp dig på maillistan för att se när den släpps!

Inspiration: Vu Thien

 
Alldeles förälskad i Vu Thiens stil. I MEAN HOW CAN I NOT? Hennes lookbook hittar du här och blogg här

Missguided

1, 2, 3, 4, 5 | 6, 7, 8, 9 | 10, 11, 12, 13, 14
 
En av mina absoluta favorit-webshopar här i världen och livet och ganska troligtvis universum är Missguided. De har ungefär trettio haaav av snygga kläder som alla kostar helt lite och är mycket farliga. Avlider alltid. Just nu är det superlätt att hitta massa grunge-iga, goth-iga, 90s, tartanmönstrade och andra trevliga plagg där och jag drabbas av cravingdöden. Måste se över min ekonomi. Återkommer. Innehåller affiliatelänkar

Pinkie Pie

 
Min gråa hårfärg var helt sorglig och gjorde alla ledsna. Så rotade fram lite hårfärg och HOPPSAN nu är det rosa. 

Jackets!

1, 2 ,3, 4, | 5, 6, 7, 8
 
Gav mig av på jakt efter varma jackor så vi slipper frysa!

This is Halloween

Klänning: Pretty Attitude | Skor: UNIF Hellbounds | Hatt: Ebay | Pentagramhalsband: Missguided
 
Hade livets tur att få den här klänningen som jag suktat efter skickad till mig från Pretty Attitude efter att de hittat mitt blogginlägg jag gjort om den tidigare. Den är verkligen så himla unik och fin med spindelnätsspetsen, döskallen på ryggen och de utsvängda armarna. Känner mig som en ytterst stekig och stilig häxa i den.

Black Witch Jacket

 
Jag seglade omkring på Instagram utan mål och mening i livet när jag såg den här bilden ovanför på fina Murderotic. Till historien hör att jag har letat efter en mysig svart hoodie som är lite annorlunda och man kan se mystisk och svår ut i. OCH DÄR VAR DEN. Stålade mystiskt mot mig och kallade på min kropp. Den heter Black Witch Jacket, är från Purple Clouds Clothing och bor här men borde bo i min garderob.

C-uppsats

 
Hej kompisar! Jag skulle behöva be er om lite hjälp!
Jag pluggar just nu medie- och kommunikationsvetenskap C och ska alldeles snart börja skriva på C-uppsatsen. Men jag och Frida som jag ska skriva med har ingen aning om vad den ska handla om! Därför skulle vi bli superglada om ni ville komma med lite idéer om vad uppsatsen skulle kunna vara om.
Allt inom media är möjligt! Media involverar film, tv, press, internet, reklam, musik etc och vår uppsats måste vara smal och specifik. Till exempel att ur ett genusperspektiv studera årets Paradise Hotel eller hur rapporteringen kring IS ser ut i svensk respektive amerikansk media eller ett företags användning av sociala medier. Bara för att nämna något som råkade pluppa upp i huvudet nu.

Så kom supermegagärna med lite förslag på absolut precis vad som helst att forska om inom media - bara det är aktuellt och intressant. TACK PÅ FÖRHAND FINA NI ♥

Sheinside Halloween Giveaway

 
Låt oss fira oktober och Halloween och allt som är läskigt med en jättegiveaway från Sheinside! WOHO!
 
En lycklig vinnare kommer att få ett presentkort på 100 dollar att shoppa loss för och allt du behöver göra för att vara med finns i rutan nedanför!
 
In this Sheinside Halloween giveaway a lucky winner will get a 100$ giftcard to go crazy with on their site!
This is all you have to do to participate:
 
a Rafflecopter giveaway

Pink

 
Puderrosa är en av mina absoluta favoritfärger på kläder nu i höst (Och svart, duh) Så himla romantisk och fin och stilig och bra. Och färgen är helt trendig nu om man tycker sånt är kul. Ibland gör jag det. 
Förövrigt vill jag sno tjejen på bildens hår. Det mest perfekt rosa EVUR. Bild härifrån

Black Widow

Linne: Nelly | Byxor: Gina Tricot | Cardigan: H&M | Skor: UNIF Hellbounds | Smycken: Ebay
 
Ser ut som jag klonat mig och vill äta era själar på bilden. Vi alla vet att det är mycket möjligt att det är så. 
 
Igår såg jag ut som ovanför när jag skrev en tenta och sprang på stan. På kvällen hade jag det himla bra på tjejkväll hemma hos finaste Fanny. Idag dör jag i sängen. Har också silvrat till håret och bytt ut ena löshårsweften som var så trasslig och förstörd att jag trodde den skulle ta över mig. NU VET NI ALLT OM MITT LIV, VARSÅGODA.

Halloween ♥


Snart är det äntligen dags för livets högtid Halloween! LÄNGTAR IHJÄL MIG. Förra året var jag och min vän Ida blodiga jävlar när vi smög omkring på studenthalloweenfesten Haunted House.

Hur mycket längtar du till Halloween på en skala från 1 till 140? Och vet du vad du ska klä ut dig till i år?

Which one?


Vampire Diares season 6!

 
Inatt börjar nya säsongen av en av mina absoluta favoritserier Vampire Diares igen! SÅÅÅÅ TAGGAD! ÄR NÅGON AV ER LIKA TAGGAD? Dessutom drar min nummer ett favoritserie i hela världen någonsin - Supernatural - igång den 7:e oktober. Och The Walking Dead startar den 12:e! Kan inte hantera min lycka.

Perfumes

1, 2, 3, 4 ♥ 5, 6, 7, 8, 9 ♥ 10, 11, 12, 13, 14
 
Blir glad av parfymer. De doftar gott och är helt fina. Här ovanför har jag luskat ihop 14 parfymer från Parfym.se som alla kostar under 200 kronor. WOHO. Innehåller affiliatelänkar.

Matbloggstips 2: Coconut and Berries

 
Idag är den vegetariska världsdagen! DET SKA FIRAS! Här med ett nytt tips på en vegansk matblogg, woho!
Den har massa fina bilder och goda recept som gör mig helt hungrig. Här hittar ni den.

Black and Plaid

Kjol: Sheinside | Gartertopp: UNIF | Cardigan: H&M | Skor: UNIF Neoboots | Strumpor: Ebay | Smycken: Ebay
 
Så mycket skoli, så lite bloggi. INTE ROLIGT. 
Här är iaf min nya kjol från Sheinside! Och så jag. I den. 


Test