Talkingclothes Delivery

 
Idag hämtade jag ut ett stooort rosa paket. Det innehöll massa katter och fina kläder som Talkingclothes skickat till mig för att modella i. WIIIH. Gillar Grumpy cat-sweatshirten massa, kan gå runt och hata världen i den.

Creep

Tröja: Choies | Skor: UNIF | Peruk: Lockshopwigs | Garter: Etsy | Helt osynliga shorts som är där under fast man egentligen inte vet men ändå så är de där.
 
Jag har spanat in den här Creeptröjan länge nu så när jag valde kläder från Choies sist så norpade jag åt den fort som vinden. En riktigt snabb vind också, som en storm. 

Moshi Moshi

 
Dollskill's Moshi Moshi photoshoot med otroligt vacka Natasha Lillipore och Hanna Beth är helt Japaninspirerad och så kawaii att mina tänder lossnar. Här finns 68 bilder till om ni vill titta på dem. 
 
Vill också verkligen tacka för alla de underbara kommentarer jag fått på mitt inlägg tidigare idag. Blir så glad av att läsa era ord samtidigt som jag blir så ledsen över att så många av er känner likadant. Ni är faktiskt en av de allra största anledningar till att jag orkar. Att blogga betyder så otroligt mycket för mig och utan er skulle det inte vara möjligt att göra det. Era kommentarer och respons gör alla dagar tusen gånger mer värdefulla. Jag förstår inte hur ni alla kan vara så fina, blir tårögd och vill bara krama om er allihop. Tack så otroligt mycket för att ni finns, ni är bäst ♥

Lingerie

När jag var inne och seglade på Topshops hemsida för att klicka hem en bralet som jag bloggade om här om dagen så råkade mina ögon ut för en våååg av massa supersöta underkläder. Rosa, spets, pasteller och siden eller satin eller vad det nu var för tyger, anföll mig. Ja men nej tack tänkte jag dystert när jag kom ihåg att jag måste försöka spara mina pengar. Här hittar du alla underkläder.

Existera

Jag är vid liv och andas. Min kropp fungerar, den rör sig när jag vill att den ska röra på sig och den kan täcka sig i sin skyddande mask när det behövs. Den sover inte längre på nätterna, men den tar sig till skolan som den ska. För det mesta i alla fall. Jag finns i högsta grad, men inuti känner jag mig mer död än levande. Tom. Som att jag egentligen gav upp för länge sen men någonstans bestämde mig för att finnas kvar ändå, som en grå skugga av en människa.
Jag har varit så länge nu. Det har funnits många tillfällen sen jag var fjorton då jag varit glad, känt hopp och tro på mig själv och på framtiden. Men dessa tillfällen, hur länge de än varar, tar alltid slut, som att mitt normalläge är att vara ångestfylld, känna förtvivlan och hopplöshet. Som att jag aldrig är tillåten att vara riktigt lycklig. 

Jag har orimligt höga krav och ambitioner på mig själv och för mitt liv - det har jag alltid haft. Men jag är så fruktansvärt osäker på mig själv. Vet att jag inte klarar av minsta påfrestning så utsätter mig inte för några. Det blir enklast så. Dessutom är jag lat och tar aldrig tag i saker utan gör istället mig själv besviken om och om igen.
Evigt närvarande är också en oro för framtiden. En oro som bringar sådan hopplöshet att jag ibland tappar andan. Vad ska jag göra i mitt liv? Vem ska jag bli? För jag vill så gärna göra något av tiden jag har, något viktigt, helst för andra men egentligen mest för mig själv. Jag vill känna att jag uppnått någonting, att mitt liv har värde. 
Men ivägen för mig står... Jag själv. Alltid har det varit jag själv som varit min största fiende, som hindrat mig från att leva ett fullt, lyckligt, socialt och bekymmerslöst liv.
 
Dagarna går och med varje dag som försvinner för att aldrig komma tillbaka så hamnar jag närmare det ögonblick jag inte kommer att finnas mer. Någonsin. Mitt liv rusar förbi och jag hinner inte med. Vill bara skrika, tvinga det att sakta ner. Vill ligga kvar under varma täcken i en mjuk säng för evigt samtidigt som jag inte vill något hellre än att leva det allra rikaste liv, med upplevelser, resor och människor, som bara går att tänka sig. Jag har slösat bort tiden jag har fått med att vara olycklig och ensam och inte förverkligat minsta lilla hos mig själv. Och det är denna insikt om vad mitt liv kunde och borde vara men känns som det aldrig kommer bli som gör det hela så outhärdligt. Som skapar sådan ångest att den nästan är fysisk, som sliter, skär djupa svarta hål i mitt innersta. Jag vill så mycket men gör inget för det finns ingen kraft. Jag orkar inte.
Åh, vad jag är trött på att vara trött, på att inte kämpa samtidigt som jag kämpar för mitt liv. 
 
Det värsta med det här är att jag vet att jag inte är ensam. Så många unga, speciellt tjejer, mår så fruktansvärt dåligt. Hur tomma och ihåliga följande ord än kommer att låta så finns jag verkligen här för dig om du inte mår bra. Jag tror på dig. Vi ska fortsätta existera tills vi äntligen börjar leva. För det kommer vi att göra.

90's Bitch

Kjol: H&M ♥ Crop top: Sheinside ♥Skor: UNIF Hellbounds ♥ Garters: Etsy ♥ Peruk: Lockshopwigs ♥ Smycken: Ebay
 
Idag såg jag ut såhär, nu har jag mjukisbyxor på mig och ska jag gå och fira den 25:e med att köpa MASSA MAT OCH COLA, namnamnam.

Lashes

 
Jag är lite jätteberoende av ögonfransar. De trivs bra där på mina ögonlock där de kan fladdra fritt i vinden. 
Beställde hem några tiopack som vanligt och var äventyrlig och klickade hem några fluffiga och långa i enpack med. FIIIINA. Härifrån och härifrån är dem. 
 
Använder du lösögonfransar?

Inspiration: Linabugz

 
Det som jag inspireras av allra mest just nu och tycker är finast i hela världen är Nu goth, goth, bdsm- och wiccan-inspirerade outfits. SVART OCH SVÅRT SKA DET VARA. Linabugz, eller Lina Assayed som hon egentligen heter, klurar ihop massor med snygga outfits. Hon förstår min själ. HÄR är hennes blogg och HÄR är hennes lookbook.

Inspireras du av några speciella stilar eller trender?

Cut out bralets

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Tycker att bralets med massa mystiska cut outs är himla sassy så därför samlade jag ihop en liten flock här.
Och nu behöver jag er kunskap och vishet: Vilken av 1:an och 3:an (den uppe till vänster och den uppe till höger) borde jag köpa? Sååå svårt, djupa problem.

Candy Love


Såg på Sugarsins blogg (En av mina favoriter, in och kolla dååå) att mina älsklingar Rebecca och Fiona släppt en ny singel. Huuur har jag kunnat missat detta? DET ÄR ORIMLIGT. 29:e April släpps deras nya album, sönderpeppad!

The Lion King

 
Min nya lejonkompis är från Ebay. Ett ståtligt exemplar.

Collars

 
Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
I vår vill jag springa runt med kragar på ALLT. Då kan man vara söt och stilig på samma gång.

Can't handle this color explosion

Allt finns hos Unifclothing.com och Dollskill.com

Dear mother of god, UNIF har släppt sin vårkollektion och jag är död. (Vet att jag bloggar om UNIF lite för mycket, men kan inte hindra mig själv) Jag blir förvildad av allt snyggt och allra mest av av alla tie-dye-färgade och färgglada saker i kollektionen. 
AAAAH, vill ha allt och se ut som en lycklig glass. Skorna är helt galna (finns i svart med) och jag gillar ju galna saker. Fast mest kär är jag nog i sweatern och i high five yourself t-shirten. Färg och tie dye for lajf ♥
 

Macadamia Natural Oil

 
Var på skattjakt tidigare efter en sista produkt för att rädda mitt hår från döden. Hittade inpackningen Macadamia Natural Oil - Deep Repair Masque. Det fanns en miljard kommentarer om hur fantastisk den var så litade på de mystiska människorna på internet och klickade hem en. Nu ska den få göra underverk på mitt hår eller få mitt hjärta att gråta av sorg. Köpte den från Nordicfeel.se som hade bra pris på den.
Har du provat den här inpackningen eller har tips på någon annan som är bra?

Viras nya hårfärg och vår läsarträff!


Ååååh, har ni sett Viras nya hårfärg? Så himla fin, inte alls jätteavundsjuk. Jag har kanske eller kanske inte redan försökt hitta en liknande peruk. Det gick obra.
 
Förresten så håller jag och Vira på att planera om vår läsarträff vi ska ha i vår. Vi skulle från början sälja saker på en loppis i Stockholm men sen kom Vira på värsta superplanen så vi tänkte om allt. Det kommer förmodligen bli i Göteborg i stället och i en egen lokal. DET TYCKER JAG LÅTER HELT SUPERFANTASTISKT. (Super är ett bra ord om någon undrar) HÄR kan ni anmäla er till eventet och få uppdateringar när mer blir bestämt. YIHA, komsi och häng med oss. 

Let them eat cake

 
Såhäääär blev tårtan jag gjorde till min syster igår. Den var en fettbomb utan dess like, fylld med karamelliserad mjölk och grädde med chokladsås och daim. På toppen var det grädde med kolasås, vanljsocker och karamellfärg och ströööööössel på det. Den var så mäktig att jag fortfarande mår illa av att titta på bilderna. Men god var den. 

Tree of Life

Sweater: Sheinside | Skor: UNIF | Kjol: H&M | Peruk: Lockshopwigs | Strumpor: Ebay

Idag har jag ätit maaassor av tårta och godis. Hoppas min hjärna sugit åt sig sockret för nu ska jag plugga till en tenta såhär mitt i natten. KOM IGEN HJÄRNAN YOU CAN DO IT. 

Grattis syster!

 
Min bästa och finaste vän i hela världen, som också råkar vara min syster, fyller 20 år idag! Är så stolt över henne som har två jobb, körkort, bartenderutbildning, egen lägenhet och ett akvarium med guppysar. DUKTE SYSTER.
Nu ska jag baka en helt massiv och ståtlig tårta och tvinga henne att äta den med kärlek i ögonen.
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLA VISSEL ♥

Sassy Hairs

Just nu är jag hemma hos min syster. Hon fyller 20 på måndag så ikväll ska vi ut på vilda äventyr för att fira! 
I brist på annat tog jag en bild på håret på hennes Monster High dockor som hon samlar på. Inga konstigheter.
Och till en djup och viktig fråga: Vilken av dessa färger hade du helst haft på håret?

Dance, mofo, dance

Som jag skrivit tidigare så älskar jag electro house och liknande genrer, speciellt när de är gjorda av folk från mellersta Europa. HERREGUD TA MIG BARA , vill dansa ihjäl mig. Här är några favoritlåtar just nu:
 

Valentines

 
Igår utforskade jag min webbkamera på datorn för första gången. Den var inte bra men det är okej ändå.
 
Men tänkte egentligen säga glad alla hjärtans dag till er, såhär med mitt ansikte gånger fyra. Vad ska ni göra idag? Vad ska jag göra idag, kanske ni undrar men förmodligen inte. Jag ska äta ute med min pojkvän, han ska få en dyrbar mjuk pepparkaka köpt från Ica av mig (As the generous girlfriend I am)  och sen ska jag fly hem till min familj och vänner i Enköping. YIHA.
 
Vill passa på att tacka er för att ni är de underbaraste läsarna någonsin. Ni är snälla, roliga och så himla fina på alla tänkbara sätt. Tack för att ni följer min blogg! Jag älskar er! ♥

Zero UV Shades

 
Jag fick välja ut två par solglasögon från ZeroUV och eftersom de här båda är typ de finaste jag sett i mitt liv så sa jag: DOM SKA JAG HA och kände mig som han i Robin Hood eller Ferdinand. Vilka gillar du mest?
Länkar: Runda, Blommor

Colors of the wind


Var ute på Tumblr-havet igen. Här är min fångst.

Hair growth and repair time!

 
Jag har, som ni kanske vet eller inte vet, en gång för alla börjat spara ut mitt hår så det ska bli långt och friskt. För att inte slita på håret använder jag bara peruker just nu (och för att det är kul att byta färg och frisyr när man vill). Har inte plattat, fönat eller färgat håret på över två månader. Håret växer men blir inte mycket längre eftersom det fortfarande mår helt megadåligt. Det är torrt, slitet, sorgligt och hatar mig. Eftersom mina naglar är precis likadana, jättesköra, går av och skivar sig så tänkte jag att ett kosttillskott med massa trevliga vitaminer skulle göra håret och naglarna glada! Och när jag ändå höll på så klickade jag hem lite ricinolja för att mosa i håret och tvinga det att växa.
 
Kostillskottet jag köpte heter Stora Hårkuren och innehåller massa vitaminer och ämnen som ska vara bra för hår, hud och naglar.
Ricinolja, som ju var himla populärt för ett tag sen, sägs få håret att växa fortare och göra det friskare, glansigare och mjukare. 
Beställde från Vitaminvaruhuset.se
 
YIHA, nu hoppas jag mitt hår växer i turbofart och får rapunzellängd och ser helt trevligt och lyckligt ut.
 
Har du provat ricinolja eller något kostillskott för hår?

Varsity

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5

Är ännu inte trött på sporttrenden fastän jag varit trött på sport sen tidernas begynnelse. 
Men trevligt att springa omkring och låtsas som man spelar rugby eller baseboll eller är cheerleader eller något åt det hållet på ett amerikanskt college ju.

Mat-bloggtips: Oh She Glows

 
Jag tycker jättemycket om att kolla in bloggar med veganska och hälsosamma recept. Hittar massor med inspiration i såna eftersom jag älskar grönsaker och i huvudsak äter plantbaserad mat. IT'S FRICKIN DELISH och kroppen blir glaaad. Hittade hur som helst en sån blogg för ett tag sen där allt såg helt otroligt gott ut. Och där fanns även recept på MASSOR med kakor och godisar som jag måste ha i mitt liv. NU. Genast. 
HÄR hittar ni bloggen.

Lime Crime

 
Har velat ha ett läppstift från Lime Crime superlänge dels för att sminket ska vara väldigt bra och dels för att de har UNIVERSUMS SÖTASTE DESIGN. Har också hört en massa dåligt om märket och skaparen Doe Deere men tänkte att äääsch, är sminket bra så kan jag ge det en chans ändå, hon är väl inte mycket värre än alla storföretagen heller.
OCH SE SÅ FINT DET ÄR, helt rosa med glittriga enhörningar och själva läppstiftet är underbart och doftar kaka. Ohlahlah och omnomnom. Köpte från den här Ebaysäljaren i USA och fick hem det superfort. Blev glad, inte varje gång Ebay har turbofrakt.
Har du provat smink från Lime Crime?
 
Har också dragit en vinnare av Julia-prenumerationen och det blev Izzyh, har skickat mail till dig!

MAD

Fiskade fram lite fina och spännande saker från Mad Lady. Askalas att de har smink och lösfransar från Sugarpill som är ett märke jag hört massa bra om! Och uppskattar verkligen när företag som Sugarpill satsar på designen på sina produkter och förpackningar. MORE IS MORE AND WITH PINK YOU SCORE som jag tycker men inte brukar säga för det låter dumt.

Lolita

Blus: Sheinside | Kjol: Ebay | Skor: UNIF | Skärp: Supergammalt | Strumpor: Ebay? | Peruk: Ebay 
Garter: Etsy | Halsband: Ebay | Paraply: Present

Igår lekte jag dress up och flängde ihop en outfit inspirerad av Pastel Goth och Gothic Lolita, ungefär.
Trodde det regnade inomhus också men jag trodde fel.

Essy Noir

 
För evigt och alltid kommer Essy Noir vara en av mina största inspirationsällor. Hennes stil är galet edgy och sexig men aldrig vulgär. Har bloggat om henne tidigare för jag får liksom inte nooog av hennes outfits. I LIKEY VERY MUCH. HÄR är hennes blogg.

Middag!


Hela mitt liv har jag gått runt och tyckt att mat är det tråkigaste som finns. Speciellt att laga den. Men på senaste tiden har jag börjat tycka det är roligare så igår till exempel lagade jag en övermänsklig mängd med bön-och linsgryta. Nu har jag mat så det räcker i några dagar och det är trevligt för då kan jag vara lat ett tag. Grytor är super för de är enkla, billiga och man kan smyga ner HUR MYCKET GRÖNSAKER SOM HELST i dem. Så ligger de där i och är goda och nyttiga.
Grytan är i grunden likadan som den jag la upp recept på för en månad sen (Länki) Men den här gången hade jag i mindre linser, bara morötter och palsternacka, ingen grädde och istället ett paket med olika bönor, ajvar relish och paprika. PÅ BURK. Det blev gott, jag åt och log stolt åt mig själv.

Neo Boots!

 
Kämpade mig till Ica i snö och regn nyss för att befria mina nya UNIF Neo Boots från posthyllorna. Iiihihiihi, de var finare än jag väntat mig. Och liiiite för stora, kommer säkert halka runt som Bambi i dem. Men det får man ta.

Chai Mixes

 
För inte så länge sen testade jag den rosa chailatten till vänster på bilden. Då gjorde den barn med mina smaklökar och jag dog godhetsdöden. Nu har jag också provat den orangea med vanlijsmak. DOG IGEN. De är så himla goda att det är farligt. 
Båda är precis likadana egentligen med skillnaden att den ena innehåller vanlij också. Vet inte vilken som var godast. Tvinga mig inte att välja då. NOMNOMNOM.
Finns att köpa i vanliga affärer som Ica!

Wednesday Dresses

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Wednesday Addams är svart och svår och badass. OCH HENNES IKONISKA KLÄNNING ÄR TO DIE FOR. Har lust att bada mig och min själ i svart och flytta in i en likadan klänning för alltid. Eller i alla fall i någon dag ibland. På onsdagar till exempel. 

Inspiration: Kelly Eden


Så fin. OCH ROSA. Kelly Edens sida och fler bilder hittar du hääär.

I dye moto

NEJ NU BLIR NI BOMBADE MED BIKERJACKOR IGEN.
För kollaaaa bara på UNIF:s allra senaste skapelse som släpptes nyss. Hur fin är den inte? Jag blir vild i ögonen. TIE DYE ♥ Hääär hittar ni den

Bikers and internetz

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Förlåt verkligen för den dåliga uppdateringen men jag bråkar fortfarande med min dator om internet. Hela dagen har jag gjort allt man kan tänka sig här i livet för att få det att fungera men det har bara totalvägrat. Börjar misstänka att allt som är tekniskt är ute efter att göra mitt liv svårt och tragiskt. Så jag gråter lite i själen och skriker på min dator men den bara stirrar lömskt och tyst tillbaka på mig. Hata allt.
 
Men nu när jag äääääntligen har internet igen så har jag gett mig ut på jakt efter bikerjackor eftersom de ju passar till våren. SÅ KOMSI VÅREN. Här ovanför är mina byten. Vilken tycker du är finast?

Blue

 
En gång i tiden för cirka precis ett år sen så va mitt hår blåååått som havet. Jag saknar mitt hår. Jag saknar roliga färger. Jag saknar inte den extra halvtimme det tog varje morgon att fixa det. 

Lips, Face

 
Igår visste inte min hjärna hur man bloggade och idag har jag krigat med min dator hela dagen om internet. MEN JAG VANN TILLSLUT.
 
Har testat mina nya produkter från elf och började med elf HD Blush i nyansen headliner och elf Matte Lip color i nearly nude. 
Det var spännande med en flytande blush och när jag först tog på den så lööös den på mina kinder. Men med lte blending så blev det naturligt och superfint! Jag gillar kräääämprodukter, känns inte lika torrt och läskigt som puder och är lätt att rätta till om det blir fel.
Läppstiftet var bra med och hade fin nudefärg. Liiiite för torr konsistens för mig bara men så har jag väldigt torra och känsliga läppar också. Tror det hade blivit superfint om man köttade på lite läppglans ovanpå. 
Jag frågade min pojkvän vad han tyckte om läppstiftet och han sa att det var som pigment från änglahud. Jag tror det är ett bra betyg. Jag tror också han är lite knäpp.

Förlåt mitt ansikte men ville bara visa hur sminket såg ut på, hoho.

Unif Neo Boots

Häromdagen blev jag helt galen och vild och klickade hem ett par UNIF Neo Boots från Urban Outfitters. Det är det mest spontana dyra skoköpet som jag gjort EVER. I vanliga fall brukar jag tänka genom flera månader innan jag faktiskt köper ett par dyra skor men helt plötsligt så fick min hjärna kortslutning. 
Är inte ens fortfarande säker på vad jag tycker om dem och försökte avbeställa dem innan de skickades, men det gick ju inte såklart. HERREGUD, så knäpp.
 
Har aldrig riktigt tänkt på att faktiskt köpa dem förrän jag såg outfits med Lina Tesch (här och här) där hon hade dem på sig och var skitsnygg som vanligt. Sen såg jag på Addieheros blogg att hon köpt ett par och lagt upp bilder på ännu fler folk som var allmänt toksnygga i dem. Kan ibland bli lite obsessed när jag ser andra som passar jättebra i något och när jag hittade skorna på Urban Outfitters för halva priset kunde jag inte hindra mig själv. Hatar mig lite nu. Anmäl mig till lyxfällan någon.
Vad tycker du om skorna?

Mainly Purple


Tidningen Julia

 
Jag fick chansen att kika på och kommentera senaste numret av tidningen Julia eftersom den precis fått en stor makeover! Klaaart jag ville ta mig en titt på tidningen, dels prenumererade jag på den när jag var yngre och dels heter den Julia. Mycket stiligt namn på en tidning.

Julia riktar sig till tjejer i yngre tonåren och de som snart ska bli tonåringar och innehållet består av kategorierna kändisar, stil & inspiration, beauty, ego och kul. Gillar att Julia mixar skönhet, stil och kändisinnehåll med pepp, eftersom det är jätteviktigt att pusha unga tjejers självförtroende! Eftersom jag inte tillhör målgruppen för jag är gammal och tant så vet jag ju inte 100% men tycker tidningen känns sjukt bra anpassad till sin målgrupp och vad jag tror många unga tjejer är intresserade av 2014. (Förlåt mig om jag är helt omedveten, haha)
 
Layouten är snygg, enkel och känns klassisk för tjejtidningar, och samtidigt som den fortfarande är ungdomlig så känns den mogen jämfört med hur jag kommer ihåg tidningen från när jag var yngre. Samma gäller innehållet.
Älskar att kolla i tjejtidningar för man kan hitta mycket inspiration i dem. Tidningars grafiska design gör mycket för hur tidningen känns och är att läsa. Tycker Julia gjort ett bra jobb med sin nya layout!
 
Förövrigt så fick jag en supersöt sminkväska med tidningen och en MEGAJÄTTEposter på One Direction, herregud skulle kunna tapetsera väggarna med den. Just One Direction och andra tonårskändisar står det förresten mycket om i tidingen.
Runt 6:e februari finns tidningen ute i affärerna.
 
Tävling:
En av er har chansen att vinna en halvårsprenumeration (12 nummer) av Julia! Wihoooo. Allt du behöver göra för att vara med är att skriva det i en kommentar och lämna din mail i mailrutan. GOGOGO.


Test