Cookies 'n' Cream

 
Här om dagen fick jag för mig att titta på massa videos på Youtube där folk åt godis från andra länder för sånt tycker jag är roligt. Av okända anledningar. Så när jag vandrade omkring på City Gross igår fick jag syn på Hershey's Cookies 'n' cream som flera youtubers åt och blev helt kära i vilket gjorde att jag ju också ville testa den. Så jag gjorde det och den var jättegod men lite för söt. 4 av 5 toasters. Har du ätit choklad från Hershey's? WHATCHA THINK?

Oumph!

 
Idag smet jag iväg till City Gross BECAUSE CSN. Och because jag hade hört rykten om att ett nytt märke vid namn Oumph! (mystiskt namn indeed) som gör spännande veganska köttersättningar hade börjat säljas där. Nomnom tänkte jag då. Så jag köpte hem en Kebab och Pulled Oumph. Har inte hunnit smaka dem än så spänningen är helt olidlig. Har du testat någon produkt från Oumph!?

Hair Non-Colors

 
Är, som jag avslöjat tidigare, så himla sugen på att färga till svartgrå ombré, grått eller svart/mörkbrunt hår. Men är rädd för att säga hejdå till det blonda. THE STRUGGLES ARE REAL. Vågar jag? Ja √ nej √ kanske  
Bilder från Pinterest, Johanna Herrstedt, Kylie Jenner

Faux Septum

Länkar: 1, 2, 3, 4

Är ju inte en sån där cool människa som har en septumpiercing. Men jag borde vara det. Sålänge kan jag alltid fuska med de här fina luringarna från Ebay eftersom tribala (är det ett ord?) septumsmycken är drömmen.
En gång i tiden var jag faktiskt så brootal att jag piercade mig själv inte mindre än TRE gånger i ansiktet och hundraelva gånger (give or take) i öronen. Levde farligt. #Thuglife
Har du septum? Vad tycker du om Tribalinspirerade smycken?

Black Clothes

 
Min hjärna har inte varit funktionsduglig på hela dagen pga trötthet efter att suttit uppe hela natten och tittat på The Oscars. Eftersom jag råkade ha en föreläsning på förmiddagen sen så tvingade jag mig själv att inte passa på att sova någon ensam liten timme utan istället hålla mig vaken fram till halv ett. The force is strong with this one. 
När UPS sen ringde på och hade presenter till mig från min sponsor Sheinside vid tretiden var jag helt osäker på vilken dag och år och universum jag vaknat upp i. Det visade sig vara ett universum fullt av svarta kläder. Där kunde jag vara tyckte jag. Länkar: Jacka, Väst, Shorts

Stay Weird, Stay Different

Klänning: Nastygal ♥ Skjorta: Sheinside ♥ Skor: UNIF ♥ Strumpor & Smycken: Ebay

Även idag lyckades jag klä på mig och det blev såhär. Sen bytte jag till något annat för det är aldrig säkert att lämna hemmet innan man testat minst 43 olika outfits. 

Throwback

 
Råkade gå för långt tillbaka när jag grävde i mitt bloggarkiv. Det ska man aldrig göra får då får man rysningar och känner massa skräck och skam. Därför valde jag istället ut två bilder jag kan titta på utan att avlida. En från februari 2013 och en från mars förra året. GOOD TIMES.
Saknar förresten mitt gamla badrum jättemycket. Titta hur stiligt det var. Med kakel och grejer. Det jag har nu är brunt och från 70-talet och ser ut som något från mardrömmar. KOM TILLBAKA KÄRA BADRUM.

Because colors

Bilder från Tumblr.  

Har inte bloggat sen i fredags och så kommer jag tillbaka med ett sånt här inlägg. FY MIG. Såhär kan jag inte hålla på ju. Finns det något inlägg du skulle vilja se på bloggen?

The Oscars

 
På söndag är min plan att förvägra kroppen sömn och istället sitta uppe hela natten för att titta på Academy Awards. HAR TAGGAT I VECKOR, JAG ÄR REDO, COME AT ME. 

Min plan för att förbereda mig inför galan var att försöka se alla filmer som är nominerade för bästa film. Det gick halvbra för jag är ungefär sämst i världen på att koncentrera mig på samma sak i flera timmar utan att ha en miljon avbrott. De filmer jag ändå sett är Birdman, The Imitation Game, The Grand Budapest Hotel och The Theory of Everything i fall någon ville veta. (Ingen ville veta) Tänkte också ge mig på Whiplash och Nightcrawler (som inte är nominerad i kategorin men som alla säger är jättebra och då litar jag på dem) innan helgen är slut. 

Ska du se Oscarsgalan? Vilka av de nominerade filmerna har du sett (Alla kategorier!) Vad tycker du om dem? Såååå många frågor.

Same Same But Different

Outfit 1: Sweater: Romwe | Kjol: H&M | Skor: UNIF Hellbounds | Skjorta: Romwe
Outfit 2: Kjol: Sheinside | Crop top: Motel | Skor: UNIF Dame Platform
 
 
Kläder är bra att ha på sig om man ska vistas bland folk och slåss mot naturen. Så under de senaste veckorna har jag bland annat haft på mig de här två outfitsen. De luras genom att verka vara olika från varandra men innehåller ju båda en kjol, tartan-mönster, månhalsband, höga skor, exakt likadana poser och en Julia. Alla vilka har mer eller mindre viktiga roller i mitt liv. Vilken outfit tycker du mest om?
 
Förresten så är bloppisen uppskjuten! Den kommer alltså inte vara den 28:e februari på grund av att jag och Vira är glömska och förvirrade människor och missade att betala in avgiften för vår bordsplats i tid. BRA AV OSS. Dessutom har vi krångel med tåg som inte går rätt tider den dagen. Så typiskt att vi kom på det precis när jag bloggat om det. Så snälla förlåt att jag lurades på det viset. Återkommer med ny information så fort vi vet när bloppisen blir av istället! ♥

Some Style Goals

 
Såå fina outfits och hår och tjejer, vill också springa omkring precis sådär. Fast kanske när det är lite varmare och man slipper dö kölddöden. Bilder från Ellevlora

Livebloppis!

 
UPDATE: Eftersom jag och Vira är glömska och förvirrade människor så har vi helt missat att betala in avgiften för vår bordsplats i tid! BRA AV OSS. Dessutom har vi krångel med tåg som inte går rätt tider den dagen. Detta beyder att vi måste skjuta upp bloppisen till ett annat datum. Så typiskt att vi kom på det precis när jag bloggat om det. Så snälla förlåt min lurighet. Återkommer med ny information så fort vi vet när bloppisen blir av istället! ♥

Om en vecka och en halv smiter jag och Vira till Stockholm för att sälja saker och våra själar (Det sista kan vara en lögn). Lördag den 28:e februari kommer vi vara på Vårberg loppmarknad och ni får supergärna komma och säga hej och köpa lite nya kläder/skor/andra hemligheter av oss då!
För att komma dit från Centralen så hoppa på röda linjen mot Norsborg och gå av vid Vårberg så ligger loppisen där precis vid stationen. SÅ PRAKTISKT! Tiderna som gäller är 10-16 och det kostar 10 kronor för inträde. Komsi komsi!

The Science of Mind and Behaviour

 
Förlåt för att jag stirrar på er med mina döda ögon såhär. HELT OBEHAGLIG. De är döda för att jag har en omänsklig JÄTTETENTA på fredag på tolv kapitel och det är många kapitel och jag har redan glömt alla utom det jag läste idag. Men mest är de döda för att de alltid ser ut så. HUR GÖR MAN OLIKA ANSIKTSUTTRYCK? Vet inte, det står säkert i min psykologibok, ska fortsätta läsa och söka svar på livets frågor. 
Hur är er onsdag? Vad har ni haft för er?

Linne från Black Moon Lilith, choker från PinkMilkSweden och Hoodie från H&M

Lingerie

1, 2, 3 | 4, 5, 6 | 7, 8, 9

Är man helt platt as yours truly är mjuka toppar bland det bästa man kan ha på sig i livet. Är de i spets blir de ännu bättre för spets är alltid bra. Universell sanning.

Style Inspiration


Av en mystisk slump hittade jag Katia Nikolajew på Lookbook.nu och HALLELUJAH va glad jag är över att jag gjorde det. Hon har en klockren och tokinspirerande stil och jag kan inte ens hantera hur fantastisk hennes hår är. HELT HYPNOTISERAD. HJÄLP MIG. Hääär är hennes Lookbook.

Summertime

Almedalen, Visby

När hjärnan inte ger en något att blogga om är det bäst att gräääva i sina hemliga fotoarkiv. Väldigt ofta hittar jag Gotlandbilder där och då vill jag ha sommar och inte vinter för vintern är ful och kall. Hur du hunnit göra upp några planer för sommaren än? 

Crispbread

 
Förra gången jag var hemma hade Sandra bakat knäckebröd. Jag var helt imponerad. Sen avslöjade hon hur enkelt det var att göra och då blev jag imponerad av det istället för brödet var HUR GOTT SOM HELST. Smakade nästan lite som popcorn tyckte jag men ingen annan. Dessutom är det glutenfritt och innehåller massa nyttiga fröer. Passar till alla fågelmänniskor. Receptet är på rymmen men eftersom det finns ett nästan precis likadant på baksidan av påsen med Risentas majsmjöl så skriver jag det istället som den luring jag är: 
 
2 dl Risenta majsmjöl
1 dl solroskärnor
1 dl linfrön
1/2 dl rapsolja
2 dl kokande vatten
1/2 tsk salt
Övrigt:
flingsalt
blandade frön och kärnor
att toppa med
 
Värm ugnen till 150 grader. Blanda alla ingredienser utom flingsalt och frön. Rör samman till en gröt och klicka ut smeten på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Lägg ytterligare ett bakplåtspapper ovanpå knäckesmeten och kavla ovanpå pappret så att smeten trycks ut till en tunn platta. Ta bort det övre bakplåtspappret och toppa med lite flingsalt samt blandade frön, exempelvis solroskärnor och krossade linfrön. Grädda i mitten av ugnen i ca 40 minuter eller tills brödet fått fin färg. Låt kallna och bryt sedan i mindre bitar.

Peace & Love

T-shirtklänning: Sheinside ♥ Cardigan: H&M ♥ Skor: UNIF ♥ Mössa: Ebay ♥ Smycken: Ebay
 
Om vi alla bara kan ignorera de faktum att jag trasslat ihop benen totalt/eventuellt utför någon typ av dans/tydligen vill visa upp mitt lår väldigt gärna så är det här helt vanliga outfitbilder. Nu igen. Lägg vänligen heller inte märke till hur hemskt mitt löshår ser ut på nära håll. TACK PÅ FÖRHAND MVH MIG.

Träningskläder

 
Jag har faktiskt lyckts släpa mig till gymmet varje dag den senaste veckan. WUT? Eftersom det inte tillhör vanligheterna äger jag ungefär noll och en halv par träningskläder. Gina Tricot kanske kan ändra på det. Tränar du något? I så fall vad?

Perfect Makeup

 
Oavsett vad många tycker om Lime Crime-ägaren Doe Deere så är hennes smink tillsammans med håret på den här bilden ungefär perfektion. Det tycker åtminstone mina ögon och jag måste lita på dem annars blir allting så förvirrande. Bild härifrån

I don't know

Skjorta: Romwe ♥ Byxor: UNIF ♥ T-shirt: H&M ♥ Skor: UNIF Hellbounds
 
Står lite och posar och gör miner som om livet hängde på det. Det kanske det gör också men vi får aldrig veta för jag tänkte tydligen inte sluta.

Things Made Eternal

 
I brist på någonting alls att blogga om så blir jag helt narcissistisk och gör ett kollage med några bilder jag tagit under 2014 - BCUZ I LIKE PINK THAT'S WHY.

Nevermind

Cardigan Hoodie ♥ T-shirt ♥ Shorts ♥ Boots

Kan inte släppa min kärlek för allt grunge-inspirerat. SÅ VÄGRAR GÖRA DET. Vill gärna bli överfallen av allt här ovanför. COME AT ME.

Selling Shoes

 
Jag har några stackars par skor som jag aldrig använder och länge tänkt att jag borde sälja så de får lite kärlek igen. Men innan jag lägger upp dem på Tradera eller Ebay eller vad det nu blir tänkte jag höra om någon av er läsare skulle vara intresserad av någon av dessa skor? Det är UNIF Cross Trainer High's (Som länge varit slutsålda överallt) Buffalo Pulsar (som också verkar lite slutsålda) och Demonia Gravel 10-håls.
Alla är i storlek 38 eller US 8 och i bra skick (Demiona-skorna är bara använda två-tre gånger)

Om du är intresserad eller vill ha lite mer info/ bilder på någon av skorna, lämna en kommentar här eller maila till [email protected]. Pris kan diskuteras men alla kostade runt 1500 som nya, är i bra skick och svåra att få tag i (JAG ÄR SOM FÖDD TILL FÖRSÄLJARE). Om du bor nära Örebro, Enköping eller är i Stockholm 28:e februari så kan vi mötas upp istället för att skicka skorna som ju är lite jättestora och tyngst i världen. 

Pictures

 
Ikväll tycker jag att det här är helt jättefint. Tack Tumblr för att du lurar på så fina bilder.

Nelly Tops

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6

För att svarta kläder är de bästa kläderna. Och tröjor alltid är bra att ha.

Haven

 
SKOOOOOR, CAN'T CONTAIN MYSELF. Modellen Haven från märket Windsor Smith får gärna komma och hänga med mig. Jag är världens bästa skokompis. Finns här.

Which One


Combo


Idag ska jag köpa gymkort OCH beerpongbiljetter. Bra kombination tycker jag.
På bilden har jag på mig nya chokern från Pink Milk Sweden. Också bra.

Fantasy

 
Tror mina parfymer bevisar att jag är en fjortonåring i själen. MEN BRITNEYS PARFYMER DOFTAR JU SÅ GOTT, HALLÅ. Häromdagen fick jag hem favoriten Fantasy från Parfym.se, omnomnom. Vad använder du för parfym?

Keep it Cosy

Cardigan: Sheinside ♥ Tshirt: H&M ♥ Skor: UNIF ♥ Pentagram: Missguided ♥ Choker: Pink Milk Sweden ♥ Mössa: Ebay
 
Casually posing med en jätteljusstake. HELT NORMAL INGA KONSTIGHETER. 

Nona Choker

 
Idag låg världens finaste choker i min brevlåda och väntade på mig. Den är handgjord av otroligt duktiga Angelica som har webshopen Pink Milk Sweden och jag blir helt glad av att bara titta på den. Nona Choker heter den och finns hääär.

Knee High Boots

Länkar: 1, 2, 3, 4

Av någon anledning vill jag helt plötsligt ta mig fram i världen i superhöga boots som gömmer mina ben och gör dem varma och glada. Typ lite precis som de här ovanför.


Test