June

 
Grävde fram bilder från mobilen för att tala om för alla och ingen att jobbar med att mata barn om dagarna och äter alldeles för mycket vattenmelon på kvällarna. MAT ÖVERALLT. Har också fått veta att den hemska mardrömstentan jag skrev för några veckor sen är godkänd. YIHA. Har även plockat ut min tungpiercing så min kropp är plötsligt helt piercinglös. Inser nu att den här texten var den mest ospännande text jag någonsin skrivit. SÅ KAN DET GÅ. Vad har ni för er såhär i slutet av juni?

Disturbia


Jag hade inte varit olycklig alls om jag hade kunnat köra en Accio-spell på allt ovanför. VARFÖR GICK JAG INTE PÅ HOGWARTS? Livets största fråga. Kläderna bor här.

OITNB

 
Tänkte jag skulle komma ikapp med resten av världen och börja kolla på Orange Is The New Black. Så jag gjorde det och nu är jag fast. DO RECOMMEND. Kollar du på OITNB?

Indie Diva

 
På en skala härifrån till månen är Gina Vadanas outfit på dessa bilder någonstans i Andromedagalaxen. DET JÄVLAR ÄR EN LÅNG BIT UTANFÖR SKALAN.

New Friends

Skjorta ♦ T-shirt ♦ Klänning

Härom dagarna dök det upp stiliga kläder i brevlådan. Tack sa jag till brevlådan. Brevlådan svarade inte. Rude.

Boohoo

Blue Playsuit, Colorful Tie Dye Playsuit, Black Tie Dye Playsuit, Hamsa Playsuit ♦ Tie dye T-shirt, Shorts, Ramones T-shirt ♦ Black Dress, Maxi Shirt, Black jeans, Kimono

Hallå Boohoo, varför får jag inte använda ert lager som garderob? Orättvist tycker jag. 
Har av okända anledningar egentligen aldrig kollat Boohoo ordentligt förut. Så gjorde jag det nyss och nu är det kört för har skaffat mig en ny favoritsida. Hittade miljarder snygga saker som kostade helt lite och just nu var det 30 % rabatt på allt. IS THIS A DREAM? 

Like maybe for a rainy day or something, idk


Film är trevligt tänkte jag och kollade på tre trevliga filmer någon eller några gånger de senaste veckorna:
 
The Departed (2006): En ung polis värvas för att jobba undercover för en av Bostons största kriminella ledare. En av denne kriminellas närmaste män är i sin tur infiltratör inom polisen. Nästan ingen känner till deras riktiga identiteter och de är djupt indragna i sina dubbelliv. Så småningom får både gangsters och polisen reda på att de har en infiltratör bland sina egna. Kampen börjar för de båda männen att avslöja varandras identiteter och rädda sig själva. Regi: Martin Scorsese

Schindler's list
(1993): Baserad på den verklige före detta nazisten Oskar Schindler's gärningar under förintelsen. Schindler räddade livet på över 1000 judar genom att anställa dem på sina fabriker. Från början motiverad av enbart pengar blev han efter att ha bevittnat nazisternas fruktansväda brott mot judarna i Krakóws ghetto 1943 besluten att rädda så många han kunde från det fasanfulla öde som var förintelsen. Regi: Steven Speilberg

Catch Me If You Can
(2002): Med en häpnadsväckande förmåga att övertyga lyckas Frank Abagnale lura alla i sin omgivining att han är pilot, läkare och advokat innan han ens hunnit fylla 18. FBI och speciellt agenten Hanratty försöker fånga honom men Abagnale tycks hela tiden vara steget före. Baserat på den riktige Abagnales liv. Regi: Steven Speilberg

I Hate Blonde

 
Men hallååå, Rachel Lynch's stil = GOALS. Det här går ju inte. Är du en ninja, snälla sno allt hon äger och ge till mig. Tyty, kan tvinga min syster att baka som tack (Hon bakar jätteduktigt). 
Rachel's Lookbook & Blogg

Summertime Sadness

Playsuit, Bikini, Blå klänning, Svart klänning

Om det någonsin blir sommar och varmt igen så hade jag velat visa mig utanför dörren i dessa kläder för det hade känts trevligt. 

Probably the Best Cake in the World

 
GLAD MIDSOMMAR KOMPISAR. Idag är jag faktiskt inte ute på några äventyr utan bara hemma och äter 120 liter mat. Bland annat den bästa jäkla kakan i hela universum som min syster bakat. Brownie med cookiedough på toppen. HERREGUD, går inte att förklara med ord hur bra den var. Tappade skeden minst tio gånger för att jag bokstavligen COULDN'T EVEN. Slank också ner lite supergod rabarberpaj och hemmagjord vaniljsås. HUR BRA HAR INTE MIN SMAKLÖKAR DET IDAG? Inte rättvist. Hur firar ni midsommar?

Chocolate chip cookie brownies recept häääär

Coat

 
 En tunn, beige oversize kappa från Romwe och jättehalsband från Hellaholics. Också lite UNIF-skor och Sheinjeans. HEMSKT TREVLIGT. 

Carrot Bacon

 
Oh My God. Sänd hjälp. Nyss testade jag att göra morotsbacon cause that's a thing, och DAMN MITT LIV ÄR ÄNDRAT FÖR EVIGT. Tvingade min mamma, syster och moster att smaka och alla sa 10/10 would eat again. Alltså NOM. Kan inte komma över hur enkelt det var och gott det blev.
 
Jag blandade ner smoked paprika, vitlökspulver, viltlökssalt/salt, vitpeppar och paprikakrydda i ungefär en matsked rapsolja. (Experimenterade fram mängderna tills det smakade gott) Sen hällde jag blandningen över tre ganska små morötter som jag hyvlat med potatisskalare till sann baconform. Kletade runt alltihop, slängde ner det i en torr panna och stekte lääänge på medellåg värme tills morötterna blivit krispiga och pyttesmå. Åt. Blev lycklig. Slut på beskrivning. 

More Books

 
På sommaren brukar jag läsa helt mycket för det är enda gången jag känner att jag har tid, vilket är konstigt för jag hade jääättemycket tid när jag var student med. Hursomhelst, igår smet jag in på ett bibliotek och smet ut med Anne Frank's Dagbok (har lyckats med konsten att aldrig ha läst den) och John Green's Looking for Alaska. De kunde jag ge lite plats åt i min hjärna tyckte jag. Tyckte också att jag kunde ha med två blommor i bilden. På grund av anledningar. Högst oklara sådana. 
Har du några bra boktips? I NEED TO KNOW

Textures

T-shirt: Shein ♥ Jeans: Shein ♥ Skor: UNIF ♥ Flowercrown: Cubus

Idag hade jag kläder på mig och blev kompis med en krukväxt. Fin dag 10/10.

Ghoulish & Innocent Vixen

 
När en bor tillsammans med sin syster är den första och viktigaste regeln att allt hennes är ditt. Ibland gäller detta även åt andra hållet. När det passar sig. Sååå, min kära lillasyster beställde hem lite läppstift från LA Splash Cosmetics i färgerna Ghoulish och Innocent Vixen och jag kidnappade dem lite diskret på en gång. Jag menar, HUR FINA? Jättefina, är det enda rätta svaret. Om du tänkte något annat så tänkte du fel. Jag ursäktar din hjärna för det.

Viva La Juicy

 
Gulle min familj! Helt plötsligt fanns det en smörgåstårta, en jättestor resväska och livets godaste parfym framför näsan på mig. Finaste examenspresenterna, tusen tack ♥

Unless You Got Buns, Hun

 
Nu är jag varken student eller Örebroare längre. KÄNNS JÄTTEKONSTIGT, förstår inte vad som hände, var tog alla år vägen? Ingen vet. För tillfället bor jag någonstans på landet utanför Enköping. DET VAR INTE HÄR JAG SÅG MIG SJÄLV SOM 22-åring, hallååå.
Fördel med att bo hemma igen: Man får nybakade bullar.

Silver

Topp ♥ T-shirt

Valde ut helt silvriga kläder från Shein (Sheinside) så ingen kan veta var mitt hår börjar och slutar när jag har dem på mig. Enbart för att förvirra. 

All Play No Work

1, 2, 3, 4, 5 ♥ 6, 7, 8. 9. 10

Är inte playsuits trevliga? JA DET ÄR DEM. Behöver inte ens tänka eller förstå vad som händer och BAM så har man en stilig outfit på sig. 

Sea Creatures

T-shirt från Romwe. LA Splash Cosmetics Smitten LipTint i Charmed på läpparna.
 
Igår skrev jag en mardrömstenta som gick JÄTTEDÅLIGT. Sen blev det lite ordning i universum då jag hade en superbra kväll med några i klassen där vi åt den viktiga maten, bowlade (JAG VANN, HALLÅ HUR GICK DET TILL?) och äventyrade på Satin. Nu vet ni. 

Throwback Thursday

 
Eftersom jag inte fixat mig på uppskattningsvis 140 dagar så grävde jag fram inte mindre än FYRA bilder på mig själv från förra sommaren. Någonstans känner jag att det var lite överdrivet med så många på ett och samma ansikte men jag överdriver ofta och då blir det såhär. Med de här bilderna insåg jag också att jag haft min bloggdesign i alldeles snart ett år. INTE OKEJ, SKÄRP MIG. Såfort jag får lite ledighet måste det kluras fram någonting nytt.
Hur har du förändrats sen förra sommaren?

Blabber

Jag har rymt från internet och in i mina böcker för att tokplugga inför min sista tenta i Örebro EVUR. - Är vad jag önskar att jag kunde säga men istället har jag som vanligt kollat på serier och Youtube istället för att lära mig saker. BRA ORDNING PÅ MIG, NEJ INTE JÄTTEMYCKET. Hur som helst är också mitt bloggande alldeles fruktansvärt dåligt. Skäms lite. Fick dra till med mitt ständiga ess i rockäremen - inspiration(!) från Instagram(!) medan jag kontemplerar över vad tusan jag kan blogga om mer.

För övrigt flyttar jag från Örebro om en vecka eftersom jag tydligen är klar med mina universitetsstudier då. HUR HÄNDE DETTA? Känner den existentiella krisen komma smygande. Sänd hjälp.


Test