Dollskill Summer Sale

Pyre Dress ♥ Wildfox Dress ♥ Daggers Crop Top ♥ Baby Girl Bustier ♥ Pink Garter Skirt ♥ Burning Skater Skirt ♥ Trench High Boot
 
Just nu har alla bra webshops i hela världen rea lagom till att jag har noll pengar att spendera. Måste vara karman från mitt förra liv som slår till. Var nog en mördare. Eller kackerlacka. Eller Joffrey Baratheon.
Ovan är i alla fall massa snyggt från en av mina absoluta favoritsidor Dollskill. Måste titta bort från skärmen innan jag börjar gråta sorgset. Men innan jag gör det måste jag bara understryka hur snyggt eldprints är. Och hur mycket jag vill ha allt på bilden. GNYY.

Veggies

 
Jag älskar grönsaker och jag älskar när det går fort att laga mat så slänger alltid ner massa grönsaker i en stekpanna och gör någon slags röra av alltihop när min mage vill ha mat. Här om dagen stekte jag ihop lök, rödbeta, morot, zucchini, champinjoner, (paprika?), veggiekebab, färsk basilika, färsk timjan, grönsaksbuljong, chili, vitlök och turkisk yoghurt. Hade kanske i Ajvar Relish med, KOMMER INTE IHÅG JU. Men tokgott blev det. Så nu blev jag hungrig igen. Har du någon speciell mat du lagar väldigt ofta?

OBH Nordica Wavemaker

 
Har spelat in video och fixat med bloggdesign hela dagen så har ju helt glömt bort att faktiskt blogga också. INTE BRA. 

Har ju redan tjatat lite om min vågtång Wavemaker från OBH Nordica innan men den förtjänar ett alldeles eget inlägg för den kan ha varit mitt bästa köp på superlänge. Skapar alldeles änglalika vågor i håret samtidigt som det blir blankt och stiligt. Det tar ett tag att våga allt sitt hår men lockarna håller hur länge som helst sen, WORTH IT. Vågigt löshår är helt perfekt för mig eftersom mitt riktiga hår är lockigt och vilt naturligt så behöver inte platta det längre för att de ska passa ihop! I LIKE, 5 av 5 toasters. Finns här.

Old Money


Bästa Lana Del Reys nya album Ultraviolence släpptes för två veckor sen. Jag tycker inte riktigt det lever upp till Born to Die men har totalfastnat för finaste låten Old Money. Den spelar jag hela tiden just nu så att alla som vistas i min närhet blir galna på mig. SORRY NOT SORRY. Har du lyssnat igenom albumet? Vilken låt är din favorit?

Fear and Loathing

 
Jag MÅÅÅSTE VERKLIGEN fixa mig en ny bloggdesign, har haft den jag har nu sen Jesus födelse ungefär. Så idag var jag inte trött och lat utan började lite smått klura på en ny designjäkel. Började med att sminka mig till oigenkännlighet och tvinga min kamera att föreviga mig. Jag tyckte jag var smart som hade ett vitt lakan bakom så jag kunde klippa ut mig enkelt sen. Tänkte inte på att jag kanske skulle använda bilderna till något annat också och att jag nu har världen skrynkligaste lakan bakom mig. GENIUS. Förutom att ta kort på mig själv som en egoistisk selfiekonung så har jag funnit den perfekta bakgrunden till designen. So I got that going for me.

Sassy crops


Jag älskar crops tops. Så jag köper massor och tvingar dem att älska mig tillbaka. Mina senaste offer är THESE SASSY BITCHES från Married to the Mob och Motel. Här och här kan man studera dem i sin naturliga miljö. 

Nelly Summer Sale

Svart kläning, Tartan Kjol, Printklänning, Svart Blus, Svart Spetstopp, Baddräkt, Nattlinne, Cardigan, Platforms
 
Det enda trevliga med denna sommar än så länge ÄR ATT ALLA HAR REA, YIHA. Jag letade igenom Nellys rea och blev ytterst obesviken. Här har ni några ståtliga exemplar från min jakt. 

Ask Me Stuff!

 
Det var helt länge sen jag hade en frågestund så därför tyckte jag att jag kunde ha en nu. FRÅGA VAD DU VILL. JAG SITTER INNE PÅ SVAREN (På livets gåtor med)

Black Moon Lilith Out Now!

 
YIHAAAA, Black Moon Lilith har äntligen släppts hos Shock! In och utforska hääär.
Helt gladast i världen över att fått chansen att jobba med så underbara människor och möjligheten att vara modell för ett helt nytt klädmärke som står för självständighet och att vara sig själv. Och såklart dessutom är helt mörkt och svårt. SOM DET SKA VARA.
 
Ikväll är det också releasefest för Black Moon Lilith i Göteborg som jag skulle ha varit med på. Men som den duktiga och tråkiga medborgare jag är så jobbar jag både idag och imorgon och kunde inte smita iväg. Önskar så himla mycket att jag kunde vara med och hoppas alla där får livets kväll. SÅ AVUNDSJUK ÄR JAG. 

Sheinside Summer Vacation Giveaway

 
ÄNTLIGEN är det dags för en ny Giveaway här på bloggen tillsammans med bästa Sheinside! Att fira sommaren (som än så länge varit bråkig och mulen) med nya kläder och accessoarer är den bästa sortens firande. ALLA VET DET. 
 
Du har chansen att vinna två valfria produkter från som du väljer från denna länk ---> GIVEAWAY PRODUCTS
Du kan inte välja två produkter av samma typ, t ex går en klänning och ett par solglasögon bra men inte två par solglasögon. 
 
Såhär är du med och tävlar:
1. Registrera dig hos Sheinside här. Är du redan registrerad så hoppa till nästa steg.
2. Gilla Sheinside på Facebook här.
3. Lämna en kommentar till detta inlägg att du är med och tävlar och vilka två produkter du skulle vilja vinna. Glöm inte att lämna den mail du är registrerad hos Sheinside med.
 
För extra chans att vinna så tipsa om tävlingen på din Blogg/Instagram/Facebook/Tumblr/hemliga dagbok och länka hit. Använd gärna bilden!
Tävlingen avslutas fredagen 11:e juli. GOGOGO
 
Tävlingen förlängd till den 18:e pga internetproblem
 

In this Sheinside Giveaway you have the chance to win two products of your choice from this link ---> GIVEAWAY PRODUCTS 
You can choose two different types of products. For example is a dress + a pair of sunglasses alright but not sunglasses + sunglasses. 
 
To enter just follow these steps:
1. Register on Sheinside here. If you're already registered just jump right to step two.
2. Like Sheinside on Facebook here
3. Leave a comment on this post telling you've entered the giveaway. Don't forget to leave the mail address you are registered at Sheinside with!
 
For an extra shot at winning: Blog/Instagram/Tumblr this Giveaway and link to my blog!
The Giveaway ends at July 11th. GOOOD LUCK!
 
The winner will be announced on July 18th due to problems with the internet. 

That Moment

 
Lite för många dagar i rad nu har jag smitit in på Kicks och kollat på smink och parfymer. Och hela tiden har jag draaagits till parfymjäkeln That Moment av One Direction FÖR DEN DOFTAR SUPERGOTT. Jag känner ingenting speciellt för One Direction men jag känner känslor och obeskrivlig kärlek för That Moment. Det står dock att den bland annat doftar gurka. DOFTAR GURKA ENS NÅGOT? Livets mysterium. Finns att köpa hääär.

Salem

Wiccan Kimono: UNIF | Topp: Sheinside | Shorts: Bad Vibes | The Reaper Shoes: UNIF | Smycken: Ebay | Läppstift: Lime Crime Poisonberry

Hej gossar. Idag har jag jobbat i stiliga arbetskläder som inte såg ut som dem på bilderna och sen hämtat ut mina UNIF Reapers och Hellbounds som jag ÄNTLIGEN varit och lämnat in på lagning. DUKTIG DAG, DUKTIGA SKOR.

Lingerielike Goodies

Vit harness crop top ♥ Vitt linne med spetskanter ♥ Svart spets-crop top

Idag fick jag hem ett paket från mina kompisar på Sheinside. I det gömde sig tre supersöta toppar. Tyvärr gömmer sig solen med, får dansa soldansen tills jag kan använda dem utan att dö av köld. 

Magiska hästfötter

 
Har fångat mig ett par mytiska varelser. De är mjuka, varma, fluffiga, tokstora och bor på mina fötter. 
De finns på Roligaprylar.se och du hittar dem hääär

Sunday inspiration


Söndag betyder Tumblr-inspo. Egentligen inte, men nu blev det så i alla fall. Har du Tumblr? Vad för typ av bilder brukar du reblogga? Lääänk till min Tumblr.

DIY Flower Halo


Mitt livs första blomsterkrans som jag gjorde igår blev halvbra MEN NU HAR JAG TESTAT IAF! Good for me.
Basen gjorde jag av piprensare som jag snurrade ihop. Kransen var ungefär 4 piprensare tjock men borde varit det dubbla för den blev helt fladdrig. Blommorna tog jag från två blomdiadem jag hade hemma och aldrig använt (luras på första bilderna genom att ha en helt annan blomkrans där. Därför är en sax med också som jag inte använde. BRA PLANERING) Jag hade tur och blommorna gick att bara snurra fast. Tyvärr ville inte mina blommor räcka till och jag var tvungen att hitta på en snillelösning så letade fram rosa spetsband som jag snurrade runt hela kransen. TADAA KLAR.

Shock Wanties

 
I torsdags efter fotograferingen smet Vira och jag iväg till Shocks affär. Har aldrig varit i den i Göteborg innan och blev HELT VILD när jag gick in där. Det kändes som jag internetshoppade - fast i verkligheten! Jag ville aldrig gå därifrån samtidigt som jag ville fly fort som tusan innan jag köpte allt jag såg.
Så nu letade jag precis fram några av mina favoriter på deras webshop, GIMMIEEE.

Glad midsommar

 
GLAD MIDSOMMAR ALLA FINA LÄSARE! Hoppas ni får en askalas dag och äter jordgubbar och potatis tills ni spricker. Vad hittar ni på idag? Jag precis snart äta sen iväg på bravader.
Jag har gjort den här jäkla blomsterkransen förresten, visar hur imorgon!

BTS hos Shock

 
Har haft en hur bra dag som helst i Göteborg där jag varit med dessa underbara tjejer i Shocks studio och fotat produktbilder till deras nya märke Black Moon Lilith som släpps om exakt en vecka!
Nu är jag trött som en räka. Vill sova på tåget. Vågar inte sova på tåget. Kan ju vakna upp i Norrland utan att veta hur jag hamnat där och det vågar jag inte riskera. 

Matar mig

 
Gick upp när jag brukar gå och lägga mig idag för att åka på photoshootäventyr i Göteborg där jag och Vira ska fotas för Shock igen! Är SUPERMEGATAGGAD. De supersöta tjejerna på Shock hade bokat med en frukost i min tågresa så den har jag suttit och slafsat i mig (bokstavligen, flög kaffe och yoghurt över allt, tror jag till och med kan ha spillt på någon, HOPPSAN) Jag åt för över en timme sen men tåget skakar och fladdrar så mycket att det tog 140 år för mig att fixa det här inlägget. INGEN KONTROLL, vet inte var jag trycker, datorn lever sitt eget liv. 

Pure Seduction

 
Min söta syster sa "HEJ STORASYSTER, TAG DENNA NEKTAR AV PARFYMGUDARNA OCH DRÄNK DIG I DEN SÅ DOFTAR DU HIMMELSKT!. Jag sa: "Tack så mycket!" Så fick jag en VS Bodymist av henne eftersom hon redan hade parfymen! SÅ SNÄLL ÄR HON ♥♥♥♥ 
Nu har ni hört historien om hur jag upptäckte min nya favorit från Victoria's Secret. Den heter Pure Seduction och doftar röda plommon och fresia. Omnom. Misten finns att köpa häär
Har du någon favoritdoft från Victoria's Secret?

Unicorn and Fantasy

 
Roligaprylar.se skickade universums finaste Enhörningsmugg till mig. Nu sitter han och jag och steker tillsammans med vattenmelon, körsbär och första Game of Thrones-boken (och blommor tydligen). Tyckte det var dags att ta tag i livet och börja läsa den en gång för alla så jag slipper känna tomhet när tv-serien precis sa hejdå för säsongen. Helt konstigt är det att läsa den på svenska dock, alla namn och hur de pratar och alltihopa är så fel. Offrar mig ändå för det går fortare för mig att läsa på svenska. 
Tittar du på Game of Thrones? Har du läst böckerna? Och viktigast: HAR DU OCKSÅ EN ENHÖRNING ATT GÖRA DET MED? Adoptera annars häär

Artinspo: Ana Bagayan

 
Snubblade över den fantastiska konstnären Ana Bagayans bilder och kände lite att jag behövde dela med mig av dem här. ALIENS OCH TOKSÖTA TJEJER OCH RYMDEN OCH DJUR OCH MYSTISKA SAKER. SÅ FINT ATT JAG MÅSTE SKRIVA ALLT I CAPS. 
Här är hennes hemsida där alla bilder är från. Vad tycker ni om målningarna? 

Ebaytips: Smycken

Armband: 1, 2, 3  ♦ Örhängen: 1  ♦ Ringar: 1, 2, 3  ♦ Halsband: 1
 

Just nu är Tribal eller Tibetanska eller vad i hela livet den här typen av smycken kallas för den finaste sortens smycken enligt min hjärna. Turkoser, ornament, mörkt silverfärgat, mynt = OHLAHLAH. Finns massa fina hos vår gamle vän Ebay. Vad tycker du om denna typ av smycken?


Kina Shen


Är på en evig jakt efter nya stilinspirationer och mitt senaste byte är supersöta Kina Shen. HUR FINT ÄR INTE HENNES HÅR? OCH KLÄDER? OCH BILDER? OCH KOMPIS? Hennes Instagram hittar ni här.

Eden

 Crop top: UNIF | Kjol: H&M | Skor: UNIF | Halsband: Ebay
 
Igår var jag ute och härjade i storstaden Enköping. Innan jag smet iväg tvingade jag mamma att ta bilder på mig. Bor på landet nu på sommaren och är helt omringad av växter på tomten. KAN NI ENS SE MIG BLAND ALLA BUSKAR?
Igår testade jag också att locka håret med min nya vågtång från OBH Nordica. DET BLEV STILIGT.

Strawberries & Watermelon

 
Blev lyckligare än en kamel när mamma kom hem med 3 kilo jordgubbar och 5 kilo vattenmelon och sa ÄT TILLS DU SPYR KVINNA (Hon sa nästan så). SÅJA KÄRA FRUKTEN, välkommen till er död och nya livet i min mage. 
Har du ätit några svenska jordgubbar än i år?
 

Shoes and Friday the 13th

 
Idag, fredag den 13:e som det fortfarande är i några minuter till, hade jag livets tur. Jag har flyttat hem till Enköping över sommaren men idag åkte jag tillbaka till Örebro för att hämta lite grejer. När jag satt som en snäll medborgare och väntade på tåget från Enköping fick jag ett sms från Universitets kårhus: "Vi har hittat din plånbok! Komsi hämta!" Det var två veckor sen jag tappade bort den och just precis idag var den enda dagen jag tänkt åka tillbaka till Örebro på hela sommaren. FÖRSTÅ TIMINGEN ATT DE HITTADE MIN PLÅNBOK JUST PRECIS NÄR JAG SATT DÄR OCH ÄNDÅ SKULLE ÅKA DIT. Trodde den var evigt förlorad. 
 
Men nu behöver jag er experthjälp om något helt annat! Jag har inga somriga högklackade skor utan bara en massa boots och grejer. Därför tycker jag att jag behöver fylla på min skosamling lite så jag har något att dansa runt i till mina bara ben om de skulle råka bli bruna nån gång. (Bra köpa-nya-skor-ursäkt) Men miljonfrågan är VILKEN AV DE HÄR TVÅ SKORNA BORDE JAG KLICKA HEM? Så stiliga båda två ju. För svårt val.

After the rain

 
10 minuter innan jag tog de här bilderna så blixtrade och åskade hela himlen och huset blåste nästan iväg och drunknade i regnet. Jag älskar åskväder. Vad tycker du om åskväder? Och vad tycker du om min nya klänning från Sheinside, hoho? Länki

Crowns

1, 2, 3, 4, 5, 6

Behöver ett silvrigt huvudsmycke i mitt liv så jag kan låtsas att jag är en prinsessa. Eller kung.

BML

 
 
Nu är det inte långt kvar till Shocks nya märke Black Moon Lilith som jag och Vira är modeller för släpps! Den 26:e juni då jäklar får världen se på nya snygga kläder! 

Fringe

 
1, 2, 3, 4

Vill ju ha en fladdrig fransväska. ALLT BLIR BÄTTRE MED FRANSAR: väskor, kimonos, mattor, ögon.

Inspiration: Linabugz

 
Jag har bloggat om LA-tjejen Lina förut men eftersom jag har en extrem girlcrush på henne och hennes stil så får hon hälsa på här igen fast men lite nya outfits. MINA ÖGON ORKAR INTE. Länk till hennes blogg.
Idag jobbar jag (lagar mat till baaarn) förresten, satt och klistrade ihop det här inlägget innan jag började. Dukte mig. 

Visby


Jag absolut tokälskar Gotland och Visby. Alltid. Men lite extra mycket på sommaren. Min pappa bor där så jag och min syster brukar åka dit (och smuggla med våra vänner) och hälsa på och flänga omkring och vara lyckliga på sommaren. Känns som man är utomlands nästan. ÅÅÅH LÄNGTAR IHJÄL MIG TILLS JAG ÅKER DIT I JULI. Har du någon favoritplats i Sverige på sommaren? 

Mexico

 
Mörklila är en av mina absoluta favoritfärger så jag doppade min naglar i Mavalas nummer 30 - Mexico. Av någon anledning är det alltid lika omöjligt att ta fina bilder på mina händer. SLUTA VARA FULA OCH BRÅKIGA DÅ HÄNDERNA.

Killstar Crops

Såg att grymma Melinda bloggat om Killstars nya crop tops och hur kan jag låta bli att också göra det när de är SO FRICKIN SASSEEEYYY? Vilken av dem tycker du är finast? Här hittar ni dem.

Let them eat cake

Bilder hittade på We♥it & Tumblr

Man skulle kunna tro att jag är väldigt sötsugen och då skulle man tro rätt. 

Let's go take a howl at that moon

Motel Topp ♦ Motel Kjol  UNIF Concho Hatt  New Look Kimono  JC Scully Shoes  Ametistring  
La Lune-ring  Lime Crime Läppstift  OPI Nagellack
 
Precis såhär mån- och soldyrkande och mystisk vill jag dansa omkring alltid och hela tiden.

Woodstock

Byxor: Tobi (slutsålda) | Blus: Tobi | Skor: UNIF | Smycken: Ebay

Idag hade vi den sista examinationen i skolan så nu HAR JAG SOMMARLOV WIWIH. Det firade jag och några kompisar med att åka till stan för att äta på Subway. Då träffade vi på alla Örebros invånare som också tyckte det var en bra plan att vara i stan just idag. Fick simma oss fram i folkhavet till vår mackresturang. Där dog vi lyckliga och mätta. 
Hade nya fladderbyxor på mig också som det faktiskt var en supersnäll läsare som tipsade mig om för ett tag sen. De var superbilliga och superstiliga så jag bah WHY NOT och lät dem flyga hem till mig. Livets skönaste byxor. Kände mig lite som en 70-tals hippie i dem men det vill man ju göra ibland.  

Ribcage

 
Åh jag älskar Killstar. Och stora svarta söndriga stickade sweaters (härmed förkortat SSSSS).
Jag har verkligen blivit en riktig liten märkesnörd på gamla dagar. Enligt min utbildning och någon bok jag läst så bygger många människor stora delar av sin identitet kring varumärken. Commodity fetishism och Commodity self kallas det. And damn straight I'm a living example of it. Tror att jag blir cool och stekig och mystisk om jag enbart springer omkring i UNIF, Killstar, Lime Crime, Lip Service, Widow och allt vad det är. Vad tragisk jag lät. Är nog tragisk. Tragiskt.
MEN ÄNDÅ, HUR COOL KOMMER JAG FAKTISKT ATT BLI I DEN HÄR TRÖJAN VAVAVA?

Sheinside Jackets

 
Är en dålig människa som inte visat upp mina jackor än som jag fick från Sheinside för en evighet sedan. Lite halvfel säsong att ha dem nu, eheh, men till hösten då jäklar har jag något att segla omkring i så jag slipper dö av kyla. Vilken av jackorna gillar du mest? 

Pink Summer

 
Idag har jag absolut ingenting att blogga om så rotade fram lite gamla bilder jag tagit. Bara de rosa var värdiga och fick synas för världen.
Nu tänkte jag av okända anledningar berätta den spännande framtidssagan om min sommar. På lördag smiter jag hem till Enköping. Jag ska jobba 2 veckor i juni och 3 (kanske fler) veckor mot slutet av sommaren. Mot slutet av juni ska jag på vilda äventyr i Göteborg. Sen ska jag smuggla med lite vänner till Visby vecka 29 och försöka smuggla mig själv utomlands någon annan vecka. Resten av sommaren blir det SOL, INGET BAD, BLOGG OCH MASSA ÄVENTYR WOOOOH. Jag älskar sommaren, min själ sjunger lyckosånger för mig för att den äntligen är här. Vad har ni för sommarplaner so far? 

Lime Crime Geradium and Glamour101

 
Förut klickade jag hem en ny peruk från Lockhop varje månad. Nu unnar jag mig läppstift från Lime Crime istället. Compulsive shopping disorder - GOTTA CATCH THEM ALL. Den här gången blev det två Opaque läppstift i färgerna Geradium och Glamour101.

Geradium är en jättefin korallrosa (mer korall än vad den ser ut i swatchen ovan) och stark färg som jag tittat på länge. Och den var precis lika fin och bra pigmenterad som jag väntade mig. Sen köpte jag även glamour101 eftersom jag vill ha ett riktigt bärigt, mörk klassiskt rött läppstift. Men ermahgerd, SO DISAPPOINT, skulle kunna slå någon. SUPERDÅLIGT pigment i läppstiftet så jag fick måla 140 lager för att det skulle bli någon färg. Färgen i sin tur ser helt sorglig och dassig ut på mina läppar. För ljust och nästan lite brunorgange vilket är typ den värsta färgen i mitt liv. Ser ut som en sann tant i det. Noll av fem toasters. 

Massa nytt på bloppisen

Har mosat på med massa nytt på bloppisen. OCH ETT HELT HAV AV PERUKER. In och kika! Länki.

Escada Perfumes

1, 2, 3, 4, 5 

Det finns nog inga dofter som jag förknippar mer med sommaren än Escadaparfymer. De doftar tropiskt och sött och frukt och himlen och NAMNAMNAM. Finns ännu lite fler dofter från Escada än de på bilden hos tex Nordicfeel.se och Parfym.se 
Har du någon speciell parfym du förknippar med sommaren?


Test