Kvarg och sånt

Har börjat äta massa kvarg så nu känner jag mig som en sann bloggare. Att blanda kvarg med saft (jag använder  Fun light med smak av jordgubbar och vattenmelon) och ha på massa färska jordgubbar är så gott att jag inte vet var jag ska ta vägen. Och nyttigt är det! OMNOMNOM

Outfits


Plastic, Leopard, Lace

Har ju skrivit om min plötsliga besatthet för plastmaterial och leopardtryck. Så jag blev vild och klickade hem lite sånt! Beställde även en spetsbustier med nitar för spets och nitar är det bästa som fiinnnnnssss! Har bloggat om alla de här sakerna förut och det kanske inte är superkul för er att se dem ÄNNU EN GÅNG. Är så tjatig när jag gillar något, hiho.

Brukar du internetshoppa? Hur ofta gör du det i så fall? Jag gör det så ofta att jag inte vågar erkänna för det är ohälsosamt och ni skulle tro jag är dum i huvudet. (Jag är lite dum i huvudet)

Länkar: 1, 2, 3, 4

Ebaytips: Clutches

Samlade ihop en massa småväskor från Ebay för småväskor kan vara bra att ha när man är ute och äventyrar och grejer. Alla är helt totalt i min knasiga Juliasmak men jag hoppas att ni kanske gillar några av dem också!
 Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Yin & Yang

Har supermegatoklänge velat ha en fin choker. Lika länge har jag velat ha någonting med Yin & Yang. Så hittade den ulitmata kombon på Ebay. Tack Ebay. Hääär är länken till den.
 

Disney!

För exakt ett år sedan bloggade jag om mina favoritdisneyfilmer. Och eftersom Disneyfilmer är bäst i världen firar jag denna dag med att blogga om exakt samma sak med samma bild i år igen! Vilka är era favoritdisneyfilmer?
 

Ebaytips: Guldfärgade smycken

Har alltid varit en sån som tyckt att silver är mycket finare än guld. Nu har något helt plötsligt hänt med mig och jag har börjat gilla guldfärgade smycken tokmycket. Så här är massa billiga tips från Ebay!
Tycker du silver eller guld är finast?

 Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Nailart. Lite. Typ

Ni som följt min blogg länge vet säkert redan hur talanglös jag är när det gäller att fixa min naglar. Är för otålig och slarvig så nagellacket hamnar en meter utanför naglarna hela tiden. Dessutom lyckas jag ALLTID ta i något så att allt bli kladdigt. BUT THAT AIN'T GONNA STOP ME. Passade istället på att måla dem lite extra idag.

Halva nageln blev rosa och den andra grön, vill man få det jämnare kan man tejpa när man målar, men det var jag för lat för. När färgerna torkat doppade jag en tandpetare i ett silvrigt nagellack och målade. Avslutade med genomskinligt lack ovanpå. TADAAAA. Mobilskalet på bilden är förresten nytt och jag gillar det för det har massa nitar och ser farligt ut.

Mermaid-ish

Blandande hårfärger som värsta mästerkocken eller kemisten igår. Såhär blev det tillslut. Pastellblått med lila dip dye. Dooooock så vet jag inte om topparna syns speciellt bra här på bilderna, but still, de är där, lila och mystiska.


Changing color

Vaaaaad har jag nu gjort? Jag är verkligen inte bra på att vara blond. Visar hur min nya hårfärg blev imorgon!
Vill du veta hur jag brukar göra när jag färgar håret i pastellfäger så kan du se det häääär.

Mina favoritshopar

Här är mina favoritwebshopar. Hatälskar alla eftersom man blir galen i huvudet och får ohälsosamt mycket habegär när man kollar igenom dem. Ni har blivit varnade.
Länkar: Dolls Kill, Nasty Gal, Go Jane, Karmaloop, Gypsy Warrior, Missguided

Leopard

För några år sen var jag helt vild och besatt i leopardmönstrat. Sen slutade jag vara det. Nu har jag råkat bli det igen. Allra finast tycker jag det är på lite genomskinliga, tunna tyger, ERMAHGERD ♥
 Vad tycker ni om leopardmönster?
 
Länkar: 1, 2, 3, 4
5, 6, 7, 8, 9

We Can't Stop

Min syster är värsta Mileys Cyrus fangirlen. Och det smittar av sig, jag spelar ihjäl den här låten just nu!
Totalälskar dessutom hennes stil och att hon verkar göra precis som hon vill utan att bry sig om vad andra tycker.

Glad Midsommar!

Smugglade in lite bilder från förra midsommaren och önskar er alla en tokbra dag och kväll! Ni är bäst finisar!

Pasteller

En daily dose of pastel gör så man mår bra i ögonen och hjärtat.
Bilder jag rebloggat på min tumblr

Väst & JD

Fladdrade omkring i världens finaste vita väst från SheInside idag. Hade den tillsammans med ett Jack Daniels linne och knästrumpor från Ebay, shorts från Bikbok och mina fötters enda samma hem - skor från Y.R.U

Chains

Jag gillar kedjor. Som smycken alltså. Inget annat. Kedjor är farliga ju.

Länkar: Halsband, Armband

Isadora Classic Brown

Jag är helt beroende av ögonskugga. Eller rättare sagt så är jag beroende av Isadora Eye Shadow Quartet - 20 Classic Brown, för det är nästan den enda jag använder, heh. FÖR bra färgkombo, passar till allt och inget.
Använder du ögonskugga? Vilken färg/färger använder du oftast?


Gojane

Gojane har för fina grejer för livet. Vill ha AAAAALLLTTT. På riktigt. Det är en farlig sida. Gå in där på egen risk.

Mobilskal

Under tiden jag var utomlands hade massa mobilskal flygit hem till mig från Kina. Tack Kina, era mobilskal är fina.
Seeee what I did there? Är bäst på att rimma, for sure. Vilket skal tycker ni är finast? 


Lite Cypernbilder

Har inte lagt upp några bilder från Cypern än så här får ni några. Var en mästerfotograf med min Iphone. Lägger säkert upp lite fler bilder seeeenare!

Navelpiercing

När jag var på Cypern passade jag på att pierca naveln wih. Har haft navelpiercing förut men den svek mig och jag var tvungen att ta ut den. Nu är min navel ärrig och ser lite mystisk ut. Får se hur länge den här piercingen vill leva. Hoppas för evigt. Tror en månad. Inte jättesmart att pierca sig på sommaren, heh. Har du några piercingar? 

Cyprus Shoes

Är hemma i Sverige igen! Har haft en tokbra och halvgalen resa med superfina vänner. Mindre superfint var att min mobilräkning blev dyrare än själva resan, trots att jag bara hade på internet då och då. KIIILL MEEE.
Shoppade inte alls mycket, bara ett par skor, nagellack och lite lösögonfransar eftersom mina höll på att ta slut och lämna världen. Sen gick resten av pengarna till mat och äventyrande! 

Harness Dress

Har ju helt glömt att visa hur jag egentligen ser ut i min mystiska Harnessklänning från Unif. Råkade luska fram några bilder som jag tydligen tagit för några veckor sedan. Hade den tillsammans med ett par kopior av märkets mest kända skor. SÅ LÖMSK OCH BUSIG JAG ÄR.
Klänning: UNIF | Skor: Ebay

Watermelon

Jag älskar frukt lite för mycket. På sommaren är vattenmelon det bästa i världen. FINNS INGET GODARE JU. Omnomnom. Vilken är din favoritfrukt?


Viivi Vanessa

Har bloggat om henne förut, men en av de personer som inspirerar mig allra mest stilmässigt är 22-åriga Viivi Vanessa från Finland, så hon förtjänar ett inlägg till ju! För fin för livet och världens bästa garderob.  Exakt allt hon har på sig skulle jag kunna ha själv. Och hon äger så mycket UNIF-grejer. Crazy woman. Är vildsint avundsjuk. Men det är okej.
Hääär hittar ni hennes blogg.
 

Pastel nails

Pastellfärger kommer för alltid och evigt att vara mina favoritfärger. Dessutom är det tokfint på naglar och ser jättesomrigt ut! Så varsågod, här bombarderas ni med massa naglar. I PASTELLFÄRGER.
Och nagellack. Också i pastellfärger. Duh.
 
Bilder lömskt snodda från google. Nagellack: Gina tricot, Isadora, Essie

Massa cambilder!

Letade genom min dator och hittade massor av mystiska cambilder.
Gissa vilken den nyaste bilden är? Ledtråd: Jag äter bullar på den. Det går utför för mig.


Stripes

Är så kär i vit-svartrandiga leggings. Vill ha dem till vänster mer än jag vill ha cola. OCH COLA ÄR DET BÄSTA JAG VET.
Vad tycker ni om såna här leggings?
Länkar: 1, 2, 3, 4

Cypern!

När ni läser det här är jag redan på Cypern och härjar. Har förberett en massa tidsinställda inlägg så ni inte kan slippa mig även om jag är borta! Tihihi. Har med mig kameran och hoppas kunna fixa internet så jag kan blogga härifrån också, wiih. 

Ser olycklig ut på bilden som jag alltid gör men är egentligen överlycklig. Älskar att resa. Och flyga.
Vad tycker ni om att flyga? 
(Bilder snodda från apollo.se, HEheheheheh)

Bare Legs

Igår var jag ute och äventyrade på krogen med massa fina vänner i BARA BEN. Kände rädsla men det gick bra trots att de är blekare än Malfoys hår. Och genomskinliga. När mina ben är obruna så ser de typ genomskinliga ut. Knäppa ben.
Topp: H&M | Kjol: Aliexpress | Skor: Nelly | Vägg: Hus

New from SheInside

Har fått två suuuuperfina plagg från Sheinside. Är dökär i båda två. Ååhåhååh. En vit transparent och asfet väst och ett toksött linne med spets. Visar hur de ser ut på senare! 
Håller förresten på och fixar med massa tidsinställda inlägg till när jag är på Cypern. Åker på fredag ju. YIHAAAA.
Lääänkar: Västen, Linnet

Vanilla ice cream and strawberry jam

Mitt hår är vitare än vitast. Och lite rosa som vägrade försvinna. Mitt löshår är inte vitt utan gult och för mörkt för livet. SÅNA BEKYMMER. Nu är det kaos. (Överdriver bara en aning)

Idag hade jag sista seminariet i skolan för terminen så är alltså färdig med första året på universitetet. Kom precis tillbaka till Enköping och det känns så himla knäppt och jag saknar redan Örebro. VAD SKA JAG NU GÖRA I TRE MÅNADER? aksdgauysfuyatftg


Harajuku

Blir så galet inspirerad av japansk streetfashion. Speciellt från Tokyo. Och distriktet Harajuku. Alla ser för coola ut. Not fair. Bilderna är från Tokyofashion

Plastic Fantastic

Något jag har börjat gilla massor är plast. På kläder och accessoarer. Whaaaaat?
Vad tycker ni om plastplagg och accessoarer? Tycker det är speciellt fint på jackor. Och på allt.
Länkar: Jackor: 1, 2, 3, 4
Skor: 1, 2
Väskor: 1, 2

Gammal video: Cinnamon Challenge

Har äventyrat klart i Enköping och är tillbaka i Örebro. Tokbra helg. 
Som förlåt för mitt dåliga bloggande får ni en ett och ett halvt år gammal video där jag äter kanel. Ångrar det fortarande. Kanel = Döden.


Test