Throwback!

Tänkte vara lömsk och härma Vira med att köra en Throwback Thursday såhär på Halloween. För det finns inget mer skrämmande än att tänka på hur man sett ut en gång i tiden.  Är jag mig lik? (Säg nej)

Balsam + toning = ♥

 
Balsam är min bästis när jag färgar håret i någon pastellfärg. Dels blir färgen ljusare och dels räcker den mycket längre om man blandar ut den med balsam. Det kan vara vilket balsam som helst så länge det är vitt! Jag brukar köpa det billigaste tramset jag hittar.
Ett tips är att köpa en mörk toning för då behöver man bara använda pyttelite färg när man blandar den. På bilden använder jag Violet från Directions.

En superviktig grej om man vill ha en pastellhårfärg är att ha håret så vitt det bara går när man färgar. Det går såklart att färga även om det inte är det men reslutatet kan bli en mystisk överrasking och kommer inte bli lika klart, ljust och pastelligt.

Många av er vet säkert redan det här men eftersom jag får en hel del frågor om det så tänkte jag att jag kunde blogga om det ändå! En annan fråga jag ofta brukar få är hur jag blandar färgerna för att få till just min nyans. Det skrev jag lite innan om hääär. Men testa dig fram och lek lite annars, pastellfärger går ur fort så det kan aldrig bli totalkaos!

Jag gillar Tumblr

Bilder fiskade från älskade Tumblrs hav.

Halloweenshopping

 
Supermånga sidor har Halloweenrabatt just nu. Karmaloop drar av 40% på din order och på Dollskill får man den andra saken man köper för halva priset t ex. Mitt omänskliga shoppingberoende har gjort att jag klickat hem en massa saker de senaste dagarna. Vill nästan inte blogga om allt jag shoppar. Skäms ju.
Allt på bilden förutom tightsen är från UNIF, dumma UNIF. Har inte köpt tjejerna. Sånt är olagligt.

Red, Black, Tartan and Velvet

Missguided är en helt tokbra sida med massa farligt snygga grejer som plånboken blir glad av. 
Har sökt i min själ och kommit fram till att jag gillar rött och rutigt. Förstår inte hur det hände, har nog aldrig ägt ett enda rött plagg i mitt liv. Eller rutigt. VEM ÄR JAG ENS LÄNGRE?

Inspo: Lina Tesch

Lina Tesch är för fin. På riktigt, man får inte klä sig så jäkla snyggt och klockrent. Skänk dina kläder till mig unga dam. Och dina skor. Det hade varit trevligt. Häär är hennes lookbook.

Suspender skirts

Övre raden: 1, 2, 3
Undre raden: 4, 5, 6, 7, 8
 
Har blivit superkär i suspender skirts. De är helt söta och fina och bra. Vad tycker du om hängselkjolar? Eller hur man nu säger såna konstigheter på svenska.

Ebaytips: Mobilskal

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

En läsare ville att jag skulle göra ett inlägg om söta mobilskal så då hälsade jag på min vän Ebay och fiskade fram en liten hög med söta skal. Titta bara på valen. Och skalet under valen. Kom till mig.

Lashes

Var på Halloweenfest igår igen men var för lat och fantasilös för livet och klädde inte ut mig. Sååå tråkig. Limmade på en liter lösögonfransar istället. Hade cirkellinser också och gick runt och levde livet i en suddig värld. Osäker på om det verkligen ska vara så. Farliga linser. Och här syns mitt nyfärgade hååår.

Haunted House

I helgen är det äventyr på Örebro universitets kårhus, två dagars Halloweenfest, yiha! Min plan var egentligen att vara ett vampyroffer igår och vampyr idag. Men så hade jag lite för roligt med allt låtsasblod så jag såg ut som jag blivit överkörd av en lastbil eller två istället. Funkade det med! Min vän Ida slogs med en varulv, varulven vann.


Halsband

Jag gillar halsband. Massor. Speciellt korta. Så tänkte visa mina såna! Vilket gillar du mest?
Alla är från Ebay utom skeletthänderna som är från Kreepsville666 och korshalsbandet som är från Cubus.

Halloween Costumes

Googletjuvade bilder

Jag älskar Halloween helt jättemycket. Tycker man kan klä ut sig till precis vad man känner för på Halloween - något läskigt, något sött, något coolt, något sexigt, något roligt, någons mormor eller alltihop! Är dock alltid sämst i världen på att komma på vad jag själv ska klä ut mig till. Imorgon ska jag på Halloweenfest och har fortfarande ingen aning om vad jag ska vara. TOKKAOS. På bilden är lite idéer som jag funderat på. Kom jättegärna med massa förslag ni med! Speciellt på lite annorlunda grejer. Eller berätta vad ni ska vara på Halloween!

Resa till Hollywood!

Just nu är jag, Vira och Ida med i en tävling hos Sunsilk där vi har chansen att vinna vår absoluta drömresa till Los Angeles och Hollywood. Tänk så många spännande och fina blogginlägg vi skulle kunna göra därifrån hiho! 
Skulle bli livets gladaste om ni röstade hääär

Dollskill News

Min hjärna vet inte hur man bloggar just nu. Så i min bloggpanik smög jag mig in på en av mina favoritsidor Dollskill och tittade runt bland allt nytt. Blev som vanligt helt vild och galen och ville ha allt jag såg. Speciellt det här. Ni hittar allt bland nyheterna: Länkilänki.
Vilka är dina favoritshoppingsidor @ le internetzz? (Är cool när jag skriver så, VISST DÅ)

Splitdye 2.0

 
Saknade att ha split-dye lite för jättemycket så det fick komma tillbaka till mig såhär mitt i natten när jag ändå hade tvättid. Bra tid att tvätta på om ni frågar mig. Ish. Howevuuur, som vanligt när man exprimenterar med mystiska hårfärger blir det aldrig riktigt som man tänkt sig. Ville ha lila. Men det ser helt blått och lömskt ut. Det blir nog en magisk överrasking det här men jag blir glad sålänge det passar med mitt grådaskiga löshår. YIHA.
 
Påtal om hår - jag och Vira är med i en tävling hos Sunsilk där man har chans att vinna en resa till Hollywood som är mitt ultimata drömresmål (tillsammans med Tokyo) Nu hoppas vi på att Viras fina hår och era röster kan ta oss dit! Wihooo. Rösta supergärna hääär så är ni snällast i världen! 

Youtubetips: Helen Melonlady

Tänkte tipsa om supersnygga och toksköna Helen Melonlady's Youtubechannel! Hon gör tutorials, hauls, visar outfits, tipsar hur man färgar pastellhårfärger och massa annat nice. Länkilääänk.
 


White House Down

 
Igår såg jag och Denis filmen White House Down. Den handlar lite kortfattat om polisen John Cale som är på rundtur i Vita huset med sin dotter när en grupp tungt beväpnade män tar över stället, ställer till kaos och får hela USA:s regering att kollapsa. Så nu måste Cale rädda sin dotter, presidenten och hela landet. EPIC MISSION.

Jag älskar filmer späckade med action och äventyr och det var precis vad den här filmen var! Dessutom hade den massa humor. Även om storyn kanske inte är den mest unika och manuset är rätt osannolikt så rekommenderar jag den verkligen. Det är en välgjord, underhållande actionfilm i sann Hollywoodanda med massor av spänning och personer som ska rädda världen. Har du sett White House Down?

ROSA

Livet minst obevarade hemlighet som inte är en hemlighet alls är att jag älskar rosa. CHOCKEN. Så därför beställde jag lite fina rosa plagg förut som jag precis fick hem. ROSA ♥ 
Länkar: Kofta, Crop top

Talkingclothes pictures!

Nu finns alla bilder jag tog för Talkingclothes uppe på sidan! Är glad, superroligt samarbete det här!
Mina personliga favoriter är gartertightsen och Okaybaseballtröjan, vilka är dina?
 Här är alla länkar till produkterna och fler bilder:
Pandatshirt, Okay-baseballtröja, Randiga strumpor, Gartertights, DöskallehalsbandEarcuffRosettstrumpor, Svarta strumpor

Wantings

Länkar: Ryggsäck, Topp, Skor, Bodymists: 1, 2, 3

Jag är för fattig för livet just nu. Typisk eftersom jag suktar ihjäl mig efter de här sakerna. (Har bloggat om ryggsäcken lite för många gånger, eheh)
Önskar jag var Harry Potter. Skulle trolla hit allt direkt. Efter jag bråkat klart med Voldemort.
Finns det något speciellt där ute i världen som du jättegärna vill ha?

Såndär skrikmusik

Vira sa såhär till mig: Vill du med och se Bring Me The Horizon i Stockholm den 5:e december? Då sa jag JAAAA, COUNT ME IN. Bring Me The Horizon var mitt favoritband en gång i tiden och dessutom kommer Pierce The Veil dit och dem är jag supertaggad på att se! Vira och jag ska bo på hotell två nätter, hitta på en massa farliga äventyr och smida planer. Hur kul som helst, är himla taggad, wih!
Ska någon av er till fryshuset den 5:e december?

Rainbow

Tumblrbilder. Såklaaart.

Som vanligt när jag är blond så sitter jag och är avundsjuk på alla med färgglatt hår. Om ni kunde sno ett av håren på de här bilderna, vem skulle bli flintskallig?
Nu ska jag ställa mig och fota klart alla produkter från Talkingclothes. Jag = kung på att prokrastinera.

Storenvy pastels

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
 
Satt i skolan omänskligt länge idag, men nu är min ena film klaaar och snart är det dags för fredagsäventyr. Men först säga hejhejehj till alla er fina läsare och tipsa om lite toksnygga grejer från Storenvy. Galet bra sida med både handgjorda grejer och stores som säljer en massa snygga importerade grejer! Och HUUUUUR fina är inte mobilskalen längst ner? Rätt svar: För fina för livet och döden.

I put all my savings on my beauty cravings!

Kom helt plötsligt på att jag aldrig visade mina födelsedagspresenter. Lite sent påkommet eftersom jag fyllde år för en månad sen, heh. MEN WHATEVS. Kan visa en sak nu ändå! Det här rosa kitet från I Love... med livets godaste bodylotion och shower creme + sminkväska fick jag av mami! Tror hon tyckte att jag skulle relatera till texten på sminkväskan. Och kanske försökte hon säga något viktigt och klokt till mig. Mamma då. Du vet att jag inte kan stoppas. Hashtag yolo osv.
Har du någon produkt från I Love... ?

Talkingclothes

Har fått chansen att vara ambassadör/modell för den grymma sidan Talkingclothes som säljer japanskt mode i många olika stilar. Hur kul som helst! Har fått hem supersöta saker som jag ska fota mig i, hoho. Bilder på hur jag skulle styla allting + länkar kommer snart!


Silver

Eftersom jag är så gammal tänkte jag att jag lika gärna kunde vara gråhårig. Så efter några bad i silverschampoo så är mitt hår helt silvrigt och mysigt. Och lite andra färger.
Har ganska mycket i skolan just nu eftersom vi håller på att redigerar tusen filmer (egentligen två) som snart ska vara klara så därför har uppdateringen varit lite dålig!

Ebaytips: Beanies

Länkar: 1, 2, 3, 4 ,5, 6, 7 ,8 ,9, bild.
Nu är det höst och då är det kallt och då vill huvudet vara varmt och då kan man hitta svinsnygga mössor på Ebay som gör allt bra igen! Helst ska det stå konstiga saker på dem så man förvirrar alla.

Så mycket smink

 
Har köpt hem en mindre flock med smink från e.l.f. Har ingen aning om varför jag tyckte att två mascaror var nödvändigt att köpa. Tror min lömska hjärna i sin trötthet och förvirrning ville jäklas med mig. Eller kanske hade den värsta planen att jag ska börja sminka båda ögon samtidigt. Kanske råkade jag lägga båda mascaror i varukorgen utan att ta bort den ena. INGEN VET. Mysterium.
Tycker att hyn och foundation är det viktigaste i sminkningen så därför köpte jag en himla massa spännande produkter för att få sminket att inte rymma från mitt ansikte under dagen. Sitt kvar för evigt eller dö, dumma smink. Skvallrar för er senare hur jag tycker att allt fungerat.

Ebaytips: Rhapsody

Länkar uppifrån vänster: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 
Rhapsody-peruker är superpopulära och det är inga konstigheter alls - livets änglahår ju. När jag köpte min i rosa (inlägg hääär) så fanns det inte alls så här många färger att välja mellan på Ebay! FÖR FINA, kär i allihop. 
Har du några peruker och hur ofta använder du dem isåfall?

Ryder Dress

Klänning: UNIF | Skor: UNIF | Hår: Blekmedel och Ebay och lite från mitt huvud
 
Posar som om det inte fanns någon morgondag på vänstra bilden. Och lite som att jag tror att jag är Paris Hilton. Förresten är jag inte ens hälften så brun som bilderna försöker få er att tro. Att ta outfitbilder på sig själv när det är mörkt ute är döden och en omöjlig uppgift för ljuset är superbråkigt. Även med extern blixt.
Men vad jag egentligen ville säga med inlägget var att i helgen har jag varit hemma hos min familj i Enköping. Igår kväll var jag ute och åt och hade det alldeles jättebra med min mamma och syster. Då såg jag ut såhär. I några minuter. Innan jag bytte kläder, för det gör jag alltid 20 gånger innan jag ska någonstans.
Åhjuste, är blond igen också. Mitt förra löshår var tokslitet så behövde bytaaa.

Grattis Vira!

Idag fyller min kompis Vira år! Så in på hennes blogg HÄR och gör henne superglad genom att säga grattis eller drabbas av min vrede!

Strumpor man inte kan gömma sig i

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 
Jag vet inte varför men tycker att transparenta strumpor är hur söta som helst. Vad tycker duuu?

Blonderingshemligheter

Får ofta frågan om hur jag egentligen gör för att hoppa mellan blont och pastellfärgat hår hela tiden som en vild kvinna. Bleker jag sönder håret varje gång? Svaret är nej, fast ändå lite. Jag bleker alltid bara min utväxt när jag ska gå från en pastellhårfärg till platinablond. Då försvinner pastellfärgen ur håret samtidigt. Har jag haft rosa hår kan det sitta kvar lite färg även efter jag blekt min utväxt och haft i silverschampoo men den försvinner helt efter några tvättar.

Produkterna jag använder är Mood Ultrablond blondering (100 eller 105 - oftast 100), Loréal silverschampoo och Wella color fresh silvertoning i färg 0/6. Jag låter blonderingen sitta i 60 minuter varje gång för att fräta sönder mitt stackars hår ordentligt.
Här är lite förklarande bilder. Mest på min hårbotten. Mumsigt.


Vanilla Caramel

Jag älskar te så var tvungen att prova Liptons nya smaker som härjar runt på bloggar och i reklamer och överallt och gör mig supernyfiken. Såklart var Strawberry Cupcake och Blueberry Muffin slut när jag skulle kidnappa dem från affären. Men Vanilla Caramel fanns iallafall kvar helt oälskad och övergiven så tog med mig en stackare hem! Den var god. Smakade vanlij. Och lite karamell. Har ni testat de nya smakerna från Lipton?

Ny header

Trollade fram en ny header nyss. Tänkte inte ha fladdermöss på den men de fick jag inte ta bort för min syster eftersom de varit med mig för länge. Så de jäklarna är kvar. Och rinnig text sviker jag aldrig. Rinnig text är fin text. Och min väska som jag inte ens använder längre är med mig hela tiden på mina headers. Heh. Vad tycker ni om den nya headern?

Navelpiercingar

1, 2 & 3, 4, 56
Häär är mina navelpirecingar jag köpt hem från Ebay. Två stycken är dock inte med för de har gömt sig nånstans. Helt lömska. 

SheInside Giveaway!

Litet urval av vad som finns på SheInside: Tröjor: 1, 2, 3 | Tshirts: 1, 2 | Kjol | Shorts | Tights: 1, 2 | Klänning
 
Tror att många av er precis som mig tokgillar SheInside och deras grejer! 
Så nu har en lycklig läsare chans att vinna ett presentkort värt hela 100 dollar (ca 650 kronor) att shoppa loss för på sidan! 

Tävlingen avslutas 1:a november och det enda som krävs för att vara med och tävla är detta:
 
1. Registrera dig hos Sheinside. Klicka HÄR för att komma till registreringen.
2. Lämna en kommentar i detta inlägg att du är med och tävlar. Glöm inte att skriva din email som måste vara samma som du använde vid registreringen. Är du redan registrerad sen innan så lämna samma mail du använde då.
Valfritt:
Skriv om tävlingen på din blogg/tumblr etcetc och länka till min blogg för extra vinstchans!
 
Gogogoogo!
 
AVSLUTAD

Too Weird To Live, Too Rare To Die!

Mitt absoluta favoritband på planeten och i universum är Panic! At The Disco. Och igår släppte de sitt nya album Too Weird To Live, Too Rare To Die! .ÅÅHÅHÅOMG. Har redan lyssnat igenom hela albumet några gånger för mycket. Fastnade inte för alla låtar till 100% procent så fortfarande är deras förra album livets bästa. Meeen såklart är några låtar på det nya också så himla bra att jag vill gråta lite och bara ligga på marken och vara mållös och förvirrad. Mest de här: 
Hääär hittar du hela albumet. Lyssnar du på Panic! At The Disco?

Candy colored skirt

Jag gillar kjolar och rosa och Ebay. Så min nya kjol är helt jätteomtyckt av mig. Finns i en massa andra färger om du inte skulle gilla rosa. (Så himla knasig) Lääänk här! Och här. Och bilden. Och här. Men inte här.

Streetfashion

Gillar japansk populärkultur och streetfashion lite för mycket. Gillar Tokyofahsion.com lite för mycket också. Snott alla bilder därifrån. Himla busigt av mig. Min fantasi funkar inte just nu. Vet inte vad jag ska blogga om alls, soorriiiiiiii.

Dollcult Nikki Lipstick

Smög mig in på Nikkilipstick.com för jag tyckte det var lite länge sen jag gjorde det sist. Hittade lite nya grejer och kom ihåg att sidan har livets snyggaste bilder. SÅ ROSA.

Ebaytips: Armband

En läsare bad mig att tipsa om armband från Ebay så tänkte vara en god medborgare och göra det!
Sök på t ex fashion bracelet för att hamna i ett armbandshav.
Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Veckans blogg: Vinnare

De här två superfina bloggarna fastnade jag för denna vecka!
Klicka på bilderna, bli glad.


Ballerina Noir

Kjol: Sheinside | Skor: UNIF | Linne: Mammas gamla | Leopardblus: Bik Bok | Blomkrans: H&M | Strumor: Ebay | Choker: Ebay | Skärp: Ett mysterium
 
Blev helt förrvirrad och visste inte vilken tröja jag skulle ha på mig. Så nu förvirrar jag er genom att lägga upp bilder på båda! Ser lite lätt deprimerad ut på alla bilder. Bilderna ljuger.

Silver, gold and pearls

 Smycken är kul. Speciellt när de kostar nästan gratis. TACK EBAY. Och karmaloop. 
Silverarmband, Armbandsset, Ring: Karmaloop

Veckans blogg

 AVSLUTAD

Clear

Älskar ju saker gjorda i genomskinlig plast. Creepyyeha förstår mig. Lite för bra. Lömskt att snoka i min hjärna.

Vampyr

NYA SÄSONGEN AV VAMPIRE DIARIES BÖRJADE IDAG. Waooohohoh. Så jag ska hem till en kompis ikväll och tvinga henne att bjuda på mat och kolla på snygga vampyrer med mig. Vad ska ni göra ikväll?

Cray Boots

1, 2, 3

Har totalfastnat för vildsinta och höga platåboots med massa spännen. I dem ser man helt svart och svår och farlig ut. KOM TILL MIG, FINA BOOTS. Så stiliga. Skåda bara.

Feral Creature

Är avundsjuk på Eugénie Grey av flera orsaker. Hon är tokfin, har supersnygg stil och bor i L.A. NOT FAIR.
Ni hittar hennes blogg hääär och lookbook hääär

Tokyo

Bilder lömskt tagna från Google.
 
Vill knappt något hellre än att resa runt i världen. När jag lärt mig hur i hela universum man nu sparar pengar så tänker jag smita iväg. Tokyo är tillsammans med Los Angeles och Karibien är mina absoluta drömresmål. Vilka är dina?

UNIF, my love

Mitt favoritmärke är utan tvekan UNIF. De är som att de rotat runt i mitt huvud och skapat allt möjligt som jag tycker är superfint. Därför har jag samlat på mig en hel del UNIF-grejer senaste tiden. Sakerna från märket kostar ofta lite mer än vad min plånbok tycker är roligt så jag har varit lurig och har köpt det mesta på rea! Nästan allt kommer från Karmaloop.
En fråga som därför passar in här litegrann: Samlar du på något? 


Pretty Shit

Älskar Tumblr.  Häär hittar ni min. Den älskar pasteller.


Test