Lockshop wig & Valborg

 
Har råkat bli lite så att jag klickat hem en ny peruk från Lockshop wigs varje månad. INGEN KAN STOPPA MIG. Deras perukjäklar är superfina och har jättebra kvalité ju. Den här gången blev det en blond filur som fadear till rosa i topparna. Den kan jag ha och vara glad i. Hääär hittar ni den.
 
När ni läser det här så sitter jag förresten i Ekonomikum i Uppsala som en sann valborgsfirare. Tror det blir 6:e året i rad jag är där. KAN INTE VARA NÅGON ANNANSTANS HELLER. Vad gör ni idag?

The Photoshoot


Photoshooten igår var hur kul som helst att hålla på med! Alla som var med och jobbade med den var sjukt duktiga och verkligen de snällaste och mest peppande människor man kan hitta. Tror slutresultatet kommer bli helt amazing!
Så himla mysigt också när Vira och jag kom till Göteborg så blev vi bjuda på livets mästarfrukost. NOMNOM.

Tunnel Vision

 
Jag bara gör massa tipsinlägg just nu, SÅ FANTASIFULL. Men känner mig manad av universum att göra det när jag hittar så toksnygga grejer där ute på internetz. Så här ovanför har ni sidan Tunnel Vision som ger mig vilda cravings och säljer märken som Lip Service, Widow, Bad Vibes och 24hrs plus massa vintage!

Göteborg!

En inte alls helt random bild på mystisk asiatpudding, varsågoda.
 
Idag gick jag upp vid 4, såndär trevlig tid man älskar att gå upp på. Nu sitter jag på tåget till Göteborg för att tillsammans med Vira vara med i en sjukt spännande och stor photoshoot som ni kommer få veta mer om i framtiden. ÄR ASTAGGAD. Och asrädd, jag kan inte modella heller, kommer stå och se rädd och förvirrad ut istället. 

Kimono Cravings

Överst: 1, 2, 3 Underst: 1, 2, 3, 4
 
Min själ har förlorat sig i kimonos och just nu skulle jag kunna döda (eller i alla fall skada lite lätt) för en med massa fransar som flyger omkring när man går. Helst den första och sista. SO SASSY.

New in: Bad Vibes shorts

 
För en evighet sen så bloggade jag om Getbadvibes och deras supersnygga shorts. Samtidigt klickade jag hem två par därifån. Jag fick vänta på de jäklarna i en och en halv månad men det var faktiskt värt det för de är FRICKIN FABULOUS. 

Shoe Garters

 
Har knåpat ihop några Shoegarters! Tycker allt blir fint om man sätter blommor och nitar runt det: Skorna, benen, sin hund, sin farmor. ALLT BLIR BÄTTRE. Om en dag eller två tänkte jag lägga upp lite nytt på min bloppis och kommer nog samtidigt sälja några shoe garters och vanliga garters till benen eftersom många av er har undrat var man kan köpa såna!
Förresten, här syns det lite hur sönderköttade min Hellbounds är. De håller på att falla sönder de jäklarna. Helt uppskrapade, med krokar som lossnat och sulor som håller på att trilla av helt. SVEK.

Welcome back extensions

Jumpsuit: Sheinside | Neo Boots: UNIF | Strumpor: Ebay | Smycken: Ebay | Skärp: Ingen vet, livets stora gåta
 
Igår slafsade jag i lila toning i mitt hår och luskade fram lite gammalt löshår. Så idag vandrade jag omkring utan peruk för första gången på ett halvår. JAG HAR SAKNAT DET JU. Min utväxt är farlig och jag visste knappt längre hur man stylade sitt hår så lite knäppt såg det nog ut. Har inte gett upp perukerna men tänkte att såhär till sommaren är det smidigare och roligare att ha sitt eget hår istället.
 
Hade dessutom på mig min nya jumpsuit från Sheinside idag. Jag gillar jumpsuits för det är bara att hoppa i dem så är man klar och har det superbekvämt.
Jag gillar inte jumpsuits när man är superkissnödig.

Duscholjor

Över: 1, 2, 3, 4. Under: 1, 2, 3, 4

Min hud är ond och otroligt torr. Efter att jag duschat får jag liksom torra partier över hela kroppen som bara blir värre hela tiden och aldrig försvinner. Förutom när jag använder duscholja. Då blir min hud leeen som en bebis. Senaste tiden har jag inte använt någon olja och min hud har redan börjat hata mig och bli sådär torr överallt igen. Måste ge mig ut på jakt efter en ny shower oil så jag inte torkar ut och avlider.
Här har jag luskat fram MASSA oljor i olika prisklasser till alla er som också har torr och bråkig hud. Själv har jag bara testa Niveas nere till vänster. Den är jättebraaa och kostar lagom lite pengar.

Delivery

Jumpsuit, Cardigan, Klänning, Jacka
 
Tidigare idag så fick jag ett pakeeeet från Sheinside. De skickas alltid med UPS så jag får dem levererade till dörren. HELT TREVLIGT, BEHÖVER INTE RÖRA PÅ MIG. Och alltid är det samma kille som lämnar av det. Idag hade han roliga shorts på sig. Jag skrockade glatt inombords.

Widow

Om allt från märket Widow bara ville flaxa till mig och min kärleksfulla garderob (mitt golv) så hade världen fått se på sann materiell lycka.  Finns att köpa här och lite här på rea och allt.

Frozen Daiquiri

 
Jag var toksugen på en smoothie så jag slafsade ihop en med frysta jordgubbar, frysta hallon, mango, is och vatten. Och eftersom jag ändå ska ut på äventyr med min syster nu ikväll så hade jag i några skvättar mangolikör, passoa och Captain Morgan också. Tadaa så blev det en Frozen Daiquiri, helt somrig och smaskig och passar bra idag för det är soligt. Den blev superstilig på bild så kände att jag ville lägga upp den här på bloggen. Dricker ni inte alkohol så är den nog precis lika god utan, kanske med lite socker eller dadlar eller honung istället för att den ska bli sötare. NAMNAM.

Fantastisk läsarbild

 
Jag fick en helt otroligt fin bild skickad till mig gjord av en läsare vid namn Molly. HELT GALET VAD DUKTIG HON ÄR. Är verkligen mållös och kan inte sluta stirra på den. Så häftigt att hon fick med så mycket som jag älskar - som rymden, kristallerna, pentagrammet och rosorna. Och min nya tröja och hatt! För att inte tala om hur vacker själva målningen är, önskar jag var lika cool och snygg i verkligheten ju. Är avundsjuk på mig själv. 

Vilken är din favorit?


Super simple and tasty food


Superlat som den sanna student jag är så vill jag att det ska gå fortare än ljuset när jag lagar mat. Därför har jag en specialrätt a la mästerkocken Julia som jag lagar alldeles för ofta för att det går på noll sekunder. Nästan. Rätten blir inte vacker men den är fin på insidan. Får vi hoppas. Såhär gör jag:
Steker upp frysta wokgrönsaker och sojakorv med pressad vitlök, en buljongtärning och chili. När de är mjuka skär jag sojakorven i bitar, har i tomatpuré, Ajvar Relish och precis mot sluter slafsar jag i en burk majs och en skvätt havregrädde. Sen kan man ha i lite fler kryddor som man gillar. Sen kan man äta och vara glad i magen. Byter man bara ut sojakorven så blir rätten helt vegansk! Vill man så kan man ha ris eller bulgur eller något annat roligt till men jag har aldrig det. Vet inte varför men jag äter aldrig sånt till maten, ÄR EN KONSTIG SJÄL MED KONSTIGA MATVANOR. 

Black Widow

Klänning: H&M ♥ Hatt: H&M ♥ Hellbounds: UNIF ♥ Peruk: Lockshopwigs ♥ Halsband: Ebay och Etsy

Var svartklädd och mystisk igår. OCH LÄT EN HATT SITTA MITT HUVUD.
Förresten var Spidermanfilmen igår helt underbar, ååååååh, avled.

Spiderman

 
Nu ska jag och min pojkvän Denis iväg på bio och se The Amazing Spider-man 2. ÄR SÅ TAGGAD, VET INTE VAR SKA JAG TA VÄGEN. Spiderman är tillsammans med Batman min favoritsuperhjälte. Båda är döpta efter djur. Det är kul. Vilken är din favoritsuperhjälte?

Killstar Ouija crop top

Iiiiih, min nya babe från Killstar kom hem till mig igår. SKA KALLA PÅ ANDAR MED MITT BRÖST NU.

Favorite colors


För evigt och alltid är lila och rosa mina bästa vänner. Vad har du för favoritfärg?
Bilder härifrån

Quest

Kimono: Nelly | Neo Boots: UNIF | Jacka: Gina Tricot | Linne: UNIF | Kjol: Ebay | Peruk: Lockshop
 
Igår smög jag omkring såhär på Örebros gator i jakt på en hatt. Mitt uppdrag lyckades. Jag är en hattägare nu. Fortsättning följer.

Kimono

Kan sprattla omkring och leka Batman eller något åt det hållet i min nya svarta kimono. Härifrån är den.

Tofusallad

 
Igår flängde jag ihop en sallad som en sann salladsgud. Den innehöll isbergssallad, bladspenat, rivna morötter, tomat, oliver, kikärtor med tapenade och tofu. Det fantastiska med denna sallad som fick mina smaklökar att dansa för mig var tofun som jag stekte med en buljongtärning, chili och den magiska kryddblandningen som jag använder till allt - Knorrs örtaromat. SKA GIFTA MIG MED MIN HJÄRNA SOM KOMMER PÅ SÅNA GENIALA SMAKKOMBINATIONER.

Mulder Platform Boot

1 2 3
Vet inte varför men jag är våldsamt kär i Jeffrey Campbells Mulder Platform Boot. SÅ KAN DET GÅ NÄR PLÖTSLIG KÄRLEK SLÅR TILL. Jag verkar inte vara ensam för det finns massor av kopior av skorna som gömmer sig ute på internet. Billigast är de på Ebay. Sååå sugen på att klicka hem dem i mitten men har flera platformboots redan ju så det skulle vara onööödigt. Och jag måste sluta vara onödig.

Weak

 
Min veganska supernyttiga rawvecka har gått högst obra. JAG ÄR EN SVAG SJÄL och har inte varit 100% vegansk en enda dag. Men massa grönsaker och frukt har jag ätit so I got that going for me which is nice.

Voguec

Jackor: 1, 2, 3 | Understa raden: 1, 2, 3, 4
 
Voguec hörde av sig till mig och frågade om jag ville samarbeta med dem. "Jaaaa" svarade jag helt lystet. Framför allt blev jag superkär i flera av deras jackor och kappor. SO SASSY

Natural Food


Från och med igår och en vecka framåt tänkte jag utmana mig själv att bara äta supernyttigt, veganskt och mestadels rawfood. Sen är det påsk och då vill jag äta godis igen hehehhe. Ska såklart äta mycket mer än bara det som är på bilden (fattas ju bönor och grejer!) men det här är vad jag handlade igår! 

Jag brukar laga hyfsat nyttig och näringsriktig mat men äter samtidigt massor av chips, salt, godis och dricker badkar med cola varje vecka. Och rätt ofta blir det micromat och andra hel- och halvfabrikat med massa mystiska ingredienser i. Dessutom så brukar jag aldrig röra på mig. För något år sen var det tusen gånger värre och jag levde verkligen bara på chips, godis, micromat och skräp HELA TIDEN. Så lite duktigare har jag åtminstone blivit. Men eftersom jag är vegetarian och inte alls brytt mig om att få i mig den näring jag behöver så är jag säker på att jag har massor av olika närings- och vitaminbrister. 
Så fortfarande är det supersynd om min stackars kropp och därför tänkte jag låta det vara otroligt osynd om den i en vecka (borde hålla på längre men såhär nyttig mat är dyr mat och jag är student så riktigt så här mycket fruktjäklar kan jag inte köpa varje vecka). Har dessutom faktiskt skaffat gymkort OCH TILL OCH MED GÅTT OCH TRÄNAT ETT PAR GÅNGER. Ingen fattar något. Jag kommer dock nog aldrig orka bli något hälsofreak. HALLÅ MIN BLOGG HETER CANDIE AV EN ANLEDNING. Godis är mitt liv.
 
Är du vegan eller vegetarian? I så fall, tänker du på att få i dig allt du behöver?

Bitchcraft

Kofta: Nelly | Topp: Sheinside | Hellbounds: UNIF | Shorts: Nastygal | Peruk: Lockshopwigs | Choker: Etsy | Garter: Etsy

Firar att det snart är påsk genom att bli påskärring. (Saknar en hattjäkel bara, kooom någon gång dumma hatt som jag beställt) Sheinside, som toppen på bilden är från, firar att det snart är påsk genom att ge 15% rabatt på allt på sidan om man anger koden magic15. YIHAA!

Rea hos Nelly

Klänningar: 1, 2, 3 | Toppar: 1, 2 | Rosa tröjor: 1, 2 | Shorts: 1
 
Nelly har världens dunderrea just nu så jag fiskade fram några av mina favoriter från den! Blev bara massa rosa och svart. Livets färger (plus lila och vitt).

Inspiration: Wylona Hayashi

 
Alltså jag bara köttar på med såna här inlägg om personer jag blir inspirerad av. Kan inte låta bli, blir överkörd av inspiration och vackra kvinnor och måste dela med mig ju!
Idag blev det Wylona Hayashi. Jag avlider. Så vacker. Vill också färga håret svart nu. Tycker dessutom hon utstrålar power, självsäkerhet och "fuck what society thinks". I like. Här är hennes facebooksida och här är hennes Instagram

Fantasy Remixes

1, 2, 3

Jag älskar Britney Spears parfymer. De doftar sött och blommor och godis och enhörningar och allt som är bra i världen. Min parfymgalna syster avslöjade för mig att Britney hade släppt inte mindre än TRE nya parfymer. Blev lite vild. Men alla är baserade på hennes tidigare parfym Fantasy och den svarta ÄR till och med Fantasy-parfymen fast i en annan flaska. Inte mycket till fantasy där. Höhöhö.
Har du någon Britney-parfym?

Testar ännu fler alternativ till mjölk! (Det tar aldrig slut)

 
Har skaffat mig som livsuppdrag att testa alla alternativ till mjölk som finns och gömmer sig där ute i affärerna. Och vad vore jag för utforskare om jag inte delar med mig av (tvingar på) mina upptäckter till er?

Har äntligen testat sojamjölk och hasselnötsmjölk nu. Jag har känt lite rädsla inför sojamjölken för jag trodde den skulle smaka bönor och vara hemsk men den var faktiskt hur god som helst! I klass med mandelmjölk. Och dessutom billigare än mandelmjölk så här jäklar har vi min framtida låtsasmjölkkompis.
När jag testade hasselnötsmjölken ville jag gråta och jag tror jag faktiskt grät lite för det kändes som jag blivit misshandlad i munnen. INTE GOD. - 4 av 5 toasters. 
 
Blomdiademen är härifrån och den röda är lurig för den blir fin på bild men är helt rödbrun och läskig i verkligheten.

Sorceress

Mån-choker, Pentagramhalsband, Ametisthalsband, Mån-halsband
 
Den här månaden har varit en riktig adoptera-nya-halsband månad. Är helt superkär i månar, kristaller och pentagram så ville ha massa sånt flängades runt min hals. Så fina halsband, känner mig mystisk och witchy i dem.

Inspiration: Lindsay Woods

 
SÅ MYCKET VACKRA MÄNNISKOR MED GRYMMA STILAR DET FINNS I VÄRLDEN, blir vild.
Idag tänkte jag tipsa om den drop-dead-gorgeous Lindsay Wood från Brasilien. Älskar att hon experimenterar med olika stilar och looks! And that hair! Holy goat, så fint det är. Älskar inte att hon bara bloggar och gör videos på portugisiska. HUR SKA JAG FÖRSTÅ VAD DU SÄGER KVINNA? Kommer behöva leva med att aldrig få veta. Här är hennes blogg.

Ett år sen

 
För ett år sen flängde jag omkring såhär. Helt gråhårig som en sann liten tant.
Mitt hår är ungefär lika långt nu som på understa bilden. Borde vara mycket längre ju. Sluta gå av då håret, jag tar ju hand om dig nu. ÄLSKA MIG ISTÄLLET.

Crystal necklaces

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 
Jag älskar kristaller. Var nog en kristall i mitt förra liv. Och det var säkert ett fint liv. Speciellt för att vara en sten.
Hursomhelst så är kristaller bland det vackraste jag vet och är perfekta att ha som halsband. På Etsy finns en miljard (nästan) kristallhalsband av olika sorter, storlekar och former. TACK SÅ MYCKET ETSY ♥

Dat Quality


HEJ OCH VÄLKOMNA TILL VÄRLDENS SKO- RANT. Full av besvikelse och sorg.
 
Jag fick hem mina UNIF The Reaper för inte alls länge sen och igår använde jag dem utomhus för första gången. Totalt gick jag kanske max 200 meter ute med dem. Jag var på en fest igår och hade ställt skorna i hallen och använde dem bara ett par gånger under kvällen när jag gick utanför dörren en snabbis. Jag hade inte varit oförsiktig med dem alls utan bara använt dem som vilka skor som helst. När jag skulle hem så märkte jag att sulan från ena klacken hade lossnat. Helt stört att ett par skor som jag verkligen betalat en förmögenhet för faller sönder första gången jag använder dem ute. Eftersom jag var tvungen att gå med dem på asfalt och grus en bit utan sulan för att komma till bilen och min dörr hemma så slets plastplupparna lite så att sulan inte går att bara att trycka tillbaka nu utan måste lämnas in på lagning. Skrev två supersorgsna och arga mail både till Solestruck som jag köpte dem från till och UNIF och ska hata dem båda i all evighet om de inte löser detta. Och det vill jag inte för jag tycker ju om dem egentligen.
 
Det värsta är att det inte är de enda UNIF-skor jag har som gått sönder efter ett kort tag. På mina svarta Hellbounds har några metallkrokar som håller fast skosnörena lossnat på båda skor. Dessutom skrapar krokarna emot den andra skon hela tiden när man går så har världens repor på insidan av både de rosa och svarta. Helt jättefult och hemskt. Har dessutom ett par UNIF Cross Trainer Highs där sulan lossnade från skon när jag trampade snett i dem. Det är som att skorna inte är gjorda för att användas utan bara för att ha och titta på.
 
Trots att UNIF-skor är de snyggaste jag sett och varit med om i livet och är superbekväma så betalar man verkligen massa pengar för tramskvalité. Och det är inte värt det.
 
FÖRLÅT FÖR ARGT OCH TRÅKIGT INLÄGG. Nu är jag glad igen. Hur mår ni idag? Har ni varit med om att ni betalat dyrt för någonting som gick sönder på en gång?

Inspiration: Mynxii White

Var inne och seglade på Lip Service hemsida när mina ögon såg en sjukt snygg modell för deras lookbook. VEM ÄR DENNA KVINNA JAG MÅSTE FÅ VETA tänkte jag. Med mina detektivkunskaper (Och Tumblr. Mest Tumblr) luskade jag ut att det var Mynxii White. (För det gick inte alls att bara läsa på bilderna) Här är hennes hemsida.

I send my best regards from hell

Klänning: Sheinside | Harness: Taobao | Skor: UNIF | Peruk: Lockshopwigs | Strumpor: Ebay

Är sur och ond i ansiktet som vanligt på bilden. Har en harness på mig också. Inte som vanligt.

Killstar

Killstar är ett palats proppat med massa snygga plagg med mystiska och helt offensiva tryck. Är ju totalt dökär i allt som har med häxor och ockultism att göra. Och det kan man hitta i floooder där! Och katter. Och allt som är svart och svårt och gotiskt. Och lite satanism om man tycker det är kul.

Mermaid Peach

 
Så seeen uppdatering förlåt mig då snälla.
Igår fick jag hem en ny peruk från Lockshopwigs. Eftersom jag använder min blonda Mermaidperuk därifrån alldeles för ofta och hela tiden så klickade jag hem en sån fast i färgen Peach. Ville ha en rosa peruk i riktigt bra kvalité som jag kan flänga omkring i och Lockshops peruker är himla bra och prisvärda. OCH FINA ♥ Tokbra att de har skin top vid benan så att det ser ut som att det är ens riktiga hårbotten (Helt läskigt också) Synd bara att den jäkeln inte han komma i tid till eventet i söndags. KUNDE VARIT SUPERROSA DÅ JU.


Test