Blonde Extensions


Hååår har jag köpt. Från Cliphair.co.uk pga jättelite pris för jättebra kvalité. Det är 45 cm långt och är i näst ljusaste färgen #613. Beställde ett DIY clip on-set på 110g gram (länk) och en One Piece Top Up på 40 gram (länk). Det visade sig vara lite för lite hår och det tycker man ju att jag borde veta när jag använt extensions i över åtta år och alltid annars köper två paketjäklar. Lärdom: Prova aldrig nåt nytt. 

Tryin Shit Out


Jagar efter foundations och concealers hela dagen varje dag. Och läpprodukter samlar jag på som om de vore Pokémons. Här är mina senaste offer:

NYX Matte Lip Cream i Stockholm: Actually LOVE this. Matt läppkräm (oklart vad en sådan är) som känns jättebekväm och sitter kvar i timmar. På mina läppar hade den en superfin korall/nude-färg. Är som ett liquid lipstick fast inte lika uttorkande. 

NYX HD Photogenic Concealer i Porcelain: Är helt okej med konsistensen på denna concealer för den lägger sig fint på huden och framhäver inte rynkorna under ögonen. Men blir ju besviken på universum när den ljusaste färgen fortfarande är alldeles för mörk och orange trots att jag inte ens är extremblek. Den kanske ser ganska rätt ut på bilden MEN LÅT ER INTE LURAS BARN.

Lumene Longwear Blur Foundation i 0 - Light Ivory: Den här lilla fulingen håller sig snygg på huden i evigheter och sitter bekvämt hela dagen. Dessutom har den en bra medium-till full täckning som är semi-matt. Otrolig nog matchar faktiskt den ljusaste färgen mitt ansikte väldigt bra. Ibland får jag för mig att den framhäver och lägger sig i torra områden i ansiktet men så är min hud alltid en bokstavlig öken också. Konsistensen är ganska tjock så tyvärr går det åt en hel del produkt när man vill ha full täckning. OCH DET VILL MAN. Alltid. 

Fråga: Har ni tips på någon concealer som är superljus och alldeles megajättebra? Please do tell! 

Yellow

Sweater: Shein, Ringar: Shopdixi

Lät mitt hår fräsa och fräta i kemikalier och ut kom någonting gulblont och slitet. ÄR ÄNDÅ JÄTTEGLAD för har saknat blont hår lika mycket som jag saknar mening med livet. 

Bandit Collection

 
Shop Dixi har precis lanserat sin nya smyckeskollektion Bandit inspirerad av skurkar, rebeller och Vilda Västern. De undrade om jag ville välja ut ett par smycken ur kollektionen och jag sa JA TACK SNÄLLA, I like you. Elfin Moon Drop Necklace, Desert Warrior Midi Ring och Born A Bad Seed Ring blev mina nya kompisar. Är lite besviken över hur okriminell jag känner mig i dem. Är mycket nöjd med hur superfina de är. En vinst ändå skulle jag säga.  

Sweet Peach


Allt från Too Faced gör ju på riktigt en människa galen av cravings. Alldeles nyligen släppte detta fantastiska, underbara och eventuellt lite onda sminkmärke ögonskuggspaletten Sweet Peach. Den doftar persika och färgerna går i orangerosa (DUH), brunt och andra varma toner och jag bara YAAS GIRL, I need you on my body like right now. 

Roses

Länkar: 1, 2, 3, 4 | 5, 6, 7, 8, 9 (dessa länkar ger mig en liten ekonimisk ersättning vid klick, so yo know!)

ÖNSKAR JAG KUNDE LURA ER EN DAG SOM DENNA. Men har inga lureritalanger. Att gräva fram saker på internet kan jag däremot. So heeere you go; helt våriga och festliga och fina kläder från Nelly, yihaa. 


Test