Mary

Linne: Sheinside | Kimono: Sheinside | Shorts: Talkingclothes | Smycken: Ebay
 
På sommaren när jag brun ser jag ut som jag går på crack när jag försöker fixa mig som vanligt. Tvingades alltså acceptera mitt öde och skippa allt ögonsmink och mittbenan idag. När jag ändå höll på lindade jag in mig i tio kilo spets och fladdrade omkring och försökte se oskyldig ut. 

Koneko Goodiebag!

 
Häromdagen hämtade jag ut ett paket fullt med översöta saker från Koneko. Nu är jag all geared up for school! 
Vill du ha chansen att vinna en alldeles egen goodiebag från dem så var med och tävla hääär. GOGOGO, avslutas på fredag ju!

Chunky Monkey

T.U.K. ♥ UNIF ♥ Jeffrey Campbell
 
Knubbiga skor är livets skor och har mina fötter inte klumpiga jätteskor på sig så blir de helt osäkra på hur de egentligen ska ta sig fram här i världen.
Vad tycker du om skorna? Vilka av de ovanför gillar du mest?

Crystals

 
Som ni nog kanske gissat eftersom jag smugglar in dem i nästan alla mina inlägg så ÄLSKAR jag kristaller. Framförallt för att de kan vara så otroligt överjordiskt vackra. Jag luskade igenom min Tumblr precis och upptäckte att massor av mina bilder var på just kristaller. Då kände jag att det var meningen att jag skulle ge dem ett alldeles eget kärleksinlägg. Har du någon favoritkristall?

Tribal Jewelry

 
Isabella Rae Jewelry har de finaste Tribal-influerade smyckena min hjärna kan föreställa sig. Nu behöver jag bara en oljeshejk eller VD för ett miljardföretag som kan bli min Sugardaddy och köpa allt till mig. HAR DU NÅGON SÅN PÅ LAGER? CALL ME. 

Clueless

 
Om man velat se fancy ut (pun intented) den här våren och sommaren har det bästa sättet varit att klä sig som om man klättrat direkt ur highschoolfilmen Clueless (se den!) från 1995. Flera av mina favoritsidor som Lime Crime och Black Milk har gjort lookbooks inspirerade av filmen OCH blandat den preppy 90-talsstilen med allt som ser häxigt ut. När 90-talet möter witchy och goth så har man perfektion. Slå upp det. Står i ordlistan. HELT SANT, INGET LJUG.
På massa hemsidor kan man dessutom hitta plagg som är inspirerade av bland annat den gula dräkten från filmen. Som lite ser ut som en skotsk kyckling. Och till sist så är ju hela Iggy Azaleas video till låten Fancy som var superultrapopulär för några månader sen en remake på massa scener från Clueless. SÅ GROTTA NER ERA ÖGON I DESSA INSPIRERANDE BILDER NUDÅ.

BML Treats

 
Finaste tjejerna på Shock skickade några toksnygga plagg från Black Moon Lilith till mig medan jag var borta på äventyr. Har äntligen varit och fiskat fram paketet från ensamheten på posten. Välkommen till garderoben, mina nya vänner. 

Home Again!


Hej gossar, nu är jag hemma i Sverige igen efter tokresan på Rhodos. DET BETYDER BILDER, NI KOMMER INTE UNDAN.

Dreamcatcher


Mår så dåååligt över att jag lämnat bloggen åt sitt öde så här länge som jag gjort senaste veckorna. FY MIG.
 
Idag köpte jag hursomhelst en drömfångare för en sån tyckte jag att jag kunde ha så jag drömmer glada drömmar.
Har du någon drömfångare?

Which one?


Old Town

 
Idag har vi flängt runt i Gamla stan, så här får ni bilder på lite gamla ruiner. FULL FART. 

Faliraki

 
Hej kompisar! Idag letade vi iväg oss till Faliraki Beach en bit utanför Rhodos Stad. Där kunde vi vara tyckte vi. Har hört att vädret i Sverige är precis lika supersoligt och varmt som det är här. SÅ TYPISK VECKA ATT SMITA IVÄG PÅ. Hur har ni det i värmen?

5 Seconds of Summer

 

När Vira kom och hälsade på mig på Gotland var bland det första jag sa: "Jag har blivit kär i ett pojkband!"
"5 Seconds of Summer?" frågade Vira. "5 SECONDS OF SUMMER!" svarade jag. Sen spelade vi deras musik och sjöng med i låtarna hela veckan som två sanna och glada 13-åringar.
Var kommer alla dessa pojkband från egentligen? Blir superpopulära superfort och sen är de överallt och man kommer inte undan dem. Ska också starta ett pojkband. Med en siffra i namnet för det måste man tydligen ha. Vad tycker du om 5SOS?

Grungy Hippie Type

 
Smög mig in på en av mina favoritwebshopar Tunnelvision och fann en massa nya saker som skrek på mig och ville äta min plånbok. Var tvungen att klicka bort allt för hälsans skull. Vilket av plaggen jag luskade fram gillar du mest?

Rhodos

 
Nu är jag och min syster framme på Rhodos! Helt ärligt grät jag en tår eller tio när vi kom fram till Rhodos stad. Väntade mig inte världens paradis- eller lyxsemesterort men hade heller inte hört något direkt dåligt om Rhodos förutom att det är stenstränder där vi bor. Det är ju kanske ett lite ospännande och ofancy ställe att åka till egentligen, men vi hade inte så mycket att välja på då den enda dagen vi faktiskt kunde resa på var idag. Men ändå. Allt här är superslitet och nedgånget, smutsigt, folktomt och fult och jag blev helt deprimerad och vill bara flyyy från denna gudsförgätna plats. Men vattnet är jätteturkost so we got that going for us. Säger emot mig själv lite med bilderna som ändå ser ganska mysiga ut också.
Neeeej, dumma negativa mig!  I'm going to be strong for my sister, vi ska göra det här till en supersemester ändå, får åka på utflykter utanför staden och massa annat kul!

Tävling med Koneko

 
Koneko (som betyder kattunge på japanska) är en helt nyöppnad webshop som har massor av söta produkter kopplade till asiatisk och framförallt japansk kultur. Där säljs (och kommer komma in mer av allt eftersom) heminredning, kontorsmaterial, DIY-saker, japanskt godis och snacks och andra söta saker. De har ett haaav av bland annat Rilakkuma och Hello Kitty-produkter! 
 
För att fira att de precis öppnat så har nu tre av er läsare chansen att vinna varsin goodiebag från Koneko! Det enda ni behöver göra är att gilla deras sida på Facebook här och lämna en kommentar under det här inlägget att ni är med. Tävlingen avslutas den 1 augusti!
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD: Vinnarna blev Josephine, Decibel och Malin. Har skickat mail till er!

Candy for the Eyes

Solglasögon, Lashes 1, Lashes 2 
 
Fick hem lite nytt från Ebay som nog kommer göra mina ögon SUPERSASSY. 

Yer a Wizard Harry

Kimono: Sheinside | Crop Top: Sheinside | Kjol: Tobi | Skor: UNIF | Hatt: Ebay | Halsband: Etsy | Smycken: Ebay
 
Var så färglös idag att jag kunnat hoppat ur en svartvit film och ingen skulle någonsin veta.

Min nya kimono gillar jag supermycket. Känner mig som en sann trollkarl i den. För är nog egentligen Gandalfs hemlige bror. Och crop topen som också är från Sheinside har verkligen finaste designen! Tyvärr tycker jag den sitter liiitee awkward på mig. MEN SÅNT FÅR MAN TA. 

New in from Sheinside + Giveaway Winner

1, 2, 3

När jag kom hem väntade ett paket från Sheinside på mig. Jag blev glad och dansade omkring i mina nya kimonos. OCH NU ÄR DET DAGS ATT ÄNTLIGEN AVSLÖJA VINNAREN I SHEINSIDE GIVEAWAYEN SOM BLEV Alexandra. Har precis skickat ett mail till dig och till Sheinside! 

Hemma igen!

 
Haaaallå igen, har saknat er! Kom alldeles nyss hem efter en tokig och bra vecka på Gotland med Tofta, Kallis och jätteraukar på dagarna och Gutekällaren, Kharma och mystiska segelbåtar på kvällarna. Men har haft världens ångest över att vara så internet- och blogglös hela tiden. HAR VRIDIT MIG I PLÅGOR. Så nu måste jag verkligen ta tag i att fixa ihop inlägg, avsluta Sheinsidetävlingen och svara på mail.  WISH ME LUCK.

Never-Ending Pastel Crush

 
Är jag ledsen så tittar jag på pastellfärgade saker och blir glad igen. På ett ungefär. Bilder från Tumblr. 

Visby

 
Innan jag fick sällskap på ön smet jag iväg och tog kort på allt jag såg. Ni slipper inte undan fler bilder på gamla saker. 

Pink

 
Efter vårt äventyr idag sprang vi in på Åhlens. Jag köpte en Hello Kitty-tandborste och världens finaste babyrosa läppstift från Viva la Diva i färgen Dreams. NU KOMMER MIN MUN MÅ SOM EN KUNG. En väldigt sassy kung. 

Medieval Times

 
Idag fladdrade jag, Sandra, Vira, Malin och Sara runt på Visbys gator, klättrade i ruiner och trodde vi levde på medeltiden. Minus sytemkamerorna. Sen åt jag saffranspannkaka för att det ska man göra på Gotland.

Miss you internetz

 
Har inte haft internet på två dagar, så har gråtit och lidit och gråtit lite mer än jag vågar erkänna men trots det erkänner nu. Internet funkar ungefär 10 minuter i taget för att dö i en timme och magiskt komma tillbaka lagom länge för att jag ska sakna ihjäl mig efter det när det försvinner igen. Jag har istället suttit och väntat på sällskap utan annan kontakt med civilisationen än röksignaler men nu äntligen är min syster och Vira här! Wiwiwiwiwi. Laddar upp en konstig bild på mig i panik bara för att JUST NU SÅ GÅR DET. 

Roses

 
0,18 Mbit/sekunden gör min internetberoende själ helt nervös och bedrövad. Det är tur att naturen här är så otroligt fin att jag nästan kan förlåta tekniken från medeltiden och/eller helvetet. För är helt omringad av vackra saker. Rosor till exempel. OCH IGELKOTTSBEBISAR SOM KOMMER PÅ KVÄLLEN OCH ÄTER BRÖD OCH BADAR I FÅGELBADET. 

Cards Against Humanity

 
Supertack till Roligaprylar.se som skickade ett helt vildsint festspel till mig - Cards Against Humanity. Det går att spela på flera sätt men i grund och botten så går det ut på att det som står på de vita korten svarar på eller fyller i frågan eller meningen på ett svart kort. Det mesta som står på de vita korten är helt barnförbjudet och brutalt (eller jätterandom) så vågar inte lägga upp de här på bloggen för det finns risk att era ögon blöder. MEN SJUKT KUL ÄR DET, ÄLSKAR BRUTAL HUMOR JU. 

Sweet Paradise

 
Har reeeest hela dagen som en riktig äventyrare och kom äntligen fram till min favoritö för några timmar sedan. HAR SAKNAT GOTLAND SÅ HIMLA MYCKET JU, det här stället gör mig lycklig i själen och hjärtat. Just nu är jag ute i pappas och hans tjejs (eller vad man nu kallar gamla människor) sommarstuga i Tofta. För där kan man vara. 

Smoothie

 
Jag är lite jättekär i att göra smoothies, speciellt på sommaren. Idag mixade jag en banan, 125 gram fryst mango, ananas och banan (en påse i en smoothiemix), saften av en hel citron, is, lite vatten och en skvätt Rose's Lime. Smakade som en sorbet! Omnomnom.

So prettieh

 
Orkar inte med hur fina de här bilderna är. Inspirationen bara flööööödar. Hittade på Tumblr

Red velvet

Idag grävde jag i brevlådan, fann ett paket från Lime Crime och fnittrade som en liten flicka av lycka.
Den nyaste medlemmen av min Lime Crime-familj är Red Velvet från Velvetinesserien - lipglossen som torkar och blir matta och superstiliga. GOTTA CATCH THEM ALL. 

July Plans

 Bilder från Fritidsresor, Apollo och mig sjääälv. 
 
IIIIIH, ser så himla mycket fram emot den här månadens äventyr. På onsdag smiter jag till Gotland för att hälsa på pappa och hjälpa honom att packa inför hans flytt. Sen under helgen så kommer min syster, Vira, Sara och Malin till Visby för att härja runt på Stockholmsveckan. Åker hem på fredagen för att packa lite på nytt och sen flyga iväg till Rhodos med min syster på söndagen! KÄNNER GLADHET OCH ÄR SUPERTAGGAD. Vad ska ni hitta på under sommaren?

Blair Witch Project

Jumpsuit: Sheinside | Kimono: Nelly | Skor: UNIF Neo Boots | Hatt & Smycken: Ebay

Sprang ut i skogen, gick fram och tillbaka framför kameran, posade vildsint och hoppades att ingen utom älgarna såg mig. För lite knäpp såg jag nog ut, klädd som en som äter små barn och med världens kamerastativ mitt ute i Lillkyrkas skogar. 

Henry Kole

 
ÅÅÅÅÅH, Dukte Henry Kole som samlar ihop alla snygga skomärken som UNIF, Jeffrey Campbell och Ash och gör dem lätta att få tag i här i Sverige. Dessutom är det rea på en hel del av skorna, studenter med Mecenat får rabatt och hemsidan har fri frakt och är alltså en fara för alla som gillar att ha stiliga fötter. OCH DET GÖR JU ALLA. Länki

Alexa Ober

 
Ramlade in på supersöta Alexa Obers Instagram och måste ju dela med mig av ALLA människor med fina stilar jag hittar på the internetz. It's the rule. Här är hennes Instagram. 

Astrologen

Om du orkar läsa allt som står här är du mycket duktig eller nog bara jungfru du med.  

Astrologi är tokintressant tycker jag. Har faktiskt fått hålla föredrag i skolan om varför Astrologi är ovetenskapligt och på låtsas MEN FUCK THAT, SHIT'S LEGIT. Speciellt roligt tycker jag det är med stjärntecknens personligheter eftersom det mesta som står om mitt stjärntecken jungfrun stämmer så otroligt bra in på mig. Jag är helt galet självkritisk, känslig, blyg, ängslig, ambitiös, älskar att lära mig saker, noggrann, vill vara duktig och duga, blir aldrig nöjd och försöker alltid göra saker perfekt. (Jobbig personlighet) Jungfruns känsligaste kroppsdel är till och med magen och jag har tarmsjukdomen Ulcerös Kolit och universums trasigaste och mest ledsna mage. STJÄRNORNAS FEL. Samtidigt är jag dock världens stökigaste och mest oorganiserade människa. Och det där med att vara hälsofantast - ain't nobody got time for that. TMI.
 
Vilket stjärntecken är du? Tycker du att att beskrivningen av det stämmer in på dig?

Ivory Jar

 
IVORY JAR HAR JU LIVETS ACCESSOARER (och fina bilder), så snälla klä på mig allt därifrån, SAMTIDIGT.
Fick ha lite saker därifrån på oss när vi fotades för chock. Dansade lyckligt.
Finns på Shock och här
 
Förresten så filmade jag svaren på frågestunden förra helgen men jag är så laaat och bara vägrar ta tag i att redigera den. Men tänker att imorgon, då fixar jag det. Imorgon, det fantastiska landet där allt händer. 

Vacation

 
Förra året var jag och mina vänner Sara och Camilla i Fig Tree Bay/Ayia Napa på Cypern och härjade och hade det helt bra. Och här sitter jag nu och längtar ihjäl mig efter att åka utomlands igen. GRÅTER AV DET HÄR VÄDRET JU. Jag och min syster satt hela dagen igår och letade efter solresor som sanna detektiver. Helst vill vi till Novalja och Zrce beach i Kroatien för det verkar trevligt men det var lite för krångligt och dyrt för oss att boka det. Nu tänkte vi att det kanske blir Rhodos istället. Vi gillar fest och palmer och sol som grillar oss. Vilka ställen har du besökt utomlands? Vad är du ute efter när du åker på semester? Och har du tips på något HELT FANTASTISKT OCH UNDERBART resmål som man bara måste besöka? Tack för mig, nu är intervjun klar, ta dörren till vänster när du går ut. 

Fringes and Studs

 
Jag har fått hem universums kanske finaste fransväska. MED NITAR. Bilderna är luriga och säger inget om hur stor den är så då får jag istället avslöja att den är ungefär 30x35 cm så jag får plats med allt som är viktigt och lite till i den. Häärifrån är den. WHATCHA THINK?

Ny Desgin!


Nu har jag äntligen mosat ihop en ny bloggdesign! Jag kände som alltid att more is more när jag gjorde den. Och så kände jag att den här gången gör vi allt lite mörkare men fortfarande färgglatt och fullt av allt jag tycker om här i världen. Rymden och palmer och rosor till exempel. Dessutom har jag gjort bloggen bredare för det var lite på tiden, såg ju knappt mina egna minibilder innan. Vad tycker ni om den nya bloggdesignen?


Test