Hairs and m0ar pastels

Jag älskar pastellfärger och jag älskar pastellfärgat hår. Och jag älskar tumblr som jag lömskt tog alla bilder från. Häääärär en länk till min tumblr om ni vill se en massa liknande bilder!

Kommentarer
Soldie - "Sveriges egna barbie" stilmässigt

Jag är jättesugen på att färga håret i någon härligpastellfärg men jag vill inte skada mitt hår så dant, om man bleker lite då och då blir det väl inte så jätteskadat?

Svar: Nä håret brukar klara det, och det beror ju på hur mörkt ditt hår är från början. Är det ofärgat och ganska ljust innan ska det inte bli så slitet :) Vänta mellan blekningarna, bada i hårinpackningar och ta hand om håret bra så ska det gå :D
candie.blogg.se

2013-07-14 @ 10:42:41
URL: http://soldies.blogg.se
aliengirl- life with autism and art

Det är ganska snyggt när folk färgar sitt hår! :)

2013-07-14 @ 11:13:24
URL: http://aliengirllouise.blogg.se
Alice

SÅÅ FINT!

2013-07-14 @ 11:16:42
URL: http://pastellgalaxy.blogg.se
Anna

Den längst ner till höger, hoho.

2013-07-14 @ 17:20:45
URL: http://mesboll.blogg.se
Demonia - Alternativ Blogg

Hej! Jag har för mig att du har beställt från Dollskill nån gång. Hade du problem med tull och frakt då?

Svar: Nej har aldrig beställt från Dollskill faktiskt men däremot Nastygal, Gojane och karmaloop som också är amerikanska sidor. Från Nastygal har jag tvingats betala tull alla gånger jag beställt , karmaloop behövde jag betala tull en gång och jag har beställt därifrån två gånger. Gojane behövde jag inte betala tull från. Så det är jätteolika. Frakten brukar kosta en del men inte supermycket :) Ett tips är att söka på det du vill ha från Dollskill på amazon.com. Jag har beställt från karmaloop genom amazon två gånger och då har det gått mycket fortare och alltid utan tull än när jag beställt direkt från sidan :)
candie.blogg.se

2013-07-14 @ 20:39:29
URL: http://demonia.blogg.se
Anonym

Hej! Jag undrar om du har någon tatuering? Kan du visa en bild isåfall?! :)
Om du inte har det, hat du planer på nått, isåfall vars och vad? :) om du nu är någon som gillar tatueringar!

Svar: Har ingen tatuering faktiskt. Tycker tatueringar är himla fint och jag har länge varit sugen på att skaffa. Men jag kan aldrig bestämma mig för vad eftersom jag är en sån som ändrar mig hela tiden och det är lite därför jag inte vill tatuera mig eftersom jag vet att jag bara kommer ångra motivet senare haha ^^ Men tatuerar jag mig blir det på låren, det tycker jag är suuuuperfint :D
candie.blogg.se

2013-07-14 @ 23:42:22

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: