Super simple and tasty food

Superlat som den sanna student jag är så vill jag att det ska gå fortare än ljuset när jag lagar mat. Därför har jag en specialrätt a la mästerkocken Julia som jag lagar alldeles för ofta för att det går på noll sekunder. Nästan. Rätten blir inte vacker men den är fin på insidan. Får vi hoppas. Såhär gör jag:
Steker upp frysta wokgrönsaker och sojakorv med pressad vitlök, en buljongtärning och chili. När de är mjuka skär jag sojakorven i bitar, har i tomatpuré, Ajvar Relish och precis mot sluter slafsar jag i en burk majs och en skvätt havregrädde. Sen kan man ha i lite fler kryddor som man gillar. Sen kan man äta och vara glad i magen. Byter man bara ut sojakorven så blir rätten helt vegansk! Vill man så kan man ha ris eller bulgur eller något annat roligt till men jag har aldrig det. Vet inte varför men jag äter aldrig sånt till maten, ÄR EN KONSTIG SJÄL MED KONSTIGA MATVANOR.

Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.
ser riktigt smarrigt ut!
Daniella 🌙
Vad i soyakorven är oveganskt?:c
Svar:
candie.blogg.se
Johanna
Såg sjukt gott ut o: <3
Anna ⚡
Gott :D
Elaine - en hopplös fotograf
Men gaah såå gott!!!
Bella
Men åh, hahah, please, lägg upp recept på maträtter du gör <3
Bella
JAHA HAHA du skrev, är blind sry :(