Crystals

 
Som ni nog kanske gissat eftersom jag smugglar in dem i nästan alla mina inlägg så ÄLSKAR jag kristaller. Framförallt för att de kan vara så otroligt överjordiskt vackra. Jag luskade igenom min Tumblr precis och upptäckte att massor av mina bilder var på just kristaller. Då kände jag att det var meningen att jag skulle ge dem ett alldeles eget kärleksinlägg. Har du någon favoritkristall?

Kommentarer
linn

måste så skaffa mig ett par sådana halsband, sååå fina!
btw, vad hände med frågestunden? eller har jag missat den? ^^

Svar: Jaaa superfina! Nej du har inte missat den hihi, det är jag som aldrig svarade på den :( Men du är den första som frågar om den så tänkte att jag kanske skulle lyckas smita undan med den obemärkt hehe. Så lömsk. Vet inte varför den inte blev av, filmade till och med en video men redigerade den aldrig. Kände sen också att jag hade svarat på de flesta frågor innan och jag vet inte, funderar på att kanske göra något inlägg om någon fråga som jag ofta får istället :)
candie.blogg.se

2014-07-30 @ 00:03:56
MissMistiry

kristaller är så otroligt fina!

2014-07-30 @ 01:13:39
URL: http://missmistiry.blogspot.com
Sara

Verkligen jättevackra!
Är du intresserad av den sprituella delen av ockultism eller andra New Age-rörelser och dess filosofier? Skulle vara intressant att höra om, om det inte är för privat:) annars är ju stilen i sig vacker så det räcker;) den passar dig!
Kram

Svar: Jaa absolut, tycker att det är superfascinerande och har dragits till det ändå sen jag var liten plutt. Vet inte vad det är, men allt med magi, astrologi, energier, mystik och att på något sätt komma närmare naturen älskar jag. Håller dock inte aktivt på med något själv. Och såklaaart så är estetiken DEN VACKRASTE SOM FINNS :D Samtidigt så är jag ateist, inte det minsta andlig och tror egentligen inte på sånt som inte är vetenskapligt bevisat, haha.
candie.blogg.se

2014-07-30 @ 09:53:22
Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.

Så jäkla fint!

2014-07-30 @ 10:23:30
URL: http://rocketboyy.blogg.se/
Karin

Jag kan inte välja...

2014-07-30 @ 12:10:51
Julia Müller-Sandvik

Min favoritsten är opal, men bergskristaller som är genomskinliga och vanliga gillar jag mycket också :D

2014-07-30 @ 15:52:43
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Lisa

Alla kristaller har sin charm, men på min topp ligger (för tillfället) ametist - är ju trotsallt en vattuman, men även moonstone, opal och såklart, smaragd!

2014-07-30 @ 23:29:22
URL: http://kyntaja.blogg.se

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: