Rhodos

 
Nu är jag och min syster framme på Rhodos! Helt ärligt grät jag en tår eller tio när vi kom fram till Rhodos stad. Väntade mig inte världens paradis- eller lyxsemesterort men hade heller inte hört något direkt dåligt om Rhodos förutom att det är stenstränder där vi bor. Det är ju kanske ett lite ospännande och ofancy ställe att åka till egentligen, men vi hade inte så mycket att välja på då den enda dagen vi faktiskt kunde resa på var idag. Men ändå. Allt här är superslitet och nedgånget, smutsigt, folktomt och fult och jag blev helt deprimerad och vill bara flyyy från denna gudsförgätna plats. Men vattnet är jätteturkost so we got that going for us. Säger emot mig själv lite med bilderna som ändå ser ganska mysiga ut också.
Neeeej, dumma negativa mig!  I'm going to be strong for my sister, vi ska göra det här till en supersemester ändå, får åka på utflykter utanför staden och massa annat kul!

Kommentarer
Angelina

Kom hem därifrån för nästan en vecka sedan och det var en... Upplevelse. :| Men kan rekommendera världens godaste restaurang, Kokkino Red Restaurant, deras karmeliserade sidfläsk är så gott att man dör, på riktigt!

Svar: Åh kan tänka mig :c Tack för tipset, det behövdes verkligen, ska precis ut och äta :D
candie.blogg.se

2014-07-20 @ 18:37:04
Ninni - Vimsiga mamman

Åh underbart, var där för 2 år sedan

2014-07-20 @ 19:32:08
URL: http://ninnzan.se/
Sofia

bättre än sverige iaf haha!

Svar: Jaa absolut, var lite väl negativ heheh! Men blev lite av ett antiklimax att komma just till själva Rhodos stad. Ska bli jättekul att se mer av ön sen som jag hört ska vara jättevacker :D
candie.blogg.se

2014-07-20 @ 19:34:08
URL: http://sofiasopic.blogg.se
Karin

Min första utlandsresa gick till Rhodos och jag tyckte att det var fantastiskt vackert. Men det har kanske ändrats för det är över tio år sedan jag var där ni minst. Läskigt att tänka tillbaks på sin första resa, jag har varit utomlands såå mycket sedan dess :)

Svar: Va kul! Ja så kan det nog vara. Naturen omkring är jättevacker och har inte varit i gamla staden än som jag kan tänka mig är fin! Resten av ön dessutom tror jag absolut är jättevackert, längtar efter att äventyra omkring där :D Just bara de delar jag sett än så länge i stan som varit lite nedgångna :)
candie.blogg.se

2014-07-20 @ 19:37:02
MissMistiry

Jag var där 2010 och då var det superfint. Va hände? :(

Svar: Är nog lite väl klagig också för jag hade så höga förväntningar, haha. Är säkert bara själva Rhodos stad som är lite i dåligt skick. Så många säger ju att det är superfint här och det är det verkar det vara på alla andra ställen på ön. Ska utforska! :D
candie.blogg.se

2014-07-20 @ 21:52:42
URL: http://missmistiry.blogspot.com
Anonym

Jag var där 2011, gamla stan ät jätte fint och gammalt. Gå dit, bra restauranger och spännande affärer. Hett tips!

Svar: Va bra! Tack för tipset, det låter jättemysigt :)
candie.blogg.se

2014-07-21 @ 02:40:13
Frida

gör det bästa utav det så ordnar de sig nog :D

Svar: Ja precis, det kommer nog bli bra ändå :D
candie.blogg.se

2014-07-21 @ 13:43:27
URL: http://pixligt.webblogg.se
E

2-time Rhodosbesökare här, besök Gamla stan, Kalithea och Faliraki! Kalithea är en liten, liten strand men väldigt lugnt och ett av de finaste ställena jag sett i livet, en sandstrand mitt bland klipporna med skog runtom. Hur peaceful ställe som helst. Faliraki är öns partystrand, superlång och fin sandstrand med massor av engelsmän. Ska även finnas en vattenpark där om jag inte misstar mig! :)

Svar: Tack så jättemycket för tipsen! Har förstått att det nog bara är just här där vi bor som det inte är jättefint och ha hört en massa bra om andra ställen på ön :)!
candie.blogg.se

2014-07-21 @ 18:32:42
Sonny

Här kanske finns lite tips på vad man kan hitta på:
http://www.kalimera.se/oar/dodekan/rhodos.html

2014-07-21 @ 22:07:19
Anonym

Åh, att göra utflykter e ju det bästa när man e utomlands! :D

2014-07-22 @ 12:05:27

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: