Inspiration: Linabugz

 
Jag har bloggat om LA-tjejen Lina förut men eftersom jag har en extrem girlcrush på henne och hennes stil så får hon hälsa på här igen fast men lite nya outfits. MINA ÖGON ORKAR INTE. Länk till hennes blogg.
Idag jobbar jag (lagar mat till baaarn) förresten, satt och klistrade ihop det här inlägget innan jag började. Dukte mig. 

Kommentarer
Carro

Åh jag har en fråga till dig, kanske en dum fråga.. men iallafall! Det är så att jag har mörkbrunt hår och jag är jätte sugen på att sätta lite färg i det hela. Skulle det då funka att använda Directions hårfärger??
Jag vill typ bara att man ska se en liten nyans av rosa i håret, typ när solen lyser på eller liknande.Hoppas du förstår :)

Svar: Precis som Miss Mistiry säger så fäster inte Directions så bra på mörkt hår. Dock så går det att ha en mörkare toning i för att få skiftningar. Jag hade brunt hår förut och hade i färgen cerise som på blont hår blir knallrosa. På mig blev det mörklila. Rosa kommer du nog tyvärr inte kunna få, men någon mörkare färgskiftning, absolut :D
candie.blogg.se

2014-06-10 @ 11:18:28
MissMistiry

Till carro: tyvärr så skulle inte färgen fästa på ditt mörka hår. Såna färger funkar bäst på blekt hår. :)

2014-06-10 @ 11:22:05
URL: http://missmistiry.blogspot.com
Annie Maria

Whaaa asså den första tröjan med RIP-text är ju helt fantastisk! Önskar man kunde greppa saker direkt från datorn, som Willy Wonka gör med tv:n.

2014-06-10 @ 13:14:30
URL: http://theradiodays.blogg.se/
Lilly

Jobbigt vacker! xD

2014-06-10 @ 13:38:34
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
jessy

Men åh, va snygg och snygga kläder?!!!

2014-06-10 @ 14:52:44
URL: http://www.nattstad.se/jessygunnarsson

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: