Lime Crime Geradium and Glamour101

 
Förut klickade jag hem en ny peruk från Lockhop varje månad. Nu unnar jag mig läppstift från Lime Crime istället. Compulsive shopping disorder - GOTTA CATCH THEM ALL. Den här gången blev det två Opaque läppstift i färgerna Geradium och Glamour101.

Geradium är en jättefin korallrosa (mer korall än vad den ser ut i swatchen ovan) och stark färg som jag tittat på länge. Och den var precis lika fin och bra pigmenterad som jag väntade mig. Sen köpte jag även glamour101 eftersom jag vill ha ett riktigt bärigt, mörk klassiskt rött läppstift. Men ermahgerd, SO DISAPPOINT, skulle kunna slå någon. SUPERDÅLIGT pigment i läppstiftet så jag fick måla 140 lager för att det skulle bli någon färg. Färgen i sin tur ser helt sorglig och dassig ut på mina läppar. För ljust och nästan lite brunorgange vilket är typ den värsta färgen i mitt liv. Ser ut som en sann tant i det. Noll av fem toasters. 

Kommentarer
Grodan ^^

Åh vad tråkigt :( de va fint på bild i alla fall. Lurigt läppstift.

2014-06-02 @ 21:43:59
URL: http://ettlivsomgroda.bloggplatsen,se
Daniella 🌙

knäppt att inte den är lika pigmenterad som resten av sortimentet! kanske är fel på just din? har du kollat andras swatches?

Svar: Väldigt knäppt! Jaaa, antingen det eller så är den fake för på andras swatches ser den mycket mer pigmenterard ut. :c Har skrivit till dem jag köpte den av så hoppas de hjälper mig!
candie.blogg.se

2014-06-02 @ 21:58:27
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Amanda

Va tråkigt, har du testat Elf's läppstift? jag har ett rött därifrån och det är jättebra pigment, det sitter super och man känner sig helt fab i det, dessutom kostar det inte många kronor, tips tips ;)

Svar: Jag testade ett därifrån för ganska länge sen och det tyckte jag inte var så bra hehe. Men tack så mycket för tipset, kanske är annorlunda nu :D
candie.blogg.se

2014-06-02 @ 22:00:40
Miss Naily A Fucking Rockstar

Jag har och använder nästan dagligen Lime Crimes Glamour 101 och det är skit bra och ger en riktigt fin mörkröd färg med endast ett lager. Är du säker på att du fått äkta vara?

Svar: Va skumt ;o Det kanske inte är det faktiskt. Tidigare fanns säljaren på Lime Crimes lista över retailers men nu hittar jag den inte där längre. Ska skriva och höra med dem ;o
candie.blogg.se

2014-06-02 @ 22:06:10
URL: http://www.missnaily.wordpress.com
Miss Naily A Fucking Rockstar

Lime Crime har lagt upp en bild på instagram där dom visar upp hur en kopia ser ut. Kolla och jämför.

Svar: Den ser precis ut som den ska och som alla andra jag har så själva förpackningen är rätt. Vet inte om det bara är något fel på läppstiftet eller vad det är :c
candie.blogg.se

2014-06-02 @ 23:52:26
URL: http://www.missnaily.wordpress.com
Jessica

Geradium är fantastiskt! Jag har det och använder det jämt! Perfekt läpprosa!<3333

Svar: Jaaa den var verkligen hur fin som helst!
candie.blogg.se

2014-06-03 @ 07:03:15
URL: http://jessica182.com
Lina Andersson

Gillar läppstiften, hur mycket kostar dem? :)

Har en till fråga om design blogg, förlåt om jag ställer många frågor, men hur får du ihop bilderna i headern, utan att det blir något konstigt på sidorna? för när jag fixar mina bilder så blir det alltid något kvar eller så får jag bort lite från håret när det är små springor som man inte kan fixa? Har du något tips så det ser Professionellt ut? :)
Kram

2014-06-03 @ 08:01:17
URL: http://Nattstad.se/Linaandersson
MissMistiry

Tyvärr så är det så att en del klagat på en del färger från lc. Jag har inte fått ett dåligt än men jag har blivit lurad på två som var fake. Inga pengar fick jag heller.. :( det ser ut som du fått en dålig dos helt enkelt. Men om den inte doftar vanilj eller florsocker så är det en fake!

2014-06-03 @ 09:12:45
URL: http://missmistiry.blogspot.com
Annika

Sjukt snygg blogg! :)

2014-06-03 @ 13:20:11
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: