Dreams

Peruk från Lockshopwigs.com, Viva la Diva läppstift i färgen Super Nova. Smycken från Ebay och Etsy. 
 
Brukar ni drömma mycket? Eller komma ihåg era drömmar bra? Det gör jag. Och jag drömmer ganska ofta mardrömmar. Är också en såndär jobbig person som måste berätta mina drömmar för alla hela tiden. HALLÅ JULIA, INGEN BRYR SIG.
 
Här är några saker jag ofta drömmer:
  • Att jag måste på toa men att det inte finns någon dörr eller att folk ser mig genom fönster eller på något annat sätt och jag liksom aldrig får gå på toa ifred. HEMSKT.
  • Att jag blir jagad av främlingar som vill fånga eller döda mig. Brukar alltid hamna på flykt i skogen och irra omkring. HEMSKARE.
  • Att jag varit full och lagt upp massa konstiga blogginlägg eller bilder på Instagram utan att jag kommit ihåg det och typ förlorat ALLA mina läsare och följare och alla hatar mig istället.
  • Att jag hamnar i en situation där jag MÅSTE köra bil fast jag inte har körkort. Måste undvika att dö och bli stoppad av polisen.
Har du något du ofta drömmer?

Kommentarer
xxcyberalienxx

Jag brukar mest drömma om att jag träffar en kille...*suckar*....önskar det vore verklighet & han såg precis likadan ut i drömmen. :)

2014-05-09 @ 11:41:27
URL: http://xcyberx.blogg.se/
Sofia

haha brukade också ha den drömmen om att köra bil och inte veta hur man gör, den försvann typ direkt när jag fick körkort haha XD

Svar: Haha kan tänka mig, Tror mitt undermedvetna försöker säga SKAFFA KÖRKORT NÅN GÅNG DÅ
candie.blogg.se

2014-05-09 @ 11:46:06
URL: http://sofiasopic.blogg.se
Lilly

Första natten jag träffade mitt exs nya så drömde jag bara mardrömmar om henne i en hel natt. Väldigt påfrestandes! Sen visade sig att mina mardrömmar om henne var sanna för hela hon är en stor fet mardröm. Hon har hotat mig och jag fick inte träffa min son ett tag pga henne....

2014-05-09 @ 12:05:25
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.

jag brukar drömma att jag blir jagad av någon lönnmördade eller så är jag lönnmördaren som ska mörda någon orz

2014-05-09 @ 12:18:14
URL: http://rocketboyy.blogg.se/
Daniella 🌙

Att jag är fin & mår bra. Det brukar jag drömma om, typ att Han är vän med mig igen och allt är bra. Då blir man ledsen när man vaknar och inser att det bara var en dröm.

2014-05-09 @ 12:34:42
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
▲ Addie Hero ▲

Har drömt typ tusen gånger att jag träffar Manson. Blir alltid lika ledsen när jag vaknar, hahahah. :(

2014-05-09 @ 12:43:38
URL: http://AddieHero.se
RobbanLodin

Jag drömmer också väldigt ofta, för två nätter sedan, två nätter i rad drömde jag att min kompis och jag satt hemma i mitt hus och att min senila väldigt gamla mormor kom, hon skrämde mig as mycket för något så jag grät. Sedan sprang hon runt och jagade mig runt runt soffan i vardag rummet medans jag grät med en stekpanna och sa att "jag mår bara dåligt för att jag är ung, alla unga nu för tiden mår dåligt", vilket min mamma och storasyster brukar säga. Men det var min senila mormor som gjorde det istället.

Vaknade fyra på natten precis när jag och min kompis äntligen fick in henne i ett rum andra gånger jag drömde det *PUST* nu har jag inte drömt det någon fler natt haha! :)

Så det är vanligt, att jag drömmer om min familj och att jag och mina syskon jagas, och att min äldsta barndomsvän är alltid med och jag är den som måste rädda alla.

2014-05-09 @ 13:36:37
URL: http://jessejames.blogg.se
MissMistiry

Jag drömmer mycket mardrömmar från det förflutna och även sånt som skulle bli en asgrym serie xD

2014-05-09 @ 13:40:39
URL: http://missmistiry.blogspot.com
johanna

Nästan varje natt drömmer jag att jag äter kött/fisk och att jag gråter vilket är jobbigt för att jag äter inte något sådant när jag är vaken. :(

2014-05-09 @ 13:51:58
URL: http://iamyourtumour.tumblr.com
Corny

Jag drömmer OFTA att jag försover mig från jobbet hahahha. Drömmer att jag vaknar och att klockan är typ 10 och jag stressar ihjäl mig, sen vaknar jag på riktigt och flyger upp så är klockan inte ens 6...

Svar: Åh va hemskt haha!
candie.blogg.se

2014-05-09 @ 13:59:41
URL: http://cornyz.blogg.se
Exenzia

Åh brukar drömma en massa hemska mardrömmar, och sedan en massa drömmar om typ.. killar haha. I mardrömmarna är det oftast så att jag håller på att bli dödad, eller att någon av mina nära dör... Haha det är så hemskt! :(

2014-05-09 @ 14:18:44
URL: http://exenzia.blogg.se/
Veronica

Jag drömmer ofta mardrömmar....

2014-05-09 @ 15:55:40
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se
Lanek - Nördig Alternativ Blogg

Jag drömmer väldigt ofta att jag blir jagad av dinosaurier, inte kul :-\
Sen drömmer jag även väldigt ofta att jag biter sönder mina framtänder, detta är seriöst den mest obehagliga dröm jag har.

2014-05-09 @ 16:33:36
URL: http://lanek.blogg.se
Merve

Den sista punkten passar precis in i mig hahah :D

2014-05-09 @ 17:08:51
URL: http://allwithhorses.weebly.com
Bella

Omg jag drömmer med om att jag blir kissnödig och så är det en toa i ett rum?? utan dörr eller så ahahah asså får panik varje gång så kan aldrig kissa ): HAHAH alltså jag kan vakna exakt när jag vill, så jag hinner aldrig drömma marddrömmar <3 Men drömde en gång att jag tittade i en spegel och JUUUUST precis när jag kollade in i spegeln så kom ett asläskigt ansikte upp och skrek, svinhögt. Vaknade och grät typ ahah

2014-05-09 @ 17:35:49
♡ Pitchi ♡

Jag drömmer bara mardrömmar, åtminstone är det bara dem två som jag minns. Den om att bli jagad stämmer så mycket in på mig. Drömmer det typ hela tiden. Har även varit med om toa- och bilgrejen haha. ;u;

2014-05-09 @ 17:41:22
URL: http://themilkydiary.blogg.se
Elina

OMG SOULMATE? Drömmer också om bilgrejen & toagrejen, VÄRSTA SOM FINNS BLIR SÅ RÄDD.

Svar: Hahah SÅ JOBBIGA DRÖMMAR, känns så verkliga också juuu
candie.blogg.se

2014-05-09 @ 18:12:44
URL: http://elinaedsberger.blogg.se
Chibi (≧∇≦)/

haha! Jag drömmer säkert massa men alltså jag kommer ALDRIG ihåg dom :c Men jag har en dröm som jag drömt flera gånger och det är att min skola blir invarderad av dinosaurier som jagar mig och mina kompisar, vi springer liksom jätterädda och jagade genom hela skola och massa skumme gångar...
Har hört att om man drömmer att man blir jagad är det typ för att man är stressad O:

2014-05-09 @ 18:37:19
URL: http://chibimw.blogg.se
angelicato

jag hade mardrömmar nonstop över 6 år pga obearbetad sorg, fick bort det genom terapeut förra året!
drömmer man mycket så sover man inte djupt.

Svar: Åh va hemskt, men skönt att du är av med dem nu :)
candie.blogg.se

2014-05-09 @ 23:27:34
URL: http://angelicato.bloggplatsen.se
Miccis

Jag är också en sån där jobbig person som måste berätta om mina drömmar för alla haha! Jag drömmer i princip varje natt, och kommer ihåg det, så det första jag gör på morgonen om jag sovit tillsammans med någon är att säga "vet du vad jag drömde inatt? :)))))))))" alternativt får man vänta tills man kommer till skolan. Tack och lov är det aldrig mardrömmar, bara konstiga drömmar där mina tangenter försvinner från datorn, då det är översvämning när jag väntar på bussen eller att min kompis hyrt en bajamaja för att tjäna pengar till en resa. I och för säg är det rätt vanliga drömmar.

Svar: Haha man kan ju inte låta bli liksom! Skönt att du slipper mardrömmar!
candie.blogg.se

2014-05-10 @ 00:02:46
URL: http://michaelaholmgren.blogg.se
melinda emilia ♥

Haha åh gud, vågar inte ens skriva vad jag brukar drömma när jag läser andras drömmar här, drömmer så fruktansvärt sjuka drömmar ju. Men vakendrömmar och sömnparalyser är seriöst det absolut läskigaste :(

2014-05-10 @ 00:31:46
URL: http://melindaemilia.se
Ida

Det där om toaletten brukar jag också drömma irriterande ofta, haha. Förstår inte varför, måste finnas nåt djupt budskap bakom x)

Svar: Så jobbigt dröm! Haha, det gör det tydligen, jag hittade det här på drömcentrum.se:
Du gör dig av med gammalt i ditt liv. Du hittar ingen toalett, eller det finns ingen toa dörr. Visar att du inte har egen privat sfär. Ingen egen tid att processa dina egna känslor. Svårt sätta rätta gränser. Mera fokuserad på andras behov än egna. Vilka känslor/vilken situation behöver du se och sortera – vad behöver du säga ifrån om – för att kunna ta hand om dig själv och stå stark och självständig?
candie.blogg.se

2014-05-10 @ 11:58:48
URL: http://theskyunderthesea.blogg.se
Annie Maria

Mina drömmar är ofta uppbyggda som tv-spel. T.ex. att man måste ta sig vidare i vissa världar genom att besegra de onda. De onda brukar vara zombies, clowner eller demoner. Drömmer ofta om väldigt konstiga saker så har börjat skriva drömjournal direkt jag vaknar så att jag ska komma ihåg dem.

2014-05-10 @ 16:43:59
URL: http://theradiodays.blogg.se/
victoria

hahhahaha åh så hemskt, bil och toa grejen händer ibland. och fast jag övningskört en del och faktiskt "kan" köra bil så kör man ju alltid som värsta dåren i drömmarna xDxDxD

2014-05-11 @ 11:11:16
URL: http://www.victorias.tictail.com

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: