Green

Bilder från mina favoritstalkerobjekt på Instagram: jadethelibralinabugzBrittany Balyn & Luna Lovebad

Sorry (not really that sorry) for att jag tjatar men varför ser mitt hår inte redan ut som en radioaktiv dollarsedel? HALLÅÅÅ. Grönt hår är den ultimata hårfärgen och den enda färg jag egentligen aldrig har haft på håret. Cirkeln behöver slutas. 

Kommentarer
nejja

såå sinnessjukt snyggt med grönt hår! ska göra grön ombre hade jag tänkt c:

Svar: LÅTER SOM DEN BÄSTA IDÈN JAG HÖRT IDAG
candie.blogg.se

2015-08-19 @ 08:44:48
URL: http://nouw.com/neejjaas
Kristin

Hej!! Jag ska börja på Örebro universitet om typ två veckor på kriminologi kurs 1. Och jag är SÅ nervös! Jag känner ingen och hatar att gå i skolan men tänkte ändå testa för att inte vara en fegis. Tänkte att eftersom du har gått där så kanske du kan svara på om det är lätt att få vänner och komma med i gäng typ? Är inte den bästa på att ta kontakt med människor irl :) Och jag har aldrig gått universitetet förut och är rädd att lärarna ska pressa mig för mycket till saker jag inte kan eller inte vill göra :( Kram!

Svar: Åh va roligt! Universitetstiden är verkligen helt underbar! Är själv blyg och superintrovert men till och med jag lyckades få vänner i Örebro, woho. DÅ KAN DU MED, PROMISE.Mitt första tips är att vara med på nollningen! Då är alla nya och vill ha vänner och det är verkligen en HUR KUL TID som helst där det händer massa äventyrligheter, så ta till vara på det! Sen var det i alla kurser jag gick väldigt mycket grupparbeten, vilket låter superjobbigt och läskigt men vilket gör att en träffar och lär känna nya människor. SEN MÅSTE DU GÅ PÅ TIME BEER PÅ TORSDAGAR. Time Beer var livet <3 <3 <3
Vad gäller själva plugget sen är det nog himla lika från person till person och mellan olika program vad som gäller. Vad är det du känner att du inte kan eller vill? :)
candie.blogg.se

2015-08-19 @ 09:12:48
Karin

WOWW!! DU KAN INTE PLÅGA MIG SÅ HÄR :( :(

Svar: Nej, vad håller jag på med? KAN INTE PLÅGA MIG SJÄLV HELLER SÅ HÄR JU
candie.blogg.se

2015-08-19 @ 11:51:26
URL: http://forevermore.blogg.se
Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.

Åh grönt hår är livet! Färgade mitt hår grönt för första gången i Maj, och sen dess har jag inte viljat byta ahah

Svar: Åååhåhå, förstår dig :D
candie.blogg.se

2015-08-19 @ 12:23:25
URL: http://rocketboyy.blogg.se/
Wiky

DO IT FOR THE VINE! Nä, men seriöst, jag har också tänkt på att färga håret grönt(ganska länge), men.... dun dun DUUUN. Har aldrigt blekt håret förut, och vet inte om jag pallar färja håret om o om igen.
Har provat ''20wash dye'', men de är ''for kids'' haha.

2015-08-19 @ 22:13:01
URL: http://vikyvictim.blogspot.se
Martina

Åh ja grönt hår är superfint!

2015-08-19 @ 22:15:50
URL: http://nouw.com/martinalindqvist
Lilly

Hej! jag har haft grönt hår och jag hade det i ungefär 1 år. Färgen är helt galet bra. Om du tänker använda Apple Green från Directions så kan det vara bra för dig att veta detta:

1. Mörk grön färg går ur väldigt fort och ser VÄLDIGT kraftigt gul ut efter ett tag, vilket är pain-in-the-ass om du vill bli vithårig igen senare.

2. Om du har i färgen i 15min blir det neongrönt. Har du den i en timme eller mer blir det riktigt mörkt grön (och håller MYCKET längre) men blir snygg neongrön efter 2-3 tvättar.
3. Det blir knappt solblekt alls, vilket är sjukt bra nu på sommaren och det gör att färgen håller bättre.

Lycka till!

Svar: Ooooooh tack så mycket för råden :D
candie.blogg.se

2015-08-20 @ 18:40:36

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: