Crystal Love

 
Kristaller är bland det finaste jag vet och kristaller som halsband är därför ungefär det mest ultimata livet har att erbjuda. Fantastiska Freespiritclothing skickade ett bergskristall- och ett rosenkvartshalsband till mig och de är så fina att jag vill gråta lite. AV GLÄDJE OM NÅGON UNDRADE.
Himla bra med Freespiritclothing är att 10% av intäkterna går till Stockholms stadsmission och därmed bidrar till att hjälpa de som har det svårt. 

Kommentarer
Matilda

Sjukt fina!

2015-01-14 @ 22:16:44
URL: http://blackcatowl.devote.se
MissMistiry

Så fina!

2015-01-14 @ 23:52:06
URL: http://missmistiry.blogspot.com
Anna Röd - ★ Nörd & Filmskapare ★

Alltså det finns ju ingen kristall som enbart heter "kvarts", där har de gjort ett fail. Ser ut som en bergkristall om den är bra för det mesta :D! Rosenkvarts är för kärlek (till en själv t.ex :D) och för barnet inom oss. Så du fick två bra kristaller :)

Svar: Det är nog jag som failat för i deras beskrivning av smycket står det bergskristall :) Men enligt den mycket tillförlitliga källan Wikipedia så "Stora, färglösa kvartskristaller kallas bergkristall." och "Bergkristall är en färglös, helt genomskinlig och klar variant av mineralet kvarts" så det är väl kvarts men heter bergskristall i det här sammanhanget? TYP. JAG VET INTE :( Men ändrar till bergskristall :)
candie.blogg.se

2015-01-15 @ 11:01:11
URL: http://www.xn--annard-0xa.se

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: