Romwe

 
Jag har precis börjat samarbeta med Romwe.com, woho! Här om dagen fick jag hem lite kläder därifrån som alla är helt fluffiga och varma och mysiga. Måste ha frusit när jag valde dem. Alla har också luriga fickor med plats för hemligheter. Alltid bra för spionkarriären. Jag har ingen spionkarriär. Är vad jag skulle säga om jag var spion. 

Kommentarer
Daniella 🌙

Mejlar du företag om att bli sponsrad eller mejlar de dej? Jag har ungefär samma mängd följare som du på sociala medier och har tänkt på om man borde försöka utnyttja det hehe

Svar: Haha det tycker jag du ska göra! Företag brukar mejla mig, har mejlat företag någon enstaka gång men då har de antingen inte svarat eller sagt nej haha. Romwe mejlade mig, men det skadar ju verkligen inte att mejla dem, presentera dig och visa statistisk, det värsta som kan hända är ett nej liksom :) Det har också hänt att jag bloggat om mindre företag som jag gillat och så har de hört av sig efteråt och velat samarbeta. Då har de hittat mig genom att googla sig själva. Sen vet jag inte riktigt hur företag hittar bloggare haha, men det är bra att posta outfits och visa sin stil på bloggen, instagram och lookbook och typ tagga dem med smarta saker.
candie.blogg.se

2015-01-09 @ 10:10:59
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
MissMistiry

Undrar detsamma ^^

Svar: Kopierar svaret från kommentaren innan hoho: Företag brukar mejla mig, har mejlat företag någon enstaka gång men då har de antingen inte svarat eller sagt nej haha. Romwe mejlade mig, men det skadar ju verkligen inte att mejla dem, presentera dig och visa statistisk, det värsta som kan hända är ett nej liksom :) Det har också hänt att jag bloggat om mindre företag som jag gillat och så har de hört av sig efteråt och velat samarbeta. Då har de hittat mig genom att googla sig själva. Sen vet jag inte riktigt hur företag hittar bloggare haha, men det är bra att posta outfits och visa sin stil på bloggen, instagram och lookbook och typ tagga dem med smarta saker.
candie.blogg.se

2015-01-09 @ 10:13:17
URL: http://missmistiry.blogspot.com
Elaine - en hopplös fotograf

Men åh så mysigt! Ska bli kul o se hur du stylar dom :D Vill också samarbeta med Romwe :O Vad är derar "limit" eller vad man ska säga, för att ingå i ett samarbete? Vet du det? :)

Svar: Kul att du tycker det :D Här står allt sånt: http://www.romwe.com/read-policy-a-453.html
candie.blogg.se

2015-01-09 @ 10:31:12
URL: http://capricore.blogg.se
Anonym

snyggt! :D
nouw.com/iBeauty

2015-01-09 @ 17:17:43
Twiggy Lundberg

Åh så himla roligt att samarbeta med företag. Önskar man själv kunde göra sånt, vad roligt det skulle vara! :)

2015-01-09 @ 18:20:30
URL: http://shadowoftheday.blogg.se/
Alice

Soft med samarbetet! Sjukt snygg skjorta dessutom :)

2015-01-09 @ 18:25:21
URL: http://pastellworld.blogg.se
Daniella

Åååh vad mysiga plagg :D

2015-01-10 @ 17:00:33
URL: http://daniellamaraui.devote.se

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: