Velvetines

 
Min läppar skulle vara stiligast i världen om jag fick kleta in dem i färgerna Cashmere eller Riot från Lime Crimes Velvetines-kollektion. Egentligen gillar jag inte riktigt hur läppglanset torkar och blir matt för läpparna känns som en otrevlig och ogästvänlig öken då. Men är redo att offra dem. Behöver inga mjuka läppar ändå. #FOREVERALONE

Kommentarer
MissMistiry

Älskar velventinesen! Äger tre men vill ha alla. Aj säger min plånbok

2015-01-22 @ 19:34:03
URL: http://missmistiry.blogspot.com
Josefin

Sjukt snyggt!!

2015-01-22 @ 19:53:02
URL: http://tejasmamma.se
Alice

Synd att man får öken-läppar men gud så snyggt!

2015-01-22 @ 20:07:38
URL: http://pastellworld.blogg.se
Sara

http://www.minmakeupartist.se/Josephine-Levander/blog/post/2039#comments

Läsvärd text om Lime Crime av Josephine Levander! Tycker verkligen alla borde kolla upp märket LC och se vad ägaren egentligen ör för en... Via länkarna i hennes inlägg eller genom att googla runt lite hittar man en del tveksamheter gällande företagets metoder. Sen är det såklart upp till var och en att fatta egna beslut, men personligen skulle jag aldrig köpa något från dem! Bättre allternativ finns:)

2015-01-22 @ 23:28:57
xxcyberalienxx

Väldigt snyggt. :D
Jag älskar läppglans & skulle vilja ha fler färger, jag har just nu bara vinrött & mörklila. :)

2015-01-23 @ 00:07:10
URL: http://xcyberx.blogg.se/
Emiza

snyggt

2015-01-23 @ 07:48:53
URL: http://ewiza.blogg.se/
milina.blogg.se

Åh vilka fina färger!

2015-01-23 @ 14:15:00
URL: http://milina.blogg.se/
Miranda

Längtar till lön <3 Vill ha!

2015-01-23 @ 23:33:11
URL: http://nouw.com/miranda.ehrnholm
Vincent

Åh vill verkligen testa dom !

btw i vilket program redigerar du sånna är bilder (som bilden i inlägget) ???? :D

Svar: I photoshop cs6 :)
candie.blogg.se

2015-01-24 @ 08:51:36
URL: http://nouw.com/vincents
Twiggy Lundberg

Jag älskar deras läppprodukter, men blev så sjukt besviken när jag läste att de visst testades på djur... Nu kollar jag sällan sånt, men det kändes förjävligt när man hört så mycket om att de ska vara djurvänligt och sedan får veta att det inte är det :(

Svar: Oj var läste du det ;o ? Det är ju helt sjukt för de har ju gått ut jättemycket med att de är cruelty free och det har vart en av de största anledningarna till att jag handlat av dem trots att de haft mycket annan kritik. Otroligt dåligt :(
candie.blogg.se

2015-01-24 @ 09:09:24
URL: http://shadowoftheday.blogg.se/
Twiggy Lundberg

På Linda Hallbergs blogg, som är makeup artist.. Så jag misstänker att ryktet är sant :( Hon brukar ha koll på det mesta..

2015-01-24 @ 17:17:41
URL: http://shadowoftheday.blogg.se/
Frida

Här kan du se en video om att Cruelty free inte alltid betyder "Ej testat på djur":

http://youtu.be/nOdRNosqZOE

Värt att kolla på och kan få många att tänka om gällande fler sminkmärken som går ut med att de är Cruelty Free, när det visst testas på djur i vetenskapligt syfte men ej kosmetiskt.

Har hört en hel dåligt om sminkmärket Lime Crime också, kommer nog inte heller köpa deras produkter någonsin som många andra kommentatorer säger här.

Svar: Bra video! Nä, tyvärr är det ju omöjligt att i samhället som det ser ut nu helt kunna undvika till att bidra till djurs lidande, för det finns bakom så himla mycket. Men man får helt enkelt försöka så långt man kan. Enda alternativet för att vara säker på att inte bidra till djurförsök är inte använda några smink- eller hygienprodukter eller mediciner alls. Lime Crime finns med på PETA:s lista av Cruelty Free Companies http://features.peta.org/cruelty-free-company-search/cruelty_free_companies_company.aspx?Com_Id=2769&Donottest=-1&Product=Sub_42&Dotest=-1&RegChange=-1&Country=-1&Keyword= och trots att företaget har dåligt rykte så kan jag tycka att det finns långt värre företag som folk väljer att inte bojkotta, Jag har varit nöjd med deras produkter och inte upplevt några konstigheter och om jag i framtiden känner att jag vill ha någon av deras produkter kommer jag köpa den utan större samvetskval :)
candie.blogg.se

2015-01-25 @ 11:09:17
Frida

Ja absolut, det är jättesvårt att undvika djurtestade produkter helt och hållet, jag är verkligen inte oskyldig när det kommer till sådant heller, jag har säkert köpt smink/hygienartiklar som någonstans i tillverkningsprocessen varit testade på djur.

Varför jag inte väljer att köpa Lime Crime är för att skaparen verkar helt vrickad i huvudet. Hon har tydligen hotat kunder som valt att ge dåliga recensioner på LC's produkter. Dessutom har hon uttalat sig rasistiskt ett flertal gånger och dessutom valde att klä ut sig till Adolf Hitler under en Halloween, finns bildbevis på Google ("Doe Deere Hitler") och ävenfast det inte kanske spelar någon roll vem hon är privat och vem hon är proffesionellt tänker jag aldrig stöda hennes business, ävenfast LC's produkter är helt gudomligt söta till design och säkerligen kvalitet också! (Och jag vet inte om det framgick speciellt tydligt i min första kommentar, men jag kommer absolut inte med hat mot dig för att du väljer att köpa Lime Crime. Jag ÄLSKAR din stil och din blogg, den är helt underbar :3)

Svar: Riktigt hemsk att det ska vara så svårt att undvika.
Åh, nejdå jag tog inte illa upp alls och tusen tack för orden på slutet <3 Jag förstår verkligen att du har valt bort det märket för har också hört mycket dåligt om Doe Deere och Lime Crime. Hennes beteende är inte på något sätt okej och skulle det komma fram ännu fler skandaler speciellt gällande produkterna och företaget så kan jag inte heller stötta det mer.
Kramar <3
candie.blogg.se

2015-01-25 @ 17:46:37

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: