Sis

 
I helgen har jag och min syster hittat på äventyr och farligheter här i Örebro. Tydligen så hatar vi att vara på bild tillsammans så jag tvingades luska fram den här gamle jäkeln från 2013 för att bevisa att jag inte bara hittar på henne. 
Nu sitter jag förresten och tittar på Back To The Future vilket jag gjort sen vi kom hem klockan fyra och jag har absolut ingen aning om varför. Varför sover jag inte? Kan ingen få mig att sluta? HJÄLP MIG. 

Kommentarer
Jonna

Sååå fina!! Måste bara fråga även fast det inte har med inlägget att göra, när du använde peruker hela tiden, hur gjorde du då för att dom skulle sitta fast när du var ute och så? Ska raka av mig håret nu för det är så slitet och av efter hårmord och då ska jag använda peruker tänkte jag, men är så himla rädd för att håret ska typ fastna i något och så åker peruken av när man är ute på krogen eller något och det vore ju liiite pinsamt HAHA. Så ja, hur gjorde du? :) Tack för en superbra blogg förresten!

Svar: Tack! Perukerna har spännen som man spänner åt runt huvudet och gör att de sitter fast mycket bättre. Jag gick ut på krogen i peruker och det gick bra, men man får se till att kolla sig i spegeln då och då efter man dansat vilda danser! Helt av är det nog ingen risk att peruken åker men den kan med lite otur hamna lite snett eller så. Sen brukar perukerna tyvärr inte må så bra efter flera utekvällar men det får man ta :D
candie.blogg.se

2015-03-01 @ 14:58:32
URL: http://www.nouw.com/candykitten
Mie

Oj, vad lika ni är!

2015-03-01 @ 18:18:31
URL: http://miejensens.blogg.se
xxcyberalienxx

Ganska lika ni är, ni ser ut som tvillingar. :O

2015-03-02 @ 14:37:09
URL: http://xcyberx.blogg.se/

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: